تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: هنرمندانی که «ارزشی» نیستند+تصاویر
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
اقا من نظرم رو خلاصه درباره هنرمند ارزشی و غیرارزشی بگم:

قطعا هر عقل سالمی درک داره و میفهمه که بعضی کارها نه تنها ارزشی نیست بلکه ضدارزش هم است.

اما اینکه بیاییم بر اساس روابط خاص بعضی ها رو بکنیم ارزشی و بیت المالی که حق همه مردمه بریزیم داخل آب بندی ها اونا کار غلطیه

از نظر من هنرمند اگه ضدارزش کار نکنه، قطعا ارزشی کار میکنه حتی اگه هدفش صرفا خندوندن مردم باشه با یه طنز خوب چون داره از بیت المال و حق مردم که در اختیارش قرار گرفته بهشون خدمتی بهینه میکنه

یعنی برنامه ارزشی فقط فیلم تاریخی یا گفتگوهای دینی داخل صداوسیما نیست ، بلکه وسعتش خیلی بالاست.

دقیقا مثل این قضیه که میگن تو اگه آشغال جمع کن شهر هم باشی با نیت خدمت به مردم و روزی حلال کارت رو به بهترین وجه ممکن انجام بدی ،کار ارزشمندی انجام دادی

ضمن اینکه از بین بردن این تقسیم بندی به سیستم هنری کشور همبستگی و نظم میده ، باعث شکوفایی میشه،بارها گفتم انقلاب ما از بیشترین جایی که ضربه خورده همین بحث "رانت و رابطه" بوده و بس، که پاش به هنر هم باز شده و اهالی هنر چون تریبون در اختیار دارند این بحث رو علنی کردند و مطالبه عدالت میکنند.
سلام

با تشکر از همه دوستان که تو بحث شرکت کردن

من گفتم اگه همون بحث هنر ارزشی و غیر ارزشی ادامه پیدا کنه ، بحث بهتریه !

ولی از اونجایی که از اون آدم هایی نیستم که بگم این تاپیکه منه ، به کسی هم نمیدمشBlush نیستم ، نمیتونم تعیین کنم کدوم بحث رو پیش ببرید

نظر من همونیه که بالا گفتم

یاعلی

دوستان همون «هنر ارزشی و غیر ارزشی» رو ادامه بدیم بهتره
(۶/بهمن/۹۲ ۱۱:۲۳)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]ببینید طبق تعریفهایی که از هنر می شود، برخی اساسا هنر را برای خود هنر می دانند و میگویند آنقدر خود هنر رفیع الدرجه است که نباید آن را در استخدام مقاصد دیگه داشته باشیم...

به ظاهر حرف زیبایی است و به هنر هم خیلی ارزش می دهد، ولی همین نگاه از درون هنر را میخشکاند... دکتر شریعتی سخنان بسیار جالبی در این مورد دارن... دوستان اهل فن میتوانند رجوع کنند.

در وهله اول باید این را قبول کنیم که هنرمند باید و باید دردمند باشد... دغدغه داشته باشد. هنر بی دغدغه می شود..............................(کلی مصداق می شود گذاشت)

فکر کنم خانم
skyeygirls تا اینجا را با من موافق هستن... مرحله بعدی مشخص نمودن ارزشهای جامعه است...

به نظر من هنری که مفید نباشه اصلا زیبا نیست. نه از نگاه ظاهری و حس، بلکه با دید فلسفی هم جلو بریم به این نتیجه می رسیم...

[/b]
نمیشه هنر رو تو این اشفته بازار جوری تقسیم بندی کرد که باعث رضایت همه بشه.حالا فرض کنید تقسیم بندی پایین رو .
1) هنر برای هنر .هنر زیبا . هنر خلاقانه
2) هنر برای جامعه.مسئول.مسئول برای جامعه .هنر مفید . هنر در جهت ارزش های اخلاقی.خلاقانه
اما هر دو هم دغدغه دارند.هم سفارشی هستن.سفارش از روح هنرمند برای خلق تا سفارش یک ارگان برای یک اثر .
من هنری که مفید نباشه رو زیبا میدونم . ردش نمیکنم . اما مرزی داره . مثلا مادونا بیاد خودش رو لخت کنه و ادعای تسلیم هنرمند در برابر هنر کنه رو زیبا نمیدونم و اسیری محض اراده هنرمند در برابر ادعای هنر میدونم .
من هنر غیر مفید رو خط کشی کامل نمیکنم تا از اون برای بکار گیری در هنر مسئولانه استفاده بشه .
هنر غیر مفید خلاقیت هایی داره که میشه وارد هنر مسئولانه کرد .
به این عکس نگاه کنید .
[تصویر: 59427460895980266316.jpg]
خوب سالوادور دالی هنرمند فراواقعیت گرا بود .بگید هنر برای هنر و خلاقانه .سفارش از درون هنرمند .
حالا به این عکس نگاه کنید.
[تصویر: 11565556947097159578.jpg]
خوب حالا اگه من دو تا پرچم بگذارم و بشه مخالفت با چربی سبیل مادی گرای این دو کشور . میشه هنر مسئولانه در برابر ارزش های اخلاقی ..
خوبه مرحوم نیست ببینه من چه کردم با اثرش . ببخش سالوادور . شرمنده . دارم دو هنر رو بهم گره میزنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
باید خط کشی رو برداریم .تا دو هنر از هم الهام بگیرن . هنر برای هنر بیشتر خلاقیت داره تا هنر مسئولانه . متاسفانه اون هم به علت مسائل سیاسیه .
تا وقتی ارزش ها در جامعه حزب بندی بشن . هنر مسئولانه سیاسی میشه . و سیاست هنر رو نابود میکنه . خلاقیت رو خشک میکنه .ارزش در جامعه ی ما باز نشه .بهتره.چون حرف هام بشدت سیاسیه . واردش نمیشم .ارزش در جامعه ی ما با این حزب بندی ها ، واحد نیست. و چون ارزش واحد نیست . دو تصویر بالا برای بسیاری برعکسه .
دارم تلاش میکنم بگم . در جامعه ی ما باور به ارزش های واقعی درسفارشی سازی های خودشیرین مسئولین تفرقه انگیز تر از همیشه داره بین دو هنر فاصله میندازه و کنسرت موسیقی که خودم چند روز پیش رفتم
چشماتو وا کن، منو نگاه کن، حالم خرابه برام دعا کن
خبر نداری از حال و روزم، مهمون قلبت یکی دو روزم
مثل قدیما منو صدا کن، حالم خرابه برام دعا کن
خبر نداری از حال و روزم، مهمون قلبت یکی دو روزم
آرومه آروم رد شدی از من؛ من و احساسم از یادت رفتن
هرکاری کردی تو بازم عزیزی تو
هر کاری کردم که بهم نریزی تو

رو مردمانی میخوندن که در کنسرتی مجوز دار رفتن . رد این هنر به عنوان هنر مفید در جامعه ای است که مجوز دارد. و سوال اینجاست که نفهمیدیم هنر مجوز دار چرا شد غیر مفید .............یا
تا در جامعه برای استخدام شخصی در بخش دولتی اول میگن چادرت کو بعد میگم مدرکت کو . مثالی بود از واقعیت جامعه ( و ارزش ها در جای خودش نیست. باعث فاصله دار کردن هنرمند از هنر مفید میشه و خلاقیتش در هنر برای هنر شکوفاتر از همیشه ، اخلاق رو قربانی میکنه .مسبب هم هنرمند نیست . مسبب بچه های بالا هستن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خانم اسکی... گرامی یعنی شما تا این اندازه هنر مسئولانه را .ضایع میدانید... این چه عکسی بود؟؟؟

چقدر زیبا دکتر فرمودند که:
ای انسان امروز

[/font]
هنر را نجات دهید
هنر تنها ابزار تزیین نیست
تنها وسیله ی تفنن نیست
هنر یک رسالت بزرگ وعمیق دارد
هنر را نباید به دیوار اطاق خواب یا نشیمنمان
بیاویزیم و لذت ببریم
هنر یک طوطی گویای اسرار است
باید از او بیاموزیم و لذت ببریم
هنر یک کبوتر قاصد است باید پیامهایش رابشنویم
[font=Tahoma]
اصلا بحث سیاسی نیست... من دارم بحث را فلسفی پیش می برم... تا زمانی که هنرمند دردمند نشه، هنرش اصلا هنر نیست... اصلا تناقض دارد داخل خودش...
در زمینه طنز مثلا اگر هنر نخواهد درد جامعه و حتی درد خویش را بیان کند می شود لودگی می شود جلف بازی که در سطح وسیعی متاسفانه مواجه ایم...
از آن ور هم اگر هنرمندی!!! بخواهد تنها به سفارش ارگانی از خودش هنر درکند، میشود جلف بازی + توهین به شعور مخاطب که مساوی است با اخراجی های3

یا علی مدد...
انسان نمیتواند به آسمان نیندیشد چگونه میتواند؟
مگر انسانهایی که عمر را بی چرا
به چریدن مشغولند
و سر به زمین فرو برده اند
وپوزه در خاک دارند
وغرق در آب وعلف اند
اینها که گوسفندان دوپایند.

جناب سید ابراهیم تصاویر حاوی منطقی بود که الان در جامعه داریم . منطق اخراجی های 3. شاید بد نوشتم .هنر ارزشی رو من ضایع نکردم.این ارزش های جامعه هست که ارزش هنرارزشی رو ضایع کرد. هنر گوسفندان دو پا هر چند هنر برای هنر است.اما نظر من این است که فاصله و خط کشی باعث نشود گوسفندان گوسفند بمانند.
جمله ای که فرمودید: این ارزش های جامعه هست که ارزش هنرارزشی رو ضایع کرد.

قرار نیست هر جمله به ظاهر زیبایی درست هم باشد. جمله بالا هم قبول ندارم.Smile

کامل تر این است که بگوییم عدم پرداخت درست به ارزش های جامعه........

خود ارزش های بی گناه که مقصر نیستن... درسته؟
جناب سید ابراهیم

بله حق با شماست . ارزش ها گناه ندارند.اما من گفتم ارزش های جامعه (بحث اینکه الان چه چیز هایی ارزش شده اند ) که ارزش هنر ارزشی را ضایع کرده است. ارزش جامعه بحث باز به سمت سیاست میرود.
بگذریم اگر مبنا ارزش های اخلاقی و قرانی باشد بله حق با شماست .اما ذهن من رفت به ارزش نمایی ها .

شما گفتید هنری که مفید نباشه زیبا نیست حتی با دید فلسفی.
من این خط کشی ها را قبول ندارم.فرصت را از انسان میگیرد.
خط کشی کردن فرصت مفید شدن هنر غیر مفید را میگیرد.
قهر می اورد. فرصت سوزی میکند.

من هنر دینی را که به شعور دینی سوق داده میشود و معیار بد و خوب وارزش ها میشود را قبول دارم.هنر حدی ندارد .هنر برای هنر که تنها برای لذات دنیوی باشد محدودیت برای هنر ایجاد میکند اما دین این کار را نمیکند.
.هنر دینی هنر مسئولانه و دغدغه مند است اما ارزش نمایی در جامعه باعث شده اقبال به هنر دینی کم شود
نهج الحسین جان تشکر از این مطلبی که گذاشتی من الان دیدمش محمدرضا گلزار رو که اصولا آبروش رو خریدی داداش ایشون تو یه فرودگاهی با یه فاحشه که همه دنیا میشناسنش هم عکس داره. خفاش نجسی هم که اصلا هنرمند نیست حتی رپری هم درست حسابی بلد نیست.
این بازیگرایی که ماداریم هیچ ارزش رو با ارزش نمیدونن.... از پوشش بازیگران خانم گرفته تا مهمانی هایی که بعد از اتمام کار جهت رفع خستگی میگیرن!!! من خودم تئاتر کارمیکنم و میدونم که در اینجا هیچ چیز برای هنرمندان با ارزش نیست.. اینها فکر میکنن چون هنرمند هستن پس هرکاری که بخوان میتونن انجام بدن... بد میگردن ،لباسهای نامناسب، آرایشهای غلیظ، . شما فقط یه اسم مثلا نیوشا ضیغمی رو سرچ کنید عکساشو ببینید یا هر هنرمند دیگه ای رو ،مهمانی های آنچنانی، سفرهای آنچنانی... من نمیگم که سفرهای آنچنانی و.. بده اما همینهام باید دارای ارزش باشه وگرنه چه اشکالی داره بعد از کار همه خوشی داشته باشن ولی این هنرمندان ما همه چیزو برای خودشون ممنوع نمیدونن و فکر میکنن از هر لحاظ آزادن..حالا از بی ارزشیهای پشت صحنه هم نباید گذشت اما اون پشت صحنه هستو مردم زیاد در جریانش نیستن ولی لا اقل میتونن که تو جمع مردم خوددار باشن.. نمیتونن؟؟؟
علی جنتی: استاد «شجریان» می‌توانند در داخل کشور فعالیت کنند
[تصویر: shsite-300x186.jpg]موسیقی ایرانیان – سودا مولائی: علی جنتی وزیر فرهنگ‌وارشاد اسلامی دیروز در جمع اعضای اتاق بازرگانی حضور پیدا کرد و در حاشیه این جلسه در گفتگو با خبرنگاران از استاد شجریان به عنوان چهره بین المللی ایران نام برد.
به گزارش خبرنگار موسیقی ایرانیان، موضوع محدودیت‌هایی که در چند سال پیش برای محمدرضا شجریان در داخل کشور پیش آمده، یکی از موضوعاتی بود که وزیر فرهنگ‌وارشاد اسلامی در جمع فعالان اقتصادی به آن پاسخ داد و درباره این استاد آواز ایران با تاکید بر اینکه ایشان مشکلی ندارند گفت: «ما تا آنجا که بتوانیم قصد کمک در این زمینه داریم چرا که این امر را در راستای توسعه فرهنگی کشورمان می‌دانیم. استاد شجریان یک چهره ‌بین‌المللی هستند. در مورد آقای شجریان هم سیاست دولت تا آنجایی که به وزارت فرهنگ مربوط می‌شود آن است که ایشان بتواند کار کند و دوستان و طرفدارانش بتوانند از وجود ایشان بهره ببرند.»
شایان ذکر است که پس از به روی کار آمدن دولت جدید، از گوشه و کنار جامعه موسیقایی به گوش می‌رسید که استاد شجریان طیق هماهنگی‌هایی که انجام شده تا آخر امسال در تهران و پس از سال‌ها به اجرای برنامه خواهد پرداخت که با پیگیری خبرنگار موسیقی ایرانیان از سوی نزدیکان استاد شجریان، مشخص شد این استاد آواز ایران علیرغم مهیا بودن شرایط برگزاری، برای امسال تصمیم به اجرای کنسرت ندارد و دوستدارانش همچنان تا سال آینده باید در حسرت شنیدن زنده آواز وی باقی بمانند و سخنان دیروز علی جنتی وزیر ارشاد نیز دوستداران صدای شجریان را امیدوار کرد تا به زودی شاهد کنسرت این هنرمند پرآوازه موسیقی ایران باشند.
در دولت قبلی با اینکه استاد شجریان تمایل چندانی برای اجرای برنامه نداشت، مسوولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هم در این سال‌ها به صراحت از ممنوعیت کنسرت و انتشار آلبوم‌های جدید نگفتند اما به‌صورت غیرمستقیم در صحبت‌های «سیدمحمد حسینی» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت دهم و «حمید شاه‌آبادی» معاونت هنری ارشاد به تمایل‌نداشتن این وزارتخانه به دادن مجوز اشاره می‌شد. اما به نظر می‌رسد با روی کارآمدن دولت تدبیر و امید «حسن روحانی» این رویه تغییر کرده است و هنرمندانی که در این سال‌ها با محدودیت‌هایی روبه‌رو بودند بار دیگر به صحنه بیایند.
.
.
Musiceiranian.ir : منبع
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع