تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: اولین چیزی که تو تالار نوشتی چی بود؟؟؟؟؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
رفتم اولین ارسالامو دیدم واسه سریال سوپرنچرال عضو شدم که فقط بگم چرا چرت میگینHuh
الان که میخونم میبینم چقد عوض شدم چقد آروم شدم چقد نظرم فرق میکنه اما از خودم متنفر میشم بخاطر اینکه چه شوری داشتم چه هیجانی چه تلاشی برای اینکه یچیزایی رو به بعضی ها بفهمونم چه حوصله ای داشتم واسه بحث و چه وقت و انرژی. بیخودی از خوددم تلف کردم ار مورد تشکر کردن و نکردن هم که هنوز کماکان همونطوره بچه های تالار زورشون میاد از هم تشکر کنن یا اعتبار بدن بهم انگار دارن پول میدن ولی یادمه یه مدت میومدم دور میچرخیدم به همه اعتبار بدم که خوشحال شن بعد تالار میگفت از حد مجازت بیشتر دادی میرفتم فرداش میومدم یادش بخیر البته طولانی نبود چون کب
Heartسلام به دوستان روزه دارمHeart

Heartطاعات قبولHeart

Heartمن اولین ارسالم با عنوان دل نوشته بود زمانی که قرار بود به همت دوستان بیداری اندیشه برم کربلاHeart

که دوستان زحمت کشیدن دو ساعت بعدش حذفش کردن گفتن خودمون برات تاپیک ساختیمBig GrinBig GrinBig Grin

البته بگما اصلا نمیدونستم تو تالار چه خبره ، تاپیک چیه ، پست کیه............

خلاصه دیگه ،ولی خاک این تالارم بد دامنگیرهااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااWink

Heartخدا خیر بده دوستان بزرگوارم در تالار بیداری اندیشه با این حرکت قشنگشون (آرزوهای قشنگشون برآورده بشه بحق همین ایام مبارک)

Heartیاد حال وهوای نجف و کربلا و کاظمین افتادم(روزیه همه شما دوستان ان شاءالله)Heart

Heartالتماس دعاHeart
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع