تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ***چهارمین بزرگداشت حماسه 9 دی....***
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
دوستان یه حرفهای خوبی زدند...

من فقط یک جمله بگم و برم:

به اندازه 22بهمن و حتی بزرگتر باید این روز نازنین را گرامی بداریم...

برای این حرفم کلی استدلال دارم که چون بدیهی است و خود دوستان الحمدالله اهل فن هستند.... همین کافی است

بسم الله الرحمن الرحیم

عبرت دیگران.......

[تصویر: fetneh88-386x241.jpg]

عاقبت به خیری نعمتی است که برای اکثر ما مغفول می‌ماند.

آدم‌هایی که روزگاری از مدیران و کارگزاران نظام اسلامی بودند، با عملکرد خودخواهانه‌ی خود که دانسته یا نادانسته! در سمت و سوی اهداف دشمان این آب و خاک گام برداشتند، امروز عبرت دیگران می‌شوند و نامشان می‌شود، سران فتنه.

خدایا؛
راه و روش و زندگی ما را عبرت دیگران قرار مده.

عکس: کتاب دائره المعارف فتنه 88
9دی یعنی ، علی دیگر تنها نمی ماند . . .
[تصویر: dbca288fee7f.jpg]
حالا اگر یکی بیاد یه بحث سیاسی بزنه صد تا ناظر با تیر میزننش اما راجع به 9 دی و توهین هایی که به مردم و یک سری مسئولان فعلی مملکت شد راحت میشه حرف زد!واقعا متأسفم برای تالاری که ادعاش میشه بحث سیاسی ممنوعه بعد سالگرد میذاره برای بحث سیاسی!!!

9 دی سکوت موقتی بود بر مشخص شدن واقعیات!امیدوارم اقدامات افرادی مثل علی مطهری نتیجه بده و هم واقعیات مشخص بشه و هم افرادی که 8سال خون مردم رو تو شیشه کردن و باعث ریختن خون مردم شدن مجازات بشن!
حقیقتا تعجب کردم از این ارسالتون و نمیتونم این تعجبم را هم مخفی کنم

دوست گرامی بحث 9دی سیاسی محض نیست که بخواهیم مخالفتی کنیم... 9دی جوابی بود از جنس مردم به کسانی که برای به قدرت رسیدن حاضر بودن حتی امام حسین را هم....

اتفاقا این مبحث کاملا دینی است... در 9 دی برای اهانتی که به سالار شهیدان شد به پاخواستیم....

سکوت؟؟؟ چه سکوتی ... اصلا الان کی دیگه روش میشه از عناصر فتنه دفاعی کنه... بیچاره اون جوان هایی که با فریب تقلب اومدن بیرون .... تقلبی که هم اکنون 90 درصد از سردمداران فنته میگن شوخی بیش نبود.

واقعیات:یعنی دفاع تمام قد کردن اسرائیل از جریان سبز... یعنی گلو پاره کردن تمام منافقین برای دفاع ازسردمدارن فتنه...
یعنی حمله کردن مردم خدا جو با سنگ و چوب به عزاداران حسینی....

یعنی فریاد ساقی شیشه و کراک در میدان انقلاب : یا حشـــین ... میر حشـــــــین...

خیلی از این واقعیات هست که حقیر با چشم خودم دیدم....

بحث دیگه داره شدیدا سیاسی میشه... از ناظر گرامی میخوام که هر طور قانون میگه عمل کنند... پست حقیر هم اگر میبینید سیاسی است پاک کنید اصلا مشکلی نیست....
خیلی واقعیات هم هست که ندیدین!انکار نکنید!
اون پیرزنی هم که توی جوب میزدنش ساقی شیشه بود؟
یه فیلم، فقط یه فیلم برام بذارین که مردم دارن عزاداری میکنن و با سنگ و چوب بهشون حمله کردن اینا!(مطمئنم چنین چیزی نیست، چون اگر بود 100% تلویزیون نشون میداد. در صورتی که فقط چنتا سوت و کف ناشی از پایین آوردن تابلو پایگاه بسیج (در عوض تیراندازی ها) نشون دادن و به واسطه همین سوت و کف ها هم کشتن مردم رو محو کردن هم 9 دی رو به پا کردن!)
دفاع تمام قد اسرائیل از یه عده که اسلحه که ندارن هیچی، کلی از راهپیمایی هاشون هم با سکوت بوده بی معنی نیست؟
قبول دارم یه عده عناصر خارجی این وسط هم از این وری ها هم از اون وری ها سوء استفاده کردن تا آتیش بیشتر شعله بگیره، اما این عناصر خارجی هم مداحا و آدمایی مثل شریعتمداری رو تحریک میکردن، هم منافقین رو!
سکوت؟به نظرت اینکه بعد از نزدیک 5 سال هنوز نه اینوریا، نه اونوریا محاکمه نشدن سکوت نیست؟؟؟
شما که سردمداران فتنه رو 2 نفر میدونید، 90 درصد رو از کجا میارید؟این یعنی حداقل 20 نفر باید توی ذهنتون باشن که 18 نفر میگن شوخیه و اون 2نفر میگن شوخی نیست!!!
اگر مبحث دینی است، پس زیر کردن مردم و از پل پایین پرت کردن مردم در روز عاشورا به مراتب ضد دینی تر و جرمش سنگین تر است و 100% قصاص دارد.
از افتخاراتِ بنده ، اینه که در راهپیمایی روز نه دی شرکت کردم ، و به قائله یِ سبز ها ، به یاری خدا ، پایان دادیم...

جناب t.kam
مثل اینکه شما از به هم ریختگی و شلوغی و نافرمانی های مدنی و .... از اینجور داستانا ، خوشت می اومد؟؟؟

خدا رو شکر که گذشت، اون چند وقت ، خیلی ترسناک بود...

من از ریختن خون بی گناهان توسط هر کسی که ریخته شاکی هستم. اونم نه به قوه قضائیه و هرجای دیگه. فقط و فقط به پیشگاه خدا!چون میدونم اون کسیه که عدالت رو تمام و کمال اجرا میکنه. و اون روزیه که قلب من که به خاطر اتفاقات این مدت به رنج اومد، آروم میشه. چون عدالت واقعی در روز قیامت نمایان میشه، نه در 9دی!در روزی که اعمال مردم بر اونها ظاهر میشه، نه روزی که مردم رو به زور بندازن توی جهنم بدون اینکه محاکمشون کنن و فحش و ناسزاشون بدن و از یه عده گناهکار بدون علت بگذرن و بذارن هرکاری خواستن بکنن!!!
یکی از افتخارات بنده اینه که نه در تظاهرات مردم در سال 88، نه در راهپیمایی 9دی شرکت نکردم تا حقی رو ناحق نکنم و دست آویز این و اون نشم!
همه افرادی که در سال 88 دست داشتن باید محاکمه بشن!!!
چه اون مامورهایی که مردم رو با ماشین زیر گرفتن و چه اون منافقینی که این وسط کار خرابی میکردن!!
جالبه کسی حرفی از تجاوزهایی که به بچه های مردم شد نمیزنه،کسی از کشته ها نمیگه...کسی از زیر گرفتن مردم با ماشین
نیروی انتظامی نمیگه...کسی از تیر اندازی به مردم نمیگه....
توهین به مقدسات اشتباهه،ولی یک عده نباید امام حسین(علیه السلام) رو وسیله ی قرار بدن برای تحریک کردن مردم...
سال 88 خیلی راحت تر میشد تمومش کرد!!نه اینجوری...
یک عده بودن اعتراض داشتن...خدایی کم هم نبودن!!!تمام فیلمهاش هست میتونید ببینید!!از همه قشری بود!!
بیشتر این مردم هم بخاطر سیاستهای غلط همون شخص و اطرافیانش که همه میدونید کیه کارشون به اینجا کشید و اعتراض کردن...اعتراض حق مردمه،مردم باید بتونن حرف بزنن و حقشون رو بخوان!!!
اگه بحث،بحث مجازاته...باید همه مجازات بشن نه یک عده خاص!!!
اگر یکم با ملایمت با این مردم حرف زده میشد،حرفشون رو میفهمیدن،نه اینکه بیان تهدیدشون کنن،بکشنشون...بندازنشون زندان
این مسئله به راحتی تموم میشد!!مردم میبینن...عقل دارند،درک میکنن...
اون اعتراض مردمی بود که میدونستن اگر آقای ایکس سر کار بیاد،مملکت به اینجا کشیده میشه...........!که همتون خوب
دیدید چی شد و هنوز که هنوز قوه قضایه،مجلس،بازرسی وغیره....دارن هر روز پروندهای تخلفات ایشون و اطرافیانش رو
اعلام میکنن.....................!!این قوه قضایه و مجلس که دیگه عوامل اسرائیل و آمریکا نیستن!!!اینا که دیگه افراد مورد تایید نظام هستن!!
یک روزی میرسه،همه چیز مشخص میشه...
نتایج کارهای اشتباهش هنوز که هنوزه داره روی مملکت،نظام و مردم اثر میزاره و زندگی مردم رو مختل کرده
همین آلودگی هوای شهرهای بزرگ،نمونه خیلی کوچیکشه!!!که بیشترین علت آلودگی شهرها،استفاده از بنزینهای داخلی
و بدون کیفیت هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!قبلا ماشینها که اصلا گازی نبودن!!!هوا انقد آلوده نبود!!!

و چه فایده که الان یک عده میان به ما برچسب میزنن که ضد نظامی و فلانی،طرفدار فتنه ی...!
توهین به امام حسین (علیه السلام) شده تو از فتنه دفاع میکنی و از این حرفا!!!

همین جوانها همینها رفتن نماز جمعه...اینها فقط میخواستن حرفشون شنیده بشه...
اگر درست باهاشون برخورد میشد انقد به نظام و دولت بی اعتماد نمیشدن....الان هیچکی به اخبار صدا و سیما دیگه اعتمادی نداره کلا مردم بی اعتماد شدن...!
هرجا که صدای مخالف زیاد شد و دیدید صدای مخالف رو خفه کردن بدونید حقی داره اون وسط خورده میشه و به مظلومی داره
ظلم میشه!!
سلام
واقعا درست گفتید: چقدر جوونامون مظلوم شهید شدن که حضرت آقا به خونواده هاشون گفتن مراسماشونو بی سرو صدا بگیرن که جو متشنج نشه؛ واقعا جواب خون این جوونا رو باید از کی گرفت؟؟‏!‏‏!‏
اگه فرضو بر این بذاریم، که حرف شما درست و فقط تو اون روز سوت و کفی زده شد، به نظرتون این قبح کار رو از بین می بره؟؟!!
این سوت و کف تو تاریخ اسلام، سابقه بسیار زشت و مذمومی داره و روشی بوده که معمولا افراد لجوج و منافق و مشرک برا اهداف پلیدشون ازش استفاده می کردن؛ کسانی که از لحاظ معنوی ضعیف بودن و ارتباط چندانی با خدا و اخلاق نداشتن این کارها رو می کردن؛اصلا یکی از روشهای اذیت حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) همین روش جاهلی بود؛ وقتی حضرت به نماز می ایستادند، جاهلان شروع به سوت و کف می کردن تا نماز ایشان را به هم زنند.
"و ما کان صلاتهم عند البیت إلا مکاء و تصدیة- انفال 35"
"نماز مشرکان در کنار خانه کعبه، چیزی جز سوت کشیدن و کف زدن نبود"
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع