۲۴/آبان/۹۲, ۱۸:۱۰
دنیا پر از مردان خوب و بد هست مثل ما خانم ها .
ناخوداگاه وارد دنیای هم دیگه میشیم . اگه قاعده بازی رو بلد نباشیم . میبازیم .
ناخوداگاه وارد دنیای هم دیگه میشیم . اگه قاعده بازی رو بلد نباشیم . میبازیم .
برخورد یک : مردان خوب( خیلی خوب ,تسلیم ! مردان خوب هم وجود داره ولی کم هستن گفته باشم!)
برگشتم ایران دستم پر از عکس و فیلم از یه تکنولوژی بود که به استادم میخواستم نشون بدم که بشه وارد ایران کنیم.
اولین چیزی که تو عکس ها دید من بودم و گفت حجاب داشتی اونجا ؟
آخه استاد دستگاه رو ببین نه من رو.

رئیس شرکتی که من تو تهران کار میکردم به من گفت داریم دنبال یک خانم خوش ظاهر و دارای تحصیلات اکادمیک زبان فرانسه میگردیم
آخه رئیس شما چرا ؟

میبینید خانم ها همیشه نگاه به ما یک قدم جلوتر از شعور ماست . پس سعی نکنید با لباس های عجیب و غریب و پوشش های نا مناسب تو محیط هایی مثل دانشگاه و محل کار و حتی میدان تره بار دنبال نگاه باشید . ناخوداگاه نگاهتون میکنن . خودتون رو بی ارزش نکنید.اعتقادتون به خودتون رو حراج نکنید.
برخورد دوم : مردان بداگه شهروند سر به زیری باشی که دغدغت یه زندگی پاکه . و حد و خط قرمز داری که نزاری همکلاسی یا همکارت واردش بشن .ساده لباس میپوشی چیزی که به من گفتن رو شاید بشنوی.
چقدر سرد مزاجی ! و چیز هایی که ............................. دخترا ی .... مدن!!!! ..............
..
.. هرگز هرگز هرگز واسه اینکه ثابت کنی هستی و سردمزاج نیستی وارد بازیشون نشو.
راضی کردنشون یعنی با خدات داری بد تا میکنی . داری پدر و مادرت رو میفروشی . پس اگه روسریت 5 سانتی متر عقبه و به خاطر اون ها نکنش 50 سانتی متر . 100 برابرش از خدا و خودت دور میشی.اگه شنیدی دوست پسر نداشته باشی بی کلاسیه.
راضی کردنشون یعنی با خدات داری بد تا میکنی . داری پدر و مادرت رو میفروشی . پس اگه روسریت 5 سانتی متر عقبه و به خاطر اون ها نکنش 50 سانتی متر . 100 برابرش از خدا و خودت دور میشی.اگه شنیدی دوست پسر نداشته باشی بی کلاسیه.
بی کلاس باش . اینقدر این بی کلاسی با کلاسه که حد نداره . باور کن . دوست نداری نکن اما یادت باشه یه روز به این باور میرسی که شاید دیر شده.
نتیجه اول :
بزار شعورمون برجسته باشه
نه لب ها و ..........................................................
راستی این چیزی که میگن با این اخلاقت کسی بهت نزدیک نمیشه و مرد ها از زن های با شعور بدشون میاد فقط شایعه هست . من که دارم میگم ، بازی پیچیده ای . اما نترس تنها نمیمونی . کم کمش خودت و جسم و روحت و خدات هستن. این ها کم چیزی نیستن.