تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ویندوز در خدمت نظم نوین جهانی(معرفی جایگزین)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
با ابراز احترام به استادان لینوکس گرامی. می خوام به خودم اجازه بدم که بگم برنامه نویس لینوکسم. بستنی که نیست بری بخری بخوری! من خودم یه ساله در گیر کار با همین اوبونتو هستم و هنوز با کار باش مشکل دارم.

در ضمن برنامه های ویندوز مال خودشه و جایه دیگه نصب نمی شه. من فقط تونستم دستو پا شکسته روش اوپرای ویندوز نصب کنم. اگر از برنامه های خود لبنوکس می خواید استفاده کنید به هیچی نمی رسید چون خیلی خیلی خیلی کم و فوق العاده بی امکاناتن.
(۱۶/اردیبهشت/۹۰ ۲۰:۰۱)gav1991 نوشته است: [ -> ]با ابراز احترام به استادان لینوکس گرامی. می خوام به خودم اجازه بدم که بگم برنامه نویس لینوکسم. بستنی که نیست بری بخری بخوری! من خودم یه ساله در گیر کار با همین اوبونتو هستم و هنوز با کار باش مشکل دارم.

در ضمن برنامه های ویندوز مال خودشه و جایه دیگه نصب نمی شه. من فقط تونستم دستو پا شکسته روش اوپرای ویندوز نصب کنم. اگر از برنامه های خود لبنوکس می خواید استفاده کنید به هیچی نمی رسید چون خیلی خیلی خیلی کم و فوق العاده بی امکاناتن.

چرا اپرا؟مگه خودش فایر فاکس نداره؟شما ابونتو استفاده میکنید؟جه ویرایشی؟
من که مشکلی باهاش ندام.
مگه شما از wine استفاده نمیکنید؟
این ویرایش جدید رو هم استفاده کردید؟Angel
نقل قول:فكر كنم چند وقت پيش قرار بود سيستم عامل ملي رو بر پايه هسته لينوكس بسازند اما تا اونجايي كه من اطلاع دارم زياد به موفقيت نرسيدن حالا به هر دليل.
اين خب اينكار دست عزيران وارد در اين حوزه رو مي طلبه كه ....
درسته اما دوستان لطف كردن كل پول رو خوردن و به اب روش هم احتياجي نداشتن...
لينوكسي كه دادن همين لينوكس بود (فكر كنم red hat) فقط ورداشته بودن فونت هاشو فارسي كرده بودن و...!
(۱۶/اردیبهشت/۹۰ ۱۰:۰۵)وحید110 نوشته است: [ -> ]
البته این ویندوز تنها سیستم عامل نیست و میتوان از لینوکس که سیستم عاملی متن باز یا اپن سورس است و همچنین مجانی استفاده کرد
این سیستم عامل ویروسی نمیشود .مجانی است .امنیت بسیار بالایی دارد.با کارایی فوق العاده و حتی میتوان نرم افزارهای تحت ویندوز را نیز در ان اجرا کرد .روز به روز نیز کامل تر و زیبا تر میشود .و به هیچ جا وابسته نیست

و بسیاری محسنات دیگر
* نرم افزار های اپن سورس مخصوصا مثل لینوکس و... اتفاقا بسیار اسیب پذیرتر از ویندوز هستند این جملات بیشتر تبلیغی هستند.
* به این دلیل امنتر به حساب میاد برای اینکه هکر ها برای سیستم عاملی که کمتر از 2 درصد بازار را دارد وقت نمیگذارند
* حدف هکر ها بنا بر طیف مصرف کننده هدف است
* تا سال 2008 بیش از 86 درصد سرور های دنیا از سیستم لینوکس استفاده میکردند ولی بعد از عرضه windows server 2008 شدیدا در حال معکوس شدن به نفع ویندوز است
* سرعت این سیستم، هسته، پوسته و... لینوکس اصلا قابل مقایسه با ویندوز نیست.
(۱۶/اردیبهشت/۹۰ ۲۰:۳۱)ALPHA نوشته است: [ -> ]
البته این ویندوز تنها سیستم عامل نیست و میتوان از لینوکس که سیستم عاملی متن باز یا اپن سورس است و همچنین مجانی استفاده کرد
این سیستم عامل ویروسی نمیشود .مجانی است .امنیت بسیار بالایی دارد.با کارایی فوق العاده و حتی میتوان نرم افزارهای تحت ویندوز را نیز در ان اجرا کرد .روز به روز نیز کامل تر و زیبا تر میشود .و به هیچ جا وابسته نیست

و بسیاری محسنات دیگر
* نرم افزار های اپن سورس مخصوصا مثل لینوکس و... اتفاقا بسیار اسیب پذیرتر از ویندوز هستند این جملات بیشتر تبلیغی هستند.
* به این دلیل امنتر به حساب میاد برای اینکه هکر ها برای سیستم عاملی که کمتر از 2 درصد بازار را دارد وقت نمیگذارند
* تا سال 2008 بیش از 86 درصد سرور های دنیا از سیستم لینوکس استفاده میکردند ولی بعد از عرضه windows server 2008 شدیدا در حال معکوس شدن به نفع ویندوز است
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,14247.0.html
در مورد امنیت نرم افزار

http://mtux.wordpress.com/2007/10/01/101...n_windows/
۱۰۰ دلیل برای اینکه لینوکس بهتر از ویندوز است
دوستان توجه کنید که به هیچ وجهی نمیتوانید از زیر سلطه ی سازمان امنیت ملی امریکا بیرون بیایید ! حالا ویندوز یا لینوکس هیچ فرقی با هم نمیکنند ... تنها کافیه شما به اینترنت وصل بشید ... حتی اگه یک فرد معمولی باشید که از کامپیوتر فقط برای مصارف شخصی استفاده میکنه و هیچ وقت به اینترنت وصل نمیشه ... گوشی موبایل شما مکالمات شما را ارسال میکنه ...تا حالا توجه کردید که چرا ایران توی همه چی تحریم میشه ولی گوشی های موبایل هر روز انواع و اقسام مختلفش وارد بازار میشه ؟

تنها راه فرار از سرقت اطلاعات در اینترنت استفاده از اینترنت ملی که چند وقتیه صداش توی کشور در اومده ولی دقیق نمیدونم طرحش کی اجرا میشه ... و تنها فرار از سرقت مکالمات با موبایل اینه که اصلا از گوشی موبایل استفاده نکنید !
راست ميگه!
اونا 24 ساعته دارن جاسوسي كل مردم و ماهارو ميكنن...
از گوشي موبايل هم استفاده نكنيد كفتر بگيريد تو خونتون به پاش پيغوم ببنديد و ول بديد...
حرفا ميزني ها! اينترنت ملي كه هدفش خيلي روشنه! اصلا ربطي به امنيت اطلاعات داخلي نداره.

شما بي خبري ظاهرا اما الان سيستم هاي هست كه شما تو خونه ات داري با كامپيوترت كار ميكني طرف از 600 متري تو يه خونه ديگه به وسيله امواج كيبوردت رو شبيه سازي ميكنه! هر جا بري هر چي تايپ كني متوجه ميشن... (اين مال حداقل 3 سال پيشه!)
چند سال قبل بحث سر جاسوسي از طريق انرژي الكتريكي(برق) بود كه من پيگر نشدم ببينم خبر جديد در موردش چيه كه البته اطلاعاتي كه داشتن كم بوده... يعني برپايه حدس و گمان بود.
روشها الان اينقدر نوين شده كه ديگه جاسوسي از طريق كامپيوتر به كامپيوتر يه امر فرسوده و قديميه....
سیر صعودی سرورهای لینوکس هیچ وقت کم نشد. لینوکس بیشتر برای سرورها ساخته شده. دلیل امنیتشم اینه که ایرادی تو هستش نیست که بشه ازش سوء استفاده کرد. از سرعتشم بگم که رو کامپیوتر من ویندوز 7 دو دقیقه بالا میاد و اوبونتو 10.10 فقط 10 ثانیه!
(۱۶/اردیبهشت/۹۰ ۲۱:۱۱)وحید110 نوشته است: [ -> ]
(۱۶/اردیبهشت/۹۰ ۲۰:۳۱)ALPHA نوشته است: [ -> ]

و بسیاری محسنات دیگر
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,14247.0.html
در مورد امنیت نرم افزار

http://mtux.wordpress.com/2007/10/01/101...n_windows/
۱۰۰ دلیل برای اینکه لینوکس بهتر از ویندوز است

البته در خود پست جواب شما بود ولی:
منابعی که شما گذاشتید خود سایت لینوکس و یک وبلاگه، ولی اگز حتی شما منبع PC MAGو PC WORLDوCNET استفاده میکردید فرقی نمیکرد چون انها هم در اختیار سیستم های تبلیغی هستند. برای فروش بیشتر.
ببینید من در شرکت خود و چهار شرکت زیرمجموعه آن نه از ویندوز، لینوکس و مک استفاده نمیکنم و از سیستم طراحی شده مخصوص خود استفاده می کنیم (بیش از12 سال)
من قصد حمایت از ماکروسافت را ندارم ولی در فضای عمومی ترجیح می دهم با سیستم عامل این شرکت استفاده کنم (البته هر کسی یه سلیقه ای دارد)
این را هم میدانم که این شرکت در سال 1991 قرار دادی با NSA برای کنترل و... سیستم جهانی داشته است
(۱۶/اردیبهشت/۹۰ ۲۱:۴۸)Vblock نوشته است: [ -> ]راست ميگه!
اونا 24 ساعته دارن جاسوسي كل مردم و ماهارو ميكنن...
از گوشي موبايل هم استفاده نكنيد كفتر بگيريد تو خونتون به پاش پيغوم ببنديد و ول بديد...
حرفا ميزني ها! اينترنت ملي كه هدفش خيلي روشنه! اصلا ربطي به امنيت اطلاعات داخلي نداره.

شما بي خبري ظاهرا اما الان سيستم هاي هست كه شما تو خونه ات داري با كامپيوترت كار ميكني طرف از 600 متري تو يه خونه ديگه به وسيله امواج كيبوردت رو شبيه سازي ميكنه! هر جا بري هر چي تايپ كني متوجه ميشن... (اين مال حداقل 3 سال پيشه!)
چند سال قبل بحث سر جاسوسي از طريق انرژي الكتريكي(برق) بود كه من پيگر نشدم ببينم خبر جديد در موردش چيه كه البته اطلاعاتي كه داشتن كم بوده... يعني برپايه حدس و گمان بود.
روشها الان اينقدر نوين شده كه ديگه جاسوسي از طريق كامپيوتر به كامپيوتر يه امر فرسوده و قديميه....

طبق قانونی که در اواخر دهه 90 در امریکا تصویب شد تمام شرکت های مادر تخصصی در رابطه با فناوری اطلاعات قبل از ارایه محصولات خود به بازار می بایست نمونه محصول خود را به سازمان امنیتی مربوط ارایه دهند،
پس قبل از اینکه محصول به بازار عرضه شود سیستم کنترل ان ساخته شده است

(۱۶/اردیبهشت/۹۰ ۲۱:۵۹)gav1991 نوشته است: [ -> ]سیر صعودی سرورهای لینوکس هیچ وقت کم نشد. لینوکس بیشتر برای سرورها ساخته شده. دلیل امنیتشم اینه که ایرادی تو هستش نیست که بشه ازش سوء استفاده کرد. از سرعتشم بگم که رو کامپیوتر من ویندوز 7 دو دقیقه بالا میاد و اوبونتو 10.10 فقط 10 ثانیه!

سیستم را نسبت به قابلیت هایش سرعت ان را اندازه میگیرند.
مثل این میمونه که یه ماشین 20 تنی و 1 تنی با هم مسابقه دهند
اما راهکار مقابله با ویندوز این نیست که شما ویندوز را کنار بگزارید و بجاش مثلا لینوکس و یا هر سیستم غیر ایرانی را استفاده کنی.
در اصول اولیه امنیت ملی در خصوص این مورد این است که شما باید سیستم عامل متعلق به خود را داشته باشد که البته بیش از 8 سال است که دارد داخل کشور بر روی ان کار میشود و بجاهای بسیار خوبی هم رسیده است ... متاسفانه بیشتر از این صلاح نیست در این مورد بحث کنم
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع