(۲۱/دی/۹۲ ۱۵:۳۶)captaincharisma نوشته است: [ -> ]
من کلا الزایمر پیشرفته دارم
گفتم شنیدم
اما اقا میلاد ادرس دادن پس حرف ایشون درسته
اگه دقت کنین دقیقا از هفت هزار سال پیش تمدن های بزرگ ساخته شدند.ولی قبل از اون یک سری یکجا نشینی هایی بوده که شاید مربوط به نسل حضرت آدم نباشه.من اینطور برداشت کردم.
یه موضوع دیگه هم هست که بایدگفته بشه : سالهای آسمانی با سالهای زمینی فرق دارن وباید درخصوص این که منظورکدوم سال هستش برسی بشه

سلام
به نظر من که این 7200 سال از بیخ غلطه!خیلیم غلطه!تابلو!!!
اخه اهمیتی نداره که غلط باشه یا درست
موضوع بحث چیز دیگه ایه
(۲۱/دی/۹۲ ۱۳:۲۷)Tishtar نوشته است: [ -> ]اگه حضرت آدم 7200 سال پیش زندگی میکرده پس این انسان های اولیه ای که میلیون ها سال قدمت دارن چطوری کشف شدن؟؟اینا همون ابوالبشرن؟بعد اینا عقل نداشتن یا روح نداشتن یا چی؟؟؟
این بحث جناب میلاد.م میتونه قسمتی از حقیقت باشه:
(۲۱/دی/۹۲ ۱۵:۱۹)میلاد.م نوشته است: [ -> ]کلیدش در یک حدیث (چند تا دیگه هم هست) است:
امام صادق (علیه السلام) فرموده است: شاید شما گمان کنید که خداى عز و جل غیر از شما هیچ بشر دیگرى نیافرید، نه، چنین نیست، بلکه هزار هزار آدم آفریده که شما از نسل آخرین آدم از آن آدمها هستید.
( توحید، ص 277، ح2، طبع طهران)
..
که حضرت آدم (علیه السلام) ،شروع نسل آخرین نسل، از انسان است.
و ممکنه منظور این آیه هم همین بوده باشه:
سوره شعراء، آیه 184:
وَ اتَّقُوا الَّذِي خَلَقَكُمْ وَ الْجِبِلَّةَ الْأَوَّلِينَ
و پروا کنید از او که شما و امتهای پیشین را آفرید.
ولی همچنین نکتهی دیگری وجود داره که مایلم عرض کنم.
اصلاً مبحث انسان اولیه خیلی بیش از اینها مورد بحث هست که تکاملیها قضیه رو بدیهی جلوه میدن! دانشمندان روشهای بررسی فسیلها رو از جهاتی مورد انتقاد قرار میدن.
یک اشتباه در روشها اینه که تغییرات شکلی مانند خمیده شدن که میتونه بر اثر
شرایط محیطی در فسیلها پدید بیاد در نظر گرفته نمیشه، و در عوض نه تنها به عنوان گونهی متفاوت فرض میشه، بلکه
به عنوان مدرکی از چند و چون تکامل متصوره بررسی میشه! به عنوان مثال در
این مقاله یک نمونهی جدید از ربط دادن فسیلهای بیربط آورده شده و در بررسی این جریان به نمونهی قدیمی این جریان اشاره شده و اینطور بیان شده که انگار بعضی طرفداران تکامل بیشتر از اینکه در پی بررسی و نتیجهگیری مستدل باشند، مشتاق بودهاند چیزی که میخواهند رو بیابند!
یک اشتباه دیگر اینه که هر تغییر کوچکی به عنوان یک گونهی متفاوت ثبت میشه، در حالی که با نگاه به انسانهای امروزی میبینیم که در اقوام مختلف شکل جمجمه اندکی متفاوت هست، با اینکه بدن همگی از همهنظر کاملاً یکسان هست. فکر میکنم جایی خوندم که این قضیه در مورد بعضی گونههای یکسان میمون که بومی مناطق مختلف هستند هم دیده شده.
حتی بعضی دانشمندان که موافق تکامل ولی غیرافراطی و با انصاف هستند معتقدند که منشأ بخش قابل توجهی از گونهها و شاخههای منتسب به انسانهای اولیه که مدام به عنوان کشف از سوی افراد مختلف مطرح میشه، به علت نادیده گرفتن این موضوعات هست، و شاید به علت علاقهی زیاد به ثبت کشف جدید!
خلاصه اینکه بخصوص در مورد مطالبی که میتونن انگیزهی ایدئولوژیکی داشته باشن، جا داره پیش از بررسی جزء علم به حسابشون نیاریم!

(۲۱/دی/۹۲ ۱۵:۱۹)میلاد.م نوشته است: [ -> ]اما چیزی که من دیدم:
.
علامه ی طباطبائی در تفسیر المیزان می فرماید:
در تاریخ یهود آمده است که عمر نوع بشر از روزى که در زمین خلق شده تا کنون، بیش از حدود هفت هزار سال نیست که اعتبار عقلى هم کمک و مساعد این تاریخ است.
المیزان (ترجمه)، ج4، ص 222.
در کمال احترام به علامهی عزیز،
نمیدونم اعتبار عقلی چطور میخواد مساعد تاریخ باشه، و تاریخ یهود هم قابل اعتماد که چه عرض کنم، از تحریف دامنهدار تاریخ در دوران معاصر که بگذریم، تحریف وحشتناک تورات نشون میده که کتبشون چقدر قابل اعتماده!

یعنی مردمی که اون عهدشکنیها و فراموشیهای دستهجمعی رو در زمان حضرت موسی(علیه السلام) داشتند قراره منبع امانتدار تاریخ باشند؟

اصلاً کوچکترین اعتباری به سخنان تحریفگرانی که لنگهشون خودشون هستن خندهداره!