تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: دل به دل راه داره؟؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
یک خانوم به هیچ عنوان نباید از یه آقا خواستگاری کنه
اگر صحبت های دکتر فرهنگ رو هم شنیده باشید
ایشون تو صحبت هاشون میگن که اگر یه شخص امین رو پیدا کردید که بتونه غیر مستقیم اون فرد رو مشتاق به خواستگاری کنه، کار خوبیه
ولی اینکه اون طرف بفهمه شما خودت اونو فرستادی که خواستگاری کنه یا اینکه خودت ازش خواستگاری کنی اشتباه محضه
واقعا این در شان یه خانوم نیست که بره خواستگاری کنه
به یکی از دوستانم هم که یک بار این اشتباه رو مرتکب شده بود
گفتم: حتی اگر این ازدواج هم سر بگیره باز هم در آینده مطمئن باش که اون آقا به روت میاره
این خصوصیت مرداس!
البته شاید استثنا هم باشه
ولی آدم به امید استثنا خودشه نمیندازه تو چاه!
یا حق
(۲۷/دی/۹۲ ۱:۴۱)رضوانه نوشته است: [ -> ]یک خانوم به هیچ عنوان نباید از یه آقا خواستگاری کنه
اگر صحبت های دکتر فرهنگ رو هم شنیده باشید
ایشون تو صحبت هاشون میگن که اگر یه شخص امین رو پیدا کردید که بتونه غیر مستقیم اون فرد رو مشتاق به خواستگاری کنه، کار خوبیه
ولی اینکه اون طرف بفهمه شما خودت اونو فرستادی که خواستگاری کنه یا اینکه خودت ازش خواستگاری کنی اشتباه محضه
به یکی از دوستانم هم که یک بار این اشتباه رو مرتکب شده بود
گفتم: حتی اگر این ازدواج هم سر بگیره باز هم در آینده مطمئن باش که اون آقا به روت میاره
این خصوصیت مرداس!
البته شاید استثنا هم باشه
یا حق

من حرف از خواستگاری مستقیم زدم!!!؟
بحث این بود که آیا فقط مرد میتونه این کار رو انجام بده یا زن هم میتونه اعلام کنه (به واسطش)
من هم گفتم هیچ اشکالی نداره
البته اگر مرد این کار رو بکنه خیلی بهتره

دکتر فرهنگ دقیقا چکاره هستن؟
دین شناسند؟
این رو گفتم که نماز رو پشت سر یه عالم نخونیم و مسائل به این مهمی رو از ایشون بشنویم
تو حرفاشون اشتباه هم وجود داره

پس حضرت خدیجه نعوذ بالله عجب ریسکی انجام دادند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شما پیامبر رو با مردان امروزی مقایسه میکنید؟؟؟!!!!(نعوذ بالله)
(۲۷/دی/۹۲ ۱:۵۳)رضوانه نوشته است: [ -> ]شما پیامبر رو با مردان امروزی مقایسه میکنید؟؟؟!!!!(نعوذ بالله)

اگر این امر غلط بود هیچ موقع برای شخص اول دین ما اتفاق نمی افتاد

آن هم مادر مادر امامان شیعه

مقایسه هم نمیکنیم ولی پیامبر انسانند نه خدا
بسم الله الرحمن الرحیم

سلامRose
[/b]

نقل قول:یک خانوم به هیچ عنوان نباید از یه آقا خواستگاری کنه

خیلی خیلی معذرت میخوام، ولی این جمله کمی خام است، اگر حداقل یک استثناء قائل می شدید شاید ممکن بود راجع به فرمایشتون صحبت و مباحثه کرد
اما شما تمـــــامِ چیزی رو با قاطعیت رد میکنید که در اون مثال نقضی هست

نقل قول:اگر صحبت های دکتر فرهنگ رو هم شنیده باشید
!

نقل قول:ایشون تو صحبت هاشون میگن که اگر یه شخص امین رو پیدا کردید که بتونه غیر مستقیم اون فرد رو مشتاق به خواستگاری کنه، کار خوبیه

بله، این روش میتونه روش خوبی باشه
اما با صِرفِ ارائه یک روش نمیشه اصل قضیه رو زیر سوال برد
که یا غیر مستقیم یا اصلاً!!!

نقل قول:ولی اینکه اون طرف بفهمه شما خودت اونو فرستادی که خواستگاری کنه یا اینکه خودت ازش خواستگاری کنی اشتباه محضه

خواهر محترم، قبول دارید که فرمایشاتتون رو تنها در غالب پیشنهاد میشه شنید؟
و آبشخور و مَنشع خاصی ندارن؟
اگر اشتباه میکنم لطفاً یک منبع مورد وثوق بنفع فرمایشاتتون معرفی بفرمایید

نقل قول:به یکی از دوستانم هم که یک بار این اشتباه رو مرتکب شده بود
این خصوصیت مرداس!

این اصل دقیقاً از کجا و از سمت کدام معصوم یا حدأقل کدام عالِم ساطع شده؟
و اینکه چطور میتونید این دعوی رو اثبات کنید؟

نقل قول:البته شاید استثنا هم باشه

اینطور که شما فرمودید و با مثالی که زدید گویی که اصل این عمل بی چون و چرا اشتباه محض است!!!

البته همان طور که گفته شد بهتر است که این امر از سمت مرد صورت گیرد تا زن

..::یا علی::..Rose
***چو قرآن بخوانند دیگر خموش / به آیات قرآن فرا دار گوش***

[/b]

[b]سوره قصص:
«یکى از آن دو (دختر ) گفت: اى پدر! او را استخدام کن؛ زیرا بهترین کسى است که استخدام مى کنى؛ هم نیرومند (و هم ) در خور اعتماد است. (شعیب ) گفت: من مى خواهم یکى از این دو دختر خود را (که مشاهده مى کنى )، به نکاح تو در آورم؛...

**خب بعد از شنیدن نظرات خوب دوستان بهتره به قران چنگ بزنیم و الگو زندگیمون رو از قران بگیریم***

خواستگارى دختر یا خانواده دختر از پسر، از نظر شرعى اشکال ندارد؛ «قالَ إِنِّی أُرِیدُ أَنْ أُنْکِحَکَ إِحْدَى ابْنَتَیَّ»؛ قصص (28)، آیه 27..شعیب به موسى گفت: من مى خواهم یکى از دو دخترم را به نکاح تو درآورم. این جمله، خواستگارى خانواده دختر از پسر است و حتى شاید گفت که قبل از این که این کلام از زبان شعیب صادر شود، جمله آن دخترش بود که گفت: «قالَتْ إِحْداهُما یا أَبَتِ اسْتَأْجِرْهُ»؛ همان، آیه 26..

این سخن، نوعى پیشنهاد ازدواج، در قالب کنایه بود واز آن جا که شعیب متوجه آن کنایه شد، پیشنهاد ازدواج دخترش با موسى را مطرح کرد.بنابراین، از نظر شرعى اشکال ندارد؛ ولى باید توجه داشت که دختر شعیب، خودش مستقیماً اقدام به این کار ننمود؛ بلکه از طریق خانواده و پدر، این پیشنهاد صورت گرفت. لازم به تذکر است که گرچه از نظر شرعى این کار مباح است، ولى باید رسوم و آداب منطقه ها و زمان هاى مختلف، مراعات شود.
در زمان ما اگر پیشنهاد از طرف دختر یا خانواده او باشد، معمولاً اثر خوبى بر جاى نمى گذارد؛ حتى گاهى اثر عکس مى دهد و در نتیجه، از نظر عرفى، بهتر است خواستگارى از طرف پسر باشد.پسرها این روحیه را دارند که اگر ده بار هم جواب منفى بشنوند، تحملش را داشته، مأیوس سرخورده نمى شوند؛ ولى شما فرض کنید دخترى با مادرش براى خواستگارى بروند منزل یک آقا پسر و بعد مادر پسر بگوید: پسر من آمادگى ازدواج ندارد و مى خواهد ادامه تحصیل دهد!

خوب، چه حالى به دختر و مادر او دست مى دهد؟

مسلماً حالت خوبى نیست؛ ولى برعکس آن طورى نیست؛ مادر پسر مى گوید: پسر من مى خواهد غلام شما و دست بوس شما شود و کوچکى شما را بکند و... این، هیچ عیب نیست؛ در حالى که اگر این حرف ها از مادر دختر صادر شود، از نظر عرفى صورت خوشى ندارد.
بانام ویادخدادل به دل راه داره دله ماهمان طورکه میتونه به دل مخلوقات خدا اعم ازدوست -پدرومادرو......راه داشته باشه میتونه دردرجه اول به خداراه داشته باشدالبته این یه نظرشخصی است به اعتقادبنده:خدارودوست بداریم حداقلش این است که یکی رادوست داریدکه روزی به اومیرسید
سلام
ببخشید اومدم وسط بحثWink
تاپیک رو نخوندم فقط اومدم بگم دل من به دل "مجنون العباس" راه دارهHeartSmile
به نام الله

شاعر میگه:

Heartغلط است این که گویند به دل ره است دل را
دل ما زغصه خـــــون شد دل او خبـــــــر نداردHeart

(۱۸/بهمن/۹۲ ۵:۴۲)neyestan23 نوشته است: [ -> ]به نام الله

شاعر میگه:

Heartغلط است این که گویند به دل ره است دل را
دل ما زغصه خـــــون شد دل او خبـــــــر نداردHeart

درسته چون تا کسی به مقام معنوی نرسه که بتونه قلبش رو ببینه نمیتونه به خطورات ذهنی و خیالیش اعتنا کنه

قلب یک مقام ایمانیست . اونوقت قلب میشود جزءی از قلب کلی که قلب کلی قلب مولاست . اونوقت قلب ....
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع