تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: پیشنهادهای اقتصادی شما برای جمهوری اسلامی ایران
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
به نام خدا

درود

اگر تصمیم گیرنده یا مشاور باشید در زمینه ی اقتصادی، چه پیشنهاد و راهبرد و راهکاری ارائه می دادید؟

چه در مورد یک مساله (مثلا مساله ی مسکن) و چه در مورد کل اقتصاد و مسائل کلان.

1_ایجاد سیستم بانکی جامع برای جلوگیری از این پدرسوخته بازی های بانکها

2_کارخونه ها رو دوباره راه میندازم با کمک مالی و تجاری و بودجه شم مجبور میکنم بانکهای مفت خور بدنBig Grin

3_از ظریف حمایت میکنم تا برداشته شدن تحریم بانکی چون باید دلار رو بکشیم پایین قیمتشو

4_سیستم نظارتی رو شرکتهای بزرگ تجاری. الان خودتون می بینید این چند ماهه چپ و راست برای برنج و چای تبلیغ میدن، از طرفی محسن و آوازه و... دارن هر هفته چند صد میلیون جایزه میدن ، ببین یعنی طرف چقدر سود میکنه داره تو 1 هفته چند صد میلیون جایزه میده فقط !

5_در تمام دانشگاه های بیخود رو گل میگرفتم ملت برن زودتر کار کنن با توقع پایین ،به جای اینکه 4 سال مفت خوری کنن و اخر بی سواد و طلبکار رو دست بمونن
(۶/بهمن/۹۲ ۲۰:۵۰)revenger نوشته است: [ -> ]1_ایجاد سیستم بانکی جامع برای جلوگیری از این پدرسوخته بازی های بانکها

2_کارخونه ها رو دوباره راه میندازم با کمک مالی و تجاری و بودجه شم مجبور میکنم بانکهای مفت خور بدنBig Grin

3_از ظریف حمایت میکنم تا برداشته شدن تحریم بانکی چون باید دلار رو بکشیم پایین قیمتشو

4_سیستم نظارتی رو شرکتهای بزرگ تجاری. الان خودتون می بینید این چند ماهه چپ و راست برای برنج و چای تبلیغ میدن، از طرفی محسن و آوازه و... دارن هر هفته چند صد میلیون جایزه میدن ، ببین یعنی طرف چقدر سود میکنه داره تو 1 هفته چند صد میلیون جایزه میده فقط !

5_در تمام دانشگاه های بیخود رو گل میگرفتم ملت برن زودتر کار کنن با توقع پایین ،به جای اینکه 4 سال مفت خوری کنن و اخر بی سواد و طلبکار رو دست بمونن
شما کشور رو نابود می کنید. مردم با توقع پایین برن کار کنن برای شرکت های بزرگ و پرسود؟
رشد و پیشرفت عدالت محور که در دین ماست، در نوشته ی شما دیده نمی شه. ضمن این که در جامعه ی اسلامی، کسب و کارهای کوچک و متوسط، بیشتر و فعالتر از کسب و کارهای بزرگ و سودده هستند.
با اجرای این هایی که نوشتید، فاصله ی طبقاتی زیاد می شه و فقر و فساد جامعه رو برمی داره.
بیشتر مطالعه کنید در مورد اقتصاد سالم و اسلامی تا ببنید چه جامعه ی زیبایی ساخته خواهد شد. همچنین در مورد رشد عدالت محور هم مطالعه کنید.
موفق باشی هموطن
داداش من 4 سال ملت میرن سرکار وقتشون تلف میشه ، بی سواد بودن بی سوادتر میشن وقتی میان بیرون بهشون میگی بیا کار کن تو فلان کارخونه میگه من 4 سال فلانچی خوندم ، عمرا کمتر از مشاور کارخونه بشمBig GrinBig Grin

الان شما برو جوامعی مثل المان رو ببین ، دانشگاه داره رایگان سطح علمی ش از شریف بالاتره ، ثبت نام ازاد بدون هیچ آزمونی ولی مردمش نمی رن ، چون تفاوت دستمزد یه مهندس با یه کارگر کمه.

ما به جای گرفتن عمر ملت باید تضادها رو از بین ببریم تا هرکس به جایی برسه که استحقاقش رو داره
(۶/بهمن/۹۲ ۲۱:۰۲)revenger نوشته است: [ -> ]داداش من 4 سال ملت میرن سرکار وقتشون تلف میشه ، بی سواد بودن بی سوادتر میشن وقتی میان بیرون بهشون میگی بیا کار کن تو فلان کارخونه میگه من 4 سال فلانچی خوندم ، عمرا کمتر از مشاور کارخونه بشمBig GrinBig Grin

خب راست میگه بنده خدا تو همون زمینه ای که تخصص گرفته باید سر کار بره !
راه حلش این نیست که هیچ کس نره دانشگاه !
البته این مقدمات لازم خودش رو میخواد
مثلا اصلاح نظام آموزشی و اصلاح نظام اداری یک کشور
خب برادر منم همینو میگم دیگه

طرف فرق مهندسی با پزشکی رو نمیدونه میره مهندسی پزشکی میخونه بعدشم توقع داره بره مثلا با ربات یکی رو جراحی کنهBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

ولی از نظر من سیستم اموزش عالی ما ایراد داره

علتشم پوله وگرنه اگه داخل دانشگاه سختگیری بشه بازم مشکل حله
به طور وحشتناک تبلیغ کنید مردم کالای ایرانی بخرن
به هر قیمتی حتی اگر گرونتر از چینی یا خارجی باشه

مسکن مهر هم ادامه پیدا کنه

بانکها اسلامی بشه

پول ملی هم تقویت بشه
به مردم بگید اگر دلار بخرن در واقع پول ملی زمین می خوره و اقتصاد از هم میپاشه مثل شوروی
(۶/بهمن/۹۲ ۲۲:۳۸)masoudmoosavy نوشته است: [ -> ]به طور وحشتناک تبلیغ کنید مردم کالای ایرانی بخرن
به هر قیمتی حتی اگر گرونتر از چینی یا خارجی باشه

مسکن مهر هم ادامه پیدا کنه

بانکها اسلامی بشه

پول ملی هم تقویت بشه
به مردم بگید اگر دلار بخرن در واقع پول ملی زمین می خوره و اقتصاد از هم میپاشه مثل شوروی

مسکن مهرو جدی شوخی کردیاBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
گمرک ماشینو بردارین تا این ایران خودرو و سایپای مفت خور که از شرایط سو استفاده می کنن و خون مردمو توشیشه کردن به خود بیانSoldier
(۶/بهمن/۹۲ ۲۲:۵۸)revenger نوشته است: [ -> ]مسکن مهرو جدی شوخی کردیاBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
کاملا جدی گفتم
ساختن شهرهای جدید در تمام کشورها مرسوم است و این مورد به آینده نگری برمیگرده اگر اون موقع که جمعیت 30 میلیون بود شروع می کردن وضع مسکن الان بهتر بود.
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع