تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: او نخواهد آمد!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
[تصویر: 78014955675222422440.jpg]

[تصویر: 05122346939391541143.jpg]
(۲۳/آبان/۹۲ ۰:۳۴)mona110 نوشته است: [ -> ]حسن عباسى كه نمى شناسمش
یه جستجو کنید و بشناسید ایشون رو.
موفق باشید
(۲۳/آبان/۹۲ ۰:۳۴)mona110 نوشته است: [ -> ]ما منتظريم آقا جان حتى اگر حسن عباسى كه نمى شناسمش بگويد شما نمى آيى!!!!!!!!
پدران شما گفته اند من نوعى كارم را درست انجام بدهم چشمم به ديدن شما منور مى شود و شما مى آييد!!!!و من در اين آرزو سعى مىكنم كه انسان باشم تا قدم بر ديدگان من بگذاريد...........
دردتان به جانمان آقا جان
التماس دعا دوستان براى ظهور مولامون دعا كنيد

اصلا متوجه منظور ایشون نشدین در ضمن اون فایل صوتی رو از دکتر عباسی دانلود کنید و با دقت گوش کنید بعد در مورد ایشون قضاوت کنید

منظور این هستش که حضرت مهدی غایب نیست این ما هستیم که در یاری ایشون غایب هستیم برای همین از داشتن ایشون محروم هستیم

حضرت مهدی غایب نیست ما غایب هستیم چون لیاقت داشتن ایشون رو نداریم

هزار سال گذشته و نسل ها بدون داشتن امام معصوم زندگی کردن و امروز زنده نیستند قطعا خیلی هاشون منتظر مهدی بودن و برای ظهورش فقط دعا میکردند !!!!!

انتظار بدون عمل برای رسیدن به زمان ظهور ما رو هم جزء نسل هایی میکنه که طی هزار سال امام رو ندیدن.
ایول استاد عباسی....

دمش گرم عالی گفته

ما باید بشویم...
دوستان لطف کنن بجای رفتار همراه با تعصب در خصوص مهدویت در روایات و اتفاقات تفکر کنن.
چشم امام به ماست اون وقت ما دچار روزمرگی که آقا خودش به موقش میاد!
اٍه واقعا میاد؟
معلومه که نمیاد اون رفت چون شرایط مهیا نبود چون اگه میموند میکشتنش چون مثل امام علی مردم همراهیش نکردند تا به همین الان هم همراهیش نمیکنن!
ما باید اول خودمون رو بعد جامعه خودمون رو آماده کنیم وگرنه امام نمی تونه بیاد !
میگین نه مگه امام علی 25 سال خون جگر نخورد چون مردم حمایتش نکردن به محض اینکه مردم سر عقل اومدن گرد امام رو گرفتن امام خلافت رو پذیرفت؟
باید باید باید اول خودمون بعد جامعه رو برای پذیرش قرآن مهیا کنیم تا آقا حضورش رو اعلام جهانی کنن.
به نام خدا
سلام علیکم

ببخشید این آقا حسن عباسی همونی نبود که به حضرت استاد علامه جوادی آملی اهانت کرده بود و با گستاخی به اون پیشنهاد مباحثه داده بود؟؟؟

و حکمت متعالیه رو به تمسخر گرفته بود؟؟؟

فی امان الله
نقل قول:به نام خدا
سلام علیکم

ببخشید این آقا حسن عباسی همونی نبود که به حضرت استاد علامه جوادی آملی اهانت کرده بود و با گستاخی به اون پیشنهاد مباحثه داده بود؟؟؟

و حکمت متعالیه رو به تمسخر گرفته بود؟؟؟

فی امان الله

سلام علیکم .

دوست عزیز اون فایل تکه های سخنرانی ایشان بود و بحث کامل ایشان نبوده ... در ضمن پیشنهاد مباحثه به یک عالم دینی توهین نیست و گرنه الان تمامی مراجع تقلید ما توهین کننده بودند چون هر روز میخوان از علمای دیگر ادیان تا باهاشون مباحثه کنن...حکمت متعالیه هم قران نیست که اینقدر مقدسش کردن .

اینجا رو هم بخونید :

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-1120-page-45.html

حرف جدیدی در مورد فلسفه ایشون نزدند فقط قسمتی از دروس ایت الله مصباح رو در جلساتشون مطرح کردن که متاسفانه عده ای معلوم الحال موجی رو بر علیه ایشون راه انداختند .
در ضمن اگر انتقادی به ایشون دارید بحث رو منحرف نکنید و به بحث اصلی تاپیک بپردازید ...البته میتونم حدس بزنم این تخریب شما به خاطر چیه !ً به خاطر حاج حسن .
به نام خدا
سلام علیکم

خوب البته من طرفدار ایت الله مصباح نیستم و حرف ایشون برای من سند نیست.

در واقع جایگاه علمی علامه جوادی آملی با آقای مصباح قابل قیاس نیست.

و نوع دعوت به مباحثه هم فرق می کند.

من که رشتم علوم انسانی نیست اما خوب ((او نخواهد امد)) به هیچ وجه قابل توجیه نیست.

بهتر است از عناوین دیگری استفاده کنند.

هم دوستمان،هم استادتان.

فی امان الله
(۲۴/آبان/۹۲ ۲۰:۰۱)سجاد313 نوشته است: [ -> ]به نام خدا
سلام علیکم

خوب البته من طرفدار ایت الله مصباح نیستم و حرف ایشون برای من سند نیست.

در واقع جایگاه علمی علامه جوادی آملی با آقای مصباح قابل قیاس نیست.

و نوع دعوت به مباحثه هم فرق می کند.

من که رشتم علوم انسانی نیست اما خوب ((او نخواهد امد)) به هیچ وجه قابل توجیه نیست.

بهتر است از عناوین دیگری استفاده کنند.

هم دوستمان،هم استادتان.

فی امان الله

سلام علیکم
دوست عزیز فراموش نکنید که امام در بین ماست و در حال رتق و فتق امور مسلمین هستند در واقع ((او هست)) اما مشکل اینه که ما نمی تونیم حضور ایشون رو درک کنیم. با این دید گاه از شما می پرسم ما باید به سمت درک امام برویم یا ایشون به سمت درک ما بیایند .
از شما خواهش میکنم بیانات مقام معظم رهبری در خصوص امام عصر علیه السلام را استماع یا مطالعه بفرمایید.
او خواهد آمد چه بخواهیم چه نخواهیم این وعده الهیست و لی دیر یا زودش بسته به اعمال ماست . این جمله که او نخواهد آمد غلطه ولی تلنگری به همه ما ست که اگر به درستی ادای تکلیف نکنیم او در زمان ما نخواهد آمد !
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع