تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بعد از مرگ ، جسد بعضي افراد در قبر نمي پوسد !!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
در روایات اهل بیت (علیه السلام) آمده است که: «... هر کس می خواهد بدنش طعمه حشرات زیرزمین نشود در مسجد بسیار بماند و هر کس می خواهد جسدش سالم بماند و پوسیده نشود مساجد را نظافت کند ...». (بحار، ج 8، ص 145) هم چنین گفته شده است که مداومت بر غسل جمعه باعث بقاء جسم می شود.
خدمت شما عرض کنم نپوسیدن و سالم ماندن بدن هرگز نمیتواند دلیلی بر حُسن شخص باشد
این تنها نشان دهنده قدرت خداست
و ما باید مواظب این باشیم که اگر فردایی بدن شخص خبیثی سالم بیرون آمد اعتقاداتمان تغییر نکند

چرا که علی مع الحق و الحق مع علی

(با پرده گفتم که فتنه درست نشود)
(۲۱/اردیبهشت/۹۰ ۱۰:۴۸)roohi_issa نوشته است: [ -> ]سلام
گاهي در محافل و اخبار مي شنويم يا مي خوانيم بعضي از اجساد فلان عالم رباني يا فلان شهيد در قبر نپوسيده است.
نمونه اش اين خبر http://www.farsnews.net/newstext.php?nn=9002210005
حال چند سوال مطرح مي شود:
1- چرا او نپوسيده است؟
2- پوسيدن او چه ضرري دارد كه نپوسيدنش برايش حسن باشد؟
3- آيا جسد تمامي پيامبران و اولياي الهي و امامان و شهدا خاص نمي پوسد. اگر بلي ، قبرشان كجاست؟
4- چرا بعضي از افراد كه در يخچالها يا در معدن نمك مرده اند نمي پوسند؟
5- ...
لطفا اگر كسي ميداند مرا راهنمايي كند.

بسم الله الرحمن الرحیم

السلام علیک یا علی ابن موسی الرضاHeart

1-بنظرم این به این معنی نیست که هر کسی که از ابرار بود لزوما باید بدنش سالم بماند

2-بنظرم این نشانه قدرت خداست برای اهل جستجو

3-میگویند بدن صلحا به وادی السلام منتقل میشود و بدن اشقیا به برهوت یعنی اگر بدن آن دو ملعون در کنار پیامبر به ظاهر دفن است چه بسا ممکن است لاشه شان در آنجا نباشد

4-این که موردی طبیعیست البته فکر کنم نمک بدن را نابود و متلاشی میکند(دوستان پزشک جواب بدهند)

نکته:سالم بودن بدن فقط نشانه خداست نه نشانه خوب بودن شخص

روایت است که لاشه آن دو نفر بعد از ظهور سالم از خاک در می آید برای امتحان شدن مسلمانان
سلام
حمامی محل ما هم جسدش سالم مونده بود موقع خاکبرداری قبرستان.
احتمالا دلیلش چهل جمعه مکرر غسل جمعه بوده.
(۱۶/آذر/۹۱ ۱۷:۳۷)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]خدمت شما عرض کنم نپوسیدن و سالم ماندن بدن هرگز نمیتواند دلیلی بر حُسن شخص باشداین تنها نشان دهنده قدرت خداستو ما باید مواظب این باشیم که اگر فردایی بدن شخص خبیثی سالم بیرون آمد اعتقاداتمان تغییر نکندچرا که علی مع الحق و الحق مع علی(با پرده گفتم که فتنه درست نشود)
سلام دوست عزيز.تشكر بخاطر جواب خوبي كه به دوست عزيزمان دادي.
از این نپوسیده شدن و اینها سندی هم دارید؟منظور از سند که میدونین چیه دیگه
(۱۸/خرداد/۹۲ ۱۳:۱۰)anti نوشته است: [ -> ]از این نپوسیده شدن و اینها سندی هم دارید؟منظور از سند که میدونین چیه دیگه
سلام
یک سندش وهابی هایی هستند که قبر حجر ابن عدی رو نبش قبر کردند.
این ها گفته بودند ما پیکر حجر رو منتقل کردیم
این وهابی ها دشمنی داشتند با حجر ، و این حرفشون به ضررشون تموم شد.
در ضمن بعد 1400 سال هیچ چیز نمی بایست از جسد مونده باشه ، و باید خاک می شد.
بنده شخصا اسناد منقول هم دارم ، مثل موردی که در مورد حمامی محل ذکر کردم.
(۱۸/خرداد/۹۲ ۱۳:۲۵)دل خسته نوشته است: [ -> ]سلام
یک سندش وهابی هایی هستند که قبر حجر ابن عدی رو نبش قبر کردند.
این ها گفته بودند ما پیکر حجر رو منتقل کردیم
این وهابی ها دشمنی داشتند با حجر ، و این حرفشون به ضررشون تموم شد.
در ضمن بعد 1400 سال هیچ چیز نمی بایست از جسد مونده باشه ، و باید خاک می شد.
بنده شخصا اسناد منقول هم دارم ، مثل موردی که در مورد حمامی محل ذکر کردم.

خیلی ممنون از پاسختون،%منظور مدرکی که بشه بهش استناد کرد،عکسی فیلمی چیزی،چون این مواردی که میگین بینشون مطالبی هم هست که تو زمان حال رخ داده باشن و بشه ازشون عکس و فیلم گرفت
(۱۸/خرداد/۹۲ ۱۳:۵۹)anti نوشته است: [ -> ]خیلی ممنون از پاسختون،%منظور مدرکی که بشه بهش استناد کرد،عکسی فیلمی چیزی،چون این مواردی که میگین بینشون مطالبی هم هست که تو زمان حال رخ داده باشن و بشه ازشون عکس و فیلم گرفت
سلام
عکس هایی منتشر شده ، اما خوب مطمئن نیستند ، نمیشه بهشون استناد کرد.البته تا به حال دیدم یک سری که معتبر تر باشه ، اما یادم رفته مربوط به چه کسی بوده.
در کل به نظر من شنیده های منقول معتبر ، معتبر تر از عس هستند ، چون عکس ساختن کار سختی نیست.
نمونه اش هم موردی بود که از تشییع جنازه یکی از شهیدان گرفته بودند و به عنوان سالم موندن جسد گذاشته بودند که صرفا نتیجه اش تخریب این واقعیت و ساختگی نشون دادنش بوده.
(۱۸/خرداد/۹۲ ۲۳:۵۳)دل خسته نوشته است: [ -> ]سلام
عکس هایی منتشر شده ، اما خوب مطمئن نیستند ، نمیشه بهشون استناد کرد.البته تا به حال دیدم یک سری که معتبر تر باشه ، اما یادم رفته مربوط به چه کسی بوده.
در کل به نظر من شنیده های منقول معتبر ، معتبر تر از عس هستند ، چون عکس ساختن کار سختی نیست.
نمونه اش هم موردی بود که از تشییع جنازه یکی از شهیدان گرفته بودند و به عنوان سالم موندن جسد گذاشته بودند که صرفا نتیجه اش تخریب این واقعیت و ساختگی نشون دادنش بوده.
البته من برعکس شما تا یه چیزی رو نبینم باورم نمیشه،متاسفانه نمیتونم حرفی رو بدون سند متقن بپذیرم،البته این موضوع دلیل این نمیشه که چنین چیزی وجود ندارهHeart
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع