نقل قول: پدیده شاندیز
این که به زودی بوش در میاد این هم جز ساخت وسازهای مشکوک هستش در مشهد
البته تبلیغات یعنی جذب و بزرگ نمایی
اون صحبتی هم که در پست اول شد اون استاد فیزیولوژی در سطح حرفه ای و ورزشکار حرفه ای صحبت کرده و نه فرد 90کیلویی که میخواد 10کیلو کم کنه که این دستگاه البته با تمرینات مناسب بسیار جوابگو هستش و من 3ساله خودم و در باشگاه استفاده میکنم
در مورد کمر درد هم باید بگم که دراز نشست بدون دستگاه هم عامل دردها ی کمری میشه اگر حرکات کششی مناسب بعداز آن انجام نگیره
ودر مورد وزن مناسب هم باید بگم که با ترازو و bmi این حرفا نیستش و هر کس و متخصصی اینجوری سنجش کرد بدونید کلاشه مخصوصا این دکترای مسخره تغذیه که کسب وکاری بهم زدن اصلا تخصصی در این زمینه ندارن و محاسبه توده بدنی با کالیپر و روشهای علمی قابل سنجش هستش
من تضمین میکنم روزانه 20 دقیقه یعنی 4تایم 5دقیقه ای و استراحت 1دقیقه ای بین هر ست بعد از 1ماه اگر وزن کم نکردید بگید من به شما شک میکنم
اگر هم اطلاعات قوی و بیشتر بخواهید من در خدمتم بهرحال بدن آماده لازمه افراده منتظر هستش

بیشر بنویسم میگن اسپم و اخطار و خربیار وباقالی بار کن
نقل قول: چون تا 30 دقيقه اول فقط قند خون مصرف ميشه بعد چربي كبد و بعد بدن سراغ چربيهاي انباشته شده ميره.
لطفا اطلاعات غلط ندید دوست عزیز
چرخه کرپس از 5دقیقه به مرز شکست لیپیدها میرسه ودر ورزشکاران حرفه ای در طول 20دقیقه
وبرای افراد معمولی رساندن ضربان قلب به 150 مهمتره که در 3تا5دقیقه به این مرز نزدیک میشوند افراد چاق
بهرحال این چاقی و باربی شدن خوب دکان بازاری واسه افراد غیرمتخصص باز کرده
شما چرا این قرص های اسلیم لیفت رو مثال نمی زنید که پروژه و مورد تحقیقیه خود بنده بوده و معلوم شد که مواد موجود در آن مقداری نسکافه بود و بقیه آمفی تامین همون شیشه بود
یعنی 10%پودر نسکافه و 90% ماده مخدر شیشه
که بشدت هم همه گیر شده این قرصا بین جوونا