تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: کار آفرینی و ایده های کسب و کار حلال
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
بســم الله الرحمن الرحیم

سلام

چه تاپیک خوبی...

من اسم نمیبرم چون همه چیزشون قابل تایید نیست اما سایت ها و مجله های کارآفرینی خیلی خوبند از جهت معرفی ایده های ناب
ذهن آدم باز میشه
اما خوب یکمم تو مسائلی از جنس قانون جذب رفتن متاسفانهSad

اگر قصد دارید کارآفرینی بکنید از شکست نترسید و بعد از زمین خوردن محکم بلند شید
خدا نعمت های خوبشو به هرکسی نمیده
اول توانایی طرفشو میسنجهWink

و سعی کنید بیشتر کاراتون خدماتی باشه
کم هزینه و پربازده
هرچیزی که تو کم کردن هزینه های افراد و صرف وقتشون مفید باشه جواب میده

موفق باشید هرکجا که هستید

فقط پولدار شدید تالار و خمس رو فراموش نکنیدAngel
در قسمت بعدی به معرفی سایت های مربوطه می پردازم

ان شاء الله بتونه برای حداقل یک نفر مفید باشه

مرکز اطلاع رسانی بازار کار (جهاد دانشگاهي)

سایت ای-استخدام

نیازمندی های همشهری

البته باز هم هست

شما با ورود به این سایت ها میتونید با جو کاریابی آشنا بشید

کاملا با جو دانشگاه فرق داره
(۲۴/دی/۹۲ ۲:۴۸)مصباح نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم

راستی کار با موسسات فرهنگی هم خوبه؛ پروژه ای پول خوبی می دن

چه جوری ؟

کسی میدونه برای پرورش قارچ چه چیزایی نیازه و چقدر سرمایه می خواد و بازار یابیش چطوره ؟؟؟
دوستان اگر شخصی را می شناسید که توی پرورش قارچ دستی داره لطف کنید و بهم معرفیش کنید تا بتونم این کارو شروع کنم ...

اگر میشه از او شخص اجازه بگیرید و شمارشو در اختیارم بذارید و یا ... من چه میدونم Big GrinBig Grin... یه کاری کنید که بتونم ازش اطلاعات لازم و کافی رو بگیرم ... بی نهایت ممنون ...
(۳/خرداد/۹۳ ۹:۵۵)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]من قبل از اینکه بحث های احتمالی در تاپیک شکل بگیره یک ختمی مجربی رو بگم

برای یافتن شغل مناسب به مدت 7 روز بدون فاصله 40 بار سوره طه را بخوانید

یعنی مثلا روزی 6 بار بخوانید و روی هم رفته در مدت 7 روز بشه 40 بار (اینو چون پرسیدن اضافه کردم)

خانم های محترم هم میتونن بخونن البته به نیت ازدواج و نه 40 بار بلکه هر روز یک بار

میتونید نذر کنید پیش یکی از امامان معصوم (علیهم السلام)

در این زمینه امام رضا علیه السلام خیلی خوب جواب میدن

این از مباحث معنویش

بعد در مورد فوت و فنا میگم

خوانندگان این ارسال

اگر ختوم بالا رو انجام دادند و به نتیجه رسیدند حتما به بنده خبر بدهند و خواهشا حق کمیسیون ما رو فراموش نکنند

یعنی دعا کنند زیاد!

ما خانم ها بخاطر حرف شما هم که شده هفت بار میخونیم روزی،6 تاش برای کار،یکیش برای ازدواج!

خارج ازین،برای زمان دانشجویی تدریس و تایپ و ترجمه بهترین هان،مگر اینکه بتونید یک ازمایشگاه(برای رشته های مهندسی پزشکی)مشغول به کار بشید که خیلی خوبه.یا میتونید مجله برای دانشگاه بزنید،یا عضوش بشید.معمولا انجمن علمی ها یا شورای سنفی هم در همین راستاست.
الان کلی مخالف هست اینجا ولی اگر کتاب فانتزی میخونید و زبانتون هم خوبه سایت(خواستید بپرسید،نمیدونم درسته نام ببرم یا نه) هایی هستند که شما رو به عنوان مترجم منصوب میکنن بصورت اینترنتی بخشی از کتابو تحویل و ترجمه میکنید و حقوقی هم در ازاش دریافت میکنید:-)
خانم ها الی ماشالله انقدر آسون شده ساختن و بافتن زیور الات ....تو فیس بوک هم صفحات زیادی هستند که صنایع دستی و بافتنی و اینجور چیز هارو به فروش مبزارن و واقعا هزینه ای هم نداره.....

یک کلام:هرکس بیکاره تقصیر خودشه !؛-)
به نام خداون روزی رسان
سلام
من تا قبل از سربازی چندین ماه فرصت دارم و میخوام کارای جدیدی رو تجربه کنم و در آمد حلالی هم داشته باشم. که ترجیحا با جابجایی و سفر و صحبت با افراد مختلف هم همراه باشه و حتی اگه کار حالت فصلی داشته باشه هم خوبه. اما چیزی که برام مهمه حلال و بی شبهه بودن درآمد هست.

(۲۵/بهمن/۹۲ ۱:۵۷)mhvvhm نوشته است: [ -> ]یه بنده خدایی می گفت بریم شمال ,تو ساحل این جکو جونور های ساحلی هست توشن وول می خورن اسمش یادم رفته 1 کیلو جم کنیم بزاریم تو آفتاب خشک شه پودرشون کنیم بیاریم به این ماهی فروشی هابفروشیم!
مثلا 100 گرم 1000 تومن
چون ارزش غذاییش واسه ماهی خیلی بالاست!

دوستان آیا کسی تا حالا این کار(غذای ماهی) روانجام داده؟ بررسی جوانب و محاسبات اقتصادیش رو میگم.
به نظر شما شمالی های محترم این کار شدنیه؟ سواحل خاصی اینطوری هست؟
کلا کسی اطلاعاتی داره در این زمینه؟
کسی پیشنهادی که برای من مناسب باشه داره؟ لطفا تجربه هاتونو در اختیار بنده قرار بدید.
در صورتی که پاسختون صرفا برای من مفید هست از پ.خ استفاده کنید.

حالا که نزدیک میشیم به تا بستون لطفا این تاپیک رو فعال کنید. تابستون فرصت خوبیه واسه کار.

کار کردن خجالت نداره Smile
من می خوام یک سیستم ارسال پیامک انبوه بگیرم ولی چون سررشته ندارم اقدام نکردم.هم پنل اینترنتی اش است و هم دستگاه.لطفا اگر کسی اطلاعات دارد برایم بفرستد.اگر پیام خصوصی بگذارید ممنون می شوم.
(۱۱/خرداد/۹۳ ۹:۳۱)الهی313 نوشته است: [ -> ]من می خوام یک سیستم ارسال پیامک انبوه بگیرم ولی چون سررشته ندارم اقدام نکردم.هم پنل اینترنتی اش است و هم دستگاه.لطفا اگر کسی اطلاعات دارد برایم بفرستد.اگر پیام خصوصی بگذارید ممنون می شوم.
بازار کارش رو دارید؟
مخاطبتون رو میشناسید؟؟
تمرکزتون برای مشتری،روی اینترنته یا خارج از اینترنت؟
فکر میکنم توی اینترنت این موضوع یه کم اشباع شده.
(۳/خرداد/۹۳ ۹:۵۵)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]من قبل از اینکه بحث های احتمالی در تاپیک شکل بگیره یک ختمی مجربی رو بگم

ختم مجرب ختمی است که مستند به کلام معصوم باشد و قول معصوم پشتش باشه
حالا آیا این ختمهای مورد توصیه شما از معصوم صادر شده؟
اگر از غیر معصوم باشد...!
ملاک مجرب بودن قول معصوم است!
وگرنه...
(۱۱/خرداد/۹۳ ۹:۳۱)الهی313 نوشته است: [ -> ]من می خوام یک سیستم ارسال پیامک انبوه بگیرم ولی چون سررشته ندارم اقدام نکردم.هم پنل اینترنتی اش است و هم دستگاه.لطفا اگر کسی اطلاعات دارد برایم بفرستد.اگر پیام خصوصی بگذارید ممنون می شوم.
سلام
دستگاه نگیرید
پنل تحت وب بگیرید اگر خواستید
اما قبلش بدونید که چی می گیرید و چه کارهایی باهاش می تونید انجام بدید و چه کاری واقعا انجام می دید.
چون خیلی ها گرفتن و کار نکردن اصلا باهاش.
اگر پنل خواستید به من پیام بدید تا در اختیارتون بذارم.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
آدرس های مرجع