من و رفقام یه بار گفتیم تو این سرما به جای ...خونه بریم مسجد بشینیم با هم صحبت و مباحثه(کاملا دینی و...) کنیم
خلاصه رفتیم مسجد
کم مونده بود مستخدمش ما رو بزنه

که چرا یک ساعت مونده به نماز اومدین؟؟؟؟
اگه نماز نمیخونید بیرون

ما هم رفتیم همون جای قبلی...
اونقدر تو ذوقمون خورد همونجا نماز خوندیم دیگه نرفتیم مسجد

من کلی پیشنهاد نوشتم همش پاک شد
حیف شد از نظرات گهربار من محروم گشتید

اگه حوصله داشتم دوباره می نویسم برید انجام بدید نتیجه بگیرید حال کنید ، مساجد رو آباد کنید

ولی درکل من فکر کردم دیدم به جای کلی پیشنهاد و ریزه کاری ما فقط 2 چیز نیاز داریم:
1- بودجه درست حسابی
2- نیروی انسانی کیفی
هر کدوم نباشه مشکل به وجود میاد ، هر 2 باشه بهترین مسجد رو خواهیم داشت
یاعلی
آیا از نظر شرع مقدس اسلام، ساده بودن مسجد و بى زرق و برق بودن آن بهتر است یا آن که هر چند سال بر زینت مسجد افزوده شود و مساجد به شکل مکان هاى زینتى در آید؟
در آموزه های دینی از این که مساجد را شبیه عبادت گاه های یهودیان و مسیحیان تزیین کنند نهی شده است. رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در این باره می فرماید: "لَا تُزَخْرِفُوا مَسَاجِدَکُمْ کَمَا زَخْرَفْتِ الْیَهُودُ وَ النَّصَارَى بیَعَهُمْ"؛ زینت نکنید مسجدهایتان را، آن گونه که یهودیان و مسیحیان عبادت گاه های خود را زینت می کنند.[1]
در نقل اهل سنت نیز پیامبر گرامی اسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود: ما ساء عمل قوم قطّ إلّا زخرفوا مساجدهم؛[2] چون عمل گروهى بد شود مساجد خویش را زینت کنند.
با نظر به روایاتی که درباره فضیلت مسجد و عبادت در آن و رعایت آداب و ... آمده است؛ در می یابیم که مسجد مکانی است که آدمی را به آخرت ترغیب کند و از دنیا و زینت های آن جدا کند و پرداختن به زینت ظاهری بیش از اندازه با این امر منافات دارد.
امام صادق (علیه السلام) می فرماید: سه چیز نزد خداوند شکایت می کنند: مسجد خراب که نماز گزار ندارد، دانشمندی که در میان نادانان زندگی می کند (زیرا از علم او بهره نمی برند) و قرآنی که قرائت نمی شود و گرد و غبار روی آن را گرفته است.[3]
و در روایت دیگری رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود: زمانی فرا رسد در آخر الزمان، که گروهی به مسجد می آیند پس دور هم جمع شوند و کلامشان درباره دنیا و دوستی دنیا است؛ همنشین با اینان نشوید و خداوند نیازی به عبادت آنان ندارد.[4]
بنابر این، آنچه که از منابع روایی فهمیده می شود، آبادی معنوی مساجد است و نه تزیین ظاهر آن. البته آن گونه هم مخروبه نباشد که با شأن و جایگاه مسجد سازگاری نداشته باشد.
[1] محدث نوری، مستدرک الوسائل، ج 3 ، ص 371، مؤسسة آل البیت، قم، 1408 ق.
[2] ابن کثیر، تفسیر القرآن العظیم، ج 6، ص 57، دار الکتب العلمیة، منشورات محمدعلى بیضون، بیروت، 1419 ق.
[3] کافی، ج 2، ص 613، ح 3.
[4] شیخ حر عاملی، وسائل الشیعة، ج 5، ص 214، مؤسسة آل البیت، قم، 1409ق.
خانم اسکای باز قشقرق به راه انداختید؟
خانم نینا برای ایجاد فضای حسن تفاهم اونطور گفتند
در هر صورت شما پیشنهاداتون رو بدید
منم هر موقع تشخیص بدم میام تاپیکای شما رو بهم میریزم!!!!

مسجد باید روح داشته باشه
این مسجد دانشگاه ما خیلی تمیز و باحال و قشنگ و... ست
ولی روح نداره
(شاید پولش شبهه ناکه ، از دانشجوی بدبخت کلی شهریه میگیرن ، به جای ارائه خدمات بهش ،میرن مسجد میسازن... )
درکل نباید به ظاهر مسجد زیاد دقت داشت ، مسجد اگه یه بسیج درست حسابی ، یه روحانی فول تایم و یه هیئت خوب داشته باشه استقبالش خیلی میره بالا...
سلام اسکای جان
من متوجه نشدم اون طرح چه شکلی میشه؟

یعنی چندتا سجاده بهم چسبیدن؟
اما تو یه سری مسجدا از این فرشا دیدم که توش سجاده ایه و واقعا صف های نماز رو که هیچ وقت منظم نیست ،منظم میکنه و ادما تو هم ،تو هم ،هم تماز نمیخونن
قبله ها تا اخرین صف درست میمونه
کاش همه جا از اونا بود
منم یه ایده دارم واسه جوراب،تو راهروی مسجد جوراب سفید مجانی بدیم،قبل ورود عوض کنند
اونوقت اونی که جورابش ناجوره خودش خجالت میکشه و دیگه نمیپوشه
یه ماه این کارو بکنن فرهنگش جا میفته
(۱۹/بهمن/۹۲ ۱۲:۳۳)revenger نوشته است: [ -> ]این شکلی میشه:
این مدلی دیدم که واقعا هم عالیه
اونی که خانم اسکای گفتن تو یونسکو مطرح شده رو متوجه نشدم