تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آیا حتماٌ باید در تمامی تاپیکها شرکت کنیم؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
(۲۹/دی/۹۲ ۱۷:۲۷)علویون نوشته است: [ -> ]بسم رب الحیدر
الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت علی بن ابیطالب(علیه السلام)

برای روشنتر شدن قضیه کافی هست که شما نام کاربری یه عده از دوستان رو سرچ کنید تا تعداد موضوعات و فراوانی نوع موضوعات(اجتماعی - سیاسی - فرهنگی - دینی - ورزشی و ...) که این عزیزان توش اظهار نظر کردن رو ببینید.
حالا اگه شما به طور اتفاقی چند تا از این تاپیکها رو باز کنید و یه نگاهی به ارسالهای این عزیزان بیاندازید می تونید تنش رو در سراسر این تاپیکها پیگیری کنید.
البته شخصاٌ مخالفتی با اینکه تمام کاربران در یک تاپیک شرکت کنند ندارم و البته استقبال می کنم،اما به شرط اینکه این اظهار نظرها به اظهار فضل و منم منم ختم نشه.
بنظر من اینکه شما بخواید در هر مبحثی یک سری بحث رو تکرار کنید و تکرار کنید و تکرار کنید دیگه میشه خود نمایی.
عزیزان،خواهران،برادران ولله این وحی منزل نیست که شما تا یه پسوند و پیشوندی به نام کاربریت اضافه بشه شروع کنید به ارشاد و اظهار فضل و نظریه پردازی و ...
آقا مگه شما در تمام امور متخصص هستید که نظرهای کدخدا منشانه ارسال می کنید.
بعد موضوع دینی میشه سیاسی،سیاسی میشه فلسفی،فلسفی میشه ...
...

چون این ارسالتون بالای 90 درصد به من برمیگرده و در جای دیگه هم ازش استفاده کرده بودن میگم

من طبق قانون تالار هرکجا که بخوام و سوادشو داشته باشم حضور پیدا میکنم

یا شما میتونید جواب منو بدید که خوشحال میشم بحث کنید

یا اینکه نگید چرا فلانی همه جا اظهار نظر میکنه

من کوچیک استاد عباسی و استاد رائفیم

ولی به این دو بنده خدا هم اینو میچسبونن که آی چرا همه جا سرک میکشن

خب سوادشو دارن بیان جواب بدن به این دو استاد

حالا چون من غریبم و طرفدار ندارم خداروشکر راحتید در این نوع انتقاداتون
خب اگه کسی سواد کافی داشته باشه یا فکر کنه که سواد کافی رو داره چرا نباید تو تاپیکا شرکت کنه ؟Huh

مگه غیر از اینه که یا سواد کافی داره و مباحثه میکنه و بقیه رو هم از اطلاعات خودش بهره مند میکنه و یا بقیه رو مجاب میکنه ....
یا فکر میکنه اطلاعات درستی داره و بعد از بحث کردنهای منطقی جوابش رو میگیره و متوجه میشه اطلاعاتش درست نبوده ....
فقط در صورت نداشتن اطلاعات نمیشه وارد بحث شد ولی میشه پیگیر شدSmile

کلی گفتم حرفامو

یا علی .
من خوشبینانشو میگم

کم کاری از بعضی دوستانه نه از بنده

شما هم اگر توانشو دارید شرکت کنید نه اینکه چوب لا چرخ بشید
بسم رب الحیدر

meisamtiger
عزیز نوشته:
وگر نه چه اشکالی دارد که کسی در زمینه های مختلف اظهار نظر شخصی کند؟

حق با شماست برادر عزیز،صد البته که هر شخصی آزاد و مختار است که در هر موضوعی که از نظرش مهم و دغدغه برانگیز است اظهار نظر کند، چه جدیدترین عضو تالار باشد یا مدیر تالار.
ایضاٌ اگر به متن ارسالی حقیر دقیق شوید قطعاٌ اذهان خواهید داشت که عرض کردم:
البته شخصاٌ مخالفتی با اینکه تمام کاربران در یک تاپیک شرکت کنند ندارم و البته استقبال می کنم،اما به شرط اینکه این اظهار نظرها به اظهار فضل و منم منم ختم نشه.
علیهذا نه بنده داعی بر این مدعا هستم که انذار دهنده از من و منیت هستم و نه در حد این سخن هستم،لکن آنچه حقیر را به واکنش وا داشته تکرارهای نابه جا در موضوعی خاص است،نه یادآورهای به جا و ...
و در مورد اینکه فرمودید شاید حقیر از ارشادات دوستان در قبال خودم برانگیخته شده ام.عارضم که اصلاٌ و ابداٌ،بر حسب اتفاق و یا خوش شناسی دوستان کمترین لطف را در مورد حقیر و تاپیکهایم داشته اند.
اما دلخوری حقیر از این رو است که دوستان از سر خیرخواهی باب دلخوری را در دل برادران و خواهرانشان باز نموده اند.
با تمام این اوصاف از اظهار لطف و نظرتان بسیار بسیار سپاسگذارم و فرمایشاتتان به دیده منت.
یا علی مدد.

(۲/بهمن/۹۲ ۱۸:۱۸)علویون نوشته است: [ -> ]بسم رب الحیدر

meisamtiger
عزیز نوشته:
وگر نه چه اشکالی دارد که کسی در زمینه های مختلف اظهار نظر شخصی کند؟

حق با شماست برادر عزیز،صد البته که هر شخصی آزاد و مختار است که در هر موضوعی که از نظرش مهم و دغدغه برانگیز است اظهار نظر کند، چه جدیدترین عضو تالار باشد یا مدیر تالار.
ایضاٌ اگر به متن ارسالی حقیر دقیق شوید قطعاٌ اذهان خواهید داشت که عرض کردم:
علیهذا نه بنده داعی بر این مدعا هستم که انذار دهنده از من و منیت هستم و نه در حد این سخن هستم،لکن آنچه حقیر را به واکنش وا داشته تکرارهای نابه جا در موضوعی خاص است،نه یادآورهای به جا و ...
و در مورد اینکه فرمودید شاید حقیر از ارشادات دوستان در قبال خودم برانگیخته شده ام.عارضم که اصلاٌ و ابداٌ،بر حسب اتفاق و یا خوش شناسی دوستان کمترین لطف را در مورد حقیر و تاپیکهایم داشته اند.
اما دلخوری حقیر از این رو است که دوستان از سر خیرخواهی باب دلخوری را در دل برادران و خواهرانشان باز نموده اند.
با تمام این اوصاف از اظهار لطف و نظرتان بسیار بسیار سپاسگذارم و فرمایشاتتان به دیده منت.
یا علی مدد.

از قدیم و ندیم گفتم جنگ اول به از جنگ آخر!

اظهار فضل رو هم بسته به دید خواننده میدونم

نقل قول:
جالبه که شما بعد از چند مشارکت تو این تاپیک و تشکر زدن پای ارسالهای حقیر و دوستان،ناگهان به این نتیجه رسید که روی صبحت حقیر با حضر تعالی است.

من به صحبتتون احترام گذاشتم

ولی بعضی افراد خیلی خوششون اومد لازم دیدم تذکر بدم
بسم رب الحیدر

برادر عزیز و بزرگوار جناب عبدالرحمن عزیز.
از اینکه احیاناٌ موجب دلخوری و آزردگی شما رو فراهم آوردم در حضور همه دوستان عذرخواهی می کنم.
جالبه که شما بعد از چند مشارکت تو این تاپیک و تشکر زدن پای ارسالهای حقیر و دوستان،ناگهان به این نتیجه رسید که روی صبحت حقیر با حضر تعالی است.
البته حقیر اعتراف می کنم که در موقع نگاشت این موضوع یکی از عزیزانی که در خاطرم بود جنابعالی بودید،لکن به گواهی خداوند که ناظر و شاهد بر اعمال و نیات ما است،به هیچ وجه منظور حقیر از اظهار فضل و ترویج منیت ارسالهای شخص جنابعالی نبوده است.
علیهذا مکرراٌ قابل طرح است که اگر ارسالهای حقیر خدای نخواسته خدشه ای در قلب نازنینتان پدید آورده،عذر تقصیر و معذرت و معذرت و معذرت.لطفاٌ و خواهشاٌ حلال بفرمائید.
صد البته قابل ذکر است که بنده بارها از ارسالهای پربارتان در چندین موضوع بهرهمند شده و گواه بر این ادعا تشکرهای ناقابلی است که پای ارسالهایتان زده ام.
لکن انتقادی وارد است که چه خوب بود به صورت خصوصی بیان می شد و این دلخوری از فهم ناقص حقیر است که چون عمومی مطرح فرمودید،عذرخواهی صادقانه حقیر را هم پذیرا باشید.
یا علی مدد.
بسم رب الحیدر

مزرعه سبز فلک دیدم و داس مه نو ،،،،،،،،،،،،،،،،،، یادم از کشته خویش آمد و هنگام درو
بسم رب الحیدر

در ارسالهای که روز گذشته بین کاربران محترم در این تاپیک رد و بدل شد،مخاطب ضمایر به کار برده شده در این مبحث هویدا و طرف بحث قرار داده شد،لکن پس از عرض ارادت فی ما بین انگیزه اصلی ایجاد این تاپیک مغفول ماند که ذیلاٌ به صورت اجمالی و اصلاح شده به عرض میرسد:

آیا حتماٌ باید در تمامی تاپیکها شرکت کنیم؟
برای روشنتر شدن قضیه کافی هست که شما نام کاربری یه عده از دوستان رو سرچ کنید تا تعداد موضوعات و فراوانی نوع موضوعات(اجتماعی - سیاسی - فرهنگی - دینی - ورزشی و ...) که این عزیزان توش اظهار نظر کردن رو ببینید.
حالا اگه شما به طور اتفاقی چند تا از این تاپیکها رو باز کنید و یه نگاهی به ارسالهای این عزیزان بیاندازید می تونید تنش رو در سراسر این تاپیکها پیگیری کنید.

اظهار نظر یعنی ...
برای دادن نظر قاطع و درست باید چند نکته مهم را رعایت کنید. اول از همه سعی کنید کلمه «من» را کنار بگذارید. سعی کنید نشان دهید تنها به خودتان فکر نمی‌کنید. در جملات‌تان تاکید را روی هدف و منطق ماجرا بگذارید تا نشان دهید نظرتان خودخواهانه نیست.
به علاوه لازم است نظرات منطقی را حتی اگر مخالف میلتان باشد، بپذیرید. دیگران را قضاوت نکنید و از بحث خارج نشوید. سعی کنید تمرکز را روی همان موضوعی که درباره آن صحبت می‌شود، بگذارید. این شاخه و آن شاخه پریدن در بحث باعث می‌شود به نتیجه مطلوب نرسید. دنبال برد و باخت نباشید.
قرار نیست کسی در نهایت برنده شود. شما باید تنها به دنبال حقوق منطقی خود باشید و چه بسا حق با شما نباشد.

چــرا تـنـش و تـشـنج؟

صد البته که هر شخصی آزاد و مختار است که در هر موضوعی که از نظرش مهم و دغدغه برانگیز است اظهار نظر کند، چه جدیدترین عضو تالار باشد یا مدیر تالار.

اظهار نظر نا به جا ؟؟؟؟؟
مگر شما در تمام امور متخصص هستید که نظرهای کدخدا منشانه ارسال می کنید.(چرا همش بر خلاف جریان آب شنا می کنید.تمایز نظر علت خاص بودن نیست)
بعد موضوع دینی میشه سیاسی،سیاسی میشه فلسفی،فلسفی میشه ...

اما دلخوری حقیر از این رو است که دوستان از سر خیرخواهی نا به جا باب دلخوری را در دل برادران و خواهرانشان باز نموده اند.

انـتـقـــاد بــزرگ :
همیشه بر خلاف نظر جمع نظر دادن (چرا ؟؟؟؟؟؟)
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
[b]و اما آنچه شما نوشتید:

کم کاری از بعضی دوستانه نه از بنده
(کم کاری نه،چیزی را که حتی شکی در آن است که می دانم یا نه،بیان نمی کنم)
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــ
از قدیم و ندیم گفتم جنگ اول به از جنگ آخر!
(جنگ نیست،انتقاد است)بفرموده خودتان:
یا شما میتونید جواب منو بدید که خوشحال میشم بحث کنید
یا اینکه نگید چرا فلانی همه جا اظهار نظر میکنه
بسم رب الحیدر

نقد حقیقی...

نقد کردن مهارتی است که از احساس مسئولیت فرد نسبت به آنچه در پیرامونش می گذرد نشات می گیرد. به عبارت دیگر شیوه ای است برای کمک به دیگران در جهت اصلاح عملکردشان و حرکت کردن در مسیر تکامل و آن چه از این رفتار میسر می شود برطرف شدن خطاها و رفتارهای اشتباهی است که آگاهانه و گاه نا آگاهانه افراد انجام می دهند.در نتیجه نقد صحیح ، حرکتی است همسو با رشد و تعالی افراد.

حال سوال اینجاست که اگر تا این اندازه نقد کردن صحیح می تواند به رشد افراد کمک کند پس چرا تا این حد نگرش منفی نسبت به آن در جامعه وجود دارد و همه از نقد شدن فراری هستند و گوش شنوایی برایش ندارند؟
پاسخ این است که چون آن چه مردم تحت نام نقد نسبت به دیگران بیان می کنند در اکثر مواقع توأم با کنایه زدن، تحقیر کردن، سرزنش کردن و ... است. در واقع مردم از این فرصت استفاده می کنند تا حسادت و کینه و خصومت خود نسبت به طرف مقابل را در قالب نقد وی عنوان کنند. همین مسئله هم نگرش افراد را به این موضوع بد می کند و هم توجه شان را از این ابزار مهم امر به معروف و نهی از منکر دور می دارد.بدتر این که دیگر مردم نقد حقیقی و خیرخواهانه اطرافیانشان را هم با همین دید می نگرند و نتیجه همین می شود که در جامعه ما هست.
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع