این مثالهایی که زدید نمونه قوانین سلبی اسلامه نه دفعی . منظور از دفع چیز دیگه ایست . بطور مثال جریانهایی که در زمان امام علی (علیه السلام) با اینکه عدالت و حقانیت امام رو می دیدند اما حرص و طمع اونها برای رسیدن به منافع دنیوی باعث شد تا مقابل امام باییستند و صف کشی یکنند امام هم به ناچار این جریان ها رو دفع کرد .
(۲۱/آبان/۹۲ ۱۹:۴۹)محمد حسین نوشته است: [ -> ]این مثالهایی که زدید نمونه قوانین سلبی اسلامه نه دفعی . منظور از دفع چیز دیگه ایست . بطور مثال جریانهایی که در زمان امام علی (علیه السلام) با اینکه عدالت و حقانیت امام رو می دیدند اما حرص و طمع اونها برای رسیدن به منافع دنیوی باعث شد تا مقابل امام باییستند و صف کشی یکنند امام هم به ناچار این جریان ها رو دفع کرد .
منظور شما از قوانین سلبی و دفعی دقیقا چیست؟
قانون غیر سلبی هم مگر هست؟ به هر حال هر قانونی یک آزادی را از انسان سلب میکند و یک محدودیتی را برای انسان ایجاد میکنه.
خوب قوانین سلبی هم باعث ایجاد دافعه در بعضی ها میشه دیگه.
امام هم میخواست قوانین اسلام (در مورد شرایط یک فرماندار) را رعایت کند ولی آنها به دلیل پیروی از هوای نفس (حرص و طمع) نتوانستند قوانین اسلام را تحمل کنند و دچار دافعه شدند.
قوانین اسلام همیشه باید اجرا شوند.
به هر حال وقتی کسی به دلیل هوای نفس نمیتواند قوانین اسلام را تحمل کند دچار دافعه میشود.
مثلا به یک دختر بدحجاب میگن خانم باید حجاب را رعایت کنی و آن دختر هم دچار دافعه میشه.
هم این دختر و هم آن طلحه و زبیر به دلیل هوای نفس نمیتوانند قوانین اسلام را تحمل کنند و دچار دافعه میشن.
به هر حال قوانین اسلام هستن که زمینه را برای ایجاد دافعه مهیا میکنن.
در حقیقت این زمینه ای است که خدا درست میکنه برای امتحان کردن انسانها.
هدف خدا از قوانین اسلام امتحان کردن انسانهاست.
خب ابتدا غذرخواهی میکنم از شما از اینکه منظورم بدرستی بیان نشده و بحث کش پیدا می کنه .
و اما منظور بنده از حرکت دفعی اینه که ما به چشم دشمن به همه کسانی که حجاب کامل رو رعایت نمی کنند نگاه نکنیم و بخواهیم هی در مقابلشون موضع بگیریم . من دغدغه شما رو بابت اینکه نباید حرکات تفریطی صورت بگیره و احکام دین نباید تعطیل بشه درک می کنم اما از ملزومات کار فرهنگی اینه که اول باید جذابیتها بره بالا و طزف اعتماد کامل و شناخت کامل از شما پیدا کنه تا بتونه با شما بحث کنه و یک مسیر عقلانی رو برای رسیدن به حقیقیت طی کنه . فرق طلحه و زبیر با اون دختر اینه که طلحه و زبیر حتی شاید بهتر از من و شما علی (علیه السلام) رو می شناختن . اسلام رو میشناختن . اما با همه شناختی که داشتن از هوای نفس پیروی کردن اما همه کسانی که حجابشون رو کامل رعایت نمی کنن شناخت کاملی از احکام اسلام و حجاب و آثار مفید رعایت اون و آثار سوء بی حجابی ندارن.
بله من هم مثل شما با تفریط مخالفم. تفریط گرایی در امور دین باعث پوک شدن و بی اثر شدن مبانی و احکام دین میشه و ریشه اسلام رو می خشکونه .. اما افراط در بعضی امور هم جلوی پیشرفت و توسعه فرهنگ اسلامی رو خواهد گرفت . نباید به بهانه مبارزه با تفریط افراط کرد و نباید به بهانه مبارزه با تفریط هم , افراط کرد . نباید اشتباهات گذشته تکرار بشه . الان دولت فعلی با شعار اعتدال وارد شده ولی در گفتار و رفتار فقط به افراط گرایی می تازه اما در مورد مبارزه با تفریط هیچ صحبتی نیست و بدیهیه که این یکجانبه گرایی باعث خواهد شد که به ورطه تفریط گرفتار و از آنطرف بام بیفتن پایین .
این زمینه امتحانیست برای همه ما نه فقط اونها ما هم باید تکلیف خودمون رو درست ادا کنیم .
برای دشمن مهم نیست که ما به نبال افراط باشیم یا تفریط چون هر دوی اینها باعث رکود در پیشرفت ما میشه . دارید می بینید که دشمنان برای اینکه به اسلام ضربه بزنن دارند از افراطی ها حمایت می کنن تا چهره اسلام رو مخدوش کنن و با اسلام هراسی جلوی پیشرفت و توسعه اسلام رو در جهان بگیرن و در داخل هم با حمایت از تفریطی ها داند ریشه اسلام رو میخشکونن و مبانی و اصول ما رو بی اثر می کنند. باید با هر وی اینها مقابله منطقی و صحیحی بشه .
حاجی تک چشم رو تو اون عکسی که گذاشتی می بینی؟! واقعا که این فراماسونر ها چه موجودات مرموزی هستند!!
نقل قول:به عنوان یک گزاره (درست یا غلط) در ذهن خود نگهدارید و روی آن فکر کنید
مگه چهارپا مغزمون رو گاز گرفته که ذهنمون رو پر کنیم از گزاره های غلط!!
خدا رو شکر من هیچ موقع در مورد شما و دوستانتان دچار اشتباه نشدم!!!!
چند وقت پیش همسرم این کتاب را برایم خرید... بسیار لذت بردیم... هم خاطرات معنوی مان زنده شد و هم غیر معنوی

هیچ اتفاق خاصی هم برای مان نیفتاد...
از لحاظ روانشناسی این یک اصل مشترک بین همه انسانهاست که با مرور خاطرات گذشته حس عجیبی درونشون ایجاد میشه... این حس هم به هیچ عنوانی مخالف سنت الهی نیست برادر!
فکر نمی کنید دارید سخت گیری میکنید؟
(۲۷/آذر/۹۲ ۱۷:۱۷)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]چند وقت پیش همسرم این کتاب را برایم خرید... بسیار لذت بردیم... هم خاطرات معنوی مان زنده شد و هم غیر معنوی
هیچ اتفاق خاصی هم برای مان نیفتاد...
از لحاظ روانشناسی این یک اصل مشترک بین همه انسانهاست که با مرور خاطرات گذشته حس عجیبی درونشون ایجاد میشه... این حس هم به هیچ عنوانی مخالف سنت الهی نیست برادر!
فکر نمی کنید دارید سخت گیری میکنید؟
خیر فکر نمیکنم
حضوری شما را پرزنت خواهم کرد
(۲۷/آذر/۹۲ ۱۷:۴۲)skyeygirls نوشته است: [ -> ]بانی تاپیک اولا خط مشی این تاپیک رو روشن کنید .چند تا سوال که مطرح بشه . نکته ی تمرکز نداشته باشه بحث بی فایده هست .
هر چیز که میگید من خودم 100 تا عیب از فرهنگ داخلی خومون دارم بیام همه رو اینجا باز کنم ؟
بله خوشحالم میشیم
کلا تو ارسال اولم گفتم
من همه چی می نویسم حتی اگر کسی قبول نکنه
من یک مثال می زنم
زنده کردن یاد بازیگران معلوم الحال در مقابل گمنامی بزرگان چه تاثیری دارد در روح و روان ما؟؟؟؟
چند صد بار عبارت زنده یاد علی حاتمی را شنیده اید؟
و خیلی افراد دیگر
یادتون باشه آن کتابچه مثال بود
منظور من کلا این زنده کردن یاد بود بدون توجه به آن شخص