۳/بهمن/۹۲, ۱۵:۳۷
(۳/بهمن/۹۲ ۱۵:۳۰)دغویه نوشته است: [ -> ]به نظر شما می شه آدم ماهواره داشته باشه اما فیلم ها و برنامه های بدش رو نبینه؟؟؟؟؟؟؟////میشه

(۳/بهمن/۹۲ ۱۵:۳۰)دغویه نوشته است: [ -> ]به نظر شما می شه آدم ماهواره داشته باشه اما فیلم ها و برنامه های بدش رو نبینه؟؟؟؟؟؟؟////میشه

(۳/بهمن/۹۲ ۱۵:۳۰)دغویه نوشته است: [ -> ]اونایی که این حرف ها رو می زنن فقط خودشون رو گول می زنن و به نوعی آخرتشون رو به دنیاشون می فروشن.بله میشه
وتقعا به نظر شما می شه آدم ماهواره داشته باشه اما فیلم ها و برنامه های بدش رو نبینه؟؟؟؟؟؟؟////
نقل قول:
دغویه نوشته است: اونایی که این حرف ها رو می زنن فقط خودشون رو گول می زنن و به نوعی آخرتشون رو به دنیاشون می فروشن.
وتقعا به نظر شما می شه آدم ماهواره داشته باشه اما فیلم ها و برنامه های بدش رو نبینه؟؟؟؟؟؟؟////
نقل قول: آخه شما از کجا وارد بازار تبادلات اعتقادات ما شدی؟دوست خوبم شما داری اینترنت رو با ماهواره مقایسه میکنید؟
شما نیا اینترنت . اینترنت پر از سایت بد بده . الان واسه چی اومدی اینترنت استفاده میکنی ؟ بزن یه سرچ ساده ببین چقدر سایت میاد .
ماهواره هم پر از برنامه های درست و حسابیه و من واقعا عاشق برنامه های خودم هستم . ایمانی که با یه سریال وارفته بخواد از بین بره بزار بره اون ایمان نیست ایمان نماییه .
اینترنت دست خودمونه من نوعی خودم تصمیم میگرم که چه سایتایی برم و چه سایتایی نرم البته اگه کنجکاوی به بعضی ها اجازه بده که سراغ سایتای .....نرن .
(۳/بهمن/۹۲ ۱۶:۱۵)help me نوشته است: [ -> ]دوست خوبم شما داری اینترنت رو با ماهواره مقایسه میکنید؟اینترنت دست خودمونه من نوعی خودم تصمیم میگرم که چه سایتایی برم و چه سایتایی نرم البته اگه کنجکاوی به بعضی ها اجازه بده که سراغ سایتای .....نرن .
ولی ماهواره خودش برای ما تصمیم میگیره که چه برنامه هایی رو ببینیم و چه اطلاعاتی که بخورد ادم نمیدن ، بله برنامه های خوبم دارن ولی 1 در 1000 !!
دیدم دور و برم خانومایی که تا حدودی مذهبی بودن و پاینبد ولی با این تبلیغات فلان اونا به سمت مُد پرستی کم کم کشیده شدن خیلی اروم طوری که خودشونم نفهمیدن دست خودشونم نیست ادمیزاد کنجکاوه
خیلیا رو دیدم که کم کم عقایدشون تغییر کرده من اکثر کسایی رو که میبینم دنبال ماهواره هستن مخالف نظامن مخالف برنامه های مذهبین بازم میگن اکثر نه همه قصد توهین به کسی رو ندارم.....
نقل قول: یعنی بلد نیستید خودتون کانال یابیش کنید ؟ هر چی رو نخواستی حذف میکنی خب !بله بلدم ولی دیگه چی از کانالا میمونه؟

نقل قول:ایمانی که با یه سریال وارفته بخواد از بین بره بزار بره اون ایمان نیست ایمان نماییه .

)هم،همین که این همه بد حجاب تو کوچه و خیابون، مثل نقل و نبات، ریخته کافیه ک متوجه بشی چرا اینقدر فساد زیاد شده ؟؟؟ برنامه های تلویزیون ایران این کارارو کرده یا .... . حالا نمی گم همش مال ماهواره است، اما قبول کنیم ک ماهواره هم سهم ب سزایی داشته .... درسته؟