من یه مجرد بدبختم فقط میخواستم بگم که من که مجردم خو شرایط ازدواجو ندارم خونوادمم اصلا به فکر نیستن هرچی بهشون ایما اشاره میکنم میگم منم آدمم اصلا بروشون نمیارن
بخدا من آدمم .مگه من مسلمون نیستم؟آی مسلمون به داد برادرت برس کمکم کن خب سختمه.پول ندارم.چندبار هم شد که میخواستم برم طرف صیغه ولی انقد مسخرم کردن توهینم کردن پشیمون شدم چه راهی دارم؟ازدواج که نمتونم بکنم.بالغ هم شدم نیاز دارم بخدا.من نمیخوام گناه
کنم.خیلی سعیمو میکنم گناه نکنم ولی تا کی؟خدا پس کی گره ما رو باز میکنی؟
خانوادم که سنشون زیاده نمیفمن چی میکشم.بقیه هم میگن صبر کن خب تا کی؟
هی میگن غذای گرم نخور.صحنه تحریک کننده نبین خو نمیبینم
فک کردن اگر بقیه سکوت میکنن چون مشکلی ندارن
خو بقیه ای که سکوت میکنن یا گناه میکنن شایدم مشکل جسمی دارن تعداد افرادی که میتونن تحمل کنن و چیزی نگن خیلی کمه
البته من نمگم همه گناه میکنن ولی تعداد افراد با ایمانی که صبر میکنن خیلی کمه
اصن من برا چی باید صبر کنم؟مگه مسلمون نیستم؟بقیه باید ازدواجشونو بکنن کیف دنیاشونو بکنن من باید تحلیل برم
آقا من آدمم احساس دارم نیاز دارم چقدر باید سرم به زمین باشه ؟ طرف دست زنشو میگیره تو خیابون راه میره خوش و خرم من باید زمینو گاز بزنم صبر کنم
بهم گفته بودن امتحانه آخه این چه امتحانیه؟تو جنگ که میری اگر بجنگی میشی رزمنده!!!!!!!!!! اگر کشته بشی میشی شهید

ولی اینجا چی؟شکست بخوری گناه کردی بیچاره میشی مگه چند نفر میتونن پیروز بشن آخه؟میدونین چرا مذهبیا بی بخار شدن؟چون گناه میکنن فکر کردید چون برچسب مذهبی بودن داریم دیگه همه چی حله تا گناه بکنیم دلمون سیاه میشه آی لعنت بر کسی که متعه رو حرام کرد آی
لعنت برکسی که سنتای غلطو تو جامعه مسلمونا راه انداخت آی لعنت به کسی که برای خودش عیدالزهرا میگیره ولی تا بهش میگی متعه خرخرتو گاز میزنه هزارتا دلیل میاره تا منصرف بشی حالا اگه کسی راه حل داره بگه
همه فاز ازدواج گرفتتشون تاپیک ازدواج میزنن
این هفته رکورد بحث ازدواج زده شده

----------------------------------
شما خواستی بری طرف صیغه خوب فکرتا بکن بعدا معتاد صیغه نشی
به حرف مردم هم کاری نداشته باش هرکی فحش داد به خودش داد هر کی هم مسخره کرد خودشو مسخره کرده

سخن قرآن و ائمه از همه مهمتره
اول جوونی می خوای ببینی مردم چی میگن چی نمیگن همون بهتر که ازدواج نکنی

شوخی کردم ناراحت نشی
بقیه دوستان که تجربه ی همچین زندگی رو قبلا داشتند راهنمایی بفرماییند ما هم گوش میدیم
---------
اوه ببخشید من فکر کردم شما آقا هستید...نمیدونستم
منم موافقم
مشکل از جایی شروع شد که گناه واسه جوونا عادی شد و و تعددای از جوونا کاری کردن که تر و خشک با هم بسوزه و کسی زیاد اعتماد نکنه.
منم مثل خودتم . خدا باعث و بانیش رو لعنت کنه
(۱۳/آذر/۹۲ ۲۱:۵۵)lord_crusader نوشته است: [ -> ]همه فاز ازدواج گرفتتشون تاپیک ازدواج میزنن
این هفته رکورد بحث ازدواج زده شده
فاز ازدواج کسی رو نمیگیره ! حالا شما هم به وقتش میدونی چی میگیم و دلمون از کجا پره
Mohammad Trust
ازدواج تو ایران یعنی رد کردن هفت خان رستم

ما کی بی خیال شدیم دلمون از هیچجا هم پر نیست
چون اینقدر که پر شده بود بالا آوردم خالی شد

(شرمنده بابت ادبیات)
ادم میمونه چی بگه
استادی میگفت باید به میل جنسی رسید (شرعی). نه میشه انکارش کرد و نه مقاومت میزاره جلو بری .
نگه داشتن ایمان خیلی سخت شده ...
اگر شما خانم هستید و تا حالا ازدواج نکردید به هیچ وجه توصیه نمیکنم ازدواج موقت رو .
به نام خدا
سلام علیکم
ببینید دوست من الآن شما بیکار هستید؟؟؟
درآمد ندارید؟؟؟
سربازی رفتید؟؟؟
تحصیلات تون تموم شده؟؟؟
اگه هنوز سربازی نرفیتن، و هنوز کار ندارین،بهتون پیشنهاد می کنم برین دنبال یه کار.
به دوست و آشنا بسپارید،حتما لازم نیست کارتون متناسب با رشتتون باشه.
این خیلی مهمه.
البته من نمیدونم چند سالتونه.
اگه زیر24 هستین،بهرته بگم دهنتون بوی شیر میده.
هنوز زوده اما اگه بالای 24 باشین،خوب حتما سربازی رفتین.
یا اگه نرفتین حتما برین.
سرتون رو گرم می کنه.
از سربازی هم که اومدین،برین سرکار.
دنبال یک خانواده ی ساده بگریدن،خانواده های ساده اهل تجملات نیستند.
ولی شما باید مشخصات میدادین.
فی امان الله
(۱۳/آذر/۹۲ ۲۲:۲۳)سجاد313 نوشته است: [ -> ]به نام خدا
سلام علیکم
ببینید دوست من الآن شما بیکار هستید؟؟؟
درآمد ندارید؟؟؟
سربازی رفتید؟؟؟
تحصیلات تون تموم شده؟؟؟
اگه هنوز سربازی نرفیتن، و هنوز کار ندارین،بهتون پیشنهاد می کنم برین دنبال یه کار.
به دوست و آشنا بسپارید،حتما لازم نیست کارتون متناسب با رشتتون باشه.
این خیلی مهمه.
البته من نمیدونم چند سالتونه.
اگه زیر24 هستین،بهرته بگم دهنتون بوی شیر میده.
فی امان الله
موانع خوبی سر راه پسرای بدبخت این مملکت گذاشتید...شاید بدبخت کلمه ی جالبی نیست باید گفت مظلوم!
پس آقایون صبر کنید یه 30 یا40سالی از عمرتون بگذره تحصیلات دانشگاهیتون تموم شه کار پیدا کنید بعد حالا یه فکری راجع به ازدواج کنید
اونایی هم که سنشون زیر24 هست کلا دهنو ببندن چون دهنشون بوی شیر پاکتی میده

مخصوص اگه تاریخ مصرف شیرش گذشته باشه که در این صورت تبصره ی شماره ی دو اجرا خواهد شد یا دهنانتان را گل بگیرید یا زیپ براش درست کنید یا گردن خود را بزنید که دهن نداشته باشید مبادا بوی بدش حال بقیه رو بهم بزنه و چشم نداشته باشید و ببینید و طلب کنید
کلا بمیریم بهتره
سلام.
موضوع زیر به شما کمک خواهد کرد:
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-6663.html
پ.ن:
در صورتی که بحث تاپیک طبق روال سایر موضوعات این بخش پیش بره این موضوع با سایر موضوعاتی که در مورد ازدواج هستند ادغام خواهد شد.
لطفا راه حل ارائه بدید مشکلات جامعه رو همه خوب میدونن.