تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: (C)آیا شما از ظهور حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) نا امید شده اید؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
سلام
با وخامت نسبی حال ملک عبدالله پادشاه عربستان هر کسی که اندکی روایات آخرالزمانی را مطالعه کرده باشد از بابت آنکه یکی دیگر از علائم غیر قطعی ظهور در حال وقوع است ، منطقا باید خوشحال شود!
اینطور نیست؟

البته بحث قطعیت نیست ولی وقتی اینهمه بزرگان ما از نزدیک شدن به زمان فرج خبر می دهند و نشانه های دیگری از ظهور که غیر قطعی هستند هم رخ داده اند ، با شنیدن خبری در مورد عبدالله ما چه واکنشی باید داشته باشیم؟

1-الحمدلله.ظهور یکی دو سال دیگر است
2-الحمدلله.به زمان ظهور خیلی نزدیک شدیم.باید خود را آماده تر کنیم
3-حالا بر فرض هم که درست باشد.تا نشانه ها قطعی را ندیدیم نباید اظهارنظری بکنیم
4-خیلی مشخص نیست.صبر کنیم ببینیم بعدش چی میشه
5-وقت مارو با اینجور حرفها تلف نکنید.امام هر وقت خدا خواست می آید.فعلا کارهای مهمتری داریم
6-خیلی مهم نیست
7-چرا الان؟ هزار سال غایب بودن و هیچ دلیلی نداره الان ظهور کنن!!!
8-خوب که چی؟ حالا بیاید یا نیاد.چی به ما میرسه؟
9-تمام این احادیث و روایات جعلی است و هیچکدام درست نیست.این حرفها فقط برای منحرف کردن ذهن مردم است.هر کسی بحثهای امام زمانی و مرتبط با ظهور را مطرح می کند هدف سیاسی دارد

اینها خلاصه ی عکس العملهایی بود که نسبت به ارتباط بیماری عبدالله و احادیث مرگ آخرین پادشاه حجاز بین مردم دیدم و در بعضی موارد جا خوردم Dodgy (موارد آخر)

انگار برخی اصلا خبر ندارند که امامی غایب داریم که هر لحظه ممکن است ظهور کند!
مشخص است که برخی اصلا آمادگی لازم را برای حکومت جهانی و برپایی اسلام ندارند.اینها که می گویم اسما و رسما مسلمان شیعه هستند
نمی دانم اینها اصلا به خود امام اعتقاد دارند یا نه؟ به اینکه یازدهمین نواده پیامبر خاتم زنده ولی غایب است؟!
یا اینکه از ظهور ایشان و برپایی عدل و صلح در دنیا مایوس شده اند؟

به نظر میاد برخی به وضع موجود راضی هستند.حالا یا وضع اقتصادی و فرهنگی حال برایشان رضایت بخش است یا نهایتا فقط ایران را دارای مشکل می بینند و میگن اینجا دیگه جای زندگی نیست.میریم اونور راحت میشیم

رضایت از وضع موجود خود+رضایت از وضع موجود دنیا+عدم اعتقاد حقیقی به امام یا نداشتن امید به ظهور او = ؟

واقعا خیلی نگران شدم. اگر همین فردا امام بیاد همینها که الان با بی تفاوتی یا حتی تکذیب با مسائل ظهور برخورد می کنند قرار است چه بکنند؟
به نظر شما نگرانی من به جاست؟
مؤمن و موحد در هر زمان فقط به انجام تکلیفش اهمیت میدهد
اگر نگرانی شما ، به شما در محکم شدن در تکالیف کمک میکند نگرانیتان خوب است
اما کسی که دائماً سعی میکند بر طبق آیات و روایات خود را محیای ظهور کند و در حد توانش بر حوضه ای که میتواند اثر گذارد مطابق دستورات خدا و اولیای خدا گام بر دارد و اثر گذارد نگران آنچه به وقوع می انجامد نخواهد شد
ما مأمور به انجام تکلیفیم نه رسیدن به نتیجه که نتیجه و هدف اصلی بنده، همانا اطاعت امر مولاست
وای که مهدی چه غریب است !
با کمی جستجو در مورد ظهور به هر مطلبی میرسیم ، الا ظهور ! در مورد شخصیت های آخرالزمان ( خوب و بد ) اینقدر مطلب می بینی که لحظه ای شک می کنی ما منتظر کی هستیم ؟ منتظر چی هستیم ؟ اصلا واقعا منتظریم ؟؟
بزن باران که دین را دام کردند
شکار خلق و صید خام کردند
بزن باران خدا بازیچه ای شد
که با آن کسب ننگ و نام کردند

اصلن قصد بحث سیاسی نداشتم ازین صحبت ! خواهشا سوء برداشت نشه Idea
من امیدوارم به این وضع . تا حالا هیچ وقت مردم رو اینطور خالص ندیده بودم .
البته توی خود قرآن هم میگه عده قلیلی از آخرین .
و ما هم به همون عده کفایت می کنیم .
(۷/آذر/۸۹ ۲۲:۲۴)arnh نوشته است: [ -> ]و ما هم به همون عده کفایت می کنیم .

منظور شما در مورد اون عده قلیل چیه؟ و اینکه می گید شما به همون عده کفایت می کنید. مگه شما خودتون نمی خواهید جز اون عده باشید. یا شاید فکر می کنید که نمی تونید.
گاهی اوقات فکر می کنم: آیا من به نماینده مهدی که پس از ظهورش برای بیعت به شهر ما می فرسته دست بیعت می دم یا مثله مردم کوفه اون رو تنها می ذارم؟
خدا عاقبت ما رو به خیر کنه. وقتی بچه بودم خیلی دوست داشتم که روز عاشور توی کربلا و یا اینکه زمان ظهور مهدی از یاران ایشان بودم. ولی الان می دونم که این خاص ترین امتحان الهی است که بر مردم یک دوره نازل میشه. امتحانی که نه قبل و نه بعد از اون تکرار ناشندنی است. همانطور که در عاشورا، نتیجه انتخاب، به بهشت برین یا به لعن تاریخ ختم می شد، این انتخاب هم همونطور خواهد بود.
پس ای کاش ما در این دوره از تاریخ و در این امتحان بزرگ نباشیم.
یواش یواش بوی محرم میاد ، به نظرم این متن بی ربط به موضوع نیست !

حسین هنوز مظلوم است

چون وقتی محرم می‌آید… ستار گلمکانی صاحب بزرگترین بنگاه ملک و ماشین شهر،

یکماه تکیه راه می‌اندازد و خودش در روز تاسوعا سر مردم گل می‌مالد و ۱۱ ماه هم سرشان شیره!

حسین (علیه السلام) هنوز مظلوم است

چون وقتی محرم می‌آید… قدرت سامورایی! شب ها در تکیه لخت می‌شود

و میانداری می‌کند و روزها مردم را لخت می‌کند و زورگیری …!

چون وقتی محرم می‌آید… فرشید پوسترهای گلزار و مهناز افشار

را از بساطش جمع می‌کند و آخرین ورژن! پوسترهای علی‌اکبر (علیه السلام) و حضرت عباس (علیه السلام) را در بساطش پهن …!

چون وقتی محرم می‌آید… آقای صولتی

تا پایان اربعین تمام پاساژش را سیاه می‌کند و تا آخر سال هم مشتری‌هایش را!

چون وقتی محرم می‌آید… قادر روزهای تاسوعا

و عاشورا قمه می‌زند و علم می‌کشد ولی در ماه رمضان سیگار از لبش نمی‌افتد!

چون وقتی محرم می‌آید… سیامک چشم چران!

که پاتوقش همیشه خدا نزدیک مدارس دخترانه است در دسته‌های عزاداری اسفند دود می‌کند!

چون وقتی محرم می‌آید… نیما پشت ماکسیمایش می‌نویسد

“من سگ کوی حسینم” ولی هیچ وقت از چارلی! سگ ۱۱ماهه‌اش دور نمی‌شود!

چون وقتی محرم می‌آید… حاج منصور مداح معروف شهر

بابت ۷ ساعت مداحی حقوق ۲۵۰ روز یک کارگر را می‌گیرد!

چون وقتی محرم می‌آید… جباری رییس شرکت لبنیات شیر تو شیر!

۳۰شب شیر صلواتی به خلق خدا می‌دهد و ۳۳۵ روز هم با اضافه کردن آب شیرشان را می‌دوشد!

چون وقتی محرم می‌آید… به جای آنکه ما بر مصیبت مولا بگرییم، مولا بر مصیبت ما می‌گرید!

چون وقتی محرم می‌آید… حاج آقا کلامی،

۹شب مردم را به تقوی دعوت می‌کند ولی در شب دهم سر زود پایین آمدن از منبر با هیت امنا دعوا می‌کند!

چون وقتی محرم می‌آید… هیت امنای مسجد …علیه السلام!

درست وقت اذان ظهر عاشورا اطعام عزاداران را شروع می‌کنند و

بعد از آن با انرژی و فلوت! سینه می‌زنند و گریه می‌کنند !

چون وقتی محرم می‌آید… کل یوم عاشورا

یعنی…۱۰ روز و شب …غم گریه کل ارض کربلا یعنی…چند مسجد و چند تکیه !

چون وقتی خورشید عصر عاشورا غروب کرد او هم می‌رود تا سال بعد ! تا یاد بعد
(۷/آذر/۸۹ ۱۸:۰۸)مهدی نوشته است: [ -> ]سلام
با وخامت نسبی حال ملک عبدالله پادشاه عربستان هر کسی که اندکی روایات آخرالزمانی را مطالعه کرده باشد از بابت آنکه یکی دیگر از علائم غیر قطعی ظهور در حال وقوع است ، منطقا باید خوشحال شود!
اینطور نیست؟

البته بحث قطعیت نیست ولی وقتی اینهمه بزرگان ما از نزدیک شدن به زمان فرج خبر می دهند و نشانه های دیگری از ظهور که غیر قطعی هستند هم رخ داده اند ، با شنیدن خبری در مورد عبدالله ما چه واکنشی باید داشته باشیم؟

1-الحمدلله.ظهور یکی دو سال دیگر است
2-الحمدلله.به زمان ظهور خیلی نزدیک شدیم.باید خود را آماده تر کنیم
3-حالا بر فرض هم که درست باشد.تا نشانه ها قطعی را ندیدیم نباید اظهارنظری بکنیم
4-خیلی مشخص نیست.صبر کنیم ببینیم بعدش چی میشه
5-وقت مارو با اینجور حرفها تلف نکنید.امام هر وقت خدا خواست می آید.فعلا کارهای مهمتری داریم
6-خیلی مهم نیست
7-چرا الان؟ هزار سال غایب بودن و هیچ دلیلی نداره الان ظهور کنن!!!
8-خوب که چی؟ حالا بیاید یا نیاد.چی به ما میرسه؟
9-تمام این احادیث و روایات جعلی است و هیچکدام درست نیست.این حرفها فقط برای منحرف کردن ذهن مردم است.هر کسی بحثهای امام زمانی و مرتبط با ظهور را مطرح می کند هدف سیاسی دارد

اینها خلاصه ی عکس العملهایی بود که نسبت به ارتباط بیماری عبدالله و احادیث مرگ آخرین پادشاه حجاز بین مردم دیدم و در بعضی موارد جا خوردم Dodgy (موارد آخر)

انگار برخی اصلا خبر ندارند که امامی غایب داریم که هر لحظه ممکن است ظهور کند!
مشخص است که برخی اصلا آمادگی لازم را برای حکومت جهانی و برپایی اسلام ندارند.اینها که می گویم اسما و رسما مسلمان شیعه هستند
نمی دانم اینها اصلا به خود امام اعتقاد دارند یا نه؟ به اینکه یازدهمین نواده پیامبر خاتم زنده ولی غایب است؟!
یا اینکه از ظهور ایشان و برپایی عدل و صلح در دنیا مایوس شده اند؟

به نظر میاد برخی به وضع موجود راضی هستند.حالا یا وضع اقتصادی و فرهنگی حال برایشان رضایت بخش است یا نهایتا فقط ایران را دارای مشکل می بینند و میگن اینجا دیگه جای زندگی نیست.میریم اونور راحت میشیم

رضایت از وضع موجود خود+رضایت از وضع موجود دنیا+عدم اعتقاد حقیقی به امام یا نداشتن امید به ظهور او = ؟

واقعا خیلی نگران شدم. اگر همین فردا امام بیاد همینها که الان با بی تفاوتی یا حتی تکذیب با مسائل ظهور برخورد می کنند قرار است چه بکنند؟
به نظر شما نگرانی من به جاست؟

دوست عزیز این که مومون باید هم ذوق و شوق داشته باشه هم نگرانی که خودش نشانه ایمان به حساب میاد - تا اینجا درست ؟
یه چیز بگم خیال من و شما و خیلی های دیگه راحت بشه

فان حزب الله هم الغالبون

موفق باشید
(۸/آذر/۸۹ ۰:۴۱)mohamad نوشته است: [ -> ]
(۷/آذر/۸۹ ۲۲:۲۴)arnh نوشته است: [ -> ]و ما هم به همون عده کفایت می کنیم .

منظور شما در مورد اون عده قلیل چیه؟ و اینکه می گید شما به همون عده کفایت می کنید. مگه شما خودتون نمی خواهید جز اون عده باشید. یا شاید فکر می کنید که نمی تونید.
گاهی اوقات فکر می کنم: آیا من به نماینده مهدی که پس از ظهورش برای بیعت به شهر ما می فرسته دست بیعت می دم یا مثله مردم کوفه اون رو تنها می ذارم؟
خدا عاقبت ما رو به خیر کنه. وقتی بچه بودم خیلی دوست داشتم که روز عاشور توی کربلا و یا اینکه زمان ظهور مهدی از یاران ایشان بودم. ولی الان می دونم که این خاص ترین امتحان الهی است که بر مردم یک دوره نازل میشه. امتحانی که نه قبل و نه بعد از اون تکرار ناشندنی است. همانطور که در عاشورا، نتیجه انتخاب، به بهشت برین یا به لعن تاریخ ختم می شد، این انتخاب هم همونطور خواهد بود.
پس ای کاش ما در این دوره از تاریخ و در این امتحان بزرگ نباشیم.

آنگاه که عالم آماده پذیرش حضور انسان بر روی زمین می گشت خداوند در آب گوارا و تلخ و شور را بر زمین فرو ریخت تا قدری از خاک آن گِل شد و زمانی از آن گذشت تا خداوند آن گِل را به قدرت خود ورزید و به دو نیم تقسیم کرد نیمی در سمت راست و نیمی در سمت چپ قرار گرفت. سپس همه انسان ها را با جسمی ریز از این گِلها آفرید و از روح و شعور و حواس بشری برخوردار گردانید.
کسانی که از نیمه راست گِلها آفریده شدند به اصحاب یمین و کسانی که از نیمه چپ خلق شدند به اصحاب شمال نام گرفتند.

همه انسانها در آن اجتماع بزرگ حضور داشتند و مانند اجتماعات این عالم دارای جنب و جوش بودند. برخی از آنها نورانی و برخی تاریک و سیاه بودند و عده ای حالت میانه داشتند اما انبیا از نورانیت خاصی برخوردار بودند و مانند چراغ می درخشیدند.
در این هنگام بود که خداوند با ندایی فراگیر همه آنها را مورد خطاب خود قرار داد و پرسید: "الستُ بِربِّکُم؟" (آیا من پرورگار شما نیستم؟) و آنها پاسخ دادند: آری
به دنبال این اقرار بزرگ خداوند فرمود:
اِنِّی أنَا اللهُ الّا أَنَا وَ اَنَا الرَّحمنُ
من خداوند م و خدایی جز من وجود ندارد و من مهربانم.
با شنیدن این کلمات الهی که بدون هر حجابی به گوش آنها رسید به اطاعت از او و ربوبیتش اقرار کردند و پس از آن پیامبران از دیگران متمایز شدند و خداوند همه را به اطاعت از آنها فرا خواند و آنان نیز بر چنین اطاعتی اقرار کردند.
پاسخ انسانها هم زمان نبود بلکه برخی بر بعضی سبقت گرفتند. اولین کسانی که به "بلی" زبان گشودند رسول خدا و امیرالمومنین و ائمه بودند و عرض کردند: "انت ربنا" (تو پروردگار ما هستی" در این هنگام خداوند علوم ومعارف دین را به آنها عطا کرد و به فرشته ها فرمود: "اینها حاملان علم و دین من و افراد مورد اعتماد در میان خلقم می باشند."
پس به فرشته ها فرمود: شما هم شهادت دهید! فرشته ها گفتند: "ما شهادت می دهیم که در روز قیامت نگویند ما از این اقرار به ربوبیت خدا غافل بودیم،یا نگویید پدرانمان قبل از ما شرک ورزیدند و ما فرزندان آنها بودیم و آیا ما را به آنچه اصل باطل انجام دادند مجازات می کنی؟
بعد از اقرار به پروردگاری خداوند و نبوت انبیاء به ویژه پیامبر که امیرالمؤمنین بر همه پیشی گرفت، نوبت به پیمان گرفتن بر ولایت او وسایر ائمه رسید که اکثر فرزندان آدم از روی سرکشی و تکبر آن را رد کردند و جز عده قلیلی که همان اصحاب یمین بودند آنرا پذیرفتند.

من خیلی دوست داشتم یکی از یاران امام زمان باشم .
دوست داشتم یکی از نزدیک ترین افراد به اون باشم .
امام سرباز نمیخواهد که لشگرش انبوه شود زیرا خداوند با اوست ولی سرباز آگاه میخواهد چون آنوقت دل عزیزش از غربت و بی یاوری به درد نمیاید.
من سربازم و مکلف به تکلیف،به ظهور و زمانش نمی اندیشم چون دلهره دارم که بیاید و من هنوز آنقدر آگاه نباشم و دل عزیزش را به درد آورم.
مختار فراموشمان نشود که امامش را تنها گذاشت چون فکر میکرد بیش از امام میفهمد!
من سربازم و مکلف به تکلیف،من باید به امامم برسم نه او به من.نگذارم موج زمان و مکان مرا از پیش او ببرد و من بنشینم که چرا او نمیاید...
من سربازم و مکلف به تکلیف،امامم اگر ظهور کند در حالی که من در انتظارش منتظر نبودم چه جای عذر و بهانه دارم.
من سربازم و مکلف به تکلیف،من منتظر امامم و وظیفه دارم که اگر میخواهم یاریگر مصلحی صالح باشم خود نیز صالح گردم.
من سربازم و مکلف به تکلیف....و سرانجام کارها با خداست.
سلام دوستان

همونطور که دوستام گفتن ما مکلف به انجام وظیفه ی الهیمون هستیم و صبر در راه خدا

بسم الله الرحمن الرحیم
والعصر
ان الانسان لفی خسر
الی الذین آمنو و عملو الصالحات
و تواصو بالحق و تواصو بالصبر

این سوره در مورد ما مردم آخرالزمان هست و از ما حرف می زنه
باید خودمونو پاک کنیم برای رسیدن به خدا ( انا لله و انا الیه راجعون )
هدف اصلی ما رسیدن به عشق الهیه
امام هم کسی است که ما رو راهنمایی می کنه به اون سمت
ما وظیفمونو انجام می دیم و صبر می کنیم
اگر اماممون اومد سراپا در خدمتشیم ( انشالله )
اگر نه منتظر او و لقای الهی میشیم
فلسفه ی آفرینش رسیدن به خداست
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع