تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: چرا تاپیک من دیده نشد؟*//لطفا همه دوستان نظر دهند\\*
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
بسم الله

سلام

قصد ندارم در این تاپیک روده درازی کنمWink

فقط میخواهم هدفم را مشخص کنم تا انشاالله با کمک دوستان به یک جمع بندی برسیم...Cool

چرا تاپیک من دیده نشد؟
تاپیکی است با این هدف که انتظاراتمان از یک تاپیک مناسب را در آن برای یکدیگربیان کنیم
بسیاری از دوستان حتما این صحنه را تجربه کرده اند...

با اجازه آقای SOViOR

می خواهم از خود دوستان بپرسم چه چیز در یک تاپیک باعث می شود بعد از باز کردن . یک مرور کلی آن را ببندیم؟؟؟

منتظر نظرات گرانقدرتان

خداییش چرا این تاپیک من دیده نشد؟
یعنی اینقدر بی اهمیته؟
سلامSmile

من خودم اكثرا اون قسمت بالا كه نوشته آخرين ارسالها رو ميزنم وليست موضوعات جديد رو ميخونم.اگه از بحثش خوشم بياد موضوع رو تا اخر دنبال ميكنم.واصلا برام فرقي نداره كه چه كسي تاپيك رو ايجاد كرده.

ي نكته اي هم هست.بعضي وقتا ايجاد كننده تاپيك هم ،چون تاپيكشو به روز نميكنه كم كم تاپيك كم رونق ميشه.خيلي وقتا تاپيك ايجاد ميشه و استارتر تاپيك ديگه هيچ مشاركتي نداره.

به نظر من موضوعاتي كه دوستان تبادل نظر ميكنن،بيشتر خواننده داره.

پس يكي از دلايل ديده نشدن ي تاپيك به روز نكردنشهSmile

التماس دعا
(۱۱/بهمن/۹۲ ۴:۱۴)ترنم نوشته است: [ -> ]سلامSmile

من خودم اكثرا اون قسمت بالا كه نوشته آخرين ارسالها رو ميزنم وليست موضوعات جديد رو ميخونم.اگه از بحثش خوشم بياد موضوع رو تا اخر دنبال ميكنم.واصلا برام فرقي نداره كه چه كسي تاپيك رو ايجاد كرده.

ي نكته اي هم هست.بعضي وقتا ايجاد كننده تاپيك هم ،چون تاپيكشو به روز نميكنه كم كم تاپيك كم رونق ميشه.خيلي وقتا تاپيك ايجاد ميشه و استارتر تاپيك ديگه هيچ مشاركتي نداره.

به نظر من موضوعاتي كه دوستان تبادل نظر ميكنن،بيشتر خواننده داره.

پس يكي از دلايل ديده نشدن ي تاپيك به روز نكردنشهSmile

التماس دعا

ممنون از مشارکتتون

پس در واقع به نظر شما اسم تاپیک خیلی تاثیر گزاره؟ درستهSmile
ولی به نظر من (درمورد جمله بعدیتون) شاید برای شما خیلی مهم نباشه ولی اصولا تاپیک های تازه واردای تالار دیده نمیشه
تاپیک های بعضی از افراد دنبال میشه چون واقعا حرف برای گفتن دارن و بعضیا هم چون یکم جنجالی هستنWink
الان بروز کردم دیگه نه؟Big GrinWink

منتظر نظر باقی دوستان هم هستیم...
(۱۱/بهمن/۹۲ ۴:۲۲)ضحی نوشته است: [ -> ]ممنون از مشارکتتون

پس در واقع به نظر شما اسم تاپیک خیلی تاثیر گزاره؟ درستهSmile
ولی به نظر من (درمورد جمله بعدیتون) شاید برای شما خیلی مهم نباشه ولی اصولا تاپیک های تازه واردای تالار دیده نمیشه
تاپیک های بعضی از افراد دنبال میشه چون واقعا حرف برای گفتن دارن و بعضیا هم چون یکم جنجالی هستنWink
الان بروز کردم دیگه نه؟Big GrinWink

منتظر نظر باقی دوستان هم هستیم...

تاثير موضوع بيشتر از اسمه تاپيكه.

اگه موضوع جذاب باشه مشاركت بيشتره.Smile
بیشتر تایپیک هایی که دیده میشن،یا واقعا موضوعشون خیلی جذابه و یا اینکه یه بحثی توشون راه افتاده!Smile
ساده ترین راه ایجاد بحثه!مخصوصا اگه سر اعتقادات باشه که دیگه...Big Grin
البته شوخی کردم ها از فردا نرید تو کار تایپیک های جنجالی،اینجا به اندازه ی کافی بحث هستConfused
یا علیAngel
سلام خدمت دوستان
اتفاقاً بنده می خواستم در این مورد یه انتقادی از دوستان بکنم که آقا یا خانم ضحی به یه شکل دیگه موضوع رو مطرح کردند

یکی از مواردی که به نظرم خیلی مهم هست نحوه ارائه مطلب هست
اینکه مطلب طولانی نباشه، فونت مناسبی داشته باشه، اندازه فوت مناسب باشه و اینکه هر چند سطر یه بار هم رنگ فونت ها عوض بشه
اگر مطلبتون طولانی هست می توانید به چند قسمت تقسیمش کنید. بنده خودم چون وقت کمی دارم نمی توانم مطالب طولانی رو بخونم حتی اگر موضوع جذابی باشه مطلب رو نخوانده با یه تشکر خشک و خالی می بندم.
باور کنید یا نه اما این موضوع خیلی تاثیر گذار هست
بنده اوایل توی ارائه مطالب مد نظرم این موارد رو رعایت نمی کردم و حتی به تذکرات دوستان هم اهمیتی نمی دادم واسه همین بیشتر اوقات نوشته ها با اینکه خیلی تازه و نو بودند (در عین حال که کپی برداری از حای دیگری بود) مورد توجه قرار نمی گرفت.
بعد ها که همین انتقاد رو به دوستان وارد می کردم و دوستان هم ترتیب اثر نمی دادند Arrogant همین بلا سر مطلبشون میومد. Big Grin به نظرم یکی از تاپیک های نمونه در این زمینه
این تاپیک هست که به خوبی پیش میره و همه نکات رو رعایت می کنه اما متاسفانه کمتر مورد استقبال قرار گرفت.

مورد بعدی که مهم هست تبلیغات مناسب برای تاپیک هست.
شوخی نمی کنم
وجه مشترک فروش و بازاریابی در دنیای واقعی با تاپیک های تالار های مجازی همین جا هست.
در دنیای تجارت رسم بر این هست که اگر 100 تومن پول داریم 1 تومن برای ساخت کالای مورد نظر مصرف می کنیم و 99 تومن دیگر رو برای تبلیغات کنار میزاریم.
بنده این یه مورد رو تجربه کردم و جواب هم گرفتم.
حالا خود دانی ...Big Grin

یه مورد دیگه هم هست که دوستان اشاره کردند
معمولا به مطالب افراد تازه وارد دقت نمی شه.
به جان خودم راست می گم
این یه مورد رو هم تجربه کردم
یادمه اون اوایل یه مطلبی در مورد ملاصدرا توی تالار نوشتم که با استقبال خوبی مواجه نشد.
با اینکه می توانستم عکس نوشته رو توی تاپیک بزارم و کار خودم رو راحت کنم اما نشستم و همه رو تایپ کردم (خداییش تایپ کردن برای بنده از کندن کوه هم سخت تره) و با یه شکل و شمایل مناسب مطلب رو ارائه دادم.
با فاصله زمانی کمی از بنده یکی از مدیران همین مطلب رو با وضعی مضحک و خنده دار Bi Dandoon ارائه کرد که در کمال تعجب با استقبال بی نظیری روبرو شد.
حیف که دستم بهش نمی رسید وگرنه ...Soldier
به هر حال این دردی هست که کل جامعه ما رو در بر گرفته و فقط شامل این تالار نمی شه

با تشکر
سلام ضحی جان
ب نظرم خیلی موضوع خوبیه:-)
من معمولا ب اکثر تاپیک ها سر میزنم
اگه یه تاپیکی رو نخونم بخاطر طولانی بودنشه
یا اینکه موضوعش کلا برام جالب نیس مثل فوتبال
اما بعضی کاربرا ک میدونم همیشه مطلب خوبی میذارن رو معمولا دنبال میکنم
(۱۱/بهمن/۹۲ ۱۱:۳۸)در جستجوی سختی نوشته است: [ -> ]سلام خدمت دوستان
اتفاقاً بنده می خواستم در این مورد یه انتقادی از دوستان بکنم که آقا یا خانم ضحی به یه شکل دیگه موضوع رو مطرح کردند

علیکم السلام

بنده هم اول قصد انتقاد داشتم اما بعد گفتم بهتره استراتژیک عمل کنمSmile
میگم ضحی اسم مردونه هم هست؟

نقل قول:یکی از مواردی که به نظرم خیلی مهم هست نحوه ارائه مطلب هست
اینکه مطلب طولانی نباشه، فونت مناسبی داشته باشه، اندازه فوت مناسب باشه و اینکه هر چند سطر یه بار هم رنگ فونت ها عوض بشه
اگر مطلبتون طولانی هست می توانید به چند قسمت تقسیمش کنید. بنده خودم چون وقت کمی دارم نمی توانم مطالب طولانی رو بخونم حتی اگر موضوع جذابی باشه مطلب رو نخوانده با یه تشکر خشک و خالی می بندم.
باور کنید یا نه اما این موضوع خیلی تاثیر گذار هست
بنده اوایل توی ارائه مطالب مد نظرم این موارد رو رعایت نمی کردم و حتی به تذکرات دوستان هم اهمیتی نمی دادم واسه همین بیشتر اوقات نوشته ها با اینکه خیلی تازه و نو بودند (در عین حال که کپی برداری از حای دیگری بود) مورد توجه قرار نمی گرفت.
بعد ها که همین انتقاد رو به دوستان وارد می کردم و دوستان هم ترتیب اثر نمی دادند Arrogant همین بلا سر مطلبشون میومد. Big Grin به نظرم یکی از تاپیک های نمونه در این زمینه
این تاپیک هست که به خوبی پیش میره و همه نکات رو رعایت می کنه اما متاسفانه کمتر مورد استقبال قرار گرفت.

بله دقیقا یکی از مواردی که میتونه به متون بلند کمک کنه همینه فقط به نظر شما من این چهارتا خط رو هم باید رنگی میکردم؟

نقل قول:مورد بعدی که مهم هست تبلیغات مناسب برای تاپیک هست.
شوخی نمی کنم
وجه مشترک فروش و بازاریابی در دنیای واقعی با تاپیک های تالار های مجازی همین جا هست.
در دنیای تجارت رسم بر این هست که اگر 100 تومن پول داریم 1 تومن برای ساخت کالای مورد نظر مصرف می کنیم و 99 تومن دیگر رو برای تبلیغات کنار میزاریم.
بنده این یه مورد رو تجربه کردم و جواب هم گرفتم.
حالا خود دانی ...Big Grin

خب میشه بیشتر توضیح بدید؟
یعنی چی تبلیغ؟
منظورتون پیام دادن به دوستان برای دعوت یا لینک کردنش به امضاست؟

نقل قول:یه مورد دیگه هم هست که دوستان اشاره کردند
معمولا به مطالب افراد تازه وارد دقت نمی شه.
به جان خودم راست می گم
این یه مورد رو هم تجربه کردم
یادمه اون اوایل یه مطلبی در مورد ملاصدرا توی تالار نوشتم که با استقبال خوبی مواجه نشد.
با اینکه می توانستم عکس نوشته رو توی تاپیک بزارم و کار خودم رو راحت کنم اما نشستم و همه رو تایپ کردم (خداییش تایپ کردن برای بنده از کندن کوه هم سخت تره) و با یه شکل و شمایل مناسب مطلب رو ارائه دادم.
با فاصله زمانی کمی از بنده یکی از مدیران همین مطلب رو با وضعی مضحک و خنده دار Bi Dandoon ارائه کرد که در کمال تعجب با استقبال بی نظیری روبرو شد.

این رو شدیدا قبول دارم
البته نه اینکه بد دوستان فعال باشه ها نه اصولا وقتی یکی رو بشناسی بیشتر پیگیری که چی میگه تو تاپیک
یعنی یه جورایی بعضی وقت ها احساس بر منطقمون غلبه می کنه تو انتخاب تاپیک

(۱۱/بهمن/۹۲ ۱۲:۴۴)nina نوشته است: [ -> ]سلام ضحی جان
ب نظرم خیلی موضوع خوبیه:-)
من معمولا ب اکثر تاپیک ها سر میزنم
اگه یه تاپیکی رو نخونم بخاطر طولانی بودنشه
یا اینکه موضوعش کلا برام جالب نیس مثل فوتبال
اما بعضی کاربرا ک میدونم همیشه مطلب خوبی میذارن رو معمولا دنبال میکنم

سلام مرسی عزیز
دقیقا یکی از بزرگترین ایرادات برخی تاپیک های خوب همینه
اینقدر طولانیه که من گاهی فقط یه نگاه به طولش میندازم بعد یه نگاه به حوصله ی خودم میگم Confused
دقیقا دلیل اینکه برخی تاپیک های خوب رو میخونم اینه که نویسندش رو قبول دارم..
(۱۱/بهمن/۹۲ ۱۳:۳۰)ضحی نوشته است: [ -> ]بنده هم اول قصد انتقاد داشتم اما بعد گفتم بهتره استراتژیک عمل کنمSmile
بعضی مواقع استراتژیک جواب نمی ده
باید با تانک از روی طرف رد بشید
(۱۱/بهمن/۹۲ ۱۳:۳۰)ضحی نوشته است: [ -> ]میگم ضحی اسم مردونه هم هست؟
نمی دونم Big Grin
(۱۱/بهمن/۹۲ ۱۳:۳۰)ضحی نوشته است: [ -> ]بله دقیقا یکی از مواردی که میتونه به متون بلند کمک کنه همینه فقط به نظر شما من این چهارتا خط رو هم باید رنگی میکردم؟
کدوم چهار تا خط ؟Huh
(۱۱/بهمن/۹۲ ۱۳:۳۰)ضحی نوشته است: [ -> ]خب میشه بیشتر توضیح بدید؟
یعنی چی تبلیغ؟
منظورتون پیام دادن به دوستان برای دعوت یا لینک کردنش به امضاست؟
دقیقاً منظورم همین هایی بود که فرمودید
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع