۲۰/آذر/۹۲, ۱۰:۵۹
ممنون از دوستان
اقای قرائتی میگفت: تو فلان کشور عمر یه ساختمون 400 ساله،تو ایران چهل ساله(حالا چهل هم نیست)، چرا؟
اجداد ما اینگونه نبودن!( یاد 33 پل و مسجدها و .. افتادم که اخر فرهنگمونم اینه روشون یادگاری ننویسیم)
اجداد ما وجدان داشتن و هر چیزی رو تمام و کمال انجام میدادن
بعد اون داستان پیامبر صلوات الله علیه میاره که سنگ قبر رو درست میکنه،از اصحاب میگن این که میخواد بپوسه
حضرت میگه خدا دوست داره کار رو کامل انجام بدیم
واقع چی شد که اینطوری شدیم،کمترین خرد جمعی هم داشته باشیم میفهمیم که جدا از وظیفه اسلامی مون،دودش به چشم خودمون میره
اقای قرائتی مثال میزد تو شغل های مختلف و کم کاری رو تو هر شغل توضیح میداد
مثلا در شغل پزشکی،طرف دارو میده میگه برو دو روز دیگه بیا ببینم مرده ای یا زنده
در حالیکه تو این شغل یعنی من نتونستم تشخیص بدم،وقت بیمار رو گرفتم،ویزیت رو باید پس بدم و یه دکتر خوب تر از خودم رو معرفی کنم!!!!!!!!!!!!!!!! این یعنی اخلاق اسلامی
خیلی ناامید نشیم من یه دکتر این جوری دیدم که ویزیت پس میده
چقدر معلم بچه ها مثال میزدن که میگن مگه به ما چقدر حقوق میدن ما اندازه پولمون کار میکنیم! بعد تو کلاس خصوصی جبران میکنند
اصلا دقت کردیم در فرهنگ لغاتمون واژه ای به اسم بساز بفروشی وارد شده
ما پنجره دوجداره داریم ،طرف تو کوچه عطسه میکنه من میشنوم....
.
.
.
به شغل هامون فکر کنیم
به دانشجو بودنمون فکر کنیم
ببینیم کم گذاشتن ها چه معنی میده
کار سختیه(قابل توجه خودم)
اما خدا پسنده
اقای قرائتی میگفت: تو فلان کشور عمر یه ساختمون 400 ساله،تو ایران چهل ساله(حالا چهل هم نیست)، چرا؟
اجداد ما اینگونه نبودن!( یاد 33 پل و مسجدها و .. افتادم که اخر فرهنگمونم اینه روشون یادگاری ننویسیم)
اجداد ما وجدان داشتن و هر چیزی رو تمام و کمال انجام میدادن
بعد اون داستان پیامبر صلوات الله علیه میاره که سنگ قبر رو درست میکنه،از اصحاب میگن این که میخواد بپوسه
حضرت میگه خدا دوست داره کار رو کامل انجام بدیم
واقع چی شد که اینطوری شدیم،کمترین خرد جمعی هم داشته باشیم میفهمیم که جدا از وظیفه اسلامی مون،دودش به چشم خودمون میره
اقای قرائتی مثال میزد تو شغل های مختلف و کم کاری رو تو هر شغل توضیح میداد
مثلا در شغل پزشکی،طرف دارو میده میگه برو دو روز دیگه بیا ببینم مرده ای یا زنده
در حالیکه تو این شغل یعنی من نتونستم تشخیص بدم،وقت بیمار رو گرفتم،ویزیت رو باید پس بدم و یه دکتر خوب تر از خودم رو معرفی کنم!!!!!!!!!!!!!!!! این یعنی اخلاق اسلامی
خیلی ناامید نشیم من یه دکتر این جوری دیدم که ویزیت پس میده
چقدر معلم بچه ها مثال میزدن که میگن مگه به ما چقدر حقوق میدن ما اندازه پولمون کار میکنیم! بعد تو کلاس خصوصی جبران میکنند
اصلا دقت کردیم در فرهنگ لغاتمون واژه ای به اسم بساز بفروشی وارد شده
ما پنجره دوجداره داریم ،طرف تو کوچه عطسه میکنه من میشنوم....
.
.
.
به شغل هامون فکر کنیم
به دانشجو بودنمون فکر کنیم
ببینیم کم گذاشتن ها چه معنی میده
کار سختیه(قابل توجه خودم)
اما خدا پسنده