تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: راز نهفته در نقاشی دیواری بانک مرکزی آمریکا
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
من سوال نپرسیدم کاپیتان جمله ی من خبری بود
ولی یک نمونه ی بارز این نماد ها و شکل ها تو سریال قهوه ی تلخه
به نام خدا

البته نباید راه دور رفت چون مجلس شورای اسلامی خودمون هم پر از نمادهای بسیار بسیار مشکوک و ماسونی میباشد که ای کاش میشد درباره آن هم توضیح داد و علت معماری عجیب مجلس شورای اسلامی هم مشخص میشد. به هر حال این معماریها و رفتار و گفتار برخی در این کشور و در کنار آن بد شدن خیلی از مردم،‌ کلا بنده را دچار بدبینی به خیلی از مسئولین کرده.
نقل قول:
البته نباید راه دور رفت چون مجلس شورای اسلامی خودمون هم پر از نمادهای بسیار بسیار مشکوک و ماسونی میباشد که ای کاش میشد درباره آن هم توضیح داد و علت معماری عجیب مجلس شورای اسلامی هم مشخص میشد. به هر حال این معماریها و رفتار و گفتار برخی در این کشور و در کنار آن بد شدن خیلی از مردم،‌ کلا بنده را دچار بدبینی به خیلی از مسئولین کرده.
من بشدت غیر مستقیم صحبت میکنم شما از این نوع ترکیب نقاشی و رنگ براحتی میتونید پیدا کنید بخصوص تهران و مشهد که ... بی خیال همون مشهد کافیهBig Grin
شما به نوع نقش ها چون گفته میشه که حماسی و فلان فلان هستند بیشتر دقت کنید و ترکیب سیاه سفید و قرمز
راستی کدوم کشورها ترکیب رنگ پرچمشون این رنگهاست؟؟ چقدر با ما فاصله دارند؟چه اتفاقاتی در اون کشورها در حال وقوع هستش؟
نقل قول:
شاید الان بهتر ستاره داوود را با این عکس پایین درک کنید که اساس آن در چیست

[تصویر: images_1_.jpg]

این اساس و بنا و علت اسرائیله
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع