تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تن تاك لاغر نميكند!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
من هر وقت این تبلیغ تن تاک و میبینم کلی میخندم......حالا اون بندگان خدایی ک نمیدونن و کلی خرج میکنن... بیچاره ها....
کلی باید بدویی و بالا پایین بپری و عرق کنی...ضربان قلبت بره بالا تا چربی بسوزونی....البته همراه با رژیم غذایی....حالا بیا 2000 تا با تن تاک دراز و نشست بزن....اگه تاثیر داشته باشه ب خدا ..عمرا..........خخخخخخخخخخخخخخBig GrinBig GrinBig Grin
سلام
بحث من بيشتر تبليغاتي بود حالا كه ورزشي شد من هم عرض كنم بله دوستان كاملا درست اشاره كردن براي آب كردن شكم شما اول بايد كالري دريافتي رو منفي كنيد يعني اگه 2000 كالري در روز دريافت ميكنيد بايد 2500 كالري بسوزونيد و اگه شما 3000 كالري دريافت كنيد تن تاك كه هيچي هيچ ورزشي كمكشون نميكنه.
در ضمن شكم و پهلوها حداقل 12 حركت ورزشي داره.
عضلات بالاي شكم كه بالا تنه رو مياره بالا (مثل دراز نشست) عضلات زيرشكم هم پاها رو مياره بالا (مثل حركت پارالل) حركت مسگري هم براي پهلوها مناسبه..
براي آب شدن چربي بهترين كار ورزشهاي هوازيه البته بالاي 45 دقيقه. چون تا 30 دقيقه اول فقط قند خون مصرف ميشه بعد چربي كبد و بعد بدن سراغ چربيهاي انباشته شده ميره. در ضمن براي ورزشهاي هوازي قدرت رو كم كنيد و مدت رو زياد كنيد تا بدن فرصت شكستن سلولهاي چربي و سوخت و سازش رو پيدا كنه. به جاي خيلي سريع دويدن آهسته تر و پايدار قدم برداريد.
ولي در كل افرادي كه شكم دارند و اضافه وزن دارند بهتره تغذيه شون مديريت بشه.
لشگر امام زمان افراد ورزيده نياز داره .....
نقل قول:
پدیده شاندیز
این که به زودی بوش در میاد این هم جز ساخت وسازهای مشکوک هستش در مشهد

واما اصل بحث: زیاد هم بیراه نمیگه استفاده از کرانچ و حرکت شکم باعث رشد عضلات شکمی و شکست بافت های چربی میگردد یعنی فعالیت و گردش خون بالا در عضله عامل چربی سوزی هم هستش
اما توتال کور وقتی مفید هستش که حداقل بالای 20 دقیقه انجام بشه و رژیم غذایی هم لحاظ بشه
من بعنوان فوق لیسانش تربیت بدنی و مربی بدنسازی (اینو گفتم که بدونید تخصصم اینه خودستایی نبودش)بشدت مطمئن هستم که جوابگو هستش این دستگاه و این نظر دیگر مربیان هم میباشد
البته تبلیغات یعنی جذب و بزرگ نمایی
اون صحبتی هم که در پست اول شد اون استاد فیزیولوژی در سطح حرفه ای و ورزشکار حرفه ای صحبت کرده و نه فرد 90کیلویی که میخواد 10کیلو کم کنه که این دستگاه البته با تمرینات مناسب بسیار جوابگو هستش و من 3ساله خودم و در باشگاه استفاده میکنم
در مورد کمر درد هم باید بگم که دراز نشست بدون دستگاه هم عامل دردها ی کمری میشه اگر حرکات کششی مناسب بعداز آن انجام نگیره
ودر مورد وزن مناسب هم باید بگم که با ترازو و bmi این حرفا نیستش و هر کس و متخصصی اینجوری سنجش کرد بدونید کلاشه مخصوصا این دکترای مسخره تغذیه که کسب وکاری بهم زدن اصلا تخصصی در این زمینه ندارن و محاسبه توده بدنی با کالیپر و روشهای علمی قابل سنجش هستش

من تضمین میکنم روزانه 20 دقیقه یعنی 4تایم 5دقیقه ای و استراحت 1دقیقه ای بین هر ست بعد از 1ماه اگر وزن کم نکردید بگید من به شما شک میکنمSmile

اگر هم اطلاعات قوی و بیشتر بخواهید من در خدمتم بهرحال بدن آماده لازمه افراده منتظر هستشWink
بیشر بنویسم میگن اسپم و اخطار و خربیار وباقالی بار کن

نقل قول:
چون تا 30 دقيقه اول فقط قند خون مصرف ميشه بعد چربي كبد و بعد بدن سراغ چربيهاي انباشته شده ميره.
لطفا اطلاعات غلط ندید دوست عزیز
چرخه کرپس از 5دقیقه به مرز شکست لیپیدها میرسه ودر ورزشکاران حرفه ای در طول 20دقیقه
وبرای افراد معمولی رساندن ضربان قلب به 150 مهمتره که در 3تا5دقیقه به این مرز نزدیک میشوند افراد چاق

بهرحال این چاقی و باربی شدن خوب دکان بازاری واسه افراد غیرمتخصص باز کرده

شما چرا این قرص های اسلیم لیفت رو مثال نمی زنید که پروژه و مورد تحقیقیه خود بنده بوده و معلوم شد که مواد موجود در آن مقداری نسکافه بود و بقیه آمفی تامین همون شیشه بود
یعنی 10%پودر نسکافه و 90% ماده مخدر شیشه
که بشدت هم همه گیر شده این قرصا بین جوونا
دارای گواهی ثبت اختراع هم هست!!!!!!!!!!Big GrinBig GrinBig Grin

ما که تو خونمون تبلیغ شروع میشه صدا رو به قطع میکنیم!!! کلا صدای همشون رو عصابه!

اون سری دیدم داشت فندک آشپزخونه هم تبلیغ میکردDodgy

اصن یه وضعی شده!

کدومشون راست میگن که تن تاک دومیش باشه!Huh
(۱۸/دی/۹۲ ۱۱:۳۳)captaincharisma نوشته است: [ -> ]این که به زودی بوش در میاد این هم جز ساخت وسازهای مشکوک هستش در مشهد

لطفا اطلاعات غلط ندید دوست عزیز
چرخه کرپس از 5دقیقه به مرز شکست لیپیدها میرسه ودر ورزشکاران حرفه ای در طول 20دقیقه
وبرای افراد معمولی رساندن ضربان قلب به 150 مهمتره که در 3تا5دقیقه به این مرز نزدیک میشوند افراد چاق

بهرحال این چاقی و باربی شدن خوب دکان بازاری واسه افراد غیرمتخصص باز کرده

شما چرا این قرص های اسلیم لیفت رو مثال نمی زنید که پروژه و مورد تحقیقیه خود بنده بوده و معلوم شد که مواد موجود در آن مقداری نسکافه بود و بقیه آمفی تامین همون شیشه بود
یعنی 10%پودر نسکافه و 90% ماده مخدر شیشه
که بشدت هم همه گیر شده این قرصا بین جوونا
سلام
اطلاعات غلط نيست. نظر شخصي خودمو كه ندادم منابعش مشخصه خواستين ارسال كنم. (اگه مناسب اين انجمن بود حتما با منبع ميزاشتم) اگه شما مربي بدنسازي هستيد و در اين رشته تحصيل كردين. بايد كاملا در جريان باشيد مرز شكست ليپيدها در هر فردي بسته به سن وزن و نوع بافت و اين كه فرد اكتومورف يا مزومورف باشه تفاوت ميكنه. در ضمن اون اعدادي كه من گفتم ميانگين هست. شما بعد از تمرينات اگه هوازي كار كنيد بعد از 5 دقيقه بدن به فاز چربي سوزي وارد ميشه. البته كاركرد بدن و عملكرد اون براي مصرف منابع انرژي خيلي پيچيده تر از اوني هست كه با 4 عدد و رفم بشه براي هر فردي معياري تعيين بشه. وقتي شدت هوازي بالا بره بدن براي مصرف انرژي به شكستن پروتئين كه در دسترس تر و راحتتر هست رو مياره نه چربي....
معمولا بدن وقتي كه ضربان قلب بين 60 تا 70 درصد باشه به سمت چربي سوزي ميره. كه سن منهاي 220 حداكثر توان ضربان قلبي هر فرد هست. توضيحات بيشتر و علمي تر خواستين يا منابع بگين براتون ارسال كنم.
نقل قول:
اطلاعات غلط نيست. نظر شخصي خودمو كه ندادم منابعش مشخصه خواستين ارسال كنم.
بله خوشحال میشم ببینم منابع شما رو چون بخاطر این موضوع به کتاب فیزیولوژی 5استاد مراجعه کردم جهت اطمینان والبته همه موارد شما غلط نبود
نقل قول:
بايد كاملا در جريان باشيد مرز شكست ليپيدها در هر فردي بسته به سن وزن و نوع بافت و اين كه فرد اكتومورف يا مزومورف باشه تفاوت ميكنه.

ما اینجا داریم در مورد افراد چاق و دارای اضافه وزن صحبت میکنیم و سیکل فیزیولوژیک یکسان هستش
نقل قول:
شما بعد از تمرينات اگه هوازي كار كنيد بعد از 5 دقيقه بدن به فاز چربي سوزي وارد ميشه.
بی هوازی نه هوازی
نقل قول:
البته كاركرد بدن و عملكرد اون براي مصرف منابع انرژي خيلي پيچيده تر از اوني هست كه با 4 عدد و رفم بشه براي هر فردي معياري تعيين بشه
بله بنده هم عرض کردم که متفاوت هستش و موردی که آقای دکتر اشاره کرده بود در ورزشکاران حرفه ای بود ونه افراد عادی این خیلی مهمه

نقل قول:
وقتي شدت هوازي بالا بره بدن براي مصرف انرژي به شكستن پروتئين كه در دسترس تر و راحتتر هست رو مياره نه چربي....
شدت بی هوازی یعنی ورزشی که نیاز به تنفس بیشتر داره ورزشی که نفست رو ببره عامیانه گفتم که نامفهوم مباشه
ورزش هوازی یعنی حرکات کششی که عامل تنفس و ریکاوری هستش
و عامیانه بگم ورزشی میره روی سیکل چربی سوزی که ضربان قلب و نبض 150 بار در دقیقه باشه (حداقل) حتی پیاده روی وقتی مفیده واسه سلامتی که ضربان بالای 150 باشه وگرنه بی فایده هستش
نقل قول:
معمولا بدن وقتي كه ضربان قلب بين 60 تا 70 درصد باشه به سمت چربي سوزي ميره. كه سن منهاي 220 حداكثر توان ضربان قلبي هر فرد هست.

قلبی که با 70% توان کار کنه ضربان مطمئنا بیش از 170 خواهدبود و این روش محاسبه غلط vo2max هستش که توسایت ها ارائه میشه و منبع علمی و پایه ای دقیق نداره
ولی دستگاه مورد بحث مفید هستش در صورت استفاده صحیح
دوستان
کاری به لاغر کردن و نکردن نداشته باشین
یکم اگه به خود ورزش کردن تو تصویر دقت کنین نشون میده که اصلا دراز و نشستی در کار نیست
دراز و نشست 10 25 درجه نیست در حالی که نشون میده خیلی راحت یکم از حالت دراز کش میان بالا
ولی اصلش این هست؟
خودش داره نشون میده که پول بی زبون رو دارم برای کمی حرکت بدون دردسر ( البته ستون مهره های پشت اسیب جدی میبینن ) چون فقط شما فشار به پشت میارین تا با فشار به اون دسته پشتی خودتون رو به عقب ( پایین ) فشار بدین درحالی که برای بالا اومدن بدو فشار بالا میایین.
دوستانی که تربیت بدنی کار کردین( همون امتحان ورزشای دوران تحصیل) میدونین و یادتون هست که چی میگم.
حالا این محصول چه خارجی چه ایرانی باشه .
نقل قول:
دراز و نشست 10 25 درجه نیست
دراز و نشست از 10 درجه داریم تا 180 درجه دوست عزیز و فشاری که در درجات کمتر وارد میشه بسیار شدید تر هستش
به نظرم هرکی راحت طلبه حقشه این بلا سرش بیاد که هر روز کلاه بزارن سرش و از حماقتش پول به جیب بزنن!!
اینو همه عالم و آدم میدونن ورزش+رژیم غذایی=لاغری و تناسب اندام!!
رژیم بدون ورزش وزن رو کم میکنه ولی خیلی دیرتر و همچنین ورزش بدون رژیم غذایی هم وزن رو کم میکنه اما خیلی دیرتر!شاید اصلا کم هم نکنه!!!

حتی کسی که بدنسازی هم میره واسه ماهیچه ی شدن باید یک رژیم غذایی خاص داشته باشه!!!!!چه برسه به کسی که بخواد لاغر بشه!
بعضی ها فکر میکنن میتونن پر خوری کنند و با یه قرص یا دستگاه لاغر بشن!
از این ناراحت میشم که صدا و سیما با این که حتماً اینا رو میدونه ولی بازم پخش میکنه . درآمد به چه قیمت ؟!!
خجالت آور هست . تو کشورمون که فقط رسانه ملی داریم و اجازه تاسیس شبکه ی خصوصی نیست باید خیلی بیشتر از اینا مواظب پخش هاشون باشن و حداکثر فرهنگ سازی صحیح رو انجام بدن .
مشاوره های پزشکی ، ورزش صبحگاهی ، اخبار سلامت و . . . تبلیغات تن تاک و رژودرم ، حلزون و هله هوله های جور و باجور ؟!!!!Dodgy
خیلی ها هستن که این مطالب رو نمیدونن و با تبلیغات آب و نمک دار روز بعد میخرن .
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع