شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام بر همه
یکی از کلیدی ترین جملات در مباحث پرداختی توسط رهبر معظم انقلاب بحث امید به آینده روشن است
دیگه همه می دونیم زندگی ها به گره خورده اند
یک سری هم کارشان عامدانه (منافقین) یا جاهلانه (.....) ایجاد ناامیدی در جامعه است.
افراد این تالار هم که از کره ماه نیومدن
خیلی خوبه یک تاپیکی باشه که افراد ناامید را امیدوار کنیم
امید را در جمع خودمان (در مرحله اول) تزریق کنیم
این هیچ ربطی به بحث های قانون جذب و این کارای تشکیلاتی باطل نداره
اگر شده با آیه قرآن، حدیث ، یک جمله از بزرگان و حتی از خودتون به جمع روحیه بدید
خب
مثل اینکه روحیه ها عالی هستن خدا رو شکر!(شما بخندی راه دوری نمیره ها)
فقط این تاپیک ، تاپیک خنده حلال نیست توش جوک نگید
![[تصویر: MOKEB.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8102638592/MOKEB.jpg)
تو پیاده روی کربلا اگر رفته باشید گله گله جا برای خدمت به زائران حضرت جا درست کردند
به این توقف گاه ها موکب گفته میشه (همان ایستگاه صلواتی)
از آب خوردن هست تا ....
شماها هم خادمان حضرت صاحب (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و بقیه ای هم که امید میدن میشن خادمان موکب
ان شاء الله فرج نزدیکه
تاپیک خودتونه ادامش بدید..............
امروز تهران عجب هوای خوبی بود! انصافا با وجود بنزین استاندارد مـــلــــی (!)، اگر تو سال 20 روز مثل چنین روزی داشته باشیم من به همه ی تهرانی های عزیز امـــید می دم سن 40 سالگی رو رد کنند.
سلام
تنها چیزی که به من امید این حدیث از سیدة النساء العالمین مادر سادات حضرت صدیقه طاهره فاطمه الزهرا(سلام الله علیه) هست که اگر نبود این حدیث من تا الان7تا کفن پوسونده بودم،به عمق حدیث دقت کنید:
قالَتْ علیها السلام : إلهى وَ سَیِّدى ،اءسْئَلُكَ بِالَّذینَ اصْطَفَیْتَهُمْ، وَ بِبُكاءِ وَلَدَیَّ فى مُفارِقَتى اَنْتَغْفِرَ لِعُصاةِ شیعَتى ، وَشیعَةِ ذُرّیتَى .(كوكب الدّرىّ)
خداوندا، به حقّ اولیاء و مقرّبانى كه آنها رابرگزیدهاى ، و به گریه فرزندانم پس از مرگ و جدائى من با ایشان ، از تو مى خواهمگناه خطاكاران شیعیان و پیروان ما را ببخشى.
من که با خوندن این حدیث خودم خیلی اومیدوار میشم،اومیدوار نه به این معنی که برم گناه کنم و بگم چون حضرت زهرا خواسته خدا میبخشه،اومیدوار به این که اگر گناهی سر زد مادر سادات هواسش به ما هست.
دوستان این جمله به اشتباه در جامعه جا افتاده هاااا"آدم جایز الخطاست"اصلاً هم اینطوری نیست،"آدم ممکن الخطاست"
خدایا مگه میشه دعای حبیبه خودت رو به اجابت نرسونی؟؟!!
بیاید به دعای مادرمون آمین بگیم"الهی آمین"
امام باقر (علیه السلام) می فرمایند:
حضرت مهدی (علیه السلام) جز در شرایط زیر ظهور نمی کند . مردم شدیدا دچار هراس و گرفتار زلزله های بسیار و طاعون شوند و جنگ نمایان و شدیدی میان اعراب واقع شود . اختلاف در دین و آیین پیدا کرده و وضعیت و احوالشان متغیر گشته باشد . هر کس آرزویی داشته باشد آرزویش در هر صبح و عصر مرگ است تا آنجا که فرمودند: قیام ایشان پس از یاس و ناامیدی (مردم) ست خوشا به حال کسی که او را درک کند و از یاورانش باشد وای و صدها وای بر آن که با او مخالفت کند و از امرش نافرمانی و سرپیچی نماید .
بحارالانوار، ج 52، ص 231; الزام الناصب، ج 2، ص 162; المهدی، آیت الله صدر، ص 198 .
بسم الله الرحمن الرحیم
انما امره اذا اراد شييا ان يقول له كن فيكون
مثل ظهور مثل قیامت است
اسباب ظهور یک شبه فراهم می شود
ان شاء الله نزدیکه...........
بفرمایید فروردین شود اسفندهای ما
نه بر لب، بلکه در دل گل کند لبخندهای ما
بفرمایید هرچیزی همان باشد که میخواهد
همان، یعنی نه مانند من و مانندهای ما
بفرمایید تا این بیچراتر کار عالم؛ عشق
رها باشد از این چون و چرا و چندهای ما
سرِ مویی اگر با عاشق داری سرِ یاری
بیفشان زلف و مشکن حلقهی پیوندهای ما
به بالایت قسم، سرو و صنوبر با تو میبالند
بیا تا راست باشد عاقبت سوگندهای ما
شب و روز از تو میگوییم و میگویند، کاری کن
که «میبینم» بگیرد جای «میگویند»های ما
نمیدانم کجایی یا کهای، آنقدر میدانم
که میآیی که بگشایی گره از بندهای ما
بفرمایید فردا زودتر فردا شود، امروز
همین حالا بیاید وعدهی آینده های ما
قیصر امین پور
*اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج*
اینکه همه چیز به اراده خداوند هست خیلی به خود من کمک می کنه که بتونم به خیلی وقابع صبر کنم .
وقتی هم که توی نماز غفیله میگم :
... وَما تَسْقُطُ مِنْ وَرَقَةٍ إلاّ يَعْلَمُها وَلا حَبَّةٍ فِى ظُلُماتِ الاَرْضِ ...
به خودم میگم دیگه حال من از برگ درخت و دونه برای خداوند مهمتر هست که منو یادش نره حتما!!
رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمودند:
شما را به مهدي بشارت مي دهم، او در امت من مبعوث مي شود در حاليکه امّت در اختلاف و لغزشهاست، پس زمين را پر از عدل و داد نمايد همانطور که پر از ظلم و جور شده باشد، اهل آسمان و اهل زمين از او راضي و خشنود مي شوند...
صبر کنیم که سحر نزدیک است
خدا امر ولی خود را یک شبه اصلاح میکند
بخدا این امر یک شبه درست میشه
بخدا یشب زمان میبره
محفل از نــــور رخ او نورافشان مى شود
هر چـــه غيـــر از ذكــر يار، از ياد رندان مى رود
ابرها از نـور خـورشيد رُخَش پنهان شوند
پــــرده از رخســــار آن سرو خـــرامان مى رود
وعده ديــدار نزديك است، ياران مژده باد
روز وصلش مـــــى رسد، ايّام هجران مى رود
صبـــــــــــــــر کنیم که صبح نزدیک است
مثل آبی،نه مثل خورشیدی