شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
اوه اوه اوه،بحثتون خیلی مهمه !!! (الان اهمیتش رو نشون دادم!

)
آخوند فاسد از ساواکی هم بدتره...از موسادی و سیایی (!) هم بدتره :|
خیلییییییییییی بده !
سلام بر جناب دل خسته!
ولی وجدانا تیترتون خوب نیست!
اگر ده ها نفر از یک مجموعه ی هزاران نفری اومدن یه کاهایی کردن که مورد نفرت حتی خیلی از افراد همون صنف باشه، دلیل میشه در صورت بدی دیدن از اون ده ها نفر کل اون صنف رو ببرید زیر سؤال؟؟؟؟؟
آیا اون وحدتی که گفتید فقط روحانیت داره خرابش می کنه! یعنی واقعا افراد غیر روحانی هیچ کاری نمی کنند و فقط روحانیون افتادن به جون مملکت امام زمان و دارن اتحادش رو خراب می کنند! اینطور نفرمایید!
یه روزی یکی رفت پیش آیت الله بروجردی و پیش ایشون شکایت کردند از یک طلبه که دزدی کرده بوده! ایشون فرمود: اون دزد هست که لباس روحانیت پوشیده و خودش رو طلبه یا روحانی جا میزنه!
آدم هیچ وقت از جزء نتیجه کلی نمی گیره!
شما با این فرمایشت در تیتر داری کل روحانیت رو ظاهر نگر میدونی!
عــیـب پــاکــان زود بــر مـردم هـویـدا مـی شــود
در مـیان شـیر خـالـص مـوی رسـوا می شـود
هیچ دلیلی نیست که اگر یه گروه کوچکی از گروهی بزرگ خلاف کردن آدم هیچی نگه
هر چه بگندد نمکش میزنند
واااای به روز که...
بعد هم بحث تاپیک اینه که شما الان به ایشون راه حل بدید
کلا کیف میکنید تو حاشیه!
لطفا متن رو درست بخونید!
کسی نگفته کاری نکنن!
گفتیم که همه رو با یک چوب نرونن!
بحث راه حل جداست!
بنده عنوان تاپیک رو تذکر دادم!
سلام
منظور من از تیتر این نبوده که روحانیت ظاهر نگر هستند ، بلکه این بوده که در مورد روحانیت ظاهر نگر صحبت کنم.
نمونه بارزش هم ابوموسی اشعری هست.
تشکر از تغییر عنوان!

خب روحانیون ظاهر نگر

هم مثل خیلی افراد ظاهر نگر دارن باعث بروز مشکلات جدی تو جامعه میشن!
ولی خب! از اون جایی که از اسم روحانی

هم مشخصه باید انسان روحانی باشه نه تماما ظاهر نگر! چون روحانیت که مدعی تقوا و پاکی و طهارت هست، اگر خودش رعایت نکنه این مشکل ایجاد شده خیلی بیشتر از ظاهر نگری افراد عادی هست!
این جور مسائل به نظر من باید مورد توجه علما و مراجع باشه که تو خود حوزه های علمیه تغییرات رو ایجاد کنن! و یک آخوند ظاهر نگر تو حوزه بار نیارن!
والا بحث کردن من و شما اینجا گمونم نکنم تو بهتر کردن این ماجرا تأثیری داشته باشه!
البته اگر مسائلی که مطرح میشه به گوش مسئول کار برسه و اون مسئول آدم با دغدغه ای باشه، میشه قدم های مثبتی هم برداشت!
سلامیک قضیه ای جدیدا اتفاق افتاد که به نظرم می تونه برای دیگران پندآموز باشه.من به هر صورتی که شد با شریکم توافق کردم و بالاخره مشکلمون حل شد ، البته به من گفت اون آقای روحانی وقتی دفعه قبل بر خلاف تعهدش مبنی بر به گردن گرفتن ریسک ناشی از خیانت در امانت از حرف من ناراحت شده بود و به من توهین کرد ، به حای بد گفتن از حرف من پیش شریک سابقم اعتقادات من رو زیر سوال برده (گفتم سابقه تکفیر امثال علامه طباطبایی و آیت الله جوادی آملی و ... رو هم داره) ، من هم ناراحت شدم ، در صورتی که اون آقا پیش از این قضایا در محیط جلسه دائم تعریف می کرد .من از این قضیه خیلی ناراحت شدم ، چند روز پیش پیامکی زدم و ناراحتی خودم رو اعلام کردم (البته با کمی کنایه) ، اون آقای روحانی در جواب پیامک من طبق روال قبل چند پیامک بد زد و بعد هم که من گفتم بریم پیش حاج آقای مروارید قاضی فی مابین ما دو نفر باشه ، سر باز زد و بعد تلفنی به شریک پیشین من گفت که اگر از حرفم دست بر ندارم اقدام به ضرب و شتم من می کنه.اصلا بالفرض که من آدم بد ، بی منطق و ناشایستی باشم که اگر قضیه رو از اول بگم حق رو به من خواهید داد :
- این آقا نمی تونست بیاد و اشتباه من رو درست رو در رو بگه؟ هر وقت خواستم باهاش حرف بزنم سفسطه و توهین کرد.
- شایسته لباس پیامبر چنین پیامک ها و تهمت و ناسزا هاست؟
- تهدید به ضرب و شتم؟ من خودم برای دشمنم هم همچین کارهایی نمی کنم!
- این آقای روحانی سابقه دار هست و در محیط به اصطلاح فارق از سیاستش کارهای سیاسی انجام می ده و حتی غیر مستقیم رهبر انقلاب رو هم تکفیر کرد ، خواستم کسی بیارم برای دفاع اجازه نداد.سابقه حضور در شبکه های سیدصادق شیرازی رو هم داره
- این کارش تقریبا بهم ثابت کرد که ایشون پیرو یک حرکت خطرناک و پرقدرت سیاسی هست که بدون ترس از قانون به خودش اجازه تهدید می ده.
- لطفا گول انجمن حجتیه و مکتب تفکیک رو نخورید ، چرا که جواب منطق رو با زور می دند.
- اگر برای من اتفاقی افتاد ، حتی اگر مشخص نبود سوء قصدی هست ، دوستان بدونند که احتمال قوی از طرف این فرد بوده ، کسی خواست مشخصات می دم.
ترس من از اینه که این فرد به ظاهر موجه داره مردم رو به سمت اسلام امریکایی می بره و تو کارش هم موفقه و مرید های بسیار داره و چون ظاهر رو حفظ می کنه حکومت هم نمی فهمه و خیلی از بزرگان ازش حمایت می کنند و اگر هم جلوش رو بگیرند مظلوم نمایی خواهند کرد و بیشتر طرفدار پیدا خواهند کرد.به نظر شما چه کار کنم؟ جون خودم رو به خطر بندازم و رو در روش واستم یا ولش کنم بگذارم به تضلیلش ادامه بده؟
آخوند ها اگر درستکار بودند کار میکردند خرج زندگیشان را خودشان در می آوردند نه اینکه دست تو جیب مردم بکنند.
(۲/فروردین/۹۴ ۲۳:۲۸)قاتل مرگ نوشته است: [ -> ]روحانیون اگر درستکار بودند کار میکردند خرج زندگیشان را خودشان در می آوردند نه اینکه دست تو جیب مردم بکنند.
سلام
البته خیلی از روحانیون قدیم هم همین طور بودند و در کنار علم آموزی کار و فعالیت داشتند و تامین معاش می کردند.
(۲/فروردین/۹۴ ۲۳:۲۸)قاتل مرگ نوشته است: [ -> ]آخوند ها اگر درستکار بودند کار میکردند خرج زندگیشان را خودشان در می آوردند نه اینکه دست تو جیب مردم بکنند.
شما نگران مولتی یوزری خودت باش که عین دروغ و نفاقه