اصلا بحث لازم نیست!
اگه ما بنده خداییم و به خدا ایمان داریم و می پرستیمش!
پس هرچی گفته رو باید بی چون و چرا بهش عمل کنیم!
خدا گفته به نامحرم نگاه نکن! منه بنده هم باید گوش به فرمان خالقم باشم!
کسایی که این کارو میکنن...............
دارن به خدا بی احترامی می کنن!
(۱۸/دی/۹۲ ۲۲:۲۹)Reza2035 نوشته است: [ -> ]چرا ما شیرینی رو حس نمیکنیم؟ واقعا سواله برام ! 
پيامبر گرامي اسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) برترين افراد را در عبادت اين گونه معرفي ميفرمايد: «برترين مردم كسي است كه عاشق عبادت شود، پس دست در گردن آن آويزد و از صميم دل دوستش بدارد و با جان خويش با وي درآميزد. خويشتن را وقف آن گرداند و در مقابل او را باكي نباشد كه دنيايش به سختي ميگذرد يا به آساني». (الكافي، ج 2، ص 83).
حضرت امير عليه السلام ميفرمايند: « همانا دلها را يك روي آوردني است و يك روي گرداندني. پس هرگاه دل در حال روي آوردن باشد آن را به انجام مستحبّات واداريد و هرگاه پشت كرد به انجام فرائض از سوي آنها بسنده كنيد». (نهج البلاغه، حكمت312)
(۱۹/دی/۹۲ ۱۶:۳۶)mohsen-321 نوشته است: [ -> ]اصلا بحث لازم نیست!
اگه ما بنده خداییم و به خدا ایمان داریم و می پرستیمش!
پس هرچی گفته رو باید بی چون و چرا بهش عمل کنیم!
خدا گفته به نامحرم نگاه نکن! منه بنده هم باید گوش به فرمان خالقم باشم!
کسایی که این کارو میکنن...............
دارن به خدا بی احترامی می کنن!
اینجور جواب ها اصلا تو کت من نمیره .... من غیر مسلمونم... اصلا لائیکم ....
مگه دین غیر از ذات منه ؟؟؟
منو توجیه کن ک نگاه نکنم ؟ ( البته در حالتی ک حس خاصی دست نده !!! )
البته تا حدودی جوایش رو بلدم جون با کسایی ک بحث می کنم، اکثرا دنبال ی جرقه هستن که وجود خدا رو نفی کنن ....

(۲۰/دی/۹۲ ۱۳:۲۲)Aban نوشته است: [ -> ]اینجور جواب ها اصلا تو کت من نمیره .... من غیر مسلمونم... اصلا لائیکم ....
مگه دین غیر از ذات منه ؟؟؟
منو توجیه کن ک نگاه نکنم ؟ ( البته در حالتی ک حس خاصی دست نده !!! )
البته تا حدودی جوایش رو بلدم جون با کسایی ک بحث می کنم، اکثرا دنبال ی جرقه هستن که وجود خدا رو نفی کنن .... 
این یعنی چی؟
کسی نگفت نگاه نکنه یه غیر مسلمان
ولی چون خدا گفته نباید نگاه کنی
نقل قول:ولی چون خدا گفته نباید نگاه کنی
نقل قول:ولي بعضي ها معناي واقعي عبد بودن براشون جا نيفتاده،به خاطر همين ميان براي اينچنين مسائلي بحث ميكنن و شبهه ميندازن!
اينجا هست كه ما بايد بتونيم جوابشون رو بديم!
دوستان، درست متوجه شدم، اینجا ی تالاره برای بحث کردن دیگه ؟؟؟؟ پس سوال پرسیدن جرم محسوب نمیشه ....310 عزیز، برادر من .... من میگم اینکه بگیم «چون خدا ..... پس ..... » اصلا توجیه کننده نیست ....یعنی توجیه کنننده هستا اما ی دلیل بیارید ک ....حضرت علی وقتی ب یکی از نماینده هاش نامه ای فرستاده بود، نوشته بود ( نقل ب مضمون ) نبین کی داره میگه ... ببین چی داره می گه ....من می گم اگه بخوایم بگیم چون خدا گفته .... پس .... ، پس نباید دنبال کشف چیزی باشیم چون خدا اینطوری خلق کرده ....پس نباید بپرسیم چرا .... چون خدا اینطوری خواسته ... این همه اثبات داریم تو ریاضیات و فلسفه و .... .
من حرفم اینه ک وقتی توی اسلام ی چیزی می گه ، ی دلیل کاملا علمی و منطقی داره که می تونه حتی ی لائیک رو توجیه کنه که بدون پذیرش دین اسلام، این دستور اسلام رو انجام بده .....
من می گم باید اون دلیل منطقیه رو بگید ک هر کسی بتونه با هر دینی، حرف شما رو بپذیره .... همین .... واصلا قصد شبهه انداختن ندارم ...
( من هر وقت سوال پرسیدم، اینطوری همه دعوام کردن .... خب سرخورده میشم ... !
)
ی سوال : اگه ی روز خدا بگه همه چیز مباحه ، یعنی هیچ چیز گناه محسوب نمیشه ، شما چ کاری انجام می دید ؟

(۲۱/دی/۹۲ ۱۲:۵۵)Aban نوشته است: [ -> ]دوستان، درست متوجه شدم، اینجا ی تالاره برای بحث کردن دیگه ؟؟؟؟ پس سوال پرسیدن جرم محسوب نمیشه ....310 عزیز، برادر من .... من میگم اینکه بگیم «چون خدا ..... پس ..... » اصلا توجیه کننده نیست ....یعنی توجیه کنننده هستا اما ی دلیل بیارید ک ....حضرت علی وقتی ب یکی از نماینده هاش نامه ای فرستاده بود، نوشته بود ( نقل ب مضمون ) نبین کی داره میگه ... ببین چی داره می گه ....من می گم اگه بخوایم بگیم چون خدا گفته .... پس .... ، پس نباید دنبال کشف چیزی باشیم چون خدا اینطوری خلق کرده ....پس نباید بپرسیم چرا .... چون خدا اینطوری خواسته ... این همه اثبات داریم تو ریاضیات و فلسفه و .... . من حرفم اینه ک وقتی توی اسلام ی چیزی می گه ، ی دلیل کاملا علمی و منطقی داره که می تونه حتی ی لائیک رو توجیه کنه که بدون پذیرش دین اسلام، این دستور اسلام رو انجام بده .....
من می گم باید اون دلیل منطقیه رو بگید ک هر کسی بتونه با هر دینی، حرف شما رو بپذیره .... همین .... واصلا قصد شبهه انداختن ندارم ...
( من هر وقت سوال پرسیدم، اینطوری همه دعوام کردن .... خب سرخورده میشم ... !
)
ی سوال : اگه ی روز خدا بگه همه چیز مباحه ، یعنی هیچ چیز گناه محسوب نمیشه ، شما چ کاری انجام می دید ؟
حالا اين دفعه رو سرخورده نشو!!
آره حرفت درسته!
تمام احكام و مسائل ديني ما يه علت هاي به خصوصي دارند.شما براي اين مسأله ميتوني به كتاب علل الشرايع شيخ صدوق (رحمة الله علیه)
رجوع كني!واقعا كتاب گرانقدريه!
التماس دعا!
نقل قول:
من حرفم اینه ک وقتی توی اسلام ی چیزی می گه ، ی دلیل کاملا علمی و منطقی داره که می تونه حتی ی لائیک رو توجیه کنه که بدون پذیرش دین اسلام، این دستور اسلام رو انجام بده ....
.
دقیقا این حرف رو همین امروز آقای رائفی پور هم زدن ... یا همین پست افتادم ....
نقل قول:حالا اين دفعه رو سرخورده نشو!!
چشم

سلام دوستان
خواهشا نظرات پزشکی ندیم با 2 دقیقه سرچ هم نمیشه اطلاعاتمون رو فول کنیم
این هورمون ها اصولا یک وظیفه رو انجام نمیدن
هم جنسی
هم بلوغ
هم رشد
و چیزهای دیگه ای رو هم در بر می گیرند که اینکه این آدم زنده میمونه یا نه چون این افراد گونه های نادری هستن خیلی اطلاعات نیس و البته پزشکی توش جای بحث زیادی داره اما اون چیزی که مسلم هس اینکه اگر این ههورمون ها تولید نشه واقعا شخص بیمار هس و در مورد افراد بیمار مسائل دینی هم به گونه ای دیگر هس
از طرف دیگه میخام یه مثال بزنم : من اون قدر شراب خوردم که وقتی یه جرعه میخورم مست نمیشم افرادی که به ندرت شراب میخورن همون یه جرعه روشون اثر داره و افرادی هم که اصلا نخوردن ممکنه حالشون بد بشه مثل کسی که اولین بار سیگار میکشه و سرفه میکنه
خوب حالا چون من حالم متحول نشده آیا می تونم نتیجه بگیرم که در من شراب تاثیری نداره و خوردنش بر من حلال هست یا نه من بیمارم طوریم نمیشه ؟
نه دیگه نشد گاهی آدم اون قدر معتاد چیزی شده که ...... به اینا میگن اعتیاد خاموش
در مورد نگاه هم همین طور هس کسی نمیتونه بگه من طوریم نمیشنه نگا کنم ما به اینا میگیم برو بچه ما اون کتاب هایی که مشق شب شما بود رو نوشتیم ممکنه این آدم طوری تربیت شده که باید ببینه نبینه حالش بد میشه یا اینکه واقعا مریضه و این تشخیص خودش اصلا نیست
باید پزشک بگه
و جالب اونجایی هس که این افراد بیمار اصلا سوال نمیپرسن در مورد این موضوعات چرا ؟ مشخص چون حتی براشون جالب هم نیس دقت کنید جالب هم نیس
پس خواهشا پزشکی رو وارد کار نکنید
راستی در مورد تایپیکتون اون تیکه ای که گفتید نگاه به نا محرم باعث ترشح هورمون میشه و شبیه زهر یه مار افعی هس بعد اسم هورمون زهر هی خیلی قشنگه یا اون روایتی می افتم که نگاه به نامحرم رو تیر زهر آلود میدونه به این میگن دین علمی
ممنون
(۲۱/دی/۹۲ ۲۳:۳۳)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]سلام دوستان
خواهشا نظرات پزشکی ندیم با 2 دقیقه سرچ هم نمیشه اطلاعاتمون رو فول کنیم
این هورمون ها اصولا یک وظیفه رو انجام نمیدن
هم جنسی
هم بلوغ
هم رشد
و چیزهای دیگه ای رو هم در بر می گیرند که اینکه این آدم زنده میمونه یا نه چون این افراد گونه های نادری هستن خیلی اطلاعات نیس و البته پزشکی توش جای بحث زیادی داره اما اون چیزی که مسلم هس اینکه اگر این ههورمون ها تولید نشه واقعا شخص بیمار هس و در مورد افراد بیمار مسائل دینی هم به گونه ای دیگر هس
از طرف دیگه میخام یه مثال بزنم : من اون قدر شراب خوردم که وقتی یه جرعه میخورم مست نمیشم افرادی که به ندرت شراب میخورن همون یه جرعه روشون اثر داره و افرادی هم که اصلا نخوردن ممکنه حالشون بد بشه مثل کسی که اولین بار سیگار میکشه و سرفه میکنه
خوب حالا چون من حالم متحول نشده آیا می تونم نتیجه بگیرم که در من شراب تاثیری نداره و خوردنش بر من حلال هست یا نه من بیمارم طوریم نمیشه ؟
نه دیگه نشد گاهی آدم اون قدر معتاد چیزی شده که ...... به اینا میگن اعتیاد خاموش
در مورد نگاه هم همین طور هس کسی نمیتونه بگه من طوریم نمیشنه نگا کنم ما به اینا میگیم برو بچه ما اون کتاب هایی که مشق شب شما بود رو نوشتیم ممکنه این آدم طوری تربیت شده که باید ببینه نبینه حالش بد میشه یا اینکه واقعا مریضه و این تشخیص خودش اصلا نیست
باید پزشک بگه
و جالب اونجایی هس که این افراد بیمار اصلا سوال نمیپرسن در مورد این موضوعات چرا ؟ مشخص چون حتی براشون جالب هم نیس دقت کنید جالب هم نیس
پس خواهشا پزشکی رو وارد کار نکنید
راستی در مورد تایپیکتون اون تیکه ای که گفتید نگاه به نا محرم باعث ترشح هورمون میشه و شبیه زهر یه مار افعی هس بعد اسم هورمون زهر هی خیلی قشنگه یا اون روایتی می افتم که نگاه به نامحرم رو تیر زهر آلود میدونه به این میگن دین علمی
ممنون
ممنون از نقدتون!
و در مورد اينكه گفتي در مورد مسائل پزشكي بحث نكنيم، درسته كه اطلاعاتمون در اين باره كامل نيست ولي همين باعث ميشه كه بريم دنبال اين مسائل و تحقيق كنيم!
مسائل طبي خيلي ميتونه كمك به درك بهتر مسائل ديني كنه!
خيلي از مسائل احكام ما از واجبات و حرام ها تا مستحبات و مكروهات با مسائل طبي اجين هستند!
و بايد از مسائل پزشكي تا حدودي اطلاع داشته باشيم!
به اين ميگن دين تحقيقي و دين علمي كه خودتون اشاره كرديد!