تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تکریم و محافظت از اسامی متبرک ائمه
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
بسم الله الرحمن الرحیم

چند سال پیش بود که در جنایتی بی شرمانه نام امام علی بن محمد الهادی علیه السلام توسط عده ای ولد نامشروع وهابی و ملحد به سخره گرفته شد.

چند وقت پیش در چندین مورد حتی در بین افراد عادی دیدم که برخی دیگر از اسامی به حالت وهن آمیز بکار برده می شود.

از سربازان محترم جنگ نرم درخواست دارم در این مورد نیز فعالیت داشته باشند چون بسیار مهم است.

یکی از این اسامی نام مبارک جعفر است.

از اسامی دیگر که مدتها روی آن کار شده نام مبارک جواد است.

یکی دیگر از این نام ها که غیر مستقیم به امیرالمومنین(علیه السلام) اشاره دارد و توسط معاندان تخریب شده نام غضنفر است.

ما باید در چنین مواردی در هر محیطی این امر به معروف و نهی از منکر را انجام دهیم و با این اشخاص برخورد جدی کنیم.

خیلی از ما می گوئیم ای کاش زمان ائمه معصومین علیهم السلام در زمان حضورشان (نه غیبت) بودیم و 24 ساعت از ایشان محافظت می کردیم.

همین حفاظت از اسمشان نیز نوعی حفاظت است.

از آبروی خود،از وقت خود و از همه چیز برای این کار مایه بگذاریم.



نظرات و دیدگاه ها و راهکارهای خود را در این تاپیک عرضه کنید.

خیلی رک و قاطع می گویم

از این عده افراد چه فامیل،چه افراد عادی چه خوانندگان رپ و هر کسی که می خواهد باشد دوری کنید و برائت بجوئید چون فقط و فقط ائمه کشتی نجاتند و بس.

گر نگاهی به ما کند زهرا(سلام الله علیها)

[تصویر: %D8%AC%D8%B9%D9%81%D8%B1.png]

[تصویر: %D8%AC%D9%88%D8%A7%D8%AF.png]
آدرس های مرجع