تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تجربه دلی دوستان برای سفر حج
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان..
اگر خدا بخواد و عمری باقی باشه حدود یک ماه دیگه عازم سفر حج هستم
بار اولم هست..
خواهش میکنم از دوستانی که قبلا مشرف شدن تجربه های دلی و معنوی خودشون رو که در طول سفر داشتند و یا توصیه ها و تجربه های اطرافیانشون رو ، اینجا مطرح کنن تا به امید خدا کمکی باشه و سفر با معرفتی داشته باشم

و خواهش دیگه اینکه منابع مطالعاتی خوب در زمینه رو معرفی بفرمائید که تو این فرصت کم بتونم استفاده بهینه داشته باشم

(فقط تو رو خدا نخونید و رد بشید، اگر مطلبی در این رابطه از ذهنتون گذشت ما رو هم سهیم کنید)

تشکر و التماس دعا
بسم الله الرحمن الرحیم

مطالب این تاپیک مهمند

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-28316.html

بطور خیلی خلاصه

دائم بدنبال باطن کعبه باشید
سلام
من خودم که نرفتم ولی بالاخره یک روز می روم ان شاء الله ! تمتع هم ان شاء الله !
در زمینه صورت اعمال عبادی که طریقه اش رو یاد خواهید گرفت ان شاء الله
ولی در زمینه معنوی حج شما حدیث امام سجاد و شبلی رو مطالعه بفرمایید .حتما !
حدیث مورد نظر
التماس دعای خیر
سلام
نماز و قرآن خواندن خیلی لذت داره.Heart
چشم انتظار می شی که روز رفتنت برسه و خواب از همون زمان شروع میشه
وقتی بیدار میشی که تو فرود گاهی و داری برمی گردی و از اون لحظه تا لحظه ای که دوباره بخوایی بری فقط حسرت ...

اولین بار که به کعبه نگاه می کنی در خواست های خیلی بزرگ کن چون صاحب خونه ای داره که الله اکبر ... یادت نره که این لحظه قشنگ ترین لحظه است پس با دقت ثبتش کن...

همیشه حال زیارت و قرآن نیست اینجور موارد به کعبه نگاه کن و با صاحبش حرف بزن اگه گریه ام بکنی که نور العلی نوره...

التماس دعا شدید ...Angel

(۲۴/آذر/۹۲ ۲:۴۷)مجنون الحسین نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان..
اگر خدا بخواد و عمری باقی باشه حدود یک ماه دیگه عازم سفر حج هستم
بار اولم هست..
خواهش میکنم از دوستانی که قبلا مشرف شدن تجربه های دلی و معنوی خودشون رو که در طول سفر داشتند و یا توصیه ها و تجربه های اطرافیانشون رو ، اینجا مطرح کنن تا به امید خدا کمکی باشه و سفر با معرفتی داشته باشم

و خواهش دیگه اینکه منابع مطالعاتی خوب در زمینه رو معرفی بفرمائید که تو این فرصت کم بتونم استفاده بهینه داشته باشم

(فقط تو رو خدا نخونید و رد بشید، اگر مطلبی در این رابطه از ذهنتون گذشت ما رو هم سهیم کنید)

تشکر و التماس دعا

سلام برهم سفرکربلایم بی معرفت تنهامیری پس ما چی؟؟؟؟البته بنده نیزفروردین ماه 93عازم سفرحج می باشم واگه عمری بودحضوری خدمت میرسم وتجارب اندک خودرابازگو میکنم.....البته این تجاربی راکه میگم درسفرقبل خودبه حج کسب کردم....فقط یادت باشه دعای مشلول راحین طواف زیادبخوانی -حتما درمکه ومدینه قرآن بخوان وختم قرآن اگرتوانستی انجام بده -خواندن نماز جناب جعفرطیاردرمسجدالنبی ومسجدالحرام-خواندن نماز شب اول قبروبه امانت گذاشتن آن نزدآقارسول ا....-درنگاهت به کعبه یادت باشه یه از دعاهات این باشه که....اربعین سال آینده باپای پیاده به زیارت ارباب بری......اصلا زیارت هرساله ی آقاروبخواه من که خواستم واجابت شدHeartHeartHeartHeartHeartHeart نمازشب روفراموش نکن درهمه ی مکان های متبرکه ومخصوصاروبه خانه ی کعبه خیلی باصفاست وقتی داری قنوت نمازوتررومیگی ونگاهت به سمت کعبه است
آدرس های مرجع