شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
من نمیدونم چرا بحث رو نمیگیرین،شاید نمیخواین که بگیرین
حدس میزدم که از این شاخه به اون شاخه کنین بحث رو،نجس بودن به کنار اصلا،اسلام بین من مسیحی یا کافر یا بودایی(یا هر جور دگه ای از آدم ها به جز مسلمان ها ) با شمای مسلمان فرق گذاشته و گفته مسلمان از اینا برتره،غیر ازاینه؟؟!!!
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
برادر من دوستان جواب دادند نمونش دیدار رهبری از خانواده شهید مسیحی بمناسبت شب عید مسیحیها و برخورد ایشان که اشاره کردند همین سال گذشته میتونید مراجعه کنید به این
پست یا یه سرچ کنید ببینید.
این هم موضع قران کریم نسبت به مسیحیها:
وَلَتَجِدَنَّ أَقْرَبَهُمْ مَّوَدَّةً لِّلَّذِينَ آمَنُواْ الَّذِينَ قَالُوَاْ إِنَّا نَصَارَى ذَلِكَ بِأَنَّ مِنْهُمْ قِسِّيسِينَ وَرُهْبَانًا وَأَنَّهُمْ لاَ يَسْتَكْبِرُونَ82 مائده
و قطعا كسانى را كه گفتند ما نصرانى هستيم نزديكترين مردم در دوستى با مؤمنان خواهى يافت زيرا برخى از آنان دانشمندان و رهبانانىاند كه تكبر نمىورزند
یاعلی.
بله من هم که گفتم اسلام مسلمون ها رو به خاطر اینکه از دین کامل و به روز شده و روش و فکر برتر پیروی می کنند از لحاظ فکری و عملی از پیروان ادیان دیگه برتر می دونه. اینکه اشکالی نداره . اما در دین اسلام برتری افراد به تقوا ی اونهاست . یعنی کسی که کمترین اشتباه و خطا رو داره . «ان اکرمکم عندالله اتقاکم » برترین شما نزد خدا با تقواترین شماست . . حالا اگر شما می خواهید بدونید اسلام دین برتر هست یا نه باید بیایید با اسلام بیشتر آشنا بشید .
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-24...#pid218557
این هم از مرجع تقلید من!
شروین خان ببینید وقتی بین علما اختلاف هست به این معنیه که ما نمی تونیم بطور صریح بگیم اهل کتاب نجس هستند! پس چرا می گید اسلام گفته غیر مسلمون نجسند!؟ الان من که مسلمونم اعتقاد ندارم که اهل کتاب نجسند!
در وهله بعدی شما می فرمایید اسلام بین افراد اختلاف قائل شده در حالی که حقوق اجتماعی اهل کتاب در اسلام همانند مسلمون هاست! پس دراین دنیا هیچ اختلافی ندارند! (البته اگر فکر می کنید حقوق شما پایمال شده بگید چون شاید من اطلاع نداشته باشم)
در بحث آخرت هم اگر به شما اثبات شده باشه که اسلام حقه و به اسلام نگروییده باشید اون وقت اون دنیا مواخذه می شید اما اگر حجت بر شما تمام نشده باشه اون وقت متر و معیار سنجش اعمال با مسلمون فرقی نداره!
در پناه حق
خوب از اول سوالتون رو واضح بپرسید
به قول اقای محمد حسین هر کس با تقوا تر باشه نزد خدا محبوبتره
در مورد معنی دقیق تقوا هم بچه ها قبلا پست زدن
نگران نباشید مسیحی با تقوا در نزد خدا بالاتر از بعضی مسلمانان جانماز اب کش هست
اون ایه قران رو که مد نظرتون هست بیارید
اینطوری که بحث نمیشه کرد
البته چیز دیگه ای هم هست اینه که حساسیت در مورد نجاست بالاست، نکته اینجاست که نجاست به معنای کثیف بودن نیست! مثلا شما اگر پوست دستت رو بکنی اون پوست و زیرش نجسه و یا خون! آیا این دو کثیفند! ویا فتوا ای هست که آیت الله مکارم می فرمایند اون مداحی که تو شعراش ائمه رو در حد خدا بالا می بره باید اون لیوانی که توش چایی خورده رو آب بکشی که نجس هست! این مساله به مسلمون و غیر مسلمون ربطی نداره! اون دسته از علمایی هم که مسیحیان رو محکوم به نجس می دونن به خاطر قضیه تثلیث هست! که بنده خدا (حضرت عیسی مسیح سلام الله ) رو در حد خدا می دونن!
اصل حرف جناب anti سر این هست که چرا اسلام بین پیروان ادیان فرق گذاشته !
فارغ از فتواهای مراجع عظام ;
فرق در دین داری به معنی بالابردن یا پایین آوردن نیست !
مثلا خون در رگ ما نجس نیست و پاک است ولی وقتی خون از رگ خارج شود نجس هست .
خوب اینجا بین خون داخل رگ و بیرون رگ فرق گذاشته شده اما آیا این نشان دهنده این هست که اسلام
خون داخل رگ را محترم و ارزشمند می شمارد و خون خارج از رگ را نه ؟!
مسلما این برداشت اشتباه هست!!
در خانه اگر کس است ، یک حرف بس است ...
به نام خدا
هر شخصی با هر دین و مذهبی، اگر برای خداوند شریک قائل شود یا اگر اصلا به خداوند متعال اعتقاد نداشته باشد یا شخص یا افرادی یا حتی اشیایی را به خدایی بگیرد یا آنها را دارای قدرتی برابر با خداوند متعال بداند، از نظر دین اسلام کافر و نجس میباشد. حالا میخواهد مسیحی باشد یا میخواهد شیطان پرست باشد یا میخواهد اصلا بی خدا یا آتئیست باشد.
به نام خدا
قرآن کریم تنها مشرکین را نجس می داند یعنی کسانی که برای خدا شریک قرار می دهند
اگر شخص مسیحی حضرت عیسی علیه السّلام را استغفرالله شریک در خدایی بداند نجس است و اگر اورا همان گونه که پیامبر بود پیامبری مانند همه پیامبران (البته با شرایط ومعجزات متفاوت) بداند پاک است
پس ما هم مسیحی پاک داریم وهم مسیحی (اصطلاحی) نجس داریم....
در قرآن آمده: لقد کفر الذین قالوا انّ الله هو المسیح ابن مریم
پس طبق آیه که فرموده کفر ورزیدند و کافر نجس است پس این مسیحیان نجس هستند
لقد کفر الّذین قالوا انّ الله ثالث ثلاثة
اما مسیحیانی هم همواره بودند که حضرت عیسی علیه السلام را پیامبر الهی مانند پیامبران دیگر می دانستند و مشرک نبودند این مسیحیان پاک هستند
چرا اینجا رو ندیده بودم گفتم پاکش کردن!
آقا تو قرآن لفظ کافر به کار رفته،خواهشا نیاین تفسیر و اینا نکنین 2 صفحه،کلا منظور از لفظ کافر غیر مسلمونا بوده،فرقی نمیکرده یهودی و مسیحی و بت پرست و آتئیست و اینجور چیزا
نقل قول:بله من هم که گفتم اسلام مسلمون ها رو به خاطر اینکه از دین کامل و به روز شده و روش و فکر برتر پیروی می کنند از لحاظ فکری و عملی از پیروان ادیان دیگه برتر می دونه. اینکه اشکالی نداره
سر تاسر اشکاله دوست عزیز کی میگه اشکالی نداره،یه فردی که وجود خدا رو انکار میکنه با یه فردی که نماز شبش ترک نمیشه هیچ فرقی نداره،باید بری ببینی چیکار میکنن،شاید اون فردی که خدا رو قبول نداره خیلی کارهای خوب و نیک و اثر خوب از خودش به جا میزاره،و اون فردی که نماز شبش قضا نمیشه فردا میره تو اداره ای جایی حق مردم و یا بیت المال رو میخوره،حالت برعکسشم امکان داره،کلا هیچ چیز مطلق نیست
من رفتار مردم رو تو جامعه نسبت به خودم دیدم،به خاطر همین هست که دوست ندارم زیاد تو جمع های عمومی و یا جمع باشم،تا میفهمن که دینت فرق داره رفتارشون باهات عوض میشه،کلا با یه دید دیگه بهت نگاه میکنن،من فقط 2 3 مورد دیدم تو عمرم که با فهمیدن دینم رفتارشون باهام عوض نشده و از قضا همون 2 3 مورد جزو رفقای صمیمی من هستن