تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تاپیک بانک سوالات در مورد مسائل بانوان
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام به دوستان گرامی
من منتظر شدم که کسی این تاپیک رو بزنه که خبری نشد و مجبور شدم خودم بزنم.
کاری که قرار با هماهنگی بعضی دوستان اینجا انجام شه رو توضیح میدم،اگه کسی پیشنهاد یا انتقادی داشت خیلی مهربانانه مطرح کنه.
قرار گذاشتیم این مباحث رو کمی سر و سامان بدیم.اینجا دوستان میتونن هر سوالی که در این امور داشتن مطرح کنن.اقایون هم میتونن سوالاشون رو بپرسن اما با قول لین،به هر حال همه تلاش کنیم تاپیک هایی که در اینده بوجود میاد با رعایت موازین مباحثه باشه.
خوب ،بعد این سوالات رو طبقه بندی میکنیم
هر طبقه یه تاپیک
دوستان بحث میکنند
بعد از مدتی یه نتیجه گیری صورت میگیره
حالا اینکه اقایون در بحث ها باشن یا خیر دوستان خودشون تصمیم بگیرن
در پایان خیلی عذر میخوام که جا پای دوستان با تجربه تر گذاشتم،اما یکم منظم شه بهتر میشه به مطالب دسترسی پیدا کرد.
دوستانی که در تاپیک دنیای زنان سوال نوشتن اگه زحمتی نیست اینجا هم منتقل کنند.
با تشکر از همه دوستان
به نام خدا

درباره دختر ها:
1- چرا یه دختر احساس میکنه تا سن 20 سالگی فقط باید درس بخونه و اصلا تو فکر ازدواج و غیره نیستش؟؟؟
2- چرا باید خیلی از مسائل جنسی رو تو مدرسه مثلا تو دبیرستان از زبان دوستاش بشنوه؟؟!!!
3- چرا تنها موضوع مهم رو در کنار درسش فقط شرکت در کلاس های ورزشی و مثلا زبان و ریاضی میدونه و ذره ای به فکر آینده و ازدواج و فرزندش نیست!؟؟؟(میدونم خیلی زوده ولی به این فکر کنید که همیشه گفتن: ( در بیشتر موارد) فرزند شما اونی نمیشه که میخواهید باشه،،،بلکه اونی میشه که واقعا هستید!! این یک حقیقته)
4- چرا وقتی مهمون میاد خونشون مادر بیچاره باید هی راه بیفته تو آشپزخونه و دختر خونه مثل مهمونا!Big Grin میشینه و فقط نگاه میکنه؟!!!؟؟و ذره ای احساس مسئولیت نمیکنه که بره به مادرش کمک کنه؟؟؟
5- چرا وقتی مادرش خونه نیست، مراقب پدرش نیست؟؟؟و در حداقل و کمترین ذره هم حاضر نیست یه چند دقیقه به جای اینکه پشت سیستم بشینه، بیاد با پدرش یکم صحبت کنه ، یکم درد و دل کنه و در کل یکم با پدرش رفیق شه؟؟؟
6- چرا همیشه داره با برادرش میجنگه؟؟؟!!!
7- چرا نمیتونه با خواهر و برادرش حتی به مدت یک ساعت با آرامش صحبت کنه و آخرش بهشون نگه: برو بابا!(عدم درک متقابل)
8- بقیه چرا ها رو بعدا میگمWinkSmile
البته فعلا...
بسم الله الرحمن الرحیم

ببخشید خانم نینا! ما تا حالا اینمهمه درگیری داشتیم با آقایون که انقدرتاپیک درمورد خانما نزنید, حالا باید با خودمونم بحث کنیم درباره این قضیه !!!؟؟

شما تو همون تاپیکای گذشته چقدر از آقایون خواستید که درمورد خودش یه مبحثی باز کنن و صحبت کنن و مثل ما خودشونو نقد کنن, ولی تا حالا چنین کاری کردن!!؟؟

نه, یا به این دلیل بوده که این کارو به نوعی خاله زنک بازی میدونن (کما اینکه گفتن یه بار) یا خیلی خیلی زرنگن !!!!!

ما همچنان درگیر موضوعاتی هستیم که واقعا فایده ای نداره ! یه سری ازمباحثی که تو تاپیک "دنیای زن" خوندم انقدر دور ازواقعیت جامعه هست (حداقل نسبت به اون چیزی که من در اطراف خودم چه در خانواده و چه در بین دوستان و جامعه میبینم) که اصلا نمیشه اون موارد رو درنظرگرفت, مثل یه جور داستان تخیلی !!!

ضمنا یه سری مسائل هم بین خودمون باقی بمونه خیلی بهتره ! یکی از جذابیت های دنیای خانما همینه که خیلی از موضوعاتشون مخفی باشه و فقط خودشون ازش سردربیارن!Blush

به نظر من که این 3,4 تاپیک رو میشه با هم ادغام کرد و یک تاپیک کامل برای درد دل خانما داشته باشیم !!!! اینجوری بهتر نیست!؟Big Grin
1- هر عصری نکات منفی و مثبت خودش رو داره،زن قدیم و جدید هر کردم چه نکات مثبت و منفی داره و تبعات هر کدوم از اونها در جامعه چکونه بوده و هست؟(یعنی شرح 4حالت)

2-ایا زنان و مردان ما لازمه که قبل از ازدواج اموزش ببینن؟ به نظرتون چه اموزش هایی؟
3-معیارتون برای ازدواج چیه؟با دلیل

4-خانم ایده ال در نقش های زیر چگونه باید باشند؟ دختر خانواده - خانم خانه دار(با بچه و بی بچه) - خانم شاغل(با بچه و بی بچه)
5-نقش خانواده در اعتلای جامعه
6-خانواده توحیدی طبق سوره نور چه ویژگی داره؟ و برای نزدیک شدن به این حالت چکاری باید انجام داد؟
7-زن به عنوان انسان،بدون نگاه جنسیتی

8-چگونه میشه فرزندی خوب تربیت کرد؟

فعلا همینا

(۲۷/آذر/۹۲ ۱۸:۱۱)TiNA نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم

ببخشید خانم نینا! ما تا حالا اینمهمه درگیری داشتیم با آقایون که انقدرتاپیک درمورد خانما نزنید, حالا باید با خودمونم بحث کنیم درباره این قضیه !!!؟؟

شما تو همون تاپیکای گذشته چقدر از آقایون خواستید که درمورد خودش یه مبحثی باز کنن و صحبت کنن و مثل ما خودشونو نقد کنن, ولی تا حالا چنین کاری کردن!!؟؟

نه, یا به این دلیل بوده که این کارو به نوعی خاله زنک بازی میدونن (کما اینکه گفتن یه بار) یا خیلی خیلی زرنگن !!!!!

ما همچنان درگیر موضوعاتی هستیم که واقعا فایده ای نداره ! یه سری ازمباحثی که تو تاپیک "دنیای زن" خوندم انقدر دور ازواقعیت جامعه هست (حداقل نسبت به اون چیزی که من در اطراف خودم چه در خانواده و چه در بین دوستان و جامعه میبینم) که اصلا نمیشه اون موارد رو درنظرگرفت, مثل یه جور داستان تخیلی !!!

ضمنا یه سری مسائل هم بین خودمون باقی بمونه خیلی بهتره ! یکی از جذابیت های دنیای خانما همینه که خیلی از موضوعاتشون مخفی باشه و فقط خودشون ازش سردربیارن!Blush

به نظر من که این 3,4 تاپیک رو میشه با هم ادغام کرد و یک تاپیک کامل برای درد دل خانما داشته باشیم !!!! اینجوری بهتر نیست!؟Big Grin
سلام عزیزم
این فقط نظر من نیست
چون شما در اون تاپیک فعال نبودین به شما اطلاع ندادم
اما در خصوصی با چندتا از دوستان که اونجا فعال بودن صلاح مشورت کردیم که مثلا 50 صفحه پشت سرهم دردل نشه بعدا کسی خواست رجوع کنه استفاده ازش سخت باشه
چون اون تاپیک هم فقط خانما نظر میدادن جو خوبی داشت و دعوا نمیشد،حتی اگه نظرات خیلی متفاوت بود
به هر حال اینجا رو گذاشتیم که هر کس نظری داشت بگه
اگه دوستان تمایلی نداشتن ادامه نمیدیم
مگه میشه تاپیکی درمورد زنان زده بشه و طرفدار نداشته باشه و ازش استقبال نشه!؟ مخصوصا از طرف آقایون!!!Big Grin اونم تو شرایطی که قراره خود خانما جمع بشن و خودشونو نقد کنن!!!!Big GrinBig Grin

به هر حال من دراین طرح فایده آنچنانی نمیبینم ! امیدوارم شما به نتایج مطلوب برسید !

فقط خواهشا حرف ها و نظرات دور از واقعیت ارائه نکنید, تا باورپذیرتر باشهAngel

پیشنهادی هم اگه داشته باشم بهتون خواهم گفتWink

موفق باشیدSmile
(۲۷/آذر/۹۲ ۱۸:۱۱)TiNA نوشته است: [ -> ]

تینا جان!
خودمون چنان پنبه دنیای مردا رو رشته کنیم که کیف کنن...
ما برای این کار هم به حاج آقا ها احتیاج نداریم...
اینقدر که دنیاشون بر همه کس واضح و مبرهن است...D:
والله...

(۲۷/آذر/۹۲ ۱۸:۱۱)TiNA نوشته است: [ -> ]ضمنا یه سری مسائل هم بین خودمون باقی بمونه خیلی بهتره ! یکی از جذابیت های دنیای خانما همینه که خیلی از موضوعاتشون مخفی باشه و فقط خودشون ازش سردربیارن!Blush

شرمنده ها عزیزم!
اما این جذابیته داره به ضررمون تموم میشه.
هی ما هیچی نمیگیم که مرموز و جذاب باشیم، بدتر توسری میخوریم...
---
سوالات من:
1. چرا ننگ و عاره که 14 سالگی به فکر ازدواج باشیم؟
2. در اسلام گفته شده دختر در 9 سالگی به سن تکلیف میرسه و پسر در 15 سالگی. یعنی اونی که دختر در 9 سالگی میفهمه، پسر در 15 سالگی میفهمه.
یعنی یه چیزی که دختر امروز بفهمه، پسر همسن اون 6 سال بعد اون موضوع رو درک میکنه.
چرا این تفاوت سنی رو توی ازدواجهامون رعایت نمیکنیم؟
3. چرا بعضی از دختران آفتاب و مهتاب ندیده همسرانی بدکاره انتخاب میکنن؟
4. آیا بهتر نیست در مدارس راه های مقابله با بیماریهای مقاربتی و مسائل جنسی آموزش داده بشه تا توی دستشویی مدارس اینقدر نوزاد سقط شده دیده نشه؟؟؟
من خودم دارم فکر میکنم چه سوالاتی میشه مطرج کرد که کلی باشه . یه جمع بندی کردم میزارم .
اگه ریز وارد بشیم هم حق با TINA هست . تاپیک فصل 1000 هم شامل میشه .

تینا جان من اصلا موافق نیستم مردی از زن تاپیک بزنه . تا در این تالار هستم نمیزارم بدون شناخت از زن بیاد تاپیک بزنه .اگه فصل
فصل کلی به دنیای زن پرداخته بشه . تازه بیشتر مغرفی کتاب و لینک های خوب باشه بهتره . یه جمع بندی کلی میشه و تمام

. هم جلوی تاپیک های مختلف گرفته میشه . هم زیاد مسائل زنان رو رو نمیکنیم . حالا انگار مرد ها میان و میخونن و کاربردی پیاده
میکنن . یا میان استفاده کنن تو تاپیک های دیگه . ما خانم ها 1000 لایه ی شخصیتی داریم . 1 لایه اش رو هم شاید یاد نگیرن .

دوستان زیاد هم لازم نیست بحث زن جزو 30 تاپیک هر روزه تالار باشه . اگه زنی خودش رو بشناسه و تو مباحث تالار شرکت کنه داره غیر
مستقیم زن رو به جامعه نشون میده .
اصلا از مدیر بخش میخوام به دلیل استقبال بانوان گرامی از این تاپیک ها یه زیر بخش بزنند درباره این موضوع غامض هستی

Big Grin
زن
بسم الله الرحمن الرحیم

ممنون از همه دوستانی که در تصمیم گیری و طرح سوالات شرکت کردندHeart اگه کسی باز سوال داشت،خصوصی بده که به اینها اضافه بشه.

فصل اول

[/b]

مسائل قبل از ازدواج

چرا مهارت ها ی ازدواج رو یاد نگرفتیم ؟

مشکلات قبل از ازدواج برای یاد گرفتن مهارت ( یه نگاه کلی به مشکلات دختران)
چرا یه دختر احساس میکنه تا سن 20 سالگی فقط باید درس بخونه و اصلا تو فکر ازدواج و غیره نیستش؟؟؟

چرا باید خیلی از مسائل جنسی رو تو مدرسه مثلا تو دبیرستان از زبان دوستاش بشنوه؟؟!!!

چرا تنها موضوع مهم رو در کنار درسش فقط شرکت در کلاس های ورزشی و مثلا زبان و ریاضی میدونه و ذره ای به فکر آینده و ازدواج و فرزندش نیست!؟؟؟

چرا وقتی مهمون میاد خونشون مادر بیچاره باید هی راه بیفته تو آشپزخونه و دختر خونه مثل مهمونا!
[تصویر: biggrin.png]
میشینه و فقط نگاه میکنه؟!!!؟؟و ذره ای احساس مسئولیت نمیکنه که بره به مادرش کمک کنه؟؟؟

معیارتون برای ازدواج چیه؟با دلیل

چرا ننگ و عاره که 14 سالگی به فکر ازدواج باشیم؟

در اسلام گفته شده دختر در 9 سالگی به سن تکلیف میرسه و پسر در 15 سالگی. یعنی اونی که دختر در 9 سالگی میفهمه، پسر در 15 سالگی میفهمه.

چرا این تفاوت سنی رو توی ازدواجهامون رعایت نمیکنیم؟

آیا بهتر نیست در مدارس راه های مقابله با بیماریهای مقاربتی و مسائل جنسی آموزش داده بشه تا توی دستشویی مدارس اینقدر نوزاد سقط شده دیده نشه؟؟؟

فصل دوم : بعد از ازدواج تا تولد فرزند
فصل سوم:تربیت کودک
فصل چهارم:یه لانگ شات میگیریم میریم نقش خانواده رو در اعتلای جامعه نگاه میکنیم،به عبارتی خانواده توحیدی ،جامعه ارمانی

علت این تقسیم بندی ها هم به این علته که هر کدوم از این مسائل تاثیر بسیاری در روند زندگی یک خانم ایجاد میکنه

هر فصل یک تاپیک
بحث -نتیجه گیری
شروع فصل بعدی

اگه کسی مشکلی نداره در اینده زود ادامه میدیم
آدرس های مرجع