۱۱/آذر/۸۹, ۰:۴۰
یه نکته ریز و در عین حال بسیار حساس.:
میدونید بزرگترین اسلحه مخفی این گروه چیست؟
علم و تکنولوژی روز.
(ببینید نیاز تمام کشورهای رو به توسعه و یا حتی توسعه یافته ها علم و تکنولوژی روز هست.)
دیگه اون روزا گذشت که بخوایم به چند بشکه نفتمون ببالیم.(کما اینکه برای ایران از همون اول اکتشاف هم،
"نفت" به جای طلای سیاه بلای سیاه بود)
الان تو این روزگار 5 بشکه 220 لیتری نفت که بدید بهتون یه موبایل 100 گرمی میدن.
خوب فکر کنید.دوستان من چرا کشورهای بزرگ مثلا همین انرژی هسته ای رو نمیخوان به ما ببینن.
چون این میتونه نوید تکنولوژی های عظیم تری برای ما باشه.
چرا ما نتونیم مثل بقیه کشورهای توسعه یافته بجای نفت، علم و الکترونیک بفروشیم؟
(اگه بخوایم به توان مغزی و یا علمی کشورمون نگاه کنیم میبینیم که معمولا از گوش و کنار دنیا
هر روز نخبه های ایرانی تازه ای معرفی میشن.)
پس مهمترین گام و مبارزه میتونه فراگیری علم روز باشه.
(منظور من این نیست که از فردا دانشگاه یا درس شروع کنیم.همین اینترنت خودش میتونه بزرگترین پایگاه
اطلاعات علمی باشه.)
دوستان من مهم نیست برای تحقیق چه شاخه ای رو انتخاب کنید.مهم اینه که شروع کنید...
واقعیت تلخیست وقتی میدونید فراماسون ها چه شیاطینی هستند اما میبینید که در برخی
صنایع کشور خودمون "به خاطر نداشتن تکنولوژی روز" قرارداد هایی با همین ماسونها بسته میشه.
پس بیاید کمی وسیع تر به قضیه نگاه کنیم.تا بهتر بتونیم مبارزه رو آغاز کنیم.
من توقع دارم تک تک اعضای این سایت بیان و اعلام حضور کنن و نظراتشون رو بگن.
من از مدیران سایت هم ممنونم که با توجه به شرایط سخت امروزی(هک کردن سایتهای مخالف ماسونها)
اینطور رشیدانه پای مبارزات ایستادگی میکنن.و نمیذارن این اتصال هرچند اینترنتی اعضا از هم جدا بشه.
به امید روزی که بتونیم عملا نشون بدیم که حتی یک اندیشه بیدار میتونه دنیای پیرامون خودش رو متحول کنه.
یاحق.
میدونید بزرگترین اسلحه مخفی این گروه چیست؟
علم و تکنولوژی روز.
(ببینید نیاز تمام کشورهای رو به توسعه و یا حتی توسعه یافته ها علم و تکنولوژی روز هست.)
دیگه اون روزا گذشت که بخوایم به چند بشکه نفتمون ببالیم.(کما اینکه برای ایران از همون اول اکتشاف هم،
"نفت" به جای طلای سیاه بلای سیاه بود)
الان تو این روزگار 5 بشکه 220 لیتری نفت که بدید بهتون یه موبایل 100 گرمی میدن.
خوب فکر کنید.دوستان من چرا کشورهای بزرگ مثلا همین انرژی هسته ای رو نمیخوان به ما ببینن.
چون این میتونه نوید تکنولوژی های عظیم تری برای ما باشه.
چرا ما نتونیم مثل بقیه کشورهای توسعه یافته بجای نفت، علم و الکترونیک بفروشیم؟
(اگه بخوایم به توان مغزی و یا علمی کشورمون نگاه کنیم میبینیم که معمولا از گوش و کنار دنیا
هر روز نخبه های ایرانی تازه ای معرفی میشن.)
پس مهمترین گام و مبارزه میتونه فراگیری علم روز باشه.
(منظور من این نیست که از فردا دانشگاه یا درس شروع کنیم.همین اینترنت خودش میتونه بزرگترین پایگاه
اطلاعات علمی باشه.)
دوستان من مهم نیست برای تحقیق چه شاخه ای رو انتخاب کنید.مهم اینه که شروع کنید...
واقعیت تلخیست وقتی میدونید فراماسون ها چه شیاطینی هستند اما میبینید که در برخی
صنایع کشور خودمون "به خاطر نداشتن تکنولوژی روز" قرارداد هایی با همین ماسونها بسته میشه.
پس بیاید کمی وسیع تر به قضیه نگاه کنیم.تا بهتر بتونیم مبارزه رو آغاز کنیم.
من توقع دارم تک تک اعضای این سایت بیان و اعلام حضور کنن و نظراتشون رو بگن.
من از مدیران سایت هم ممنونم که با توجه به شرایط سخت امروزی(هک کردن سایتهای مخالف ماسونها)
اینطور رشیدانه پای مبارزات ایستادگی میکنن.و نمیذارن این اتصال هرچند اینترنتی اعضا از هم جدا بشه.
به امید روزی که بتونیم عملا نشون بدیم که حتی یک اندیشه بیدار میتونه دنیای پیرامون خودش رو متحول کنه.
یاحق.