تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: نکاتی که امروز یاد گرفتم
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
ممنون از دوستان

اقای قرائتی میگفت: تو فلان کشور عمر یه ساختمون 400 ساله،تو ایران چهل ساله(حالا چهل هم نیست)، چرا؟
اجداد ما اینگونه نبودن!( یاد 33 پل و مسجدها و .. افتادم که اخر فرهنگمونم اینه روشون یادگاری ننویسیم)
اجداد ما وجدان داشتن و هر چیزی رو تمام و کمال انجام میدادن
بعد اون داستان پیامبر صلوات الله علیه میاره که سنگ قبر رو درست میکنه،از اصحاب میگن این که میخواد بپوسه
حضرت میگه خدا دوست داره کار رو کامل انجام بدیم

واقع چی شد که اینطوری شدیم،کمترین خرد جمعی هم داشته باشیم میفهمیم که جدا از وظیفه اسلامی مون،دودش به چشم خودمون میره
اقای قرائتی مثال میزد تو شغل های مختلف و کم کاری رو تو هر شغل توضیح میداد
مثلا در شغل پزشکی،طرف دارو میده میگه برو دو روز دیگه بیا ببینم مرده ای یا زنده
در حالیکه تو این شغل یعنی من نتونستم تشخیص بدم،وقت بیمار رو گرفتم،ویزیت رو باید پس بدم و یه دکتر خوب تر از خودم رو معرفی کنم!!!!!!!!!!!!!!!! این یعنی اخلاق اسلامی
خیلی ناامید نشیم من یه دکتر این جوری دیدم که ویزیت پس میده

چقدر معلم بچه ها مثال میزدن که میگن مگه به ما چقدر حقوق میدن ما اندازه پولمون کار میکنیم! بعد تو کلاس خصوصی جبران میکنند
اصلا دقت کردیم در فرهنگ لغاتمون واژه ای به اسم بساز بفروشی وارد شده
ما پنجره دوجداره داریم ،طرف تو کوچه عطسه میکنه من میشنوم....
.
.
.

به شغل هامون فکر کنیم
به دانشجو بودنمون فکر کنیم
ببینیم کم گذاشتن ها چه معنی میده
کار سختیه(قابل توجه خودم)
اما خدا پسنده
به نام خدا.....دوستان پیشنهادی دارم کمی هم وقت بزاریم ودعاهای صحیفه سجادیه روهم بخونیم که نکات کاربردی داره که میتونیم توزندگی ازش بهره ببریم....دعای 12ازصحیفه سجادیه:خداازمردم جز2خصلت وخوی نخواسته:1-به نعمت هااعتراف کنندکه برایشان می افزایند 2-به گناهان اقرارنمایند که آنها راازآنان میامرزد......جهت آمرزش گناهان صلوات هدیه به امام سجاد(علیه السلام)غریب مدینه......
با عرض سلام خدمت دوستان گرامیاینو از یکی از دوستام شنیدم اگه از نظر دینی مشکل داشت اساتید تذکر بدن ویرایش کنم.دوستم میگه این عالم تجلی اسمای الهیه وقتی که حد میخوردند و محدود میشن مثلا دیوار صفت ستار(پوشاننده)،قیوم (استوار) و ... است یا گل :حی،جمال و ....
خیلی بلد نیستم صفات خداوند رو ،اما فکر کنید با این بینش چقدر زندگی ادم عوض میشه
به صحرا بنگرم
صحرات بینم
به دریا بنگرم
دریات بینم
به هر جا بنگرم
کوه و در و دشت
نشان از قامت رعنات بینم

اینجوری دیگه از دست ادما دلخور نمیشیم
اگه در برخورد باهاشون اونا رو صفات ببینیم و بدی هاشون رو نداشتن اون صفت
اینطوری میتونیم براشون بیشتر دعا کنیم و بهتر
مثلا کسی که راز شما رو بر ملا کرده
میدنیم که باید واسش دعای داشتن ستر عیوب کنیم

خیلی جالبن،نه ؟!!Angel
بسم الله الرحمن الرحیم

این نکته که هر کاری رو با نام خدا شروع کنیم واقعا برام تاثیر گذار بوده و هروقت بسم

الله یادم رفته اون کار ناقص مونده سعی کنیم بسم الله الرحمن الرحیم تو

هرکاری(غذا پختن,درس خوندن,خوردن,خوابیدن و...)یادمون نره تا خدا یاریمون کنه...
بانام ویادخدا..دعای31ازصحیفه ی سجادیه:دربیان توبه وبازگشت:توبه ازگناه واجب وفوری است یعنی نبایددرآن درنگ نمودزیراگناه مانندزهری است که به بدن زیان می رساندوچنانکه برنوشنده ی زهرواجب است برای رهیدن ازآن بشتابدتاخودراازتباه شدن برهاندهم چنین برگناهکارواجب است به ترک گناه وتوبه ازآن بشتابدتاازتباهی بی دینی نجات یابد وپس ازتوبه غسل برای آن مستحب است خواه توبه ازکفرباشدوخواه ازفسق وگناهRoseصلوات هدیه به امام سجاد(علیه السلام)
شاید واسه مون پیش بیاد که بگیم کارهای خوبی که میکنیم چه نفعی واسه ما داره

اینو امروز شنیدم
یه مثال جالب

میگفت فکر کنید شما باغبان یک باغ بزرگ هستید
و یه روز برای صاحب باغ(پادشاه) یه دسته گل میچینید و تقدیم میکنید

باغ که مال پادشاه هست،گل هم که مال خودشه،الان چیزی به پادشاه اضافه شده؟ مسلما نه
اما یه فیض هایی نصیب باغبان شده.
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع