۱۳/دی/۹۲, ۰:۱۲
بسم الله الرحمن الرحیم
خیلی کوتاه میگم
در مورد مقام شهید
شهادت بالاترین جاییست که یک انسان به آن می رسد.
پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)می فرمایند: بالاتر از هر کار خیری،خیرو نیکی دیگری است تا آن که فردی در راه خدا کشته شود و بالاتر از کشته شدن در راه خدا،خیر و نیکی نیست
حالا به آیات زیر نگاه کنید
اول درباره شهید
ولا تحسبن الذين قتلوا في سبيل الله امواتا بل احياء عند ربهم يرزقون
فرحين بما آتاهم الله من فضله ويستبشرون بالذين لم يلحقوا بهم من خلفهم الا خوف عليهم ولا هم يحزنون
شهدا شادند!
برای چه؟ برای اینکه خدا از فضلش به آنها عطا کرده
حالا آیه زیر رو ببینید
وليستعفف الذين لا يجدون نكاحا حتي يغنيهم الله من فضله ...
افرادی که عفت پیشه می کنند در زمانی که نمی توانند ازدواج کنند(نه اینکه نخواهد) توسط خدا از فضلش غنی می شوند!!!! (کاسه پر میشه)
و اما حدیث آخر
ما الُمجاهِدُ الشَّهيدُ في سَبيلِ اللّه بِأعظَمَ أجرا مِمَّن قَدَرَ فعَفَّ ، لَکادَ العَفيفُ أن يَکونَ مَلَکا مِنَ المَلائکةِ .(از امیرالمومنین علیه السلام)
کسي که در راه خدا جهاد کند و شهيد شود اجرش بزرگتر از کسي نيست که بتواند گناه کند و عفّت ورزد ، انسان پاکدامن نزديک است که فرشته اي از فرشتگان خدا شود .
2x2≥4!!!!!
خیلی کوتاه میگم
در مورد مقام شهید
شهادت بالاترین جاییست که یک انسان به آن می رسد.
پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)می فرمایند: بالاتر از هر کار خیری،خیرو نیکی دیگری است تا آن که فردی در راه خدا کشته شود و بالاتر از کشته شدن در راه خدا،خیر و نیکی نیست
حالا به آیات زیر نگاه کنید
اول درباره شهید
ولا تحسبن الذين قتلوا في سبيل الله امواتا بل احياء عند ربهم يرزقون
فرحين بما آتاهم الله من فضله ويستبشرون بالذين لم يلحقوا بهم من خلفهم الا خوف عليهم ولا هم يحزنون
شهدا شادند!
برای چه؟ برای اینکه خدا از فضلش به آنها عطا کرده
حالا آیه زیر رو ببینید
وليستعفف الذين لا يجدون نكاحا حتي يغنيهم الله من فضله ...
افرادی که عفت پیشه می کنند در زمانی که نمی توانند ازدواج کنند(نه اینکه نخواهد) توسط خدا از فضلش غنی می شوند!!!! (کاسه پر میشه)
و اما حدیث آخر
ما الُمجاهِدُ الشَّهيدُ في سَبيلِ اللّه بِأعظَمَ أجرا مِمَّن قَدَرَ فعَفَّ ، لَکادَ العَفيفُ أن يَکونَ مَلَکا مِنَ المَلائکةِ .(از امیرالمومنین علیه السلام)
کسي که در راه خدا جهاد کند و شهيد شود اجرش بزرگتر از کسي نيست که بتواند گناه کند و عفّت ورزد ، انسان پاکدامن نزديک است که فرشته اي از فرشتگان خدا شود .
2x2≥4!!!!!