تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: هيــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــس!!!!!!!!!!!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
نقل قول:در جامعه ای که بکارت میشه پاکی .عرف جامعه نسبت به اون در مورد دختر قضاوت میکنه و در ازدواج هم بعضا خانواده ها گواهی بکارت میخوان . مساله یاد دادن اینکه به دختر بگیم اگه این مشکل پیش اومد چیکار کنه فرقی نمیکنه.بگه هم خانواده تنها کاری که میکنن هیسسس خواهد بود .شکایت هم کنن کاملا مخفی .اگه شکایت کنن

باز بازی با کلمات!

من دقیقا چنین مواردی رو میگفتم خانم ترنم

البته زیاد درست نیست من وارد این حیطه بشم

ولی متاسفانه میبینم همه گرفتار احساسات میشن

اکثر فیلمو دیدم آخراشه........
نقل قول:باز بازی با کلمات!

من دقیقا چنین مواردی رو میگفتم خانم ترنم

البته زیاد درست نیست من وارد این حیطه بشم

ولی متاسفانه میبینم همه گرفتار احساسات میشن

اکثر فیلمو دیدم آخراشه........

کجاش بازی با کلمات بود ؟ یه چیزی من گفتم که بازی بلدم . هرزگاهی یه کاربر میاد و میگه بازی راه انداختی . از این واضح تر و ساده تر هم میشد معضل فرهنگی رو نشون داد .

یه پسر تجاوز جنسی براش اتفاق بیفته
یه دختر واسش اتفاق بیفته

کدوم تو این فرهنگ کوفتی و مزخرف و مسخره و بی محتوا ی بکارت = پاکی ضربه میخورن ؟
عرف مسخره ی یونانی به ارث رسیده . جامعه ای که زن مطلقه دیگه نگاهشون بهش عوض میشه.دیگه باکره نیست . دردسرش کمتره. الان هم پسرا روی آوردن به دوستی با خانم مطلقه . دردسر کمتر با لذت های بیشتر .

گرفتار چه احساساتی میشن ؟ این جا آمار ها مخفیه.کسی خبر نداره .

دیگه من تو این تاپیک میرم زبون تند و تیز . ته تاپیک هم میشه .مبحث بسته شد.
تو سایت هایی مثل ویکی پدیا دقیقا همین پاکی مساوی فلان را به سخره میگیرن

این حرفا باعث سبک شدن بحث عفت و حریم قائل شدن برای زنه

من متاسفم چرا من باید به ایشون تذکر بدم خود خانما متوجه نیستن ایشون چی میگن؟

قاطی کردن خوب و بد!!!

من میتونم با شما بحث کنم ولی این برای خود خانما بده که من بیام از چنین چیزی دفاع کنم
(۲۱/دی/۹۲ ۹:۵۱)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]تو سایت هایی مثل ویکی پدیا دقیقا همین پاکی مساوی فلان را به سخره میگیرن

این حرفا باعث سبک شدن بحث عفت و حریم قائل شدن برای زنه

من متاسفم چرا من باید به ایشون تذکر بدم خود خانما متوجه نیستن ایشون چی میگن؟

قاطی کردن خوب و بد!!!

من میتونم با شما بحث کنم ولی این برای خود خانما بده که من بیام از چنین چیزی دفاع کنم

من امروز امتحان دارم .نمی تونم دیگه بحث رو ادامه بدم . بازم میگم وقتی یه پسر میاد خواستگاری من و پررو پررو مامانش میگه گواهی . ندی پشت سر خانوادت حرف درمیارن . به شخصه گواهی رو پرت میکنم جلو ی خانواده ی پسر . که بگم پاکم !!!!!!!!!!!!!!!

اما در مقابلش میخوام ببینم چی داره اون پسر .

اینه بدبختی فرهنگی ما .بسه دیگه هر چی میشه میبندید به عفت و حیا و ناموس و 100 تا چیز دیگه .

قاطی کردن خوب و بد چی ؟

دختر از ترس آبروش حرف نمیزنه . این آبرو هم دقیقا یعنی همین .

.آبرو تو این مملکت از نون شب واجبه .تعریف آبرو هم تو این مملکت مسخرست.
سلام
راستش وقتي من و همسرم اين فيلم را ديديم هر دو اين عقيده را داشتيم كه پدر و مادر هر دو مقصرند در درجه اول اينكه فقط انگشت اتهام به سوي مادر دراز شود درست نيست مثلا در فيلم پدر خانواده هيچ وقت سوال نكرد بچه را كي برد خانه يا اصلا بعد از اينكه هر دو بخاطر مشغله شغلي بهانه آوردند پايان روز پدر بپرسه از همسرش بچه را چيكارش كردي؟ يعني تا اون همه مدت پدر يا اصلا نمي دونست بچه چطوري نگهداري ميشه يا براش مهم نبود كه يك مرد غريبه كليد خونه را داشته باشه و ساعتها با دخترش تنها باشه؟!!! من الان دخترم 17 سالش از 3 سالگيش هم سركار مي رفتم ولي هيچ وقت همسرم در بدترين شرايط نيز به اين راضي نشد بچه خودش بره مدرسه و بياد و يا .... هميشه در همه حالي خودش ما را ساپورت كرده.
(۲۱/دی/۹۲ ۹:۵۷)skyeygirls نوشته است: [ -> ]من امروز امتحان دارم .نمی تونم دیگه بحث رو ادامه بدم . بازم میگم وقتی یه پسر میاد خواستگاری من و پررو پررو مامانش میگه گواهی . ندی پشت سر خانوادت حرف درمیارن . به شخصه گواهی رو پرت میکنم جلو ی خانواده ی پسر . که بگم پاکم !!!!!!!!!!!!!!!

اما در مقابلش میخوام ببینم چی داره اون پسر .

اینه بدبختی فرهنگی ما .

ببخشید شما تو کدام منطقه از کشور زندگی می کنید!!!!!!!!!!!

حرف جالبی بود!

تو شهر ما که چنین گواهی وجود نداره

کسی که سالم زندگی کنه گواهی ازش نمیخوان

چون 100 آید 45 هم پیش ماست
تو همین تهران شما زندگی میکنم .بسه آقای عبدالرحمن .بسه . 100 و 45 نکن . تو خانواده ای هم زندگی نمیکنم از عروساشون این چیزای کوفتی بخوان . شما هستید تو این مملکت ان شالله دیگه . بسه دیگه .

تا آبرو و ناموس و پاکی تو این مملکت تعریفش درست نشه . مادر و پدر هم هر چقدر به بچه هاشون آموزش بدن .باز هم باید تو همچین مشکلاتی از گزینه ی ماس مالیسم !!!!!!!!!!!! آینده استفاده کنن .

نقل قول:کسی که سالم زندگی کنه گواهی ازش نمیخوان

مراعات کنید . من احساساتی . شما مراعات کنید.
......

پس چیزی که گفتید یه داستان بود برای استفاده از احساسات خواننده!!!!

آبرو و پاکی هزاران ساله که تو این مملکت تعریف شده و زن های ایرانی تو دنیا نظیر ندارند الحق

فرهنگی هلنیستی یونان هم چیزی بنام حیا توش وجود نداره نمیدونم تو کدوم کتاب خوندید

============

شما وسط بحث رو یکی از پاشنه آشیل های مهم دست گذاشتید منم اخطار دادم وگرنه بقیه بحث چیز دیگریست

============

توضیح بیشتر

اصلا منظورم با شما نبود

شما یه عبارت عجیبی گفتید

گفتم چنین چیزی وجود نداره و جوسازیه
(۲۱/دی/۹۲ ۱۰:۱۳)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]تهران شهر هزار و یک قومه

پس چیزی که گفتید یه داستان بود برای استفاده از احساسات خواننده!!!!

آبرو و پاکی هزاران ساله که تو این مملکت تعریف شده و زن های ایرانی تو دنیا نظیر ندارند الحق

فرهنگی هلنیستی یونان هم چیزی بنام حیا توش وجود نداره نمیدونم تو کدوم کتاب خوندید

من امتحان دارم نمیتونم ادامه بدم .شاید شب بیام جوابتون رو کامل بدم .

احساسات خواننده چیه ؟

آره زن ایرانی حرف نداره کیه قدر بدونه .!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .

حیا ربطی به بحث من نداره . من از فرهنگ نادرستی گفتم که خانواده ها رو مجبور به سکوت در مقابل چنین اتفاقاتی میکنه .دختر هم اگه بعد ها بزرگ بشه و بفهمه بچکی چه بلایی سرش اومده .شرایطش بحرانی تر میشه . بنده 2 سال در دبیرستان تدریس کردم و تو بخش مشاوره چه چیز ها که ندیدیم که مشاور دلسوز تونست به جای خانواده ها که از آبرو میترسیدن خیلی کمک کنه .

بکارت ربطی به پاکی نداره . شاید یکی از عوامل باشه برای اینکه نشون میده یه دختر خودش رو حفظ کرده . اما پاکی این نیست .

وسوال تاپیک رو هم جواب دادم . آموزش رک و راست ، دوستی خانواده با دختر ، حمایت پدر ، همکاری نزدیک خانواده با مدرسه، و اینکه دوست های دختر چه کسانی هستن ،

مشکل هم خدای ناکرده بوجود اومد . خانواده باید از دخترشون حمایت کنه . ترس از آبرو و حرف مردم و فرهنگ غلط کل خانواده رو درگیر میکنه . اما داخل خانواده باید از همدیگه حمایت کنن . این فرهنگ حل بشو نیست .
(۲۱/دی/۹۲ ۱۰:۰۴)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]ببخشید شما تو کدام منطقه از کشور زندگی می کنید!!!!!!!!!!!

حرف جالبی بود!

تو شهر ما که چنین گواهی وجود نداره

کسی که سالم زندگی کنه گواهی ازش نمیخوان

ببخشید الان که حرف منو نقطه چین گذاشتید منم باید توضیح بدم؟Huh

ببینید بحث حمایت از بی عفتی و بی حیایی نیست
من نمیدونم الان کسی گواهی میخواد یا نه اما بعضی دوستام که قبلنا تر ازدواج کردن خواستن،قدیم تر که رسم و رسوم هم داشتن که از باز کردن بیشتر مطلب معذورم
همین الان هم کسی عقد کنه بهم بخوره،خاستگاراش نصف میشن، دیگه طرف کار غیر شرعی که انجام نداده،این دیگه میشه جلو افتادن از خدا پیغمبر

بحث سر اینه،ایا وقتی به کسی تجاوز شده،تقصیر خودش بوده؟ ایا در قربانی های خفاش شب چادری نبود؟ خدا رو شکر قربانی ها ر. کشت وگرنه با این بی ابرویی چه جوری میخواستن ادامه حیات بدن
اگه به دختری تجاوز شه و خاستگاراش بفهمن به نظر شما کسی میره سراغش،دختر هم که بی گناه بوده و قربانی
مسئله تو این مورد خودش رو نشون میده
وگرنه قضیه فاحشه و زناکار و اینا که معلومه و ربطی به این قضیه نداره
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع