تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: دعا و دعانویسی ، طلسم و جادو !
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
دوستام این کاره نیستن
اما زیاد میرن پیش این افراد

بهش فکر نمیکنم از این جور مسائل هم خوشم نمیاد اما دور و اطرافم زیاد هستن که میان تعریف میکنند
بیشتر ناراحت میشم
که واقعا اگه قراره تو این دنیا عادی زندگی کنیم چرا ادم هایی که اعتقاد ندارن باید یه همچین قدرت هایی داشته باشن
احساس نا امنی میکنم
متاسفانه خانم ها بیشتر سراغ این مسائل میرن

یکی از عللی که تاپیکو زدم این بود که شبهات برطرف بشه

کلا یادمون باشه لاحول و لاقوه الا بالله

و اینکه این جور کارها حداقل اینو میرسونه که اشخاص به ائمه اعتقاد ندارند

اگر داشته باشند بهش فکر هم نمیکنن
سلام به همه

بزارید یه اصل رو بگم در این امور جهالت خودش از انسان حفاظت میکنه یعنی از این امور هر چه کمتر بدونی بهتره
من یکی از نزدیکانم دچار یه سری مشکلات با این موجودات بود که خداوند بر ما منت نهاد و برطرف شد .
ولی اتفاقی برای من افتاده ترس هست . دیگه نمیتونم فیلم ترسناک ببینم چون فکرمو مشغول میکنه متاسفانه
فکر کنم این تاپیک زیری بهتر باشه . بهتره درباره روشهای باطل کردن صحبت بشه و زیاد وارد جزئیات نشیم.
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-3307.html
به نام خدا

در اینکه این قضیه وجود دارد هیچ شکی نیست و متاسفانه یکی از همین افراد رمال هم که در سیاست نفوذ کرده بود توسط وزارت اطلاعات دستگیر شد که داستانهای زیادی از ماجراهای او و بازجویانش ذکر شد و در آخر هم معلوم نیست که چه شد. به هر حال منظور بنده این است که این فرد و افراد مانند او برای رسیدن به قدرتهای ماورایی یا همان قدرتهایی که موجودات ابعاد دیگر به آنها میدهند مجبور به توهین به مقدسات هستند و کارهایی میکنند که به هیچ وجه نمیتوان آنها را بیان کرد دقیقا مانند همان کارهایی که ماسونها برای برقراری ارتباط با ابعاد دیگر در جلسات خود اجرا میکنند. از اینها بگذریم ماجرایی میباشد که یکی از بستگان بنده تعریف کرده که شخص معتقد و با ایمانی میباشد.

او تعریف کرد که زمانی با شخصی رفاقت داشته که در کار جادو وسحر و به قولی رمالی بوده، روزی این دو باهم در خودرو نشسته بودند و جایی میرفتند که برای خرید آن شخص رمال قصد پیاده شدن داشته و به اشنای ما میگوید که اگر پیاده شدم به هیچ وجه کتابی را که گویا روی داشبورد گذاشته بوده را مطالعه نکن و پیاده میشود. اشنای ما هم از روی کنجکاوی لایه کتاب سحر را باز میکند و انطور که تعریف کرده فقط با باز شدن کمی از صفحات آن، حالت سرگیجه شدید و حالتی وحشتناک را تجربه میکند که سریعا کتاب را میبندد و شروع به گفتن ذکر میکند.

به هر حال منظور بنده این است که اینها حقایقی میباشد که باید راجب به آنها روشنگری کرد که مردم به سمت جادو و سحر نروند که عواقب بسیار خطرناکی دارد.
جناب عبدرالرحمان عزیز وقت نیست مطالب رو کالبد شکافی کنیم . ولی در بین مطالب شما بجز مطالب غیر معتبر مطالب اشتباه هم یافت میشه

مثلا جفر هیچ ربطی به اجنه و علوم غریبه نداره . کسی هم نمیتونه ازش استفاده کنه حتی با دونستن قواعدش مگر اینکه از معصوم (علیه السلام) با خدا اذن بگیره . چون باید وارد عالم مجردات شد برای جواب

همین بحث موکل هم چیز دیگریست .

خانم نینا هیچ کس نمیتونه پیشگویی کنه بجز کسی که خدا بهش اذن بده حتی پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) طبق ایه قران . و این اذن برای اجنه نیست .
اون فالگیر ها هم بر اساس حال افراد چیزایی میگن شاید بعدها درست در بیاد
(۱۶/دی/۹۲ ۱۵:۰۹)وحید110 نوشته است: [ -> ]جناب عبدرالرحمان عزیز وقت نیست مطالب رو کالبد شکافی کنیم . ولی در بین مطالب شما بجز مطالب غیر معتبر مطالب اشتباه هم یافت میشه

مثلا جفر هیچ ربطی به اجنه و علوم غریبه نداره . کسی هم نمیتونه ازش استفاده کنه حتی با دونستن قواعدش مگر اینکه از معصوم (علیه السلام) با خدا اذن بگیره . چون باید وارد عالم مجردات شد برای جواب

خانم نینا هیچ کس نمیتونه پیشگویی کنه بجز کسی که خدا بهش اذن بده حتی پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) طبق ایه قران . و این اذن برای اجنه نیست .

پس افرادی که تولد حضرت موسی و حضرت عیسی رو از رو ستاره ها پیش گویی کردن چطور این کار رو انجام دادن؟
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-18...#pid130288

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-18...#pid130288

بحث تنجیم چیز دیگریست ... لینک رو مطالعه بفرمایید
(۱۶/دی/۹۲ ۴:۰۳)وحید110 نوشته است: [ -> ]نه عالم خیال در همین عالم ماده هست . وهن یا خیال ابتدایی ترین عالم است . مثلا شما چشمت رو ببند هر چی به دهنت میرسه وهم و خیاله
بسم الله الرحمن الرحیم
تعریف شما از خیال، تعریف غالب مردم می باشد.
خیال به معنای وهم و توهم و مجاز نیست.
توهم با خیال فرق می کند. خواب آدمیزاده در عالم خیال که متصل است به عالم برزخ اتفاق می افتد.
خواب مرحوم نجفی مرعشی در مورد شهریار آیا توهم بود؟ خیر
خیال بود.
مرحوم شیخ شهاب الدین سهروردی نظریه ای در مورد خیال دارد. خیال منفصل و خیال متصل.
می وانید بدانجا مراجعه کنید.
یا حق
(۱۶/دی/۹۲ ۱۵:۰۹)وحید110 نوشته است: [ -> ]جناب عبدرالرحمان عزیز وقت نیست مطالب رو کالبد شکافی کنیم . ولی در بین مطالب شما بجز مطالب غیر معتبر مطالب اشتباه هم یافت میشه

چی بگم!!!

جفر یکی از شاخه های علوم غریبس برادر

و دقیقا با موکلین اجرام آسمانی مرتبطه

ربطی به معصومین هم نداره ولی بالاترین حدش رو معصومین دارن

قبل از اسلام هم چنین علومی بودن

بهتون بگم با علوم غریبه میشه یه نفر رو تا حد مرگ برد

من حالا نمیخوام تشریحش کنم ولی اگر کسی از اهل بیت فاصله بگیره بهش تاثیر میکنه
موکلین اجرام اسمانی ؟!!
جفر؟!!
من دیگه بحثی ندارم . شما هم تحقیقاتت رو بر منابع محکم بزار و احادیثی که در مورد جفر جامع هست رو بخون .

یکی از دوستان بنده رساله سطح عالی حوزش علوم غریبه بود . دارم تشویقش میکنم کتاب کنه . که البته تحقیقش بر اساس منابع معتبر شیعه بود .

حالا اگر تونستم اجازه بگیرم برای استفاده میزارم .

اگر تمام اجنه عالم رو هم جمع کنی نمیتونن یه خط جفر از اینده بهت تحویل بدن . اگر اینده رو میدیدند اینها یا خبر از عالم مجردات داشتن که اسراییل الان ...

شما نهایتا به جای چیستی ماجرا به هستی اون بپرداز اونم باز بر اساس منابع معتبر .
در ضمن موکل اجرام اسمانی در اصل فرشته هستند . اینهایی که احضار میکنن تقلبیه . چون خداوند امر خودش رو به ملک هاش میده ...

اگرم کسی در حد ارتباط با فرشته ها باشه دیگه تو کف رمالی و دعا نویسی نیست Wink
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع