تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: مستند بیداری اندیشه
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
چقدر این تاپیک زود به گل نشست؟
اینطوری باید این مستند ساخته بشه؟؟!
16 اردیبهشت سال 90 این تاپیک ایجاد شده.و الان یک سال و تقریبا دو ماه از ایجادش میگذره.در حالی که رو همین صفحه اولش مونده!
ماشاالله به پشت کار!
ما ایرانی ها خیلی عذر میخوام اینو میگم روم به دیوار به گشادی مزمن دچار هستیم !! AngryAngry
کلا آدم رک و سنت شکنی هستم ، ببینید ما این همه مستند دیدیم درباره فعالیت اونا با اون حجمه کاریشون و تاریخشون
ولی ما آدم هایی هستیم واسه یه لیوان آب موقع تشنگی حاضر نیستیم از جامون بلند بشیم.
نظرات قبلی رو خوندم ،
نظر من :
برای این که این کار عملی بشه :
1- یک گروه از دل همین تالار تشکیل بشه که بتونن از طریق کنفرانس توی یاهو یا هرجایی کلیت کار خودشون رو مشخص کنن

2- بعد از این باید این توانایی رو داشته باشن و وقت بذارن که همدیگرو ملاقات کنن برای انجام کارهایی مثل فیلم برداری .

---
با مطرح کردن موضوع برای ساختن مستند هیچ کاری پیش نمیره ! باید یه سری افراد پیدا بشن که برای این کار کلی وقت و به احتمال زیاد هزینه صرف کنن ! که چشمم آب نمیخوره اینجا همچین آدمایی باشه Confused
(۱۲/تیر/۹۱ ۲۱:۱۱)Moh3eN-QalaM نوشته است: [ -> ]ما ایرانی ها خیلی عذر میخوام اینو میگم روم به دیوار به گشادی مزمن دچار هستیم !! AngryAngry
کلا آدم رک و سنت شکنی هستم ، ببینید ما این همه مستند دیدیم درباره فعالیت اونا با اون حجمه کاریشون و تاریخشون
ولی ما آدم هایی هستیم واسه یه لیوان آب موقع تشنگی حاضر نیستیم از جامون بلند بشیم.
نظرات قبلی رو خوندم ،
نظر من :
برای این که این کار عملی بشه :
1- یک گروه از دل همین تالار تشکیل بشه که بتونن از طریق کنفرانس توی یاهو یا هرجایی کلیت کار خودشون رو مشخص کنن

2- بعد از این باید این توانایی رو داشته باشن و وقت بذارن که همدیگرو ملاقات کنن برای انجام کارهایی مثل فیلم برداری .

---
با مطرح کردن موضوع برای ساختن مستند هیچ کاری پیش نمیره ! باید یه سری افراد پیدا بشن که برای این کار کلی وقت و به احتمال زیاد هزینه صرف کنن ! که چشمم آب نمیخوره اینجا همچین آدمایی باشه Confused
هستم بدجور..حاجی اگه توی این مستند در مورد موسیقی و رپ چیزی بود من هستم
خودم خواننده همون سبکم حاجی Big GrinBig GrinBlush
تا دلتون بخواد آواز خون تو این تالار موجوده! Big GrinBig Grin
اما برای کارهای دیگه،شرمنده Big Grin
خداییش پایم واسه این کار ، دوربین فول اچ دی هم دارم !!
ادیت هم میتونم بکنم
منم با این نظر موافقم..رو منم حساب باز کنید
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع