تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بلد نیستی !مجبور نیستی تبلیغ کنی!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
Blushخوب دوستان یه بیلبورد اسپری کردم باید جاش یه چیز خوشگل بزارم .دوستان هم خیلی با سلیقه هستن . و جای این تصاویر در شهر احساس میشه .

Smileهمیشه دست، احساس محبت و همدلی رو در ذهن تداعی میکنه . و بهتره دست های مادران و پدارن در سال های پیری رو هم نشون بدیم که حالا بچه ها دست پدر و مادر رو میگیرن .

Smileهم تو شهر بچه با دیدن بیلبورد میفهمه که بزرگ میشه باید باز اون دست های مهربون رو بگیره و هم خانم و یا آقایی که تصاویر رو میبینه به این جمله که تو پیری تنها نمیمونن حداقل فکر میکنه .

[تصویر: 62791187395934365765.jpg]

[تصویر: null][تصویر: 23546516142037171087.jpg]

[تصویر: 41398275378522911504.jpg]

این عکس آخری هم همین جوری خوشگله گذاشتم .تبلیغ 2 فرزندی نیست . والا عکس تو شهر میزارید از اینا بزارید .بی سلیقه هاCool.

[تصویر: 16521288863678865761.jpg]
[تصویر: 16521288863678865761.jpg]

فقط همین عکسوعشقهBig GrinBig Grin
[تصویر: simFOgn_535.jpg]

روی عکس کلیک کنید
در کلام الله آیات زیادی در مورد فرزند دار شدن مومنان موجود است چرا از این آیات
برای تبلیغ استفاده نمی کنند.

سوره انعام آیه 137
«وَ کَذلِکَ زَيَّنَ لِکَثيرٍ مِنَ الْمُشْرِکينَ قَتْلَ أَوْلادِهِمْ شُرَکاؤُهُمْ لِيُرْدُوهُمْ وَ لِيَلْبِسُوا عَلَيْهِمْ دينَهُمْ وَ لَوْ شاءَ اللَّهُ ما فَعَلُوهُ فَذَرْهُمْ وَ ما يَفْتَرُونَ»
همین گونه شرکای آنها [ بتها ] ، قتل فرزندانشان را در نظرشان جلوه دادند ( کودکان خود را قربانی بتها می کردند ، و افتخار می نمودند! ) سرانجام آنها را به هلاکت افکندند و آیینشان را بر آنان مشتبه ساختند. و اگر خدا می خواست ، چنین نمی کردند ( زیرا می توانست جلو آنان را بگیرد ولی اجبار سودی ندارد. ) بنا بر این ، آنها و تهمتهایشان را به حال خود واگذار ( و به آنها اعتنا مکن )!
سوره ممتحنه آیه 12
يا أَيُّهَا النَّبِيُّ إِذا جاءَکَ الْمُؤْمِناتُ يُبايِعْنَکَ عَلى‏ أَنْ لا يُشْرِکْنَ بِاللَّهِ شَيْئاً وَ لا يَسْرِقْنَ وَ لا يَزْنينَ وَ لا يَقْتُلْنَ أَوْلادَهُنَّ وَ لا يَأْتينَ بِبُهْتانٍ يَفْتَرينَهُ بَيْنَ أَيْديهِنَّ وَ أَرْجُلِهِنَّ وَ لا يَعْصينَکَ في‏ مَعْرُوفٍ فَبايِعْهُنَّ وَ اسْتَغْفِرْ لَهُنَّ اللَّهَ إِنَّ اللَّهَ غَفُورٌ رَحيمٌ
ای پیامبر! هنگامی که زنان مؤمن نزد تو آیند و با تو بیعت کنند که چیزی را شریک خدا قرار ندهند ، دزدی و زنا نکنند ، فرزندان خود را نکشند ، تهمت و افترایی پیش دست و پای خود نیاورند و در هیچ کار شایسته ای مخالفت فرمان تو نکنند ، با آنها بیعت کن و برای آنان از درگاه خداوند آمرزش بطلب که خداوند آمرزنده و مهربان است!
سوره تکویر آیه 8 و 9
وَ إِذَا الْمَوْؤُدَةُ سُئِلَتْ * بِأَيِّ ذَنْبٍ قُتِلَتْ
و در آن هنگام که از دختران زنده به گور شده سؤال شود: * به کدامین گناه کشته شدند؟!
سوره اسرا آیه 31
وَ لا تَقْتُلُوا أَوْلادَکُمْ خَشْيَةَ إِمْلاقٍ نَحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَ إِيَّاکُمْ إِنَّ قَتْلَهُمْ کانَ خِطْأً کَبيراً
و فرزندانتان را از ترس فقر ، نکشید! ما آنها و شما را روزی می دهیم مسلماً کشتن آنها گناه بزرگی است!
آیات قرآن به صراحت این کار را منع کرده و در آیه اخیر خداوند می فرماید من خودم روزیش را می دهم ما هم از قدیم شنیده ایم که همیشه بچه با خود روزیش را می آورد
بیلبوردی برای مبارزه با ضد سقط جنین در آمریکا نصب شده بود که به آیه ای از قرآن استناد کرده بود.
(۲۲/دی/۹۲ ۱۲:۰۲)bagheri4 نوشته است: [ -> ]در کلام الله آیات زیادی در مورد فرزند دار شدن مومنان موجود است چرا از این آیات
برای تبلیغ استفاده نمی کنند.

سوره انعام آیه 137
«وَ کَذلِکَ زَيَّنَ لِکَثيرٍ مِنَ الْمُشْرِکينَ قَتْلَ أَوْلادِهِمْ شُرَکاؤُهُمْ لِيُرْدُوهُمْ وَ لِيَلْبِسُوا عَلَيْهِمْ دينَهُمْ وَ لَوْ شاءَ اللَّهُ ما فَعَلُوهُ فَذَرْهُمْ وَ ما يَفْتَرُونَ»
همین گونه شرکای آنها [ بتها ] ، قتل فرزندانشان را در نظرشان جلوه دادند ( کودکان خود را قربانی بتها می کردند ، و افتخار می نمودند! ) سرانجام آنها را به هلاکت افکندند و آیینشان را بر آنان مشتبه ساختند. و اگر خدا می خواست ، چنین نمی کردند ( زیرا می توانست جلو آنان را بگیرد ولی اجبار سودی ندارد. ) بنا بر این ، آنها و تهمتهایشان را به حال خود واگذار ( و به آنها اعتنا مکن )!
سوره ممتحنه آیه 12
يا أَيُّهَا النَّبِيُّ إِذا جاءَکَ الْمُؤْمِناتُ يُبايِعْنَکَ عَلى‏ أَنْ لا يُشْرِکْنَ بِاللَّهِ شَيْئاً وَ لا يَسْرِقْنَ وَ لا يَزْنينَ وَ لا يَقْتُلْنَ أَوْلادَهُنَّ وَ لا يَأْتينَ بِبُهْتانٍ يَفْتَرينَهُ بَيْنَ أَيْديهِنَّ وَ أَرْجُلِهِنَّ وَ لا يَعْصينَکَ في‏ مَعْرُوفٍ فَبايِعْهُنَّ وَ اسْتَغْفِرْ لَهُنَّ اللَّهَ إِنَّ اللَّهَ غَفُورٌ رَحيمٌ
ای پیامبر! هنگامی که زنان مؤمن نزد تو آیند و با تو بیعت کنند که چیزی را شریک خدا قرار ندهند ، دزدی و زنا نکنند ، فرزندان خود را نکشند ، تهمت و افترایی پیش دست و پای خود نیاورند و در هیچ کار شایسته ای مخالفت فرمان تو نکنند ، با آنها بیعت کن و برای آنان از درگاه خداوند آمرزش بطلب که خداوند آمرزنده و مهربان است!
سوره تکویر آیه 8 و 9
وَ إِذَا الْمَوْؤُدَةُ سُئِلَتْ * بِأَيِّ ذَنْبٍ قُتِلَتْ
و در آن هنگام که از دختران زنده به گور شده سؤال شود: * به کدامین گناه کشته شدند؟!
سوره اسرا آیه 31
وَ لا تَقْتُلُوا أَوْلادَکُمْ خَشْيَةَ إِمْلاقٍ نَحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَ إِيَّاکُمْ إِنَّ قَتْلَهُمْ کانَ خِطْأً کَبيراً
و فرزندانتان را از ترس فقر ، نکشید! ما آنها و شما را روزی می دهیم مسلماً کشتن آنها گناه بزرگی است!
آیات قرآن به صراحت این کار را منع کرده و در آیه اخیر خداوند می فرماید من خودم روزیش را می دهم ما هم از قدیم شنیده ایم که همیشه بچه با خود روزیش را می آورد
بیلبوردی برای مبارزه با ضد سقط جنین در آمریکا نصب شده بود که به آیه ای از قرآن استناد کرده بود.

این ایات ( بجز ایه اخر ) بیشتر بدرد تبلیغ بر ضد سقط جنین میخوره نه ازدیاد جمعیت
(۲۲/دی/۹۲ ۷:۱۹)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]
[تصویر: simFOgn_535.jpg]

روی عکس کلیک کنید
دقیقا الان آینده کی بهتر میشه؟؟
خانواده یا جامعه؟؟؟
عاقبت خانواده و جامعه کاملا به هم مرتبطن

.
(۲۳/دی/۹۲ ۱۸:۱۴)دختر خورشید نوشته است: [ -> ]
(۲۲/دی/۹۲ ۷:۱۹)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ][تصویر: simFOgn_535.jpg]
دقیقا الان آینده کی بهتر میشه؟؟
خانواده یا جامعه؟؟؟
به شما حق میدم که در مورد این تصویر چنین احساسی داشته باشید، چون این تصویر با اونچه که مسئولین دلسوز بیان میکنن متفاوت هست.
براساس برآورد جمعیت بیان میشه که برای جلوگیری از پیری جمعیت و تبعات منفی‌ای که الآن در کشورهای پیر می‌بینیم، باید روند کاهش نرخ رشد جمعیت متوقف بشه، و طی سالیان آینده کم‌کم زیاد بشه، تا در سال 1480 به میانگین 2.5 برسه، در حالی که اینجا 4 تا فرزند نشون میده!

جناب عبدالرحمن!
یادمه لینک تصویر اصلی برآورد علمی رو اولین بار خود شما در یک تاپیک آورده بودین که من بعداً حجم تصویر رو کم کردم.Smile
اما تصویری که میخواد این برآورد علمی رو تبلیغ کنه، بجای تبلیغ خوبی‌های 2 تا فرزند، 4 تا فرزند رو نشون میده!
داره سخن رو کاملاً اشتباه مطرح میکنه، و اینطوری فقط باعث میشه نظرات منفی برانگیخته بشه.
پس اصلاً تبلیغ خوبی نیست، اگر ضدتبلیغ نباشه.
دوست عزیز، موضوع این تاپیک این نیست که سیاست‌های جمعیتی بد هستند!
موضوعش دقیقاً همینی هست که در این تصویر ازش غافل بودید.Rose
اینکه وقتی قصد تبلیغ داریم، در واقع هم تبلیغ کرده باشیم.
آقا!
من اصلاً اهل چای خوردن نیستم و به طبع اون برای همسرم هم زیاد درست نمیکنم.
الآن 6 سال از زندگی مشترک ما میگذره و هفته پیش چای جهاز من تموم شد.
از اون جایی که تبلیغ یکی از چای های ایرانی رو خیلی شنیده بودم، رفتم و یه بسته چای "اسمشو نمیگم" خریدم.
من هم که تا حالا چای بسته بندی ندیده بودم...
برش گردوندم که ببینم تاریخ انقضا داره یا نه!
شاخام زد بیرون...
ته جعبه نوشته شده بود:
"رشد بی رویه جمعیت بر مشکلات اقتصادی می افزاید"
یعنی یه تبلیغ کاملاً منفی برای رشد جمعیت.
دوستانی که تولید کننده هستن و ممکنه که توی این انجمن بیان، میتونن از این شیوه هم برای تبلیغ استفاده کنن...
مثلاً روی بسته ماکارونی بنویسن:
"فرزند بیشتر، خنده بیشتر"
یا از این جمله ها دیگه....
من هنوز سر حرفم هستم. اون یوزپلنگه هم ایده خیلی خوبی بودا!!!!D:
[تصویر: siReSZwA_514.jpg]
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع