طرف زنده اس! داره میگه من نبودم!!
ملت ول کن نیستن،میگن نه کار خودش بوده حالا داره میزنه زیرش...
بابای خدایش یکم متن رو با دقت بخونید؟این متن کجاش شبیه به مصاحبه اس؟؟
فک کنم چند پاراگرفا کم داشت....!
من اینا رو بهش اضافه میکنم
به نفل از هاوارد گردون:پدر بزرگم برای من تعریف میکرد میگفت اون موقع که کلنل لیاخوف مجلس ایران رو به توپ بست!
عامل اصلی شلیک گلوله ها،پدربزرگ اصغر فرهادی بود!! اکبر فرهادی شخصا گلولها ها رو در توپ قرار میداد و شلیک میکرد!
چندین سال بعدش در زمان کودتای 28 مرداد،قرار بود پدر آقای اصغر فرهادی، به اسم رضا فرهادی رو بر سر قدرت بیاریم!
ولی یه دفعه از ناکجا آباد خاندان پهلوی اومدن سر کار...!
بعدشم انقلاب شد... در جریان انفجار دفتر نخست وزیری جمهوری اسلامی ایران هم شب قبل از انفجار
مسعود کشمیری (که پسر خاله فرهادی میشه) میاد خونشون و با هم نقشه بمب گذاری رو میکشن و فرداش کشمیری بمب رو کار میزاره ....
اما واسه اینکه کاملا از دل خانواده فرهادی در بیاریم،پسر کوچیکشون اصغر چوچولو رو برنده کردیم که کلا از اونا عذرخواهی کنیم
در سایت گمانه،که کارش بررسی شایعات هست این مسئله رو کاملا بررسی کرده!
از اینجا میتونید بخونید
نقل قول:همانطور که ظریف در ایران سودای ریاست جمهوری دارد. من آمریکایی متوجه خنده های ظریف به جان کری میشوم که چه معناهایی می توانند داشته باشند. ما یک آلبوم از لبخندها و ری اکشن های ظریف نسبت به جان کری تهیه کرده ایم.
نقل قول:-شخصی در ایران از تندروهای نزدیک به حکومت است که سریال های ما را تحلیل و ارزیابی می کند و از افراد سپاه پاسداران به شمار م یرود. از تحلیل های او برای نگارش سریال میهن خیلی استفاده کردیم (حسن عباسی)
نقل قول:-در عوض از تیم سازنده آرگو (که برای بازسازی لوکیشنها آمده بودند) قول گرفتند که به فیلم «جدایی» در اسکار رای بدهند، خیلی احمقانه بود. تیمی که به ایران آمده بود آماده می شد که فیلمی به زعم شما علیه ایران بسازد. آن وقت مدیران شما در فکر گرفتن چند رای بیشتر برای اسکار بودند.
همین چند تیکه کاملا مشخصه این مصاحبه دروغه!!!
خودتون فکر کنید اصلا مصاحبه ایمیلی؟؟اونم همچین شخصی؟؟مصاحبه باید صوتی و یا تصویری باشه!
میدونم یکسری حرفها در این مصاحبه نوشته شده که بچه های این سایت خیلی خوششون اومده!
ولی هرچیزی که شما خوشتون میاد نمیتونه حقیقت باشه...
وقتی این مصاحبه رو خوندم،اولش فکر کردم،یه تیکه از فیلم نامه سریال شوخی کردم(ساخته مهران مدیری ) هست

بعد دیدم نه بابا قضیه چیز دیگه ی...