تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: نظرات،سؤالات و تمرینات برنامه نویسی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
اعوذ بالله من الشیطان الرجیم
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام!

این تاپیک برای پاسخگویی به سوالات و ارسال تمرینات تاپیک آموزش برنامه نویسی ایجاد شده است.

لطفاً هرگونه نظر، پیشنهاد، انتقاد و یا سؤالی پیرامون تاپیک آموزش برنامه نویسی دارید در این تاپیک مطرح کنید...

همچنین تمرینات مربوط به هر درس رو نیز همینجا قرار بدید تا دسته بندی مطالب با نظم بیشتری انجام بشه

باتشکر!
سلام خیلی خوبه
شروع کنید من یکی که آماده ی یادگیری ام Blush
تمام سوالات امتحانی رو آوردی جلوی چشم
نابود بشه برنامه نویسیAngry
بسیار عالی،فقط از پایه شروع کنید چون من از پایه مشکل دارم.ممنون
منم هستم ، ان شاءالله

ممنون از حرکت خوبتون
دوستان زیادی در تالار رشته ی آی تی و نرم افزار خوندن اگه اونا هم کمک کنن خوب میشه
کارتون خیلی خوب و با ارزشه.اما اگه این کار یه کم رسمی تر بشه و کلاس های انلاین هم چاشنیش بشه اونوقت نتیجه بخش خواهد بود.
کارتون خیلی خوب و با ارزشه.اما اگه این کار یه کم رسمی تر بشه و کلاس های انلاین هم چاشنیش بشه اونوقت نتیجه بخش خواهد بود.
سلام
ىعپى نمىدونى چه کار بزرگى در حق من دارى انجام مىدى, خدا منتظر کوچولو رو به اقامون برسونه. واقعا ممنوننم بابت اىن کار.
سلام جناب منتظر.... خیلی ممنون خیلی خوب بود بنده از الان اعلام امادگی میکنم که این تاپیک رو کامل پیگیری کنم و منتظر اموزشهای بعدیتون هستم ... . هزینه ثبت نام کلاس و اموزش شما هم طلب دعای خیر Smile اجرکم عندالله کافیه دیگه نه ؟Big Grin
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع