تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: گفتگو با تهيه‎کننده سريال ‎‎ 24و هوم‌لند Homeland
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
(۵/بهمن/۹۲ ۲:۰۶)anti نوشته است: [ -> ]جالبه،خیلی هم جالبه!طرف خودش اومده گفته من مصاحبه نکردم بعد عده ای اومدن میخوان به زور این متن رو به این بدبخت بچسبوننBig Grin

طرف کارگردان به این مشهوری با جی میل کار میکنه؟Dodgy صد در صد ایمیل اختصاصی داره برای کار

پس طبق نظر شما ... اوباما هم راست گفته که روحانی باهاش تماس گرفته اول ... و به دولت راستگویان هم نمیشه اعتماد کرد.

دوست عزیز، یه استدلالی بیارین که یه ذره محکم باشه لااقل ... طرف تو توئیترش نوشته *اون مصاحبه با اون مجله* برای من نیست. اصلا توئیت این بابا خودش مشکل داره !!!

خارجی پرستیم دیگه ... مشکلمون همینه ! هرچی اونا بگن درسته !!! شایدم از مطالبی که ذکر شده تو مصاحبه خوشمون نمیاد و هرجور هست میخوایم نفی کنیم وجود همچین مصاحبه ای رو !!!

و الله علیم به ذات صدور
هوارد گوردون در صفحه شخصی خود در توئیتر مصاحبه اخیر نسب داده شده به خود را تکذیب کرد.

به گزارش خبرآنلاین، در چند روز اخیر انتشار مصاحبه‌ای با هوارد گوردون تهیه‌کننده سریال‌های پربیننده «هوملند»‌و «24» در هفته‌نامه پنجره بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های ایران داشته است.

[تصویر: 334701_842.jpg]
نکته عجیب در این مصاحبه اظهارات بی‌پرده گوردون درباره مسائل مختلف از جمله مذاکره مقامات ایرانی با تهیه‌کنندگان فیلم «آرگو»، دلایل اعطای جایزه اسکار به «جدایی نادر از سیمین» اصغر فرهادی و ... است.

نامتعارف بودن بسیاری از اظهارات منتسب به گوردون تعدادی از رسانه‌های داخلی را بر آن داشت که از راه‌های مختلف از صحت و سقم این گفت‌و‌گو مطلع شوند.

در نهایت خود گوردون وارد عمل شد و 20 ژانویه در صفحه شخصی خود در توئیتر بدون اشاره به نام نشریه خاص مصاحبه اخیر منتسب به خود را تکذیب کرد. او نوشته است: «مصاحبه اخیر که به من نسبت داده شده جعلی است. من هیچ‌وقت با این نشریه گفت‌و‌گو نکرده‌ام.»

----------

در هر صورت خدا لعنتش کنه
(۵/بهمن/۹۲ ۳:۱۹)MaTeY نوشته است: [ -> ]پس طبق نظر شما ... اوباما هم راست گفته که روحانی باهاش تماس گرفته اول ... و به دولت راستگویان هم نمیشه اعتماد کرد.

دوست عزیز، یه استدلالی بیارین که یه ذره محکم باشه لااقل ... طرف تو توئیترش نوشته *اون مصاحبه با اون مجله* برای من نیست. اصلا توئیت این بابا خودش مشکل داره !!!

خارجی پرستیم دیگه ... مشکلمون همینه ! هرچی اونا بگن درسته !!! شایدم از مطالبی که ذکر شده تو مصاحبه خوشمون نمیاد و هرجور هست میخوایم نفی کنیم وجود همچین مصاحبه ای رو !!!

و الله علیم به ذات صدور

دیگه خیلی رو میخواد خداییش!تو این جریان تابلو هست که جریانی که شما داری ازش حمایت میکنی دروغ میگه،بوش همه جا رو برداشته،آدمایی که در این حد معروفن تو آمریکا 1001 درصد ایمیل اختصاصی دارن نه جیمیل!مدرک سازیتون هم عین زبون بازیتون هستBig Grin،برداشتن یه جیمیل ساختن و با اون به خودشون ایمیل میزنن و تازه از یه نفر که انگلیسی بلد باشه استفاده نکردن که اون سوتی های نگارشی و معنایی تو متن نباشه :دی

هم نزن آقا جان هم نزن Wink

والا اونوریا که مسلمان نیستن که ادعای راستگویی تو همه کارهاشون رو داشته باشن،شما که مسلمانین چرا دروغ میگین؟تو دینتون فک نکنم اومده باشه،مگر اینکه تبصره بزنین و از اون موردی که اومده و گفته برای شکست دشمن مجاز هستید دست به حیله و نیرنگ بزنین استفاده کنید :دی
(۵/بهمن/۹۲ ۱۳:۰۲)anti نوشته است: [ -> ]دیگه خیلی رو میخواد خداییش!تو این جریان تابلو هست که جریانی که شما داری ازش حمایت میکنی دروغ میگه،بوش همه جا رو برداشته،آدمایی که در این حد معروفن تو آمریکا 1001 درصد ایمیل اختصاصی دارن نه جیمیل!مدرک سازیتون هم عین زبون بازیتون هستBig Grin،برداشتن یه جیمیل ساختن و با اون به خودشون ایمیل میزنن و تازه از یه نفر که انگلیسی بلد باشه استفاده نکردن که اون سوتی های نگارشی و معنایی تو متن نباشه :دی

هم نزن آقا جان هم نزن Wink

والا اونوریا که مسلمان نیستن که ادعای راستگویی تو همه کارهاشون رو داشته باشن،شما که مسلمانین چرا دروغ میگین؟تو دینتون فک نکنم اومده باشه،مگر اینکه تبصره بزنین و از اون موردی که اومده و گفته برای شکست دشمن مجاز هستید دست به حیله و نیرنگ بزنین استفاده کنید :دی

استدلالت منو کشته Big Grin
اگه منظورت از غلط املایی
produser که خود نویسنده توضیح داده پس انگلیسی بلد بودWink:

gordonproduser@gmail.com آدرسي بود که از طريق آن اولين پاسخ مستقيم گوردون، حاوي شروط ابتدايي براي انجام گفت‎وگو با يک رسانه ايراني و البته شخص من ـکه مدعي بود نامم را در رسانه‎‎هاي ايراني جستجو کرده و از مواضعم آگاه است به دستم رسيد. از اين مرحله کليه سوالات و جواب‎‎ها از طريق همين آدرس مبادله شد؛ آدرسي که در ميانه راه به‎واسطه احتمال يک غلط املايي (produser به‎جاي producer به معناي تهيه‎کننده) به صحت آن ترديد کردم اما با اين استدلال که اين آدرس ايميل که براي ارتباط با کاربران سايت رسمي گوردون است، مي‎تواند ترکيبي از عبارت اختصاري prod به‎اضافه user به معناي کاربر باشد، چندان روي اين ترديد متوقف نماندم. به‎خصوص که لحن گفت‎وگو و اظهارات و اطلاعاتي که از سوي مصاحبه‎شونده به ‎دستم مي‎رسيد، آنقدر دقيق ـ به‎خصوص درباره روند توليد سريال هوملند و 24ـ جزئي بود که ترديدي درباره اشراف او نسبت به اين دو پروژه و مراحل توليد آن برايم باقي نگذاشت.

در مورد جیمیل افراد مشهور
تو سایت رسمی هاوارد گوردون(http://www.howardmgordon.com) بخش contact بری ادرس جیمیل داده
یه سرچم بکنی اخبار هک جیمیل افراد مشهور هست
مثل هک جیمیل Vanessa Hudgens و scarlett johansson سال 2011
تو 2008 هم اکانت یاهو Sarah Palin نامزد ریاست جمهوریه امریکا هک شده یه سری اطلاعاتش تو ویکی لیکس پخش شده

در مورد اینکه این مصاحبه راسته یا نه نمیتونم 100 درصد بگم
ولی بر خلاف تو اعتمادم به داخلی ها بیشتره

در مورد دروغگویی که ما الان تو قضیه ایمیل اختصاصی از شما دروغ دیدیم نکنه تو مرام شما دروغگویی برای اثبات حرفتون مجازه؟
طرف زنده اس! داره میگه من نبودم!!
ملت ول کن نیستن،میگن نه کار خودش بوده حالا داره میزنه زیرش...
بابای خدایش یکم متن رو با دقت بخونید؟این متن کجاش شبیه به مصاحبه اس؟؟

فک کنم چند پاراگرفا کم داشت....!
من اینا رو بهش اضافه میکنم

به نفل از هاوارد گردون:پدر بزرگم برای من تعریف میکرد میگفت اون موقع که کلنل لیاخوف مجلس ایران رو به توپ بست!
عامل اصلی شلیک گلوله ها،پدربزرگ اصغر فرهادی بود!! اکبر فرهادی شخصا گلولها ها رو در توپ قرار میداد و شلیک میکرد!

چندین سال بعدش در زمان کودتای 28 مرداد،قرار بود پدر آقای اصغر فرهادی، به اسم رضا فرهادی رو بر سر قدرت بیاریم!

ولی یه دفعه از ناکجا آباد خاندان پهلوی اومدن سر کار...!
بعدشم انقلاب شد... در جریان انفجار دفتر نخست وزیری جمهوری اسلامی ایران هم شب قبل از انفجار
مسعود کشمیری (که پسر خاله فرهادی میشه) میاد خونشون و با هم نقشه بمب گذاری رو میکشن و فرداش کشمیری بمب رو کار میزاره ....
اما واسه اینکه کاملا از دل خانواده فرهادی در بیاریم،پسر کوچیکشون اصغر چوچولو رو برنده کردیم که کلا از اونا عذرخواهی کنیم

در سایت گمانه،که کارش بررسی شایعات هست این مسئله رو کاملا بررسی کرده!
از اینجا میتونید بخونید

نقل قول:همانطور که ظریف در ایران سودای ریاست جمهوری دارد. من آمریکایی متوجه خنده های ظریف به جان کری میشوم که چه معناهایی می توانند داشته باشند. ما یک آلبوم از لبخندها و ری اکشن های ظریف نسبت به جان کری تهیه کرده ایم.
نقل قول:-شخصی در ایران از تندروهای نزدیک به حکومت است که سریال های ما را تحلیل و ارزیابی می کند و از افراد سپاه پاسداران به شمار م یرود. از تحلیل های او برای نگارش سریال میهن خیلی استفاده کردیم (حسن عباسی)
نقل قول:-در عوض از تیم سازنده آرگو (که برای بازسازی لوکیشنها آمده بودند) قول گرفتند که به فیلم «جدایی» در اسکار رای بدهند، خیلی احمقانه بود. تیمی که به ایران آمده بود آماده می شد که فیلمی به زعم شما علیه ایران بسازد. آن وقت مدیران شما در فکر گرفتن چند رای بیشتر برای اسکار بودند.
همین چند تیکه کاملا مشخصه این مصاحبه دروغه!!!
خودتون فکر کنید اصلا مصاحبه ایمیلی؟؟اونم همچین شخصی؟؟مصاحبه باید صوتی و یا تصویری باشه!
میدونم یکسری حرفها در این مصاحبه نوشته شده که بچه های این سایت خیلی خوششون اومده!
ولی هرچیزی که شما خوشتون میاد نمیتونه حقیقت باشه...
وقتی این مصاحبه رو خوندم،اولش فکر کردم،یه تیکه از فیلم نامه سریال شوخی کردم(ساخته مهران مدیری ) هستBig Grin
بعد دیدم نه بابا قضیه چیز دیگه ی...
(۵/بهمن/۹۲ ۱۹:۳۰)omid_h نوشته است: [ -> ]استدلالت منو کشته Big Grin
اگه منظورت از غلط املایی
produser که خود نویسنده توضیح داده پس انگلیسی بلد بودWink:

gordonproduser@gmail.com آدرسي بود که از طريق آن اولين پاسخ مستقيم گوردون، حاوي شروط ابتدايي براي انجام گفت‎وگو با يک رسانه ايراني و البته شخص من ـکه مدعي بود نامم را در رسانه‎‎هاي ايراني جستجو کرده و از مواضعم آگاه است به دستم رسيد. از اين مرحله کليه سوالات و جواب‎‎ها از طريق همين آدرس مبادله شد؛ آدرسي که در ميانه راه به‎واسطه احتمال يک غلط املايي (produser به‎جاي producer به معناي تهيه‎کننده) به صحت آن ترديد کردم اما با اين استدلال که اين آدرس ايميل که براي ارتباط با کاربران سايت رسمي گوردون است، مي‎تواند ترکيبي از عبارت اختصاري prod به‎اضافه user به معناي کاربر باشد، چندان روي اين ترديد متوقف نماندم. به‎خصوص که لحن گفت‎وگو و اظهارات و اطلاعاتي که از سوي مصاحبه‎شونده به ‎دستم مي‎رسيد، آنقدر دقيق ـ به‎خصوص درباره روند توليد سريال هوملند و 24ـ جزئي بود که ترديدي درباره اشراف او نسبت به اين دو پروژه و مراحل توليد آن برايم باقي نگذاشت.

در مورد جیمیل افراد مشهور
تو سایت رسمی هاوارد گوردون(http://www.howardmgordon.com) بخش contact بری ادرس جیمیل داده
یه سرچم بکنی اخبار هک جیمیل افراد مشهور هست
مثل هک جیمیل Vanessa Hudgens و scarlett johansson سال 2011
تو 2008 هم اکانت یاهو Sarah Palin نامزد ریاست جمهوریه امریکا هک شده یه سری اطلاعاتش تو ویکی لیکس پخش شده

در مورد اینکه این مصاحبه راسته یا نه نمیتونم 100 درصد بگم
ولی بر خلاف تو اعتمادم به داخلی ها بیشتره

میگم هَم نزنید گوش نمی کنیدBig Grin

تو همین قسمتی که گفتی شرفیاب شدیم،به یه عدد جی میل برخوردیم که جناب گوردون فرمودن برای سوالات

عمومی(GENERAL INQUIRIES) می تونید بهش ایمیل بزنید،اونور خط هم آقایی به نام JOSE CABRERA جوابتون رو میده Big Grin

،ایمیل آقای خوزه هم این هست GideonsWarLA@gmail.com ،حالا با ایمیلی که تو این عکسای صفحه قبل هست این ایمیلی که تو سایتش اومده نمیخونه،حالا این وسط مهم اینه که کی بهشون ایمیل زده و خودش رو جناب گوردون معرفی کرده،من بازم میگم افرادی به این معروفی 1001 درصد ایمیل آکادمیک یا رسمی دارن و از اون استفاده میکنن و نه از جی میل،این میتونه هم برای پرستیژ کاریشون باشه و هم برای امنیت بیشتر!

و مسئله دوم اینکه اصلا برای چی جناب گوردون باید بیاد حرفی رو بزنه که لازم باشه بعدا نقضش کنه؟برای چی بیاد اعتبار خودش رو زیر سوال ببره؟واقعا فکر میکنین افرادی مثل این کارگردان امثال عباسی رو میشناسن؟Smile،امثال عباسی و رائفی فقط مصرف داخلی دارن،حرفاشون در حد جمعی از افراد داخلی خودمون هست نه اونور آبیا که به همه چیز دسترسی دارن و آزادی رسانه دارن

نتیجه می گیریم خراب کردی برادرSmile

اون بحث هک کردن اینارم متوجه نشدم برای چی کشیدی وسط،شاید به خاطر اینکه آب و تابش بدی

نقل قول:در مورد دروغگویی که ما الان تو قضیه ایمیل اختصاصی از شما دروغ دیدیم نکنه تو مرام شما دروغگویی برای اثبات حرفتون مجازه؟

تو دینت تهمت زدن مجازه برادر؟(میدونم که نیست)،من دروغ گفتم یا تو حالا؟!Wink
(۵/بهمن/۹۲ ۲۲:۳۹)anti نوشته است: [ -> ]میگم هَم نزنید گوش نمی کنیدBig Grin

تو همین قسمتی که گفتی شرفیاب شدیم،به یه عدد جی میل برخوردیم که جناب گوردون فرمودن برای سوالات

عمومی(GENERAL INQUIRIES) می تونید بهش ایمیل بزنید،اونور خط هم آقایی به نام JOSE CABRERA جوابتون رو میده Big Grin

،ایمیل آقای خوزه هم این هست GideonsWarLA@gmail.com ،حالا با ایمیلی که تو این عکسای صفحه قبل هست این ایمیلی که تو سایتش اومده نمیخونه،حالا این وسط مهم اینه که کی بهشون ایمیل زده و خودش رو جناب گوردون معرفی کرده،من بازم میگم افرادی به این معروفی 1001 درصد ایمیل آکادمیک یا رسمی دارن و از اون استفاده میکنن و نه از جی میل،این میتونه هم برای پرستیژ کاریشون باشه و هم برای امنیت بیشتر!

و مسئله دوم اینکه اصلا برای چی جناب گوردون باید بیاد حرفی رو بزنه که لازم باشه بعدا نقضش کنه؟برای چی بیاد اعتبار خودش رو زیر سوال ببره؟واقعا فکر میکنین افرادی مثل این کارگردان امثال عباسی رو میشناسن؟Smile،امثال عباسی و رائفی فقط مصرف داخلی دارن،حرفاشون در حد جمعی از افراد داخلی خودمون هست نه اونور آبیا که به همه چیز دسترسی دارن و آزادی رسانه دارن

نتیجه می گیریم خراب کردی برادرSmile

اون بحث هک کردن اینارم متوجه نشدم برای چی کشیدی وسط،شاید به خاطر اینکه آب و تابش بدی

تو دینت تهمت زدن مجازه برادر؟(میدونم که نیست)،من دروغ گفتم یا تو حالا؟!Wink

دوست عزیز سوءتفاهم بوجود امدهSmile
من بحثم سر درست یا غلط بودن مصاحبه نبود سر استدلالت بودCool
گفتی غلط املایی داشت انگلیسی بلد نبودن گفتم اتفاقا خود نویسنده بهش اشاره داشت
گفتی افراد مشهور از جیمیل استفاده نمیکنن منم مثال اوردم استفاده میکنن هکم شدن اخبارش پخش شد
درباره ایمیلی که گفتی خودم میدونم تو سایت نوشته برای jose cabrera در جواب نویسنده که صفحه قبل اوردم خود نویسنده گفت که این مال گوردون نبود صرفا مثالی زدم برای اینکه سایت رسمی این فرد مشهور از جیمیل استفاده میکنه اشاره به اینکه گفتی افراد مشهور از جیمیل استفاده نمیکنن
درباره دروغم منظورم به اینکه گفتی افراد مشهور از جیمیل استفاده نمیکنن(20 بار این جمله رو گفتمBig Grin) بود!!!قصد ناراحت کردنتو نداشتم به بزرگی خودت ببخشBlush

درباره درستی مصاحبه در متن بالا اشاره کردم که قابل اثبات نیست
سلام
با توجه به تایید شمقدری در مورد اون قسمت همکاری با سازندگان آرگو و ... به نظر بقیش چیز عجیبی نیست. برخی دوستان اگر همینطوری جلو برن، ساخت سریال homeland رو هم تکذیب میکنن Big Grin
احتمالا این سریال هم ساخته خیالی ایرانی هاست!!!

اصل سریال است که با دیدن آن درک فرعی مثل این مصاحبه چیزی نیست

اصلا این شخص و این سریال به کنار. هر روز فیلمها و سریالهای جدید هالیوود را بررسی کنیم، رگه هایی از استراتژی و گفتمان مصاحبه به خوبی دیده میشه.... حالا یکسری دنبال اثبات تخیلی بودن مصاحبن
مهر تایید فارسی‌وان بر مصاحبه هاوارد گوردون با 'پنجره'

به گزارش جهان، روزنامه جوان نوشت: شبکه ماهواره‌ای فارسی‌وان از دو روز پیش در کنار تبلیغ سریال «وادی گرگ‌ها» شروع به پخش تبلیغ سریال امریکایی «هوملند» کرده است؛ اتفاقی که به دلیل پخش همزمان این سریال در امریکا کم و بیش عجیب و مشکوک به نظر می‌رسد؛ به این ترتیب که بینندگان شبکه ماهواره‌ای «فارسی وان» می‌توانند شاهد پخش فصل اول این سریال باشند آن هم در حالی که همزمان بینندگان امریکایی، فصل هشتم این سریال را از شبکه شوتایم امریکا تماشا می‌کنند؛ اتفاقی که می‌تواند از یک امتیاز ویژه با پشتوانه سیاسی حکایت کند که به عوامل شبکه فارسی‌وان اعطا شده است آن هم در شرایطی که روپرت مرداک، مدیر یهودی شبکه فارسی‌وان ملقب به غول رسانه‌های دنیا قاعدتاً می‌تواند با هاوارد گوردون، تهیه‌کننده پرنفوذ یهودی هالیوود ارتباط تنگاتنگی داشته باشد.

هاوارد گوردون در مصاحبه با نشریه ایرانی «پنجره» که بلافاصله با تشکیک برخی اهالی رسانه و جامعه هنری کشور مبنی بر جعلی بودن این گفت‌وگو روبه‌رو شد در پاسخ به این سؤال که «پس شما از گزینه حمله نظامی به ایران خوشحال هستید؟» اعلام کرده بود: «رعب و وحشت گاهی بد نیست. برای تسریع این رعب و وحشت، سریال خودمان را به ‎صورت رایگان در اختیار شبکه فارسی‎وان قرار دادیم تا با دوبله فارسی بیشتر دیده شود. این حرف‎‎های من می‎دانم باعث وحشت می‎شود اما وحشت برای ملت شما بد نیست!»

برخی نشریات و رسانه‌ها نیز در روز گذشته توئیت هاوارد گوردون در صفحه شخصی توئیترش را سندی مبنی بر جعلی بودن این گفت‌وگو تلقی کردند؛ گوردون در آخرین و جدیدترین توئیت خود بدون اشاره‌ای به نشریه پنجره و به شکلی مبهم نوشته است: «مصاحبه اخیر که به من نسبت داده شده جعلی است. من هیچ‌وقت با این نشریه گفت‌و‌گو نکرده‌ام.»

گوردون به رغم باز توئیت‌شماری از خوانندگان صفحه‌اش که از او درباره هویت نشریه‌ای که از آن سخن گفته سؤال پرسیده بودند پاسخ مشخص و شفافی نداد. اما آنها که منتقد ادعای جعلی بودن این گفت‌وگو هستند، چنین تصوری را ناشی از اعترافات بی‌پرده و تکان‌دهنده یک تهیه‌کننـــــده قدرتمند یهودی درباره سیاست‌ورزی‌های پشت صحنه ساخت چنین سریال‌هایی و نیز زیر سؤال رفتن جریان شبه‌روشنفکری سینمای ایران در این گفت‌وگو می‌دانند.

اظهارات درس‌آموز تهیه‌کننده آمریکایی «هوملند»‌ و «۲۴» برای فیلم‌سازان غربزده داخلی
اکنون آغاز پخش تبلیغات سریال «هوملند» از شبکه «فارسی‌وان» که تحت‌عنوان «سرزمین مادری» از این شبکه پخش می‌شود می‌تواند وزنه را به سمت حقیقی بودن گفت‌وگوی نشریه ایرانی با هاوارد گوردون سنگین‌تر کند؛ گفت‌وگویی که از ساختار جملات آن پیدا است برگردانی از زبان انگلیسی به زبان فارسی است و نیز بعید به نظر می‌رسد که حجم اطلاعات دقیق و ‌ریزی که در آن مطرح شده زائیده ذهن یک روزنامه‌نگار و نویسنده با سابقه مطبوعات کشور باشد؛ با این حال برخی رسانه‌ها که در ابتدا ترجیح داده بودند از کوچک‌ترین اشاره‌ای به گفت و گوی تهیه کننده سریال «هوملند» با نشریه‌ای ایرانی امتناع کنند به رغم مشاهده آنچه که گوردون در صفحه شخصی توئیترش نوشته است ترجیح دادند خبر تکذیب شدن این گفت‌وگو از سوی این تهیه‌کننده امریکایی را برجسته کنند.

نشریه پنجره وعده داده اسناد مربوط به انجام این گفت‌وگو را در شماره آینده خود منتشر می‌کند.

---
مشخص طرف تحت فشار رد کرده مصاحبه
(۶/بهمن/۹۲ ۱۵:۱۳)علوم استراتژیک نوشته است: [ -> ]مهر تایید فارسی‌وان بر مصاحبه هاوارد گوردون با 'پنجره'

نه آقا ... چی میگین ؟!؟ طرف خودش میگه من مصاحبه نکردم !!! حتما کسی که این مصاحبه رو از خودش درآورده میدونسته که فارسی وان میخواد *هوملند* بذاره ... اصلا شایدم خودش یهودی بوده و دستش با روپرت مورداک تو یه کاسه س ... میخوان اصغر ما رو پارۀ تن ما رو تخریب کنن !!!!!!!!!!
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع