تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: شبکه ماهواره ای «فارسی 1» و اهداف آن
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
(۲۶/دی/۸۹ ۲۲:۱۳)oO DaViD Oo نوشته است: [ -> ]
(۲۶/دی/۸۹ ۱۸:۵۱)F.E.A.R نوشته است: [ -> ][quote='shia12' pid='5472' dateline='1295186082']
5 هم که می زنی صبح تا شب آخوند نشون می ده.

برادر من کجا گفتم که شبکه ی پنج صبح تا شب آخوند نشون می ده
این رو 'F.E.A.R' عزیز گفت که من هم با این مطلب مخالفم
خواهشن درست نقل قول کنید تا امر در دیگران مشتبه نشود
(۵/بهمن/۸۹ ۱۱:۰۳)shia12 نوشته است: [ -> ]
(۲۶/دی/۸۹ ۲۲:۱۳)oO DaViD Oo نوشته است: [ -> ]
(۲۶/دی/۸۹ ۱۸:۵۱)F.E.A.R نوشته است: [ -> ][quote='shia12' pid='5472' dateline='1295186082']
5 هم که می زنی صبح تا شب آخوند نشون می ده.

برادر من کجا گفتم که شبکه ی پنج صبح تا شب آخوند نشون می ده
این رو 'F.E.A.R' عزیز گفت که من هم با این مطلب مخالفم
خواهشن درست نقل قول کنید تا امر در دیگران مشتبه نشود
حالا کی به شما گفت؟ ایشون از طرف من نقل قول کردن و منظورشون من بودم Blush
یه زمانی اسراییل،از طریق تهاجم فرهنگی،دین و ایمان و عقیده جوونارو هدف میگرفت،بعد از گذشت زمان،اسراییلی ها دیدن با این کار به هیچ جا نمیرسن،میدونین چرا؟
به خاطر اینکه دیدن،این جوونا هرچقدر هم از راه به در بشن،بازم میرن تو خانواده هاشونو برمیگردن سر جای اولشون(یعنی ایمان و اعتقاداتشون برمیگرده سر جاش)،این شد که تصمیم گرفتن تغییر رویه بدن و یه کار اساسی بکنن.
اگر دقت کرده باشین،تمام فیلمهای فارسی1،برای خراب کردن
خانواده هاست.
تو همشون یا زنهای شوهردار دوست پسر دارن،یا مردای زن دار،دوست دختر.....
اونا میخوان بنیان خانواده رو خراب کنن تا کارهاشون اثربخشی بیشتری داشته باشه...!!!!
تو این وضعیت وظیفه ماست که اونایی رو که آگاهی ندارن،به یاری خدا،آگاه کنیم.
فارسی وان که چیزی نیست

الان هر کانال موسیقی یک قسمت فامیلی داره که در ان سریال های از این قبیل میگزارند .

مثل پی ام سی ، جم تی وی و ...
رابرت مرداک یا شیطان بزرگ رسانه ای که رییس بزرگ ترین گردانندگان شبکه های خبری جهان وبزرگ ترین نشریات پرونوگرافی در جهان!

همچنان که در قسمتی از مستند ظهور به این اشاره دارد که گرداندگان شبکه های بزرگ دست چه کسانی هستند؟ یکی از این گرداندگان بزرگ ترین شبکه ها فاک نیوز اسکای نیوز و ...>>رابرت مرداک!!

عزیزان شاید کم بیش با این شبکه آشنایی داشته باشند شبکه ای که عموم مردم ما با دید مثبت به آن نگاه میکنن و آن را بهترین شبکه قبول دارند!!

قافل از اینکه این شبکه برای هدف های که دنبال دارد راه اندازی شده!!

شبکه ای که بنیان خانواده را میلرزاند و به سوی خیانت میکشاند که در آینده نزدیک اثرات خود را نشان خواهد داد"[/code]
عشق و عشق بازی و دوست بازی مخالف بی بندو باری و...!!
شبکه ای که......

برای ادامه این گزارش رو دانلود کنید و از کم کیف آن به طور مختصر آشنا شوید"

دانلود کنید"
مي دوني از چي خوشم مياد؟
از اينكه صدا و سيما جتي اونقدر به خودش زحمت نمي ده كه اسم طرف رو تطبيق بده!
وقتي اسم طرف تو گزارششون اشتباهه ببين ممكنه چقدر اطلاعات غلط ديگه تو گزارششون بكار برده باشند.
در مورد تصاويري كه نشون داده ميشه متاسفم كه سعي ميكنيم با هر ترفندي چهره ي بد و بدتري حالا از يه ادمي كه ميگيم خيلي بده به نمايش بذاريم:
تو دقيقه 1:26 يه صحنه رقص جمعي رو سانسور شده نشون ميده! حالا زير اون سانسور چيه؟ خانواده داماد و خانواده عروس به فرزندي قبول كردن يه بچه رو توسط زن و شوهر جشن گرفتن و يه تريپ مراسم باستاني كه هر كي ميره وسط و بچه رو بقل ميكنه و چند دقيقه باهاش ميرقصه بقيه هم حلقه ميزنن دورشون.

بعد تو خود گزارش ميگن كه شبكه مذكور اومده فرهنگ شناسي و ريشه يابي كرده كه كاملا درسته و براي همين مخاطب رو جذب كرده به خودش... صدا و سيماي ما بعد 30 سال هنوز نمي تونه فرهنگ شناسي كنه مردم رو!
مگه اون آقا اسپانسر شماست که دارید ازش طرفداری میکنید!!

این عاقلانه است که یه نفر با این همه خلاف کاری های که داره بیاد برا ما ایرانیان هزینه کنه و فیلم پخش کنه! جالب اینجاست که اونم کی یه یهودی فلسطین کش!!

راستی به قول سریال قلب یخی مگه چشم ابروی مگه قشنگه!!! میاد برا ما شبکه خانوادگی بزنه!!

بره به نشریات خودش برسه بره عکساشو نگاه کنه تا دست خالی نمونه!
سلام
وقتی رفتم اون کلیپ رابرت مرداک رو دانلود کنم توی صفحه 4shared این تبلیغ رو دیدم

[تصویر: 35hhpuow4lxat2nkokqr.jpeg]

در مورد این مطلب قبلا یه جایی یه چیزایی شنیده بودم که الان خاطرم نیست
حتی یه خبرهای از ارسال IPOD به ایران برای توزیع رایگان بین جوانان ایرانی بود که فکر کنم در راستای جنگ نرم بشه جای بدیمشون
اینم لینک این نظر سنجی
البته خودم توی این نظر سنجی شرکت نکردم
نقل قول:
[تصویر: banner_2.png]

موافقت نامه
این نظرسنجی توسط برنامه پژوهش رسانه در ایران انجام می‌شود. این برنامه یکی از پروژه‌های مرکز مطالعات ارتباطات جهانی وابسته به مدرسه ارتباطات اننبرگ در دانشگاه پنسیلوانیا است.

هدف این نظرسنجی به دست آوردن اطلاعات درباره‌ی چگونگی استفاده ایرانیان داخل و خارج از ایران از رسانه‌های خبری و ابزار ارتباطی آنلاین است. ‌
شرکت شما در این مطالعه‌ی پژوهشی داوطلبانه است و می‌توانید در این نظرسنجی شرکت نکنید. اگر تصمیم به شرکت در این نظرسنجی پژوهشی گرفتید، می‌توانید هر زمانی که خواستید از این کار منصرف شوید. اگر تصمیم گرفتید نظرسنجی را انجام ندهید یا آن را نیمه کاره رها کنید، این خواست شما هیچ گونه تبعاتی برای شما به دنبال نخواهد داشت. ‌‌
این نظرسنجی به صورت آنلاین خواهد بود و تقریباً 15 دقیقه زمان نیاز دارد. پاسخ‌های شما محرمانه باقی خواهند ماند و مشخصات شناسایی شما مانند نام یا نشانی پروتکل اینترنت (آی. پی.) ذخیره نخواهند شد.‌
به عنوان قدردانی از شرکت کنندگان در این نظرسنجی ۱۰۰ حساب اشتراک یک ساله در 4Shared به قید قرعه به شرکت کنندگان اهدا خواهد شد. اطلاعات بیشتر درباره‌ی نحوه‌ی شرکت در این قرعه کشی در پایان این نظرسنجی موجود است.
حفاظت از داده‌ها
ما اطلاعات شما را محرمانه نگاه خواهیم داشت و آنها را در اختیار هیچ فرد یا گروه دیگری قرار نخواهیم داد. ‌
همه اطلاعات رمزگذاری خواهند شد تا هویت شما قابل شناسایی نباشد.
این پژوهش توسط کمیته‌ی مستقل اخلاق در دانشگاه پنسیلوانیا براساس ضوابط مرتبط با پژوهش در زمینه‌ی علوم انسانی بررسی و تایید شده است.
اگر هر گونه سؤالی درباره‌ی این نظرسنجی دارید، لطفاً با این آدرس تماس بگیرید:
iranmedia@asc.upenn.edu
حفاظت از داده‌ها
ما اطلاعات شما را محرمانه نگاه خواهیم داشت و آنها را در اختیار هیچ فرد یا گروه دیگری قرار نخواهیم داد. ‌
همه اطلاعات رمزگذاری خواهند شد تا هویت شما قابل شناسایی نباشد.
این پژوهش توسط کمیته‌ی مستقل اخلاق در دانشگاه پنسیلوانیا براساس ضوابط مرتبط با پژوهش در زمینه‌ی علوم انسانی بررسی و تایید شده است.

توافق نامه الکترونیکی برای شرکت در این نظرسنجی
با کلیک بر دکمه‌ی «موافق‌ام»، شما تایید می‌کنید که:

اطلاعات بالا را خوانده‌اید.
به طور داوطلبانه در این نظرسنجی شرکت می‌کنید.
حداقل 18 سال دارید.

اگر نمی‌خواهید در این نظرسنجی شرکت کنید، می‌توانید عدم تمایل خود را با کلیک بر دکمه‌ی «موافق نیستم» نشان دهید.
*پاسخ به این پرسش الزامی است
• موافق‌ام
• موافق نیستم

0%

این نظرسنجی توسط مدرسه ارتباطات اننبرگ دانشگاه پنسیلوانیا برگزار می‌شود. تمامی اطلاعاتی که شما در طی این نظرسنجی در اختیار ما قرار می دهید نزد دانشگاه پنسیلوانیا محفوظ می‌مانند و به هیچ وجه در اختیار هیچ موسسه و نهاد دیگری قرار نمی‌گیرد. این اطلاعات صرفا برای همین نظرسنجی مورد استفاده قرار می‌گیرد. در صورتی که درباره‌ی این نظرسنجی هرگونه پرسشی دارید می‌توانید از طریق این آدرس ایمیل با ما تماس بگیرید.
(۲۰/دی/۸۹ ۱۷:۲۳)F.E.A.R نوشته است: [ -> ]جدیدترین اقدام صدا و سیما هم برداشتن شبکه ی خبر از شبکه های استانی بود که به جاش شبکه قرآن گذاشتن خب این کار چه معنی می ده یه دونه شبکه ی درست و حسابی داشتیم اونم شبکه خبر بود اخبار به روز و مستند های زیبایی داشت. آقای ضرغامی هم ول کن نیست خب 5 سال بودی بسه دیگه برو بزار یه تنوعی بشه شماها به جای اینکه به فارسی وان گیر بدید اول از صدا و سیمای خودمون ایراد بگیرید

جای 200 تا تشکر داره.اگه رسانه ما مشکل نداشت مردم هیچ وقت سمت ماهواره نمیرفتن
قضیه ماهواره هم از سال 88 شروع شد.بعد انتخابات فقط خبر و مناظرات و خبر و خبر وخبر و خبر پخش میشد والا خودم از سال 88 کلا تلویزیون رو گذاشتم کنار هیچی نداشت دیگه...خانواده ما که خوبن بجای ماهواره میرن فیلم هایی مثل قهوه تلخ نگاه میکنن دلخوش میشن اما همه مثل هم نیستن.
صدا و سیما نه تنها ضعیف عمل نمیکنه بلکه گاهی اوقات یچیزایی پخش میکنه که آدم به بی اطلاعی شون پی میبره.
شایدم عمدیه خدا میدونه......Sleepy
به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، مجید ابهری وجود یک‌هزار و 400 شبکه ماهواره‌یی فارسی زبان را نشان از گستردگی سرمایه‌گذاری دشمن جنگ نرم علیه ایران دانست و گفت: متاسفانه در بررسی‌های به‌عمل آمده، مشخص شده است که 15 درصد از طلاق‌های صورت گرفته، متاثر از برنامه‌های شبکه Farsi 1 است، چرا که در پشت پرده، این شبکه توسط صهیونیست‌ها هدایت و اداره می‌شود.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
آدرس های مرجع