(۱۸/آذر/۹۲ ۲:۱۵)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]و عوض اعتماد به نفس(که نکوهیده هم هست ) عزت نفسمون بالاتر رفت
اتفاقا گفتن سلام کردن مرد ب زن جوان درس نیس
دیگه صحبت کردن با زن جوان اصلا درس نیس
صحبت مجازی و واقعی هم خعلی فرق نمیکنه!!!!!!!!!!
گفتم ک شما و ی عده خانم ایمانتون ب خطر نیفته میاین اینترنت

(۱۸/آذر/۹۲ ۳:۳۹)Atosa نوشته است: [ -> ]اتفاقا گفتن سلام کردن مرد ب زن جوان درس نیس
ویل لکل همزه لمزه
مسخره کردن مومنان گناهش خیلی سنگینه !!!!
(۱۸/آذر/۹۲ ۳:۴۵)تملیخا نوشته است: [ -> ]ویل لکل همزه لمزه
حالا ی بار من تو زندگیم خواستم بر اساس احادیث روایات حرف بزنم مستند باشه

شما هم بیا بزن تو ذوق من

(۱۸/آذر/۹۲ ۳:۳۹)Atosa نوشته است: [ -> ]اتفاقا گفتن سلام کردن مرد ب زن جوان درس نیس
چت متنی اینترنتی یا همین گفتگوی خودمون خیلی فرق میکنه!
اولا من نه شما رو میبینم و نه صداتون رو میشنوم و نه بحث خارج از اصول اخلاقی داریم
دوما به طور قاطع نمیشه گفت شما دختری و من پسرم!
(۱۸/آذر/۹۲ ۳:۴۵)تملیخا نوشته است: [ -> ]ویل لکل همزه لمزه
جناب تلمیخا جنبش گیر دادن به اشتباهات کاربران راه انداختید

تهمت گناه بزرگیه
توهین گناه بزرگیه....

انشاءالله که در صدد اصلاح خودمون هم باشیم
پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) منع کردند از اینکه مرد از بین دو زن راه برود (المسند الجامع : 673/10 از سنن ابى داود: 369/4)
و نیز روایت است از حضرت امام موسی کاظم (علیه السلام) که راه رفتن میان دو زن موجب نسیان و فراموشی می شود. (خصال شیخ صدوق ، تحت نظر آیت اله کمره ای ،چاپ تهران سال 1374 صفحه 189 و 190)
بسم الله الرحمن الرحیم
از آیات دیگر مرتبط با پست
وَ لا یَضْرِبْنَ بِأَرْجُلِهِنَّ لِیُعْلَمَ ما یُخْفِینَ مِنْ زِینَتِهِنَّ(نور؛31)
و آن طور پای به زمین نزنند که خلخال و زیور پنهان پاهایشان معلوم شود.
فکر می کنم برداشتن گام های کوتاه نیز، یکی از مسایلی ست که مرتبط با حیای در راه رفتن می شود(البته حدیثشو پیدا نکردم/ ولی خب فطرتا و عقلا هم چنین مسئله ای رو هر ذهن فهیمی درک می کنه!)
حتی ساختن پله هایی با ارتفاع کم هم در معماری اسلامی داریم
فکر می کنم
اینجا خونده بودمش/ بسیار عالی به همه موارد با توجه به احادیث اشاره شده
نقل قول:یعنی هیچ حدیث درباره مردا و راه رفتن و حرف زدن و کارکردن و خندیدن ولباس پوشیدنشون نیست"؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
فقط درباره زنها حدیث هست!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟.
پاره ای از احادیث:
ـــــــ
يكي از اصحاب پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) ميگويد روزي نشسته بودم و لباسم كنار رفت و ران پايم پيدا شد. پيامبر كه در حال عبور بودند، به من گفتند: ران خود را بپوشان كه جزء عورت است.( مسند احمد )
ـــــــــ
حضرت موسي(علیه السلام) آنقدر بر پوشيدگي خود محافظت ميكرد كه مردم ميپنداشتند وي بيماري جسماني دارد. رسول خدا(صلياللهعليهوآله) دربارهي او ميفرمود: همانا موسي مردي باحيا و پوشيده بود كه به دليل حيايش، هيچ نقطه از بدن وي ديده نشد و لذا هنگامي كه ميخواست وارد آب شود تا بدنش وارد آب نميشد، لباس خود را بيرون نميآورد؛ در حالي كه بنياسرائيل حيا نميكردند و در برابر هم براي شستشو برهنه ميشدند و به يكديگر نگاه ميكردند.
ـــــــ
پيامبر اكرم(صلياللهعليهوآله) هم هرگاه ميخواستند غسل كنند، كسي بهوسيلهي پرده ايشان را مستور ميساخت.
ـــــــــ
امام صادق(علیه السلام) پوشيدگي شديد لقمان را از علل حكيم شدن وي ميدانند.
البته این حدیثو که یادمون نرفته احیانا
امام صادق(علیه السلام) می فرمایند:
حيا ده جز دارد، نه جزء آن در زنان است و يك جزء در مردان.
من لایحضر الفقیه ج3 ، ص468 ، ح4630
اینجا هم احادیث مرتبط هست که خانم و اقا جدا نکرده
اینم تو احادیث برادران اهل سنت پیدا کردم برا خودم جالب بود/ از صحیح بودن حدیث اطلاعی ندارم اما موضوعی نیست که فطرتا نشه پذیرفت)
قابل توجه اوناییکه میرن استخر و ...!
از أبو المليح الهذلي روايت است كه بعضى از زنان شهر (حمص؛در حال حاضر يكى از شهرهاى كشور سوريه مى باشد) اجازه دخول به عايشه خواستند.
عائشه گفت: ممكن است شما از كسانى باشيد كه به حمامهاى عمومى (استخر شنا) داخل مىشوند.
از رسول الله شنيدم كه مى فرمود: ((أيما امرأة وضعت ثيابها في غير بيت زوجها فقد هتكت ستر ما بينها وبين الله).
هر زنى لباس خود را در غير از خانه شوهرش بيرون آورد، او ستر و پرده بين خود و بين خدا را پاره كرده است.
"صحيح أخرجه الترمذي وابن ماجه."
در پناه حق
اينم احاديث براي آقايان متاهل. مجردها هم منتظر باشن ..
روایات زیر، نکاتی ژرف پیرامون «آیین همسرداری» در خود دارد که خواندن و عمل به آنها میتواند در زندگی هر زوجی تحول زیادی ایجاد کند.
۱- امام صادق (علیه السلام) میفرمایند: «هر کس بیشتر دوستدار ما (خاندان عصمت و طهارت) باشد، به همسرش نیز بیشتر دوستی میکند.»
۲- حضرت امیرالمؤمنین علی (علیه السلام) میفرمایند: «همیشه با همسرت مدارا کن و با او به نیکی همنشینی کن تا زندگیت باصفا شود.»
۳- پیامبر خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) میفرمایند: «بهترین مردان امت من، آن کسانی هستند که نسبت به خانواده خود خشن و متکبر نباشند و بر آنان ترحم و نوازش کنند و به آنان آزار نرسانند.»
۴- پیامبر خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) میفرمایند: «هر کس به صورت زنش سیلی بزند، خداوند به آتشبان جهنم دستور میدهد تا در آتش جهنم هفتاد سیلی بر صورت او بزند.»
۵- پیامبر خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) میفرمایند: «این گفتار مرد به همسرش که “من تو را دوست دارم” هرگز از قلب زن بیرون نمیرود.»
امام رضا علیه السلام می فرمایند: «کسی که از راه حلال برای تامین رفاه خانوادهاش تلاش میکند، همچون مجاهدی است که در راه خدا جهاد میکند.»
۶- امام صادق (علیه السلام) میفرمایند: «هرگاه یکی از شما به مسافرت رود و سپس از سفر برگردد، پس باید برای خانواده خود به اندازه ای که توانایی دارد سوغاتی بیاورد .»
۷- امام صادق (علیه السلام) میفرمایند: «به زنان خود تهمت نزنید زیرا در این کار، پشیمانی طولانی و کیفر سختی خواهد بود.»
۸- پیامبر خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) میفرمایند: «نشستن مرد در کنار خانوادهاش، نزد خدای بزرگ دوست داشتنیتر از اعتکاف در مسجد من است.»
۹- پیامبر خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) میفرمایند: «مرد در برابر لقمهای که در دهان زنش میگذارد پاداش میبرد.»
۱۰- پیامبر خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به یکی از زنان درباره حق زن بر شوهرش میفرمایند: «حق تو بر شوهرت این است که به روی تو سیلی نزند و فریاد نکشد.»
منابع به ترتیب احادیث:
۱) بحار الانوار، ج ۱۰۳، ص ۲۲۷
۲) مکارم الاخلاق، ص ۲۱۸
۳) مکارمالاخلاق، ص ۲۱۶
۴) مستدرکالوسائل، ج ۱۴، ص ۲۵۰
۵) وسائلالشیعه، ج ۱۴، ص ۱۰
۶) وسائلالشیعه، ج ۸، ص ۳۳۷
۷) بحارالانوار، ج ۱۰۳، ص ۲۴۹
۸) میزانالحکمه، ج ۴، ص ۲۸۷
۹) المحجهالبیضاء، ج ۳، ص ۷۰
۱۰) مکارم الاخلاق، ص ۲۱۸
منبع : ایسنا
سلام به كاربر محترم ياس و خدمت همه كاربران عزيز..
يه پيشنهاد داشتم خدمتتون و البته همه كاربراني كه از اين خسته شدما زياد تو زندگيشون نقش داره و اون اينكه زحمت بكشيد وقت گذاشته 11 جلسه سخنراني استاد پناهيان در محرم 92 در دانشگاه امام صادق رو گوش بدين. فكر كنم ديدتون به زندگي عوض بشه. فقط خواهش ميكنم تا انتها گوش بدين و اگه جاييش به مذاقتون خوش نيومد قطعش نكنيد بعدا تحليل كنيد و اون قسمتهايي كه بدردتون خورد رو بردارين.
موضوع سخنراني پيرامون مهمترين مسائل رقم زننده زندگي انسان و امتحانات الهي و جايگاه اتفاقات و .....
از سايت هيات ميثاق با شهدا ميتونيد دانلود كنيد.
دانلود يه شب براي نمونه
ممنون ميشم گوش كنيد.