تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: عزاداری در آخرالزمان در انجیل متی!!!!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
این از اون معدود پست های مهدی 30نا بود که مجبور شدم اکثرشو بخونم خدا ازت نگذره Big Grin

مرد حسابی میدونی من حال و حوصله بیشتر از 5 خط رو ندارم! Eyeglasses

من که نگفتم انجیل فعلی اصله اصلش دست خودشونه مسلمه ولی بازم از دستشون در رفته

ما بحثمون سر این از دست در رفته هاس و اینکه مخاطب تاپیک بیشتر افرادی هستن که مرغ همسایه براشون غازه

از این مطالب زیاده آپش کنید
(۱۸/مرداد/۹۶ ۱۵:۴۹)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]این از اون معدود پست های مهدی 30نا بود که مجبور شدم اکثرشو بخونم خدا ازت نگذره Big Grin

مرد حسابی میدونی من حال و حوصله بیشتر از 5 خط رو ندارم! Eyeglasses

من که نگفتم انجیل فعلی اصله اصلش دست خودشونه مسلمه ولی بازم از دستشون در رفته

ما بحثمون سر این از دست در رفته هاس و اینکه مخاطب تاپیک بیشتر افرادی هستن که مرغ همسایه براشون غازه

از این مطالب زیاده آپش کنید

هم خواستم تایید کنم کار رو هم اینکه کمی اطلاعات بدم که هر متنی متن نیست و اگه میشنوین تحریف درجا نگین همه مشکل داره . بد کردم؟
نه شما نگفتین بلکه برخی میگن . کلا پستی برای روشنگری بود Blush
«كمرهاي خود را بسته و چراغ‏هاي خود را افروخته بداريد. بايد مانند كساني باشيد كه انتظار آقاي خود را مي‏كشند كه چه وقت از عروسي مراجعت كند. تا هر وقت آيد و در را بكوبد، بي‏درنگ براي او باز كنند. خوشا به حال آن غلامان كه آقاي ايشان چون آيد ايشان را بيدار يابد. پس شما نيز مستعد باشيد، زيرا در ساعتي كه شما گمان نمي‏بريد، پسر انسان مي‏آيد.»

35 “Be dressed ready for service and keep your lamps burning, 36 like servants waiting for their master to return from a wedding banquet, so that when he comes and knocks they can immediately open the door for him.

انجیل لوقا
باب 12
آیه 35 و 36
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع