(۳/بهمن/۹۲ ۱۴:۱۳)sadegh313 نوشته است: [ -> ]دوستان این قضیه تا حد بسیاری اثبات علمی شده که اهرام ثلاثه 10500 سال قبل از میلاد ساخته شدن و حتی شاید بیشتر.
دوستانی که منبع میخان میتونن مستند The Mystery of The Sphinx رو ببینن که از شبکه معتبر ان بی سی پخش شده و حتی جایزه امی رو هم برده به عنوان بهترین مستند.
در این مستند با مدارک محکم نشون میدن که از لحاظ باستان شناسی و تاریخی امکان نداره که اهرام مصر زودتر از 10500 سال قبل از میلاد ساخته شده باشه (البته تیم ناظر بر اهرام که بر ضد حقیقت هستن در طول مستند تلاش میکنن که یه طوری جلوه بدن که انگار اهرام 2500 ق.م ساخته شده).
در این مستند از فرسایش اهرام هم حرف میزنن و تقریبا مسلمه که در زمان طوفان نوح این اهرام وجود داشته.اما سازنده کی بوده؟؟
ادریس نمیتونه باشه. فرعون هم که نبوده. تازه اسم هرمس رو هم اگر از زبان مصری ترجمه کنیم میشه ارمیا. هرمس کجا و ادریس کجا؟؟؟
هیچ وقت هم هیچ جنازه ای توی اهرام پیدا نشده و نخواهد شد. چرا که اصلا هدف از ساختش این نبوده و این هم اثبات شده!!
اما هدف ساختش.... (نمیتونم بگم چون اخطار گرفتم
)
سلام چطور ممکنه که این اهرام برای 10500 ق.م باشه وقتی که قدیمی ترین سلسله های مصر یعنی نخستین سلسله ها که مربوط به دوره پادشاه نارمر هست به 3000ق.م میشه.
اصلا چه اصراری که اهرام رو انقدر قدیمی نشون بدن؟!
هدف چیه؟!
10500سال قبل میلاد مربوط به دوره هنر بدویه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اون موقعی که انسان حتی نمیتونسته حرف بزنه یا خونه ای برای خودش بسازه.به ناچار توی غار زندگی میکرده و تمام فکر مبارزه با موجودات غیر خودش برای بقای زندگی!!!!اونوقت بیاد همچین بنایی رو بسازه؟!اون هم با پیشرفته ترین امکانات
فکر کنم این دیگه خیلی اغراقه!

در همین متنی هم که آوردید هیچ جاش نیامده است که اهرام معجزه ی حضرت ادریس بوده اند
یکی از اقوال بله این است که این پیامبر مصری بوده است و اقوال دیگری هم هست ...برخی هم ایشون رو پیامبر بابل میدانند برخی هم مصر ... در همان بخش از تفسیر المیزان آمده است ... که آخرش هم آمده است و در جمع بندی علامه فرمودند
=========================
و اين احاديث و اخبار، همه به ما قبل تاريخ منتهى مى شود، و آنطور كه بايد نمى شود بدان اعتماد كرد، چيزى كه هست همين كه مى بينيم نام او در عربى جيلا بعد جيل (جيل ) يك صنف از مردم اهل يك زمان ) در ميان فلاسفه و اهل علم زنده مانده و اسم او را به عظمت ياد مى كنند و ساحتش را محترم شمرده و اصول هر علمى را منتهى به او مى دانند، خود كشف مى كند از اينكه او از قديمى ترين پيشوايان علم بوده كه نطفه و بذر علوم را در ميان بشر پاشيده و افكار بشرى را با استدلال و دقت در بحث، و جستجوى از معارف الهى آشنا ساخته اند، و يا آن جناب اولين مبتكر ايشان بوده است.
منبع تفسیر المیزان
=========================
چه دلیلی بر این مدعا دارید جز اسم ایشون که عده ای گفتند تازه و نه همه و تازه آن هم ثابت کننده ی چیزی نیست؟؟؟؟؟
جایی از تفسیر المیزان آمده که معجزه ایشون اهرام بوده است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پدیده ای که در همیشه تاریخ پس از ایجاد آن پایدار بوده معجزه است و خدا در آخرین معجزه ی جاودانش قرآن که بعد از آن آمده نقلی نکرده است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در قرآن نیامده ،در روایتی این آمده است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب حالا فرضا حضرت ادریس ساخته
واسه چی ساخته ؟؟؟؟؟؟؟؟
واسه کی ساخته؟؟؟؟
حضرت سلیمان مسجد میسازه واسه عبادت
حضرت ادریس هرم واسه چی ساخته؟؟؟
تازه من چند تا روایت هم خوندم که امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بعد از ظهور گنج هایی از زیر اهرام در میاره
(( حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در دو هرم از اهرام مصر ، گنجینه ها و ذخائری از دانش و غیر آن دارد. ))
کمال الدین ، ص 564
خب حالا اگه این اهرام مربوط به شرک و طاغوت باشه چرا حضرت در آنها ذخائری از گنجینه و دانش داره؟؟؟؟؟؟
البته یه چیز هایی هم هست در مورد تقلید فرماسون ها از دین خدا که در مستند ظهور (arrivals) گفته شده مثل تقلید از مناسک حج
(۴/بهمن/۹۲ ۱۸:۵۳)سرباز منتظر نوشته است: [ -> ]خب حالا فرضا حضرت ادریس ساخته
واسه چی ساخته ؟؟؟؟؟؟؟؟
واسه کی ساخته؟؟؟؟
حضرت سلیمان مسجد میسازه واسه عبادت
حضرت ادریس هرم واسه چی ساخته؟؟؟
تازه من چند تا روایت هم خوندم که امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بعد از ظهور گنج هایی از زیر اهرام در میاره
(( حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در دو هرم از اهرام مصر ، گنجینه ها و ذخائری از دانش و غیر آن دارد. ))
کمال الدین ، ص 564
خب حالا اگه این اهرام مربوط به شرک و طاغوت باشه چرا حضرت در آنها ذخائری از گنجینه و دانش داره؟؟؟؟؟؟
البته یه چیز هایی هم هست در مورد تقلید فرماسون ها از دین خدا که در مستند ظهور (arrivals) گفته شده مثل تقلید از مناسک حج
دقیقا من هم همین نظر رو دارم که چی حضرت ادریس این رو ساخته!؟
در ضمن حضرت ادریس اگه از طرف خدا مبعوث شده پس مطمئنا یکتا پرستی رو رواج میده و یا اگر قصدی بر ساختن این احجام داشته مسلما مربوط به یکتا پرستی میشده.این دوره از تاریخ مصر پره از بت پرستی و پرستش فراعنه ی خداگونه که بدون شک یکی از اهداف ساخت این اهرام همینه!به رخ کشیدن قدرت مطلق حاکم اون دوره!!!!!
اینکه این بناها عملکرد چندگانه داشته قبول و درسته ولی دلیل بر امری که مربوط به یکتا پرستی نیست!!
نقل قول:(( حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در دو هرم از اهرام مصر ، گنجینه ها و ذخائری از دانش و غیر آن دارد. ))
کمال الدین ، ص 564
در باب شماره ی چند کتاب است؟؟؟؟؟اسم باب چیست؟؟
(۴/بهمن/۹۲ ۱۸:۵۳)سرباز منتظر نوشته است: [ -> ][/font]
کمال الدین ، ص 564
[font=Arial]
دوستمان به نکته جالبی اشاره کردند .
به نظر شما جناب ELENOR این فرموده حضرت علی (ع ) اهرام مصر را از شائبه شیطانی بودن پاک نمیکند ؟
منظور من از متنی که از تفسیر المیزان آوردم این نظر قطعی علامه بود که فرمودند :
ادريس (عليه السلام ) ((هرمس (( نيز نام داشته ...
و این جمله نظر خود علامه است و مطالب کتاب الاخبار از بعد از این جمله شروع می شود .
این حدیث در کتاب موعود نامه بود و فقط کتاب و صفحه را نوشته
(۴/بهمن/۹۲ ۱۹:۳۵)سرباز منتظر نوشته است: [ -> ]این حدیث در کتاب موعود نامه بود و فقط کتاب و صفحه را نوشته
من به صورت اینترنتی در کتاب جست و جو کردم نبود
خودم هم در خانه دارم و گشتم در صفحه ای که گفتید نبود

نقل قول:به نظر شما جناب ELENOR این فرموده حضرت علی (ع ) اهرام مصر را از شائبه شیطانی بودن پاک نمیکند ؟
اولا که هنوز من این حدیث رو در کتاب ندیدم
ثانیا هم نه ... چرا پاک کند؟؟؟ همین الان هم مثلا آمریکا کلی علم و دانش دارد در قسمت های سریش ...ولی آیا آمریکا خدایی است؟؟؟؟
بر فرض هم که حدیث درست باشد دلیلی نمیباشد در شیطانی و غیر شیطانی بودن مصر...یک سری علم از گذشتگان هست که دوباره مکشوف می شود ... هر علمی رو هر کسی می تواند استفاده درست کند ازش یا بد
ثالثا چه ربطی دارد به حضرت ادریس؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
و این جمله نظر خود علامه است و مطالب کتاب الاخبار از بعد از این جمله شروع می شود .
جمله علامه رو در آخر آوردم و جمع بندیشون رو....
------------------------
و اين احاديث و اخبار، همه به ما قبل تاريخ منتهى مى شود، و آنطور كه بايد نمى شود بدان اعتماد كرد، چيزى كه هست همين كه مى بينيم نام او در عربى جيلا بعد جيل (جيل ) يك صنف از مردم اهل يك زمان ) در ميان فلاسفه و اهل علم زنده مانده و اسم او را به عظمت ياد مى كنند و ساحتش را محترم شمرده و اصول هر علمى را منتهى به او مى دانند، خود كشف مى كند از اينكه او از قديمى ترين پيشوايان علم بوده كه نطفه و بذر علوم را در ميان بشر پاشيده و افكار بشرى را با استدلال و دقت در بحث، و جستجوى از معارف الهى آشنا ساخته اند، و يا آن جناب اولين مبتكر ايشان بوده است.
-------------------
هیچ جایی صحبت از معجزه شده است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ما که آخرش نفهمیدیم چی شد!!!

حالا شما از چند هزار سال پیش دارید حرف میزنید؟
تولید علم اونم علمهای خاص کار پیامبران بوده ولی همه میتونن ازش استفاده کنن
(۴/بهمن/۹۲ ۱۹:۲۹)ELENOR نوشته است: [ -> ]در باب شماره ی چند کتاب است؟؟؟؟؟اسم باب چیست؟؟
سلام
من این حدیث رو در کتاب عصر ظهور علامه کورانی خوندم.
برای خودم هم قابل هضم نبود .
(۴/بهمن/۹۲ ۱۹:۳۱)مجید121 نوشته است: [ -> ]به نظر شما جناب ELENOR این فرموده حضرت علی (ع ) اهرام مصر را از شائبه شیطانی بودن پاک نمیکند ؟
ببخشید من هیچ جای هنر مصر و فرهنگ مصر باستان در دوران اوج بخصوص(مربوط به دوره اهرام و سلسله میانی) نشانی از یکتا پرستی نخوندم.البته اعتقاد به دنیای دیگر هم بوده ولی همچین چیزی نبوده.به نظرم هدف از ساخت این اهرام زیاد نیک نبوده.
میشه حتی این رو در موقع ساخت اهرام دید که چه ظلمهایی به کارگرها که از مردم عادی بودند میشده.مسلما هیچ پیامبری برای اهداف والا دست به همچین کاری رو نمیزده!
درضمن جناب elenor هم عرض کردند با وجود کتاب این حدیث رو نخووندن و پیدا نکردند!