نقل قول:کسری خدمت: فقط و فقط برای بسیج وجود نه هیچ چیز دیگه ای
1.من پدرم در دوران جنگ در ارتش سرباز بود و من کسر خدمت از همون گرفتم مثل نصف فامیلمون
2. در دوره های کارشناسی ارشد و دکترا راحت می تونید پروژه علمی بگیرید و کسر خدمت بگیرید مثل نصف رفیق های خودم
چرا در مورد چیزی که علم کامل ندارید بهش انقدر قاطع سخن می گویید
(۸/بهمن/۹۲ ۱۹:۱۸)ELENOR نوشته است: [ -> ]1.من پدرم در دوران جنگ در ارتش سرباز بود و من کسر خدمت از همون گرفتم مثل نصف فامیلمون
2. در دوره های کارشناسی ارشد و دکترا راحت می تونید پروژه علمی بگیرید و کسر خدمت بگیرید مثل نصف رفیق های خودم
چرا در مورد چیزی که علم کامل ندارید بهش انقدر قاطع سخن می گویید
برعکس اطلاعات شما قدیمیه
من پدرم 28 سابقه جبهه داره
از امور مشمولین دانشگاه و اشناها و... همه پرسیدم ، همه شون گفتن طبق قانون جدید سربازی که چندماهه اجرا شده کلیه کسری خدمتها حذف شده.(دقیقش:گفتن بالای 30 ماه معاف و زیر 30 ماه فووووول سربازی)
اصلا مصاحبه هاش هم تو نت هست ، سرچ کنید قوانین جدید سربازی ببینید.
اون پروژه علمی هم فکر نکنم به همین راحتی باشه ، استاد ما دکترای علم و صنعت و از اعضای این میمون فضاییه بود بنده خدا هنوز گرفتار معافیتشه تا هییت علمی بشه.
ولی بازم خدا کنه به همین راحتی باشه که شما گفتید ، من از خدامه

کسری جبهه برداشته شده

،یا بابات بالای 30 ماه جبهه داره که معاف میشی،یا اینکه 29 سال و 11 ماه و 29 روز یا کمتر داره که باید 24 ماه بری آش خوری(البته از سال آینده)
خودمونیم چه قصر در رفتیم 18 ماه خدمت کردیم

نقل قول: اون پروژه علمی هم فکر نکنم به همین راحتی باشه ، استاد ما دکترای علم و صنعت و از اعضای این میمون فضاییه بود بنده خدا هنوز گرفتار معافیتشه تا هییت علمی بشه.
راحت نیست برای همه ولی اگر پروژت جدید باشد راحت می شود
من رفیقم دو سه ماه دوید آخر 8 ماه کسر خدمت گرفت شیرین

البته خوب طرف باید سبک سنگین کنه ... باید تو ارگان های نظامی و برای اون ها کار کند و.....
اون کسر خدمت هم از سال دیگه قانونش عوض می شود
البته حق هم داشتند ...پدر پادگان ها در اومد با سربازهای 3 ماه و چهار ماه ... و نصف فامیل های ما

ولی میبینید که این چیزها اختصاصی بسیج فقط نبوده و نیست
به نام خدا
با سلام
این تاپیک قرار نبود این مسیر رو طی کنه. قبلا خیلی در مورد بسیج در تالار بحث شده دوستان در صورت تمایل می تونند اون ها رو مطالعه کنند.
این تاپیک در حال حاضر برای ویرایش و حذف بعضی پست ها بسته شد.
موفق باشید
در مورد کثر خدمت .
کثری بابا جبهه ای رو برداشته بودن دوباره برقرار شد من یه ماه پیش پسر عموم رو با کثری خدمت باباجونش فرستادم خدمت .
یا حق