تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: مشارکت کنید / گناه ممنوع
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
دوستان!
من فکر کنم guilt بیشتر معنی خلاف میده تا گناه.
guilty یعنی گناهکار، اما گناهکاری که توی دادگاه گناهکار شناخته شده. میشه در واقع خلافکار و مجرم...
اون گناهی که ایشون مد نظرشه و مذهبیه sin معنی میده.
بعدشم آقای فدایی ولایت!
چطور gonahmamnoo شما خوبه، اما gonahmoghoof ما بده؟
chegoonetobekonim.com چطوره؟ (چگونه توبه کنیم) D:
ولی از شوخی گذشته، به نظرم اسمی برای دامینتونو انتخاب کنین که اگه کسی توی گوگل سرچ کرد و فینگلیش زد مثلاً gonah سایت شما هم جزو نتایج جستجو باشه.
اما اگه مخففی کار کنین، خوب دامنه سرچتون کم میشه دیگه.
به نظرم از دَش استفاده کنین بهتره.
مثل:
gonah-moghoof.com
D:
مرغ من یه پا داره...D:
خب غربی بودن یا نبودنش چه فرقی داره؟ کل این ایده هم شخصا بیان کردم و از جایی کپی نکردم
الان مثلا این تاپیکی که دادا ش عزیزمون به اسم کمک...یه مشکل بزرگ زده،اومده مشکلشو گفته و بقیه راهنمایی کردن.تالار گفتمان سایت مورد نظر ما خم همینطوره دیگه.این کجاش بده؟ اون آقا هم الان حتما جوابشو گرفته

آخه گناه موقوف یه کم لحن کودکانه داره.وای گناه ممنوع،آدمو یاد تبلوی ورود ممنوع میندازه.مثال لوگوش هم تو پوستری که گذاشتم هست

وای = ولی.
شرمنده با موبایل هستم،غلط غلوط زیاد دارمBig Grin
mostaghfer.ir ..... مستغفر
دوستان بیاین کمی درمورد حرفهای آقا رضا بخث کنیم.خود ایشونرهم تشریف بیارن. شاید به این نتیجه برسیم که این کار واقعا غلطه.
اما سایت هایی مثل askdin خم دارن تقریبا همچین کهری میکنن.یعنی کار اونها هم غلطه؟ در حالی که مطالب خیلی مفیدی داره و مشکل خیلی هارو حل کرده

من همچنان با موبایل هستم و بابت غلط های تایپی عذر خواهی میکنمBlush

راستی یک نکته هم درباره اسم هت بگم.همه اسم ها وتقعا خوب هستن و من از همه تشکر میکنم.

اما به نظرم اگه اسم،پیرامون عبارت «گناه ممنوع» باشه، از لحاظ ساخت پوستر هاوآیکون ها راحت تر و جالب تر درمیاد.مثل پوستری که صفحه قبل دادم.نظرتون چیه؟
ای بابا...چرا کسی جوابی نداده!
من این تاپیکو برای مشورت با شما زدم، دیگه قرار نشد مارو تنها بذارید که.Blush
...............................................پاک
(۱۲/دی/۹۲ ۱۷:۴۵)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]دوستان بیاین کمی درمورد حرفهای آقا رضا بخث کنیم.خود ایشونرهم تشریف بیارن. شاید به این نتیجه برسیم که این کار واقعا غلطه.
اما سایت هایی مثل askdin خم دارن تقریبا همچین کهری میکنن.یعنی کار اونها هم غلطه؟ در حالی که مطالب خیلی مفیدی داره و مشکل خیلی هارو حل کرده

من همچنان با موبایل هستم و بابت غلط های تایپی عذر خواهی میکنمBlush

راستی یک نکته هم درباره اسم هت بگم.همه اسم ها وتقعا خوب هستن و من از همه تشکر میکنم.

اما به نظرم اگه اسم،پیرامون عبارت «گناه ممنوع» باشه، از لحاظ ساخت پوستر هاوآیکون ها راحت تر و جالب تر درمیاد.مثل پوستری که صفحه قبل دادم.نظرتون چیه؟
یک مسئله اینکه اگر تجمعی باشد و کسانی که واقعا از صفت بدی دارند بخواهند برگردند و بهشون کمک بشه ، فلسفه ایجادش خوب هست .
ولی اینکه چطوری این کار انجام بشود خیلی مهم تر هست .
مثلا موضوع ایجاد بشود در مورد دروغ . راههای ترکش بیان بشود . با کسی که قبلا این کار رو کرده و الان توبه کرده راه درمانش را بگوید . نه توضیح گناهش . این خوب هست .
بعد هم یک مسئله دیگر .
فرض کنید شما می خواهی در مسابقه ای برنده بشوی. نباید بیایی با خودت بگویی که من شکست نمی خورم باید بگویی من پیروز می شوم .
شما با انتخاب گناه ممنوع داری روی گناه مانور می دهی نه ترک گناه .
حالا سایت شماست هر طور خواستی می توانی برخورد کنی ولی نظر "غیر کارشناسی" بنده این هست که گفتم .
روی "ترک و درمان" باید مانور بدهید نه خود ِ صفت ِ گناه آلود .
اصل ایده ی من همونی بود که فاطمه خانم گفتن.حالا شاید من بد بیانش کرده بودم،بعضیا دچار سو تفاهم شدن Blush
...............................................پاک
هر کسی باید هر کاری را که برای نجات آدمها به ذهنش میرسد را اعمال کند .
کلیپ بسازید . تالار بسازید . وبلاگ .
مجازی واقعی... هرچیز .
هر جا که بتونیم مضایقه نکنیم.

... وَ مَنْ أَحْیَاهَا فَکَأَنَّمَا أَحْیَا النَّاسَ جَمِیعًا
...و هـر كـس نفسی را زنـده كـنـد گويا همه مردم را زنده كرده است(مائده 32)

چه بسا یک نفر زنده بشه ، همون یک نفر دستمون رو اون دنیا بگیرد .
آدرس های مرجع