تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: """"""""""""سرگشتگی""""""""""
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
سلام
حس نیاز حس کمبود..........
این حسی ک همه معمولا داریمش ی موهبته. و اگه تو برهه ای از زندگی نداشتینش نگران بشین. اسم قراردادیش سرگشتگیه. این حس از امکاناتیه ک خدا برامون در نظر گرفته. و باعث میشه ک همیشه احساس کنیم ک ی چیزی کمه،این احساسو داریم ک این سبک زندگی کردن احتمالا سبک درستی نیست،ی جای کار میلنگه،اهر جور ک زندگی رو دنبال میکنیم و فکر میکنیم ک اینطوری ب ارامش میرسیم اخر سر بازم میبینیم ن ارامش توش نیست.و در کل ی چیزی کمه. این حس باعث میشه که ما متمایل ب سمت کمال بشیم و راه درستو پیدا کنیم ک ب ارامش برسیم. پس اگه هیچی ارضاء مون نمیکنه و همه لذتها براموم کمرنگ میشه و زندگی تکراری میشه و خسته میشیم .مطمینا بینشمون ایراد داره و باید نگرشمونو ب دنیا و هستی عوض کنیم تا بتونیم لذت ارامش واقعی رو درک کنیم. ب امید رسیدن هر چه سریعترمون به ارامش
ایا داشتن حس کمبود رو به صورت های مختلف تجربه کرده اید؟
علت این حس از نظر شما چیه؟
سلام

چون گفتن نظر بدم می نویسم امیدوارم مفید باشه

انسان فقیر آفریده شده

همین فقیر آفریده شدن باعث میشه یه خلاء براش باشه و بسمتی کشیده بشه

حالا بستگی داره کدام نفسش بیشتر بهش دستور بدن

اگر به دنیا گرایش پیدا کنه چی میشه

اگر به آخرت

و اگر به خود خدا

تقریبا هر انسانی حتی افراد درجه بالا یه حس کمبودی رو دارن

حالا یه نفر مثل آقای بهجت دنبال قرب به امام زمانشون هستن

یه نفر مثل من هم دنبال دنیا

یه رباعی هست خیلی زیباست

تا در طلب گوهر کانی کانی
تا در هوس لقمهٔ نانی نانی

این نکتهٔ رمز اگر بدانی دانی
هر چیز که در جستن آنی آنی
سلام
در مورد نیاز خودتون خیلی خوب گفتین
اما درمورد حس کمبود
برام حس غریبی نیست گاهی در زندگی این رو حس کردم ؛ فکر میکنم برای همه این حس هست حتی بی دردترینشون
این حس وقتی بده که فکر کنی کسی نیست که دستتو بگیره آرومت کنه ، مثل آدم بی خدایی که وقتی مستاصل میشه نمی دونه کی رو صدا کنه
اما مثلا اون خداوندی که یه چیز ،یه عزیز رو ازم گرفته در عوض هزار چیز دیگه بهم داده
قبلا فکر میکردم اینها رو میگم برای اینکه دل خودم آروم بگیره اما الان بعد گذشت این همه سال
اینهمه سر سفره خدا نشستن و نون ونمک خوردن و نمکدون شکستن فهمیدم بیشتر از این چیزی که لیاقت دارم بهم بخشیده
شکر همینایی که بهم داده چند برابر عمرم ،زمان میخواد

" بعضی هم هستند که این سرگشتی الهی براشون عزت و افتخار میاره مثلا امام حسین (علیه السلام)Heart که به جهاد میرن با اینکه میدونه فرزندانش شهید و خاندانش اسیر میشن -انگار خودشون دنبال این درد بودند - /- بقول مولوی گفتنی: ای برادر عاشقی را درد باید درد کو-صابری و صادقی را مرد باید مرد کو؛ سرگشتگی نشونه هم داره "

علتش هم بازهم خودتون بخوبی گفتین
" خداوند هیچ بخلی نداره اگر چیزی رو میگیره برامون حکمت یا درسی توش قرار داده این ما هستیم که باید چشممون رو باز کنیم که متاسفانه اکثرا کور تشریف داریم "
می دانی
یک وقت هایی باید
روی یک تکه کاغذ بنویسی
تـعطیــل است
و بچسبانی پشت شیشه ی افـکارت
باید به خودت استراحت بدهی
دراز بکشی
دست هایت را زیر سرت بگذاری
به آسمان خیره شوی
و بی خیال ســوت بزنی
در دلـت بخنــدی به تمام افـکاری که
پشت شیشه ی ذهنت صف کشیده اند