(۱۴/بهمن/۹۲ ۱۰:۲۲)عایشه نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
حجاب راحت نیست. اگر منظورتان امنیت داشتن بیشتراست متاسفانه امروزه محجبه ها هم چندان امنیتی ندارند و بهتر است به موازات ترویج حجاب فرهنگ سازی روی آقایان انجام شود.
در ضمن اصل حجاب برای پوشاندن زیبایی است. نه اینکه شما نوشتید.
برای اثبات این دو مطلب آیه زیر کفایت میکند:
"وَ الْقَواعِدُ مِنَ النِّساءِ اللاَّتِیلا یَرْجُونَ نِکاحاً فَلَیْسَ عَلَیْهِنَّ جُناحٌ أَنْ یَضَعْنَ ثِیابَهُنَّغَیْرَ مُتَبَرِّجاتٍ بِزِینَةٍ وَ أَنْ یَسْتَعْفِفْنَ خَیْرٌ لَهُنَّ وَ اللَّهُسَمِیعٌ عَلِیمٌ". (نور/60) و بر زنان وانشسته ای که امید ازدواجی ندارند گناهی نیست که لباس های خود را کنار بگذارند بی آن که زینتی را ظاهر سازند، و عفّت ورزیدن برای آنان بهتر است، و خدا شنوا و دانا است.
مطابق این آیه حجاب و پوشش برای زنان سالخورده که امیدی به ازدواج ندارند واجب نیست.
پس حجاب راحت نیست و زنان سالخورده بدون آن راحت ترند.
و زنان سالخورده زیبایی ندارند که آن را بپوشانند تا بعد از ازدواج برای همسرشان به نمایش بگذارند.
عایشه جان بهشت را که به بها می دهند نه به بهانه . خوب هر حکمی سختی خودش را دارد . مثل روزه . چون سخت است بابتش بها می دهند دیگر !
محجبه هم ناامنی را از بی حجاب به ارث برده !
ولی در کل قابل مقابسه هم نیست امنیتی که یک محجب دارد . من که راضی ام

چرا معنای آیه را کامل ننوشتید عزیز ! قسمتی که قرمزش کردیم

حالا ما عرض می کنیم اشکال نداره :
عفت ورزيدن براى آنها بهتر است
در واقع حرف شما درسته واجب نیست ولی طبق آیه ...
راستش منم قبلا فکر میکردم حجاب سخته همون روز اولی که تصمیم به با حجاب شدن گرفتم نمیدونین چقدر اذیت شدم اصلا از ذکر تمام ماجرا پرهیز میکنم فقط اینو میگم که من که هیچ وقت دچار مشکلات در خیابون نمیشدم اون روز از زمین و زمان میبارید

منم این حرف خانم عایشه رو قبول دارم
نقل قول:اگر منظورتان امنیت داشتن بیشتراست متاسفانه امروزه محجبه ها هم چندان امنیتی ندارند و بهتر است به موازات ترویج حجاب فرهنگ سازی روی آقایان انجام شود.
-------------------
فاطمه خانم درمورد نسبی بودن و ....
نقل قول: نه حجاب نسبی نیست ! فقط مصداق زینت بسته به عرف هست . نسبی به این نمی گن .
منظورم اینه که این زینت با توجه به شرایط مختلف متفاوته پس نسبیه ؛ نیست؟
عرف هم به مرور زمان عوض میشه؛ همین عاملی نمی تونه باشه برای ریختن قبح بعضی چیزها؟
(۱۵/بهمن/۹۲ ۲:۴۹)آیلار نوشته است: [ -> ]راستش منم قبلا فکر میکردم حجاب سخته همون روز اولی که تصمیم به با حجاب شدن گرفتم نمیدونین چقدر اذیت شدم اصلا از ذکر تمام ماجرا پرهیز میکنم فقط اینو میگم که من که هیچ وقت دچار مشکلات در خیابون نمیشدم اون روز از زمین و زمان میبارید
منم این حرف خانم عایشه رو قبول دارم
-------------------
فاطمه خانم درمورد نسبی بودن و ....
منظورم اینه که این زینت با توجه به شرایط مختلف متفاوته پس نسبیه ؛ نیست؟
عرف هم به مرور زمان عوض میشه؛ همین عاملی نمی تونه باشه برای ریختن قبح بعضی چیزها؟
بله . شما یک جورایی در باره زینت درست می فرمایید .
ولی شرع به عرف برتری داره . باید اول نگاه کنیم شرع چه می فرماید .
(۱۵/بهمن/۹۲ ۲:۱۵)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]چرا معنای آیه را کامل ننوشتید عزیز ! قسمتی که قرمزش کردیم 
حالا ما عرض می کنیم اشکال نداره :
عفت ورزيدن براى آنها بهتر است
بسم الله الرحمن الرحیم
جمله ای که فرمودید ننوشتم در نقلی قولی که از بنده کردید وجود دارد. دقت بفرمایید می بینید

البته بنده متوجه منظور پنهانی شما شدم و باید بگویم گرچه از نظر سنی از بنده بزرگتر هستید ولی با توجه به اینکه مجردید و سابقه کاری بیش از چند ماه ندارید و تحصیلات کمتری نیسبت به بنده دارید و با توجه به پستهایتان چندان اهل مطالعه هم نیستید!پس تجربه بنده در یک سری مسائل از شما بیشتر است

موفق باشید