به نام خدا
سلام
بریم سراغ اصل سوال!
علم در این زمان(بعد از ظهور) به بالاترین حدّ پیشرفت میرسد به گونهای كه طبق روایات امام باقر ـ علیه السلام ـ در روزگار آن حضرت زنان در خانههایشان به طریق كتاب خدا و سنت پیامبر ـ صلّی الله علیه و آله ـ قضاوت میكند
علامه مجلسی، بحار الانوار، ج 53، ص 352،
خب این برای من سنگینه درکش...
یعنی چی؟
یعنی الان علمش رو ندارن؟
دلیلش چیه که بعد از ظهور زنان میتونن قضاوت کنن؟
مگه نگفتیم به دلیل احساسات زنها نباید قاضی بشن و کلا نمیشه
خب یکم توضیح بدید دلیلش چیه؟
ممنون میشم
یا حق
بسم الله
سلام
سوال جالبیه و من فرد نامناسب برای جواب دادن
فقط میخواستم بگم منظور حضرت فقط مسئله زنان نبود فکر کنم تاکیدشون بیشتر روی در خانههایشان بود
ممنونم
نه خب موضوع اینه که گفتن میتونن قضاوت کنن
وقتی اینطوری تاکید شده یعنی یه اتفاقیه که قبلا نبوده و بعد از ظهور اتفاق میفته
خب من میگم مگه نمیگن زنان نمیتونن قضاوت کنن...علتش چیه که بعد از ظهور میتونن؟
رضوانه گرامی قضاوت حدیث به قضاوت سوالیه شما تفاوت داره.
حدیث از "خانه" استفاده کرده ، یعنی مسائل حوزه خانواده ، یعنی تحلیل درست رفتارهای همسر ، فرزندها. در یک کلام ابراز یک اخلاق لطیف و منعطف.
یکی از دوستان رفتن خواستگاری خانم یک کاره بهشون گفتن ازدواج کنیم اجازه میدی آرایش زپ ( فکر کنم غلیظ ) و چکمه بپوشم ؟!

خب آخه اینم سواله ؟ اونم درباره زندگی مشترک و زندگی آینده ... این دوست ما بنظر شما روی آرامش رو میبینه با نگاهای ملت؟
قضاوته سواله شما اشاره به قضاوت در حوزه جرایم و اجتماعی هست ، خب ایشون ممکنه دلش برای مجرم بسوزه و تو حکمش سست بشه.
البته بنظر من قسی القلب (1) بودن به جنسیت ربط نداره. یک خانم هم میتونه اینجور باشه اما بیشتر از یک آقا اذیت میشه.
1- وَ لکِنْ
قَسَتْ قُلُوبُهُمْ وَ زَیَّنَ لَهُمُ الشَّیْطانُ ما کانُوا یَعْمَلُونَ
ثم قَسَت قلوبکم مِن بَعدِ ذلک كالحجارة او اشد قسوة ...
خب اجازه بدید من قانع نشم!

ببینید اینکه کلمه قضاوت به کار رفته برای من مهمه
اصلا حتی اگر اونی که شما میگید هم باشه
خب چرا بعد از ظهور؟
مگه بعد از ظهور چی میشه که زنها میتونن قضاوت کنن؟
(۶/بهمن/۹۲ ۱:۵۱)سدرة المنتهی نوشته است: [ -> ]البته بنظر من قسی القلب (1) بودن به جنسیت ربط نداره. یک خانم هم میتونه اینجور باشه اما بیشتر از یک آقا اذیت میشه.
چه جالب تا به حال از این منظر به قضیه نگاه نکرده بودم
یعنی این که یه خانم قضاوت نکنه بهتره برای خودش
برای آرامش روانش
خدایا چقد باحالی
البته یه نکته ی دیگه هم مطرح میشه اونم اینه که مگه اصلا جرمی وجود داره که براش قضاوت انجام بشه؟
(۶/بهمن/۹۲ ۱:۵۶)رضوانه نوشته است: [ -> ]خب چرا بعد از ظهور؟
مگه بعد از ظهور چی میشه که زنها میتونن قضاوت کنن؟
چون اسلام ناب محمدی در اون زمان به حد اعلی و تاثیر میرسه. و مردم ازین دیانت در مسائل زندگیشون بهره می برن.چون اون زمان دین محصور نیست و این عمل کردنه به دین باعث میشه بهترین نتیجه رو از کارها بگیرید.
در نهایت ، منظور از اینکه میتونن قضاوت کنن معنیش این نیست که الان نمی تونن ، معنیش اینه که می تونن قضاوت صحیحی بکنن زیر سایه سنت اسلام و قرآن.
نقل قول:البته یه نکته ی دیگه هم مطرح میشه اونم اینه که مگه اصلا جرمی وجود داره که براش قضاوت انجام بشه؟
اینکه شیطان در زمان ظهور میمیره یک شاخه از روایاته ، اگر باز هم اصل قطعی بذاریم که واقعا وقت معلومه مرگ شیطان همین زمان ظهور آقا باشه و این اتفاق بیافته باز هم ما مشکل داریم!
اونم نفس ماست ، نفسی خودپرست ، مغرور و سرکشی که حتی از خدا هم حیا نمی کنه.
در دسته ای از روایات امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هم شهید میشن ، پس هنوز انسانهای پلید وجود دارن.
اما بطور کلی و فراگیر میتونیم بگیم جلوی فقر و فساد گرفته میشه.
یک اشاره ای دیگه ...
دولت کریمه حضرت علی (علیه السلام) که پس از رجعت ایشون و پس از امام حسین (علیه السلام) که پس از حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) تشکیل میشه اون یک مدینه فاضله است که در دعایی هم بنده بطور نقل شنیدم داریم با یک همچنین مضمونی ، "خدایا بمن بنمان دولت عدل علی را" که هیچ آزاری به هیچکس نمی رسه و خود من دوست دارم اون زمان زنده بشم.
بسم الله الرحمن الرحیم
بعد از ظهور عقول انسانی کامل میشن و به علومی می رسند که قبل از آن نداشته اند
این کامل شدن عقول باعث میشه که اشخاص بتونن فراتر از احساسات تصمیم گیری کنند
در ضمن قضاوت فقط بخاطر جرم نیست بلکه سر اختلاف است
وگرنه گناهکاران که اصلا مثل الان محاکمه نمیشن و حکمشون مستقیم صادر میشه
..............................