تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: به یه مجرد کمک کنیددددددد
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
من یه مجرد بدبختم فقط میخواستم بگم که من که مجردم خو شرایط ازدواجو ندارم خونوادمم اصلا به فکر نیستن هرچی بهشون ایما اشاره میکنم میگم منم آدمم اصلا بروشون نمیارن
بخدا من آدمم .مگه من مسلمون نیستم؟آی مسلمون به داد برادرت برس کمکم کن خب سختمه.پول ندارم.چندبار هم شد که میخواستم برم طرف صیغه ولی انقد مسخرم کردن توهینم کردن پشیمون شدم چه راهی دارم؟ازدواج که نمتونم بکنم.بالغ هم شدم نیاز دارم بخدا.من نمیخوام گناه

کنم.خیلی سعیمو میکنم گناه نکنم ولی تا کی؟خدا پس کی گره ما رو باز میکنی؟
خانوادم که سنشون زیاده نمیفمن چی میکشم.بقیه هم میگن صبر کن خب تا کی؟
هی میگن غذای گرم نخور.صحنه تحریک کننده نبین خو نمیبینم
فک کردن اگر بقیه سکوت میکنن چون مشکلی ندارن
خو بقیه ای که سکوت میکنن یا گناه میکنن شایدم مشکل جسمی دارن تعداد افرادی که میتونن تحمل کنن و چیزی نگن خیلی کمه
البته من نمگم همه گناه میکنن ولی تعداد افراد با ایمانی که صبر میکنن خیلی کمه
اصن من برا چی باید صبر کنم؟مگه مسلمون نیستم؟بقیه باید ازدواجشونو بکنن کیف دنیاشونو بکنن من باید تحلیل برم
آقا من آدمم احساس دارم نیاز دارم چقدر باید سرم به زمین باشه ؟ طرف دست زنشو میگیره تو خیابون راه میره خوش و خرم من باید زمینو گاز بزنم صبر کنم
بهم گفته بودن امتحانه آخه این چه امتحانیه؟تو جنگ که میری اگر بجنگی میشی رزمنده!!!!!!!!!! اگر کشته بشی میشی شهیدBlushBlush
ولی اینجا چی؟شکست بخوری گناه کردی بیچاره میشی مگه چند نفر میتونن پیروز بشن آخه؟میدونین چرا مذهبیا بی بخار شدن؟چون گناه میکنن فکر کردید چون برچسب مذهبی بودن داریم دیگه همه چی حله تا گناه بکنیم دلمون سیاه میشه آی لعنت بر کسی که متعه رو حرام کرد آی

لعنت برکسی که سنتای غلطو تو جامعه مسلمونا راه انداخت آی لعنت به کسی که برای خودش عیدالزهرا میگیره ولی تا بهش میگی متعه خرخرتو گاز میزنه هزارتا دلیل میاره تا منصرف بشی حالا اگه کسی راه حل داره بگه
همه فاز ازدواج گرفتتشون تاپیک ازدواج میزنن
این هفته رکورد بحث ازدواج زده شدهBig Grin
----------------------------------
شما خواستی بری طرف صیغه خوب فکرتا بکن بعدا معتاد صیغه نشی
به حرف مردم هم کاری نداشته باش هرکی فحش داد به خودش داد هر کی هم مسخره کرد خودشو مسخره کرده Big Grin
سخن قرآن و ائمه از همه مهمتره
اول جوونی می خوای ببینی مردم چی میگن چی نمیگن همون بهتر که ازدواج نکنی Big Grin
شوخی کردم ناراحت نشی
بقیه دوستان که تجربه ی همچین زندگی رو قبلا داشتند راهنمایی بفرماییند ما هم گوش میدیم
---------
اوه ببخشید من فکر کردم شما آقا هستید...نمیدونستم
منم موافقم

مشکل از جایی شروع شد که گناه واسه جوونا عادی شد و و تعددای از جوونا کاری کردن که تر و خشک با هم بسوزه و کسی زیاد اعتماد نکنه.

منم مثل خودتم . خدا باعث و بانیش رو لعنت کنه

(۱۳/آذر/۹۲ ۲۱:۵۵)lord_crusader نوشته است: [ -> ]همه فاز ازدواج گرفتتشون تاپیک ازدواج میزنن
این هفته رکورد بحث ازدواج زده شدهBig Grin

فاز ازدواج کسی رو نمیگیره ! حالا شما هم به وقتش میدونی چی میگیم و دلمون از کجا پره

Mohammad Trust

ازدواج تو ایران یعنی رد کردن هفت خان رستمAngryما کی بی خیال شدیم دلمون از هیچجا هم پر نیست
چون اینقدر که پر شده بود بالا آوردم خالی شدSmile(شرمنده بابت ادبیات)
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام برادرم(فکر کنم برادر باشید از لحنتون در هر صورت فرق نداره)
اول این نوشته را نه از من بلکه از یک نفر دیگر فرض کن
شما در همان ابتدا گفتید بدبختید!
از کجا می دانید؟
خب این قضیه در مورد اکثر جوان های این دوره زمانه شایع است بنظرم رسید در ملأ عام بنویسم بجای پیام خصوصی
من در مورد سن شما یا شرایط شما نمی خواهم بصورت خاص صحبت کنم
شما در شرایطی هستید که واجب است ازدواج کنید(دلیل از رساله مراجع)
اگر نتوانستید ازدواج دائم داشته باشید حتما به فکر ازدواج موقت باشید از ملامت افراد جاهل پیرو عمر نترسید چون حساب شما با خداست نه با این افراد.
البته قبول دارم در جامعه کنونی خیلی افراد عملا شیعه فلانی هستند و فضا را برای مجردها سخت کرده اند چه بسا خود این افراد هم مجرد باشند ولی خب امان از جهل!
اما چند نفر می توانند این کار را انجام دهند؟
خیلی افراد کلا می ترسند از آبرویشان،بعضی پول و امکانات ندارند،بعضی هم متاسفانه شک دارند.
از روزی که من در تالار به این مباحث بصورت رک پرداختم متاسفانه بعضی افراد به خود اجازه توهین دادند(پیام خصوصی و ایمیل)
البته هرچقدر هم توهین کنند از حرف خودم برنمی گردم.
چه بسا اکثریتی حرف باطلی را بزنند.
بگذریم
اما در مورد بقیه ای که نمی توانند به هیچ وجه ازدواج کنند.
(لاأقل به مدت طولانی)
این افراد باید از محرک های محیطی پرهیزکنند(خجالت آوره که باید به چنین روش هایی پناه ببریم!)
خیلی اوقات خود صدا و سیما تصاویری پخش می کند که مناسب نیستند .
پس پرهیز از ماهواره و امثالهم کافی نیست.
در دید و بازدیدها نیز باید مراعات کرد.
در بیرون از منزل باید از رفتن به محیط های نامناسب پرهیز کرد.
در محیط کار یا دانشگاه از جنس مخالف پرهیز کنید.البته در بعضی موارد باید فرار کنید!
کنترل چشم خیلی موثر است چون چشم دروازه بیشتر از 80 درصد اطلاعات دریافتی و مواد اولیه تخیلات مخصوصا برای یک مرد است.(در خانم ها گوش درصد بیشتر را دارد)
در ابتدا کمی مشکل بنظر می رسد ولی در مدت زمان طولانی این بصورت ملکه در می آید و آن آرامشی که در دل شما حکم فرما می شود عاملی مشوق در ادامه این مسیر است.
کاری نکنید که وقت خالی برای شما باقی بماند.
ورزش کردن علاوه بر تمام منافعش در این مورد هم موثر است.جسم خود را خسته کنید
در مورد رژیم غذایی که خیلی افراد به آن اشاره می کنند.
استفاده از نعمات خدا حق همه ماست.دلیل نمی شود چون شرایط خاص داریم پس مانند یهود غذایی را بر خود حرام کنیم.
البته درصد مواد غذایی با طبع گرم باید کمتر شود.
حجامت کنید که بدن را سرد می کند.
بعضی مواد غذایی نیز موثرند.اطلاعات کامل را از متخصصان طب سنتی یا متخصصان مواد غذایی بپرسید.
به هیچ وجه از داروهای هرچند سنتی در این موارد استفاده نکنید.(ضرر طولانی مدت دارند)
اگر از جایی یا چیزی خاطره ای داری که شما را به فکر گناه می اندازد دوری کن.(شرطی شدن)
راه های فوق زیادند اما تا از لحاظی روحی آماده نباشید چندان پایدار نیست.
نماز اول وقت
روزه (یکبار در هفته یا بیشتر)
مواظب همنشین خود باشید.
من ندیدم شخصی رو که همنشین بد داشته ولی عاقبت بخیر شده
اصلا مهم نیست طرف ادعای مذهبی بودن داره مهم اینه که معیارهای ایمان رو داره یا نه
البته افرادی که کلا نمی خوان پاک باشند که کلهم همنشین خوبی نیستند منظورم بیشتر ، افراد خط بالایی هستند.
قسمت جالب نوشتم این قسمته(مخصوصا مجردان!)
خب برای ازدواج اول باید حرکت کنید تا خدا هم بده
کار پیدا کنید و کار کنید تا پدر مادرتون زودتر حرکتی بزنند.
اما یک سری کارها هستند که برای تسریع این قضیه خیلی مفیدند.(جواب داده)
خواندن سوره طه بصورت کامل
همه ائمه اطهار بخشنده هستند ولی بعضی از ائمه در یک مورد جلوه بیشتری دارند.
مثلا کشتی امام حسین علیه السلام از همه وسیع تره(حتی منم میخام سوار بشم)
اما برای این امور امام رضا علیه السلام خیلی خوب جواب می دهند.
یا از دور از ایشان بخواهید یا در زیارت بعدی که رفتید این دستور را اجرا کنید(آقایی که این دستور را دادند نگفتند خصوصیست ان شاء الله موثر باشد)
*حرم امام رضا خواصی دارد که این یکی از آنهاست.برای باقی موارد پیام خصوصی بزنید.
آن دستور این است.

اول این نقشه حرم امام رضا را دانلود کنید.

خب در صحن انقلاب شماره 15 بر سر قبر آقای حسنعلی اصفهانی(نخودکی) بروید سه صلوات بفرستید و سوره یس را بخوانید.سپس بر سر قبر شهید بهاء الدین عاملی (شیخ بهایی) بروید(شماره 2 در رواق شیخ بهائی) و سه صلوات بفرستید و سروه یس را بخوانید.موقعی که بین این دو قبر را طی می کنید هرگز حرف نزنید.(مگر برای جواب سلام) سپس زیارت امین الله را در پائین پای حضرت بخوانید.(پایین پا همان ضلعی از ضریح مطهر است که روبروی صحن آزادی می باشد).در پایان دو رکعت نماز حاجت بخوانید و در قنوتش از خدا حاجت خود را بخواهید.
تذکر 1: دستور فوق تضمینی نیست.
تذکر 2:در دستور فوق مرجع درخواست خود امام رضا علیه السلام هستند نه آقای نخودکی یا شیخ بهائی
تذکر 3:قبل از انجام دستور محل های مذکور را پیدا کنید(نقشه)
نکته:هیچ گاه در حاجت خود اصرار نکنید.(به هر قیمت)از حضرت بخواهید اگر به صلاحتان است برآورده شود.
هیچگاه از غیر معصوم مخصوصا در زمینه ازدواج درخواست نکنید(فکر کنم حضرت عباس علیه السلام فرق دارند) چون غیر معصوم از صلاح شما خبر ندارد و ممکن است همان شخصی که بر او اصرار می کنید شر و بدی در او باشد.چون غیر معصوم از آینده شما خبر ندارد ولی معصوم محیط بر زمان است.
این خیلی خوبه که دغدغه داشتی و به زبان آوردی و در بین خواننده های تاپیک حتما مثل شما وجود دارند.
در مورد فلانی گفتید که متعه را حرام اعلام کرد.
بله حق با شماست هرکدام از بدعت هایی که کرد باعث مشکلات بزرگی در آینده شد و خواهد شد.
و باز هم درست است که بعضی از شیعیان در بعضی جاها دانسته یا نادانسته پیرو فلانی هستند.
اما...
امتحانی که گفتید
خدا به افرادی که در جوانی خود را پاک نگه می دارند عنایت خاصی می کند
ببینید من در حدی نیستم که این جملات رو بگم ولی به چیزی که میگم خوب نگاه کن ببین حقیقت داره یا نه.
نمی خواهم قضیه رو احساسیش کنم عین واقعیته خطابش به خودمم هست.
در قسمتی از توقیع حضرت به جناب شیخ مفید
إِنّا غَيْرُ مُهْمِلينَ لِمُراعاتِكُمْ، وَ لا ناسينَ لِذِكْرِكُمْ، وَ لَوْ لا ذلِكَ لَنَزَلَ بِكُمُ اللاَّْواهُ، وَ اصْطَلَمَكُمُ الاَْعْداءُ. فَاتَّقُوا اللّهَ جَلَّ جَلالُهُ وَ ظاهِرُونا
ما در رعايت حال شما كوتاهى نمى‌كنيم و ياد شما را از خاطر نبرده‌ايم، كه اگر جز اين بود گرفتارى‌ها به شما روى مى‌آورد و دشمنان، شما را ريشه كن مى‌كردند. از خدا بترسيد و ما را پشتيبانى كنيد.
با همین گناه نکردن به امام زمانمان کمک کنیم
ایشان خبر دارند
انگار در کربلا هستیم
باید در برابر دشمن مقاومت کنیم.
جنگ جنگ نرمه و کار خیلی سخته
قبول دارم خیلی مشکله ولی شاید امتحان ما و کمک ما به امام زمانمان همین باشد
گناه نکنیم و صبر کنیم

إلا الذين آمنوا وعملوا الصالحات وتواصوا بالحق و تواصوا بالصبر

به پدر مادراتون هم بگید بخوانند شاید تحت تاثیر قرار گرفتند.
ببخشید زیاد شد!
ادم میمونه چی بگه

استادی میگفت باید به میل جنسی رسید (شرعی). نه میشه انکارش کرد و نه مقاومت میزاره جلو بری .

نگه داشتن ایمان خیلی سخت شده ...
اگر شما خانم هستید و تا حالا ازدواج نکردید به هیچ وجه توصیه نمیکنم ازدواج موقت رو .
به نام خدا
سلام علیکم

ببینید دوست من الآن شما بیکار هستید؟؟؟

درآمد ندارید؟؟؟

سربازی رفتید؟؟؟

تحصیلات تون تموم شده؟؟؟

اگه هنوز سربازی نرفیتن، و هنوز کار ندارین،بهتون پیشنهاد می کنم برین دنبال یه کار.

به دوست و آشنا بسپارید،حتما لازم نیست کارتون متناسب با رشتتون باشه.

این خیلی مهمه.

البته من نمیدونم چند سالتونه.

اگه زیر24 هستین،بهرته بگم دهنتون بوی شیر میده.

هنوز زوده اما اگه بالای 24 باشین،خوب حتما سربازی رفتین.

یا اگه نرفتین حتما برین.

سرتون رو گرم می کنه.

از سربازی هم که اومدین،برین سرکار.

دنبال یک خانواده ی ساده بگریدن،خانواده های ساده اهل تجملات نیستند.

ولی شما باید مشخصات میدادین.

فی امان الله
(۱۳/آذر/۹۲ ۲۲:۲۳)سجاد313 نوشته است: [ -> ]به نام خدا
سلام علیکم

ببینید دوست من الآن شما بیکار هستید؟؟؟

درآمد ندارید؟؟؟

سربازی رفتید؟؟؟

تحصیلات تون تموم شده؟؟؟

اگه هنوز سربازی نرفیتن، و هنوز کار ندارین،بهتون پیشنهاد می کنم برین دنبال یه کار.

به دوست و آشنا بسپارید،حتما لازم نیست کارتون متناسب با رشتتون باشه.

این خیلی مهمه.

البته من نمیدونم چند سالتونه.

اگه زیر24 هستین،بهرته بگم دهنتون بوی شیر میده.

فی امان الله
موانع خوبی سر راه پسرای بدبخت این مملکت گذاشتید...شاید بدبخت کلمه ی جالبی نیست باید گفت مظلوم!
پس آقایون صبر کنید یه 30 یا40سالی از عمرتون بگذره تحصیلات دانشگاهیتون تموم شه کار پیدا کنید بعد حالا یه فکری راجع به ازدواج کنید
اونایی هم که سنشون زیر24 هست کلا دهنو ببندن چون دهنشون بوی شیر پاکتی میدهBig Grinمخصوص اگه تاریخ مصرف شیرش گذشته باشه که در این صورت تبصره ی شماره ی دو اجرا خواهد شد یا دهنانتان را گل بگیرید یا زیپ براش درست کنید یا گردن خود را بزنید که دهن نداشته باشید مبادا بوی بدش حال بقیه رو بهم بزنه و چشم نداشته باشید و ببینید و طلب کنید
کلا بمیریم بهترهAngry
سلام.

موضوع زیر به شما کمک خواهد کرد:

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-6663.html

پ.ن:
در صورتی که بحث تاپیک طبق روال سایر موضوعات این بخش پیش بره این موضوع با سایر موضوعاتی که در مورد ازدواج هستند ادغام خواهد شد.
لطفا راه حل ارائه بدید مشکلات جامعه رو همه خوب میدونن.
آدرس های مرجع