به نام خدا
چهره مجازی کاربران
شخصیتِ آرمانی اونهاست
نه واقعیتِ خودشون
البته همیشه استثنا وجود داره
دنیای مجازی دنیای بازی با کلام هست یعنی حرف
و دنیای واقعی صحنه عمل به حرف ، هر دو، روی هم تاثیر داند اما تفاوت حرف و عمل......
سعی میکنم خوب باشم اما من هم از این واقعیت مستثنی نیستم.
نمیدونم تا چه حد پستای منو خوندید ولی منم نزدیکم به خودم.گفتم که زیاد با خدا ارتباط ندارم و در دیگر مسائلم عقاید واقعی خودمو بیان کردم و همین مسئله باعث بحث با دیگران شده... ما که قرار نیست اینجا کسیو گول بزنیم چون نفعی نداره واسمون وگرنه خودم اولین نفر بودم

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
این حدیث مولا را ببینید
مراقب افکارتان باشید که گفتارتان میشود مراقب گفتارتان باشید که اعمالتان میشود مراقب اعمالتان باشید که عادتتان میشود مراقب عادتتان باشید که شخصیتتان میشود مراقب شخصیتتان باشید که عاقبتتان میشود.
اینجا هم محلی برای بحث و صحبت کردن بقول یکی از بزرگواران محل تعلم و تعلیم است و این سخنان طبق حدیث ببنید در اینده میتواند چه تاثیری بر ما داشته باشد.
در مورد خودم تقریبا همون شرایط خود واقعی ام را حفظ کرده ام البته با یه مقدار بیشتر مراقبت از سخنم بعلت محیطی متشکل از هم اقایان و خانم ها ،و این مورد را بسیار رعایت میکنم که سخنان در اینجا چون از نظر وقتی ممکن است وقت دیگران که میخوند کمک کند یا اتلاف کند حق الناسی بر گردنم نموند و از ان جنبه که نظراتم میموند اینجا از جنس اثار ماتاخر می باشد.و سالها ممکن است حقی بر گردن انسان بماند.
یاعلی.
با یاد حق
شخصا به هر انچه که می نویسم اعتقاد قلبی دارم ... ولی
خوب یا بد .... نه تنها شخصیت مجازی من با حقیقی فرق داره بلکه گاهی شخصیت حقیقیم هم با شخصیتم در موقعیت دیگر فرق میکنه ...
رفتارم در محیط دوستانه با خانوادگیم خیلی فرق داره ... حتی بسته به اینکه با دوستانم در چه محیطی آشنا شده باشم ... مذهبی باشند یا نه و غیره
چون معتقدم هر محیط و موقعیتی رفتار و گفتار خاص خودش رو مطالبه میکنه .. و با هر انسانی به تناسب خودش باید رفتار کرد ...
البته منظورم رنگ عوض کردن و نفاق نیست ... اصلا .....!!
اگر دقیق تر بخوام بگم باید گفت من بر مبنای یک سری اصول زندگی میکنم و ازشون کوتاه نمیام اما بنا به تغییر شرایط متغییر ها!!! رو تغییر میدم ... (دقت کنید متغییر ها نه اصول!)
برای مثال همین صحبت کردن در باره ی ازدواج و مسائل مربوط ...
من در محیط حقیقی هیچ گاه حرفی در این باره نمیزنم مگر با چند تن از دوستانم برای پاسخگویی به سوالات شان ...
اما این که می بینید این جا حتی در حضور آقایان رک صحبت میکنم دلیلش اینه که میدونم که این حرف ها بین خانوم ها و آقایوم (علی الخصوص مذهبی ها) هیچ گاه در محیط حقیقی گفته نمیشه ... اما بالاخره از جایی باید به گوش آقایون برسه و بالعکس! و چه موقعیتی بهتر از محیط مجازی ....
فعلا این بهترین راهی هست که پیدا کردم ....
پ ن : البته شخصیتم چه مجازی چه حقیقی در بین دوستان مذهبیم به شخصیت خودم نزدیک تره اون هم به دلیل وجود دغدغه های مشترک !!
یاالله
با سلام ممنون از ايجاد مبحث جالبتون.
شخصيت مجازي من با خود واقعي من و اعتقادات قلبي من فرقي نداره.
بعضي وقتا ادم ي سري اعتقادات قلبي داره ولي تو اجراش ضعف داره.من متاسفانه در اجراي بعضي اعمال مذهبي ضعف دارم.ولي خدارو شكر اعتقاد دارم بهش.و اميدوارم بتونم در عمل هم موفق باشم.
التماس دعا

(۱۱/آذر/۹۲ ۱۱:۵۹)رهگذر95 نوشته است: [ -> ]با سلام
سوالی در رابطه با این موضوع داشتم وقتی در تالار فعالیت میکنید تا چه حد به مطالبی که در سایت میگذارید باور دارید؟
ایا چهره مجازی با خود واقعیتان یکی است؟
یا تنها نقابی بر چهره واقعیتان است
چیزی که از دل بر اید بر دل نشیند
تا چه حد به رسالتی که دارید معتقدید؟
و...............
بنده فکر میکنم فاصله زیادی بین خود واقعی وخود مجازی وجود دارد
مباحث تالار فاقد ارزشهای محتوایی شده و هدف اصلی تالار به وادی فراموشی سپرده شده
حضورو فعالیت مدیران معاونین ناظرین بسیار کم رنگ شده
و اهداف و غرایض شخصی بر تالار سیطره افکنده......................
سلام
این سوال چند وجهیه ...
خیلی از ما ها هستیم که می خواهیم خوب باشیم . داریم سعی می کنیم ولی خداست آدم رو دارد امتحان می کند. بعضی جاها پایمان می لغزد !
خیلی وقتها حرفهایی می زنیم و یا حرفهای خوبی می شنویم و اینها رو بیان می کنیم ،
دوستان فکر می کنند از خودمان می گوییم یا هرچه می گوییم عمل می کنیم . دوستان فکر می کنند ما امامزاده ایم یا از آسمان آمده ایم :|
میشویم در حد مدعی ، ضربه می خوریم !!
در حالی که اینها فقط خوبی هایی است که خودمان هم میگوییم بلکه مجاب به انجامش شویم !!
آقا ما می خواهیم خوب باشیم و این شخصیت مطلوب و آرمانی ِ ذهنی ماست .
حالا یکی هست فقط می آید و می خواند و میرود . این اصلا مسئولیتی برایش ایجاد نمی کند خوشا به حالش!
یا کسی هرچه می گوید قبلا خودش هم عمل کرده او هم خوش به حالش !
ولی من نه !
این تصور آرمانی فرشته گونه اگر برای بنده متصورید ، اصلا وجود خارجی ندارد !
من همان
عـبـد ذليـل خـاضـع فقير بائس مسكين مستكين مستجير لا يملك لنفسه نفعا و لا ضرا و لا موتا و لا حـيـوه و لا نـشـورا
هستم حقیقتا . که باید برایش گریه کنید! ( التماس دعا )
در زمینه حضور کمم هم در تالار ...
هر چه فراگرفته اید ، عمل کنید ، هر چه هم فکر می کنید دیگران بدانند برایشان مفید هست برایشان بگویید .
باقی رو بسپارید به خدای !
هر وقت کمک خواستید مضایقه نکردیم . لازم داشتید خبرمان کنید .باور کنید گرفتاریم!
پ.ن
دوستان گرامی ام
اگر مطلبی رو از سایتی برداشتید ذکر منبعی داشته باشید تا وقتی صاحبش پیدا شد ما شرمنده نشویم !
چهره هم اینطوری واقعی تر می شود

خدا رو در نظر بگیرید همچی حل میشود ...
من تا حدودی بچه های تالار رو از نزدیک میشنایم
ولی دنیای واقعیشون با دنیای مجازیشون خیلی فرق میکنه
نمیخام تعمیم به همه بدم
ولی..............
مصداقایی که دیدم فاصله زیادی بین این دو بوده
نه تنها فضای مجازی بلکه در زندگی روزمره
ادما یاد گرفتن نقابی بر چهره شان بگذارند
و چیزی رو نشون به همه بدن که در واقع خود واقعی نیست
بعضی وقت ها ادم ها میرن یه جایی تا یادشون بیاد چی بودن شاید برای بعضی ها جاش همینجاست شاید دارن تلاش میکنند
گاهی وقت ها خودشو رو شبیه کسانی میکنه تا بگه که دوستشون داره مثلا شاید خیلی از نظر اعتقادی میلنگه اما میگه آقای بهجت گفتن زیارت عاشورا خیلی مهمه ، زیارتشو میخونه تا شاید شبیه شدن به اون آدم ها کمکی به وضعش باشه حتی ممکنه اصلا بهش اعتقادی نداشته باشه ( شاید این عجیب باشه اما من دیدم) بلاخره وجدان رو که کاریش نمی تونه بکنه
ولی اینو بهمون قرآن گوشزد کرده چیزی رو بدونی و حرفشو بزنی اما تو زندگیت اون رو اجرا نکنی فقط بار مسئولیت خودتو زیاد کردی و مطمئنا ازش پرسیده خواهد شد
اگه کسی از این ریا کاری دنبال نفعی باشه این خطاست مطئنا بی جواب نمی مونه
هر آدمی نقطه ضعفی داره ، اینو من همیشه میگم ؛ شاید اون کسی که نفعی از اینکار میبره وجدانش قفل خورده جز تاسف خوردن به حالش کاری نمیشه کرد
من خودم رو مثال میزنم ، تا یه مدت همه خیال میکردند من آقا هستم ، واکنش هم به آقا خطاب کردنم نشون نمیدادم چون تالار این امکان رو قرار داده بود تا جنسیت رو انتخاب نکنم تا اینکه بلاخره خودم خسته شدم تا کی ادم میتونه نقش بازی کنه؟؟؟
-------------
هروقت خواستم از کسی ایراد بگیرم که...... یاد این شعر افتادم
اما تو خود چنين كه مینمایی هستی؟
---
موفق باشید
(۱۴/آذر/۹۲ ۲۱:۰۰)رهگذر95 نوشته است: [ -> ]من تا حدودی بچه های تالار رو از نزدیک میشنایم
ولی دنیای واقعیشون با دنیای مجازیشون خیلی فرق میکنه
نمیخام تعمیم به همه بدم
ولی..............
مصداقایی که دیدم فاصله زیادی بین این دو بوده
نه تنها فضای مجازی بلکه در زندگی روزمره
ادما یاد گرفتن نقابی بر چهره شان بگذارند
و چیزی رو نشون به همه بدن که در واقع خود واقعی نیست
یک چیزی هست
شما می بایست باطن شخص رو دیده باشید درسته؟
شما از کجا میدونید یه نفر چقدر فرق داره؟
حالا فرض کنید اصلا فرق هم داشته باشه
شما نگاه کنید به حرف
اگر خوب بود اجراش کنید
اگر نبود اجرا نکنید
اینو به خودم میگم نه شما
به من چقدر مربوطه که فلان شخص چقدر با واقعیتش فاصله داره؟
دنبال بهانه نباشم برای اینکه از حرف حق فرار کنم