ببینین دوست عزیز کسی ورزش رو باهاش مخالفتی نداره. اما خودتون قضاوت کنین:
رفتن به پیاده روی که مورد تاکید اسلام هست در هوای آزاد و کنار درختان و یا رفتن به کوه و تپه بهتره یا توی یک سالن با فضای بسته و هوای نامطبوع و ....
از طرفی مهمترین مشکل اینه که ایروبیک و سایر ورزش هایی که از موزیک همراه با ورزش استفاده می کنن، آسیبهایی داره که اصلا قابل مقایسه با صدای طبیعت در پیاده روی و کوه رفتن نیست. اون موزیک مهیج مشکل کار هست نه خود ایروبیک. البته باز هم به نظر حقیر ورزش پیاده روی در هوای آزاد خیلی بهتر از ایروبیک و ... هست. البته در صورتیکه که ورزش برای سلامتی باشه یا حتی لاغر شدن، پیاده روی هر روزه مثلا نیم ساعت خیلی بهتر از ایروبیک و ... هست اما اگر ورزش قهرمانی باشه خوب قضیه اش متفاوته و به ناچار سالنی باید باشه.
(۱/خرداد/۹۰ ۵:۳۲)بیداری اندیشه نوشته است: [ -> ]ببینین دوست عزیز کسی ورزش رو باهاش مخالفتی نداره. اما خودتون قضاوت کنین:
رفتن به پیاده روی که مورد تاکید اسلام هست در هوای آزاد و کنار درختان و یا رفتن به کوه و تپه بهتره یا توی یک سالن با فضای بسته و هوای نامطبوع و ....
از طرفی مهمترین مشکل اینه که ایروبیک و سایر ورزش هایی که از موزیک همراه با ورزش استفاده می کنن، آسیبهایی داره که اصلا قابل مقایسه با صدای طبیعت در پیاده روی و کوه رفتن نیست. اون موزیک مهیج مشکل کار هست نه خود ایروبیک. البته باز هم به نظر حقیر ورزش پیاده روی در هوای آزاد خیلی بهتر از ایروبیک و ... هست. البته در صورتیکه که ورزش برای سلامتی باشه یا حتی لاغر شدن، پیاده روی هر روزه مثلا نیم ساعت خیلی بهتر از ایروبیک و ... هست اما اگر ورزش قهرمانی باشه خوب قضیه اش متفاوته و به ناچار سالنی باید باشه.
حرفتون درسته اما کجا پیاده روی کنیم؟ ایروبیک رو که بیشتر خانمها میرن و به اجبار میرن سالن... اما اگه همون سالنش رو هم نرن چیکار کنن؟ نه جایی برای پیاده روی هست نه... تازه پیاده روی رو اگر بشه رفت در شرایط نرمال زندگی هفته یا دو هفته ای یک باره! اما سالن ها که تو هر خیابونی هستن و انسان هم که راحت طلب!
همون پیاده رویش هم باید با لباس ورزشی باشه و تقریبا شبیه دویدن آهسته باشه. برای یه خانم سخته خب.
پیاده روی هم خوب هست اما مثل ایروبیک نیست . چون ایروبیک همزمان که انسان رو لاغر میکنه به بدن فرم میده و عضلات رو هم سفت میکنه . پیاده روی (اگر شرایطش باشه هم) جای ایروبیک رو نمیگیره.
واقعا ورزش خوبیه تنها عیبش همون موزیکه که باید با فرهنگ سازی و توضیح مضرات موزیک از کنار ورزش ها حذف بشه...
(۱/خرداد/۹۰ ۱۵:۵۸)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ] (۱/خرداد/۹۰ ۱۰:۳۰)آرین (الهه.ع) نوشته است: [ -> ]چون ایروبیک همزمان که انسان رو لاغر میکنه به بدن فرم میده و عضلات رو هم سفت میکنه . پیاده روی (اگر شرایطش باشه هم) جای ایروبیک رو نمیگیره.
دوست عزيز مي بخشيد من يك مسئله رو بايد توضيح بدم
درسته كه ورزش ايروبيك باعث كم كردن وزن ميشه، اما اصلا به عضلات فرم نميده
تازه باعث افتادگي عضلات هم مي شه ،
مگر اينكه مربي بسيار حرفه اي باشه كه كار قدرتي و با وزنه يا دستگاه انجام بده كه شلي عضلات برطرف بشه و به جاي خودشون برگردن.
كه به علت سختي حمل و نقل وزنه ها خصوصا توسط خانمها وزنه از دور خارج مي شه!
استفاده از دستگاهاي بدن سازي هم كه هزينه جداگانه مي طلبه ، معمولا افراد بي خيالش مي شوند!
(۱/خرداد/۹۰ ۱۰:۳۰)آرین (الهه.ع) نوشته است: [ -> ]واقعا ورزش خوبیه تنها عیبش همون موزیکه که باید با فرهنگ سازی و توضیح مضرات موزیک از کنار ورزش ها حذف بشه...
چون اين ورزش اصلا يك ورزش ريتميكه
بدون آهنگ اجراي اون امكان پذير نيست
بدون آهنگ به آمادگي جسماني تبديل مي شه
دوست گلم فاطمه خانم
من ایروبیک کار میکنم و بدون آهنگ و موزیک هم این کار رو میکنم...
مثلا حرکت ال بازو ها رو سفت میکنه و بدون وزنه هم این کار رو انجام میده. خیلی خانم ها رو دیدم که طی دو ماه جواب گرفتن. اینو به چشم خودم دیدم! و ورنه هم که برای بعضی حرکات استفاده میشه دو تا وزنه ی نیم کیلوئیه! به کسی فشار نمیاد...
ما که تو باشگاه موزیک نمیذاریم و ایروبیک هم کار میکنیم! یعنی تا حالا داشتیم آمادگی جسمانی کار میکردیم؟؟؟

فکر نمی کنم موزیک بتونه یک ورزش رو به ورزش دیگه ای تبدیل کنه...