تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: مرجع تقلید محترم , ذره ای بصیرت لطفا !!!!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
نقل قول:
اعلام برائت رو برام بیارید

چنین کسی کوچکترین احترامی نداره

من فقط چون سیده بهش حرفی نمیزنم وگرنه باید بابت اون حرفا حسابی مواخذه و ادب بشه
مگه من گفتم اعلام برائت کرده که براتون بیارم؟ من سوال پرسیدم
منم با قمه زنی مشکل دارم اما در همون کتاب بالا درمورد اختلاف علما درمورد قمه زنی توش اشاره شده
ما که در این مورد باید تابع مراجع تقلیدمون باشیم اگه مراجع اعلام موضع کنند خیلی خوب میشد حداقل شاید مقلدین ایشون فکری برای تعویض مرجع بکنند
قمه زنی یه چیز اجتماعیه و باید تابع حاکم شرع بود

گرچه بعضیا چون خودمرجع هستند براشون ثقیله

متاسفانه برخی مراجع به نیت اینکه آخرتشونو خراب نشه دارن آخرت خودشون و بقیه رو خراب میکنن با سکوت و ترسشون
نقل قول:
قمه زنی یه چیز اجتماعیه و باید تابع حاکم شرع بود

گرچه بعضیا چون خودمرجع هستند براشون ثقیله
کاملا درسته مرجع من حکمش درمورد حکم حاکم اسلامی دستورش صریحه اما بعضی هم هستند که خط مشی شون فرق داره و خودتون بهتر میدونین دیگه درمورد حدود اختیارات حاکم چقدر اختلاف عقیده هست
من کلا حرفم اینه که : تا زمانی که مراجع اعلام موضع نکرده اند ما ایشون و یا سایرین رو تخریب شخصیتی نکنیم
نقل قول:متاسفانه برخی مراجع به نیت اینکه آخرتشونو خراب نشه دارن آخرت خودشون و بقیه رو خراب میکنن با سکوت و ترسشون
متوجه هستید این حرفتون اعتبار مراجع و حتی رهبری میاره پایین
اینها کسانی هستند که از من شما درک بهتر و بیشتری از دین دارند اونوقت ما بیایم بگیم میترسند؟
همین مراجعی که شما میگین یکیش شامل آقای خامنه ای میشه جلو یه دنیا وایستاده بعد میگین میترسند؟ حداقل یه پرانتزی یه بلانسبتی چیزی یا سایر مراجع مثل آقای سیستانی ایشون هم بهمین صورت در عراق ....
خواهشا صبر کنین تا مراجع اعلام موضع کنند بعد این آقا رو محاکمه کنین
نقل قول:متوجه هستید این حرفتون اعتبار مراجع و حتی رهبری میاره پایین
اینها کسانی هستند که از من شما درک بهتر و بیشتری از دین دارند اونوقت ما بیایم بگیم میترسند؟
همین مراجعی که شما میگین یکیش شامل آقای خامنه ای میشه جلو یه دنیا وایستاده بعد میگین میترسند؟ حداقل یه پرانتزی یه بلانسبتی چیزی یا سایر مراجع مثل آقای سیستانی ایشون هم بهمین صورت در عراق ....
خواهشا صبر کنین تا مراجع اعلام موضع کنند بعد این آقا رو محاکمه کنین

کاملا مشخص بود منظورم کدوم مراجع بود

مراجع شجاع رو که مخلصشونم هستم
به نام الله
مطالعه کنید حتما

شناخت کامل جریانی افراطی به نام شیرازی ها !
نقل قول:
به نام الله
مطالعه کنید حتما

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-30...56071.html
لینک خوبی بود اما چرا باوجود اینکه از زمان آیت الله خویی (رحمة الله علیه) نسبت به این فرد هشدار داده بودند هیج عکس العملی انجام نشده شدیدا عجیب هست چرا علما و مجتهدین حرفی نمیزنند؟
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع