تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: با وسایل ساده،خانه‌ و زندگی‌مان را زیباتر کنیم! (وسایل خانه)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
سلام
اگه جنس این ظرفای پلاستیکی نوشابه همونائیه که میگن توش مایعات نریزین چون مواد نفتیش وارد آب میشه و مضره یه کم باید احتیاط کرد هم برای گلدون گل و گیاه هم ساختن ظرف. البته ظرفای رب و اینام همینطور چون لعابش خراشیده بشه مواد ناجوری آزاد میشه هم توی خاک هم توی مواد غذایی

(۷/بهمن/۹۲ ۲۱:۲۱)ztb نوشته است: [ -> ]سلام
اگه جنس این ظرفای پلاستیکی نوشابه همونائیه که میگن توش مایعات نریزین چون مواد نفتیش وارد آب میشه و مضره یه کم باید احتیاط کرد هم برای گلدون گل و گیاه هم ساختن ظرف. البته ظرفای رب و اینام همینطور چون لعابش خراشیده بشه مواد ناجوری آزاد میشه هم توی خاک هم توی مواد غذایی

سلام
با این وجود یعنی نوشابه هم حاوی نفت ه؟
بعید می دونم...منبع موثقی دارید برای این موضوع؟Smile
نقل قول:سلام

سلام
بله ظرف نوشابه pet (خنثی است و تنفسش هم خطر نداره )و نی نوشابه از جنس پلی استایرنه (اگه اشتباه نکنم - مثل ظرف های یک بار مصرف ---> خواهشا موقع نذری دادن حواستون باشه چون در صورت ریختن مایعات داغ سمی هستند)به خاطر اینکه جزء گرمانرم ها هستند {یعنی به خاطر گرم شدن ساختارش بهم میریزه اما برای کاشت گیاه بد نیست چون کمکی هم به حفظ طبیعت و نوعی بازیافت مواد هست }
نقل قول:
البته من نمیدونم این کار رو انجام دادن یا نه
اما معمولا رنگ اکریلیک رو میشه همه جا استفاده کرد
به نظرم رنگ اکریلیک زده بعد هم بخاطر اینکه دوام داشته باشه روش اسپری کیلر میزنن(مایع اش رو هم دارن که میشه با قلمو زد)،اسپری هم دو مدل داریم،براق و مات که سلیقه ایه.
اینطوری اب رنگ رو از بین نمیبره

درسته اکریلیکه درصورت خشک شدن کامل مقابل آب هم مقاومه فقط موقع زدن حواستون باشه خودتون رو اکریلیکی نکنین که پاک کردنش مصیبته تررررجبه دارم که میگمBig Grin
اصولا ظرفهای پلاستیک که دوستمان فرمودند در مجاورت با مواد داغ واکنش می دهند . یعنی وارد غذا می شوند .
در سرما معمولی و گلدون ساختن مشکلی نیست Smile
سلام

من مستندی درمورد سرطان دیدم متخصصش می گفت کلا دست زدن به مواد پلاستیکی باعث آزاد شدن ماده ای میشه (اسمش یادم نیست) که سرطان زاست
سعی کنیم حدالامکان از طروف پلاستیکی برای خوراک استفاده نکنیمSmile
خلاقیت با استفاده از دکمه!

[تصویر: 1458635_350852531716816_2070648821_n.jpg]
سلام
منظورمن بیشتر کاشت گیاهایی هست که مصرف خوراکی داره چون یه مدته توی سایتای خارجی به شدت داره تبلیغ میشه که بجای کاشت چمن توی این ظرفای پلاستیکی و فلزی و کلا ظروفی که کهنه شدن و جزو ضایعات به حساب میان حتی تایر ماشین گیاهایی مثل سبزیجات بکارین . حتما دیدین اگه نه که مطالبشو من سال قبل توی سایت راز بقا ترجمه کردم و با عکس و توضیح گذاشتم . چند نمونش باغبانی عمودی و پنجره و وارونه و ...
سلام
نقل قول:من مستندی درمورد سرطان دیدم متخصصش می گفت کلا دست زدن به مواد پلاستیکی باعث آزاد شدن ماده ای میشه (اسمش یادم نیست) که سرطان زاست

خب به کامپیوتر و کیبوردتم دست نزنین دیگه از ABS ساخته شده؛ هم چیزی آزاد نمیشه هم از تایپ کردن راحت میشین Big Grin
نقل قول:
منظورمن بیشتر کاشت گیاهایی هست که مصرف خوراکی داره چون یه مدته توی سایتای خارجی به شدت داره تبلیغ میشه که بجای کاشت چمن توی این ظرفای پلاستیکی و فلزی و کلا ظروفی که کهنه شدن و جزو ضایعات به حساب میان حتی تایر ماشین گیاهایی مثل سبزیجات بکارین . حتما دیدین اگه نه که مطالبشو من سال قبل توی سایت راز بقا ترجمه کردم و با عکس و توضیح گذاشتم . چند نمونش باغبانی عمودی و پنجره و وارونه و ...

حالا لازم نیست از این بطری ها استفاده کنین میتونین مثل من تو قوری شکسته گل بکارین
این شکلی
[تصویر: 22101934151625764363.jpg]
با یاد حق

[تصویر: 13616416481.jpg]

یاالله
تزئین و استفاده از سه راهی های سوخته به عنوان جا شمعی!

[تصویر: 1526227_1383856651867560_1609753029_n.jpg]
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع