نقل قول:.این ارسال شما،منطقی نیست.
بیشتر احساسی ه.
داستان من تخیلی نبود که احساس برایش ببافم .
عین جمله ای بود که در بیمارستان به همسر بیمار یکی از دوستانم که ماما هست گفتم .
نقل قول:با نوشتن متون احساسی هم کاری به پیش نمیره...فقط افسرده و افسرده تر میشیم..
متون احساسی ادم ها رو افسرده نمیکنه .
واقعیات جامعه هست که ادم رو افسرده میکنه
حمایت از بانویی که به اجبار حاملگی سوم را با بیماری تحمل میکند سطحی نگری نیست .
کوفت واژه ی فمینیستی به اشتباه وارد جامعه ی ما شد . اگر از اسلام درست می فهمیدیم .کارمان به اینجا نمیکشید.
سلام
نقل قول:
درسته واقعیته. ولی باور بفرمایید، واقعیات تلخ جامعه به این شدتی نیست که شما ترسیم می کنید.
در کنار اونا که گفتید، خیلی قشنگیای دیگه هم داریم
ببینید من در منطقه ای زندگی می کنم، که به غلط بین مردم کشورم جا افتاده، که مرداش خیلی پسر دوست و متحجرن. درصورتی که اینطور نیست، حالا تو این شهری که به این عنوان شهرس، مرحوم دخترخاله ی پدرم، پنج تا دختر داشت، نه به این خاطر که بالاخره یکیش پسر بشه، به این دلیل که همسرش معتقد بود، دختر نعمت خونس، برای پدر رضوان میاره، دقیقا همین حرفها رو به ما می گفت. خانومش 15 سال پیش تصادف می کنه و فوت می کنن. اون موقع هم این آقا جوون بودن، ولی پای دختراش وایساد و اونارو خودش بزرگ کرد تنها به این دلیل که نمی خواست دختراش زیر دست زن بابا بزرگ شن
آدم وقتی اون واقعیات تلخو میگه، در کنارش این شیرینی ها و زیبایی ها هم بگه.
باور بفرمایید، درصد این زیبایی ها بیشتر از اون تلخی هاست
نقل قول: حمایت از بانویی که به اجبار حاملگی سوم را با بیماری تحمل میکند سطحی نگری نیست .
این کار حرام است. چون موجب عسر و حرج میشود
(۷/آذر/۹۲ ۱۲:۰۴)skyeygirls نوشته است: [ -> ]داستان من تخیلی نبود که احساس برایش ببافم .
عین جمله ای بود که در بیمارستان به همسر بیمار یکی از دوستانم که ماما هست گفتم .
متون احساسی ادم ها رو افسرده نمیکنه .
حمایت از بانویی که به اجبار حاملگی سوم را با بیماری تحمل میکند سطحی نگری نیست .
کوفت واژه ی فمینیستی به اشتباه وارد جامعه ی ما شد . اگر از اسلام درست می فهمیدیم .کارمان به اینجا نمیکشید.
این اسمش حمایت نیست.
این جمله ها پر از حسّ خشم ه. فرهنگ سازی اینجوری نیست،فرهنگ سازی فقط با بالا بردن سطح اطلاعات و اگاهی افراد موثره.
این افزایش آگاهی هم با این متون احساسی هم اتفاق نمیفته. مطالعه می خواد،فکر می خواد،آموزش می خواد. ناله و فغان و تربیت جبهه ضدّ یک جنسیت نمی خواد..
این جامعه سیاه و سفید ه؛ فقط نشون دادن سیاهی ها،بازهم می رسه به همون افسرده کردن و منزوی شدن.

خوب حرف از فرهنگ سازی شد . بسیار هم خوب است .
**************************************************************************************
25 نوامبر روز مبارزه با خشونت علیه زنان و دختران بود .
ما هم خواب بودبم . لابد خشونت نداریم . نمیدونم خشونت نداریم . خوب باز میومدیم وسط گود و به دنیا معرفی میکردیم .
بهتریت فرصت برای معرفی احادیث برای ایران و دنیا .
تا کمی ار احادیثی صحبت شود که پیامبر و امامانمان گفته است .هم داخلی ها یاد بگیرند هم خارجی ها بفمند.
شعار 2013 دنیا : در برابر خشونت سکوت نکن . عمل کن
قبل از سال 1000 میلادی : پیامبر و امامانمان چه احادیث جالبی دارند که روز 25 نوامبر میتوانست گفته شود .
بنده ترجمه ی یک حدیث از پیامبر را به سازمان ملل فرستادم . اما دیر شد .گقتند باید بررسی میکردیم .
**********************************************************************************
کوفت واژه ی فمینیست رو به من در جمله هام برچسب زدند . تا بحث باز نشود . تا سوال نشود . کلا واژه ای کاربردی است امروز ها .
روانشناسان نتونستن خانواده را دور یک میز بنشونن اما یک زن با یک شام ساده این کار رو میکنه هنرمند نیست ؟
که با تحقیر کار خانه زن تحقیر میشه و یک وظیفه براش تلقی میشه .
میگم زن هنر است نه آشپز حقوق بگیر . فمینیست شدم .؟
نمیفهمم چرا تا حرف از حمایت زن میاد . سریع در مقابل اسلام قرارش میدن و میگن فمینیستی .
مگه کسی الان به شما گفت فمینیست؟
اگر واقعاً می خوایم به نتیجه برسیم،باید یک بحث واحد رو دنبال کنیم و بی تعصب روی نظرمون و با منطق و استدلال صحبت کنیم.
بله؛
من حرف از فرهنگ سازی زدم؛ چون مشکل ما مشکل فرهنگی ه.
اما متوجه این نوشته های داخل *** ای که نوشتید،نشدم.
الان صورت مسئله رو مشخص کنید تا اگر صورت سوالی هست،درمورد راه حل هاش صحبت کنیم.

صورت مساله مشخصه . واژه ی فمینست چیه ؟ تا من نوشتم گفتند فمینیستی . این مرز معنی این واژه چیه که تا دم اومد بازدمش شد فمینیست .تعریف ساده ش چیه ؟ من کند ذهنترین بشر روی زمین .یه تعریف بگید بفهمم تا نوشته هام از این به بعد حواسشون باشه که فمینیست نشن.
تاپیک اسلام زن فمینیسم رو مطالعه میکردید . و میدید که نوشته های من رو گذاشتن و برچسب فمینیستی زدن .
فرهنگ سازی که گفتید من هم مثال زدم .سه روز پیش 25 نوامبر کلا ایران خواب بود و یک کشور مسلمان اقدام خاصی انجام نداد .
دریغ از یک بنر و یک حدیث در ایران . دنیا پیشکش .
(۳۰/آبان/۹۲ ۲۳:۲۶)skyeygirls نوشته است: [ -> ] زن یعنی ظریف، نه فعال حقوق بشر در اتاق خواب
زن یعنی مادر ،نه وسیله ای برای ادامه ی نسل
زن یعنی هنر، نه آشپز حقوق بگیر
و در کسری از ثانیه تاپیک ( اسلام زن فمینیسم ) باز شد و تهمت فمینیستی زده شد .
شما ناراحت نشو دوسم!!!!!!!!
خعلی ها با شما موافقن

ولی تو ای مدل سایتها نمیان
چون اینجا خعلی قدیمی و دیکتاتوری فکر می کنن
ب نظر اینها زن باید خودش قربانی کنه برای مرد و بچه
زن باید همه استعدادهاش را از بین ببره
زن نباید از مغزش استفاده کنه
اصلا اونا رو پرورش نده
فقط بچه بیاره و بزرگ کنه و ب شوهر برسه!!!!
یعنی زن کنیز مرد و بچه باشه
حالا برای اینکه زنا ناراحت نشن الکی میگن: برای زن ای کار سخته او کار سخته
یکی نیس بگه مگه تو زنی ک میدونی چ کار برای زن سخته یا نیس یا ذات زن چیه یا نیس
همه قوانین رو مردها می نویسن ب نفع خودشون
تازشم ب نظر من فمینست بودن اصلا بد نیس!!!!!!!!!!!!!!!
تا وقتی ک حقوق زنان در جهان سوم رعایت نمیشه فمنیست بودن خوبه
من میخوام وقتی بزرگ شدم ی فمنیست بشم برای حقوق زنان!!!!!!!!!
زنده باد شیرین عبادی ک نوبل صلح گرفت
هوارتا هورا ب افتخارش

(۷/آذر/۹۲ ۱۴:۲۶)skyeygirls نوشته است: [ -> ]صورت مساله مشخصه . واژه ی فمینست چیه ؟ تا من نوشتم گفتند فمینیستی . این مرز معنی این واژه چیه که تا دم اومد بازدمش شد فمینیست .تعریف ساده ش چیه ؟ من کند ذهنترین بشر روی زمین .یه تعریف بگید بفهمم تا نوشته هام از این به بعد حواسشون باشه که فمینیست نشن.
تاپیک اسلام زن فمینیسم رو مطالعه میکردید . و میدید که نوشته های من رو گذاشتن و برچسب فمینیستی زدن .
فرهنگ سازی که گفتید من هم مثال زدم .سه روز پیش 25 نوامبر کلا ایران خواب بود و یک کشور مسلمان اقدام خاصی انجام نداد .
دریغ از یک بنر و یک حدیث در ایران . دنیا پیشکش .
مطمئن باشید خیلی از افراد واقعا تعریف فمینیست رو نمی دونن! اصلا براشون مهم نیست که بدونن یا ندونن!
شما هم لازم نیست تعریفش رو بدونید چون اصل اینه که واژه فمینیست چه کارکردی داره!
واژه فمینیست کارکرد یک چماق رو داره! چماقی که تا امثال شما خواستند حرفی بگزنند به کسری از ثانیه بر سر شما فرود بیارند!